Ļoti atvainojos, ka taisu atsevišķu topiku, bet šo vakaru esmu nolēmusi veltīt situācijas apkopošanai, jo beidzot esmu nolēmusi stingri apmeklēt kādus kursus vai tamlīdzīgi, maksimums līdz 3-4 mēnešiem, kur iemācīties fotogrāfijas tehnisko pusi, bet galvenais arī psiholoģisko un saturisko, ja iespējams. Mani interesē tikai to cilvēku viedokļi (pasvītroju- tikai to), kas patiešām praktiski ir apmeklējuši kādus fotokursus un tos arī pabeiguši! Ļoti liels lūgums mani neāzēt, tā kā es taisos pavadīt dažus mēnešus sava laika pie kāda pasniedzēja un nenožēlot pavadīto laiku un līdzekļus. Šo topiku mani pamudināja atvērt ogres fotokursu reklāma, bet tas tomēr ir patālu...pati esmu no teikas un savs auto man nav.
Labi, cik saprotu, no fotoforuma apmeklētājiem nevienam nav pieredzes ar apmācību, vairums droši vien ir autodidakti, bet varbūt kāds no jūsu paziņām ir kaut ko apmeklējis, kādus kursus? Ieklausīšos jebkurās atsauksmēs, jo internetā var atrast tikai atsauksmes pašu kursu lapās, kuras ir absolūti pašslavinošas, diemžēl!
Palīdziet, lūdzu, ar padomu, ja variet! Paldies jau iepriekš!
Drosi vien portreti.lv Tehniski bus (lai ari tas ir tikai alfabets, teikumus pasam javeido), psihologiskais ari (vinam patik vardu spelites,cik te redzets), tiesa saturiski bus vairak tie utilitarie varianti.
Garš raksts. Bloga autors taču nav gājis uz visiem tiem kursiem, lai rakstītu atsauksmes par tiem!? Mani interesē tikai patiesas ziņas, nevis aptuveni virspusēji priekšstati par personālijām. Vai jūs personīgi esat apmeklējis kādus kursus, un vai variet par tiem ko pateikt? Paldies!
SvilpisLupis:Drosi vien portreti.lv Tehniski bus (lai ari tas ir tikai alfabets, teikumus pasam javeido), psihologiskais ari (vinam patik vardu spelites,cik te redzets), tiesa saturiski bus vairak tie utilitarie varianti.
Vai jūs esat apmeklējis šos kursus, vai kāds no paziņām? Atvainojiet, ko nozīmē "utilitārie varianti" kursu sakarā? Paldies par atbildi!
Es ceru, ka jūs saprotiet, ka es nevaru "pamēģināt" kursus! Tas tomēr ir pārāk laikietilpīgi, un nav arī bezmaksas. Lūdzu cienīt šo faktu mana laika un līdzekļu kontekstā!
Eksakta:
Arī tāds pats jautājums, kā iepriekšējam komentātājam- vai esat apmeklējis šos kursus vai kās no paziņām?Paldies!
jā esmu apmeklējis un pa TV arī redzējis...manuāļus puika no galvas zin
Pasniedzējis ir jaunietis? Neizklausās nopietni. Tomēr varbūt tas nebija tā domāts. Variet pastāstīt kaut ko vairāk- vai patika, cik ilgi mācījāties,ar kādām priekšzināšanām sākāt? Paldies! Varbūt ir kādi kursi teikas- centra- brīvības ielu rajonā?
SvilpisLupis:Drosi vien portreti.lv Tehniski bus (lai ari tas ir tikai alfabets, teikumus pasam javeido), psihologiskais ari (vinam patik vardu spelites,cik te redzets), tiesa saturiski bus vairak tie utilitarie varianti.
Vai jūs esat apmeklējis šos kursus, vai kāds no paziņām? Atvainojiet, ko nozīmē "utilitārie varianti" kursu sakarā? Paldies par atbildi!
Utilitārs nozīmē to, ka darbības morālo vērtību nosaka vienīgi tās spēja sniegt laimes vai baudas sajūtu. Tīri patērniecisks skatījums - no kā kļūst labi uzreiz, kas ir praktiski pielietojams, tas der.
Paziņas, būdami homo sapiens, par foto interesējas maz. Manu paziņu vidū nav neviena astronauta vai astrofiziķa, tomēr tas nenozīmē, ka neviens no tiem nav lasījis H. Velsu, A. Klārku vai R. Bredberiju.
ir diezgan negudri paļauties uz sev nepazīstamu ļautiņu pļāpām čatā, izvēloties kaut kādus kursus. Ir kursi iesācējiem un tie cilvēkam, kas ko jau zin var šķist zemē nomests laiks un nauda, savukārt iesācējam kursi advancētākiem lietotājiem dos maz. Es reiz biju vienos tādos, kur puse nezin kas ir iso utaml, savukārt otra puse fočē gadu gadiem.... nuuu, rezultātā babuļi notinās pie trešās dienas un arī pirms tam tik vien kā glupji smaidīja....ko šie tur ieguva matrica vien viņ zin. Pilnīgam autsaideram vispār vienlaga kāds ir kursu līmenis, jo paskaidrot kas ir elementāras tehniskas lietas var arī krietna tiesa blogeru
Gudris:jā esmu apmeklējis un pa TV arī redzējis...manuāļus puika no galvas zin
Pasniedzējis ir jaunietis? Neizklausās nopietni. Tomēr varbūt tas nebija tā domāts. Variet pastāstīt kaut ko vairāk- vai patika, cik ilgi mācījāties,ar kādām priekšzināšanām sākāt? Paldies! Varbūt ir kādi kursi teikas- centra- brīvības ielu rajonā?
Esmu pie Jura kursos gājis www.portreti.lv... Par diez kādu jaunieti gan viņu laikam nenosauksi, bet vecs jau arī nav Tā kā citur neesmu bijis, tad nav ar ko salīdzināt, bet man patika un bija arī lietderīgi. Sāku no pilnīgas nulles. Ja grib iemācīties, tad no viņa to var ātri izdarīt.
P.S. Pirms gada cenas ne tuvu nebija tādas kā tagad
NilsS:ir diezgan negudri paļauties uz sev nepazīstamu ļautiņu pļāpām čatā, izvēloties kaut kādus kursus. Ir kursi iesācējiem un tie cilvēkam, kas ko jau zin var šķist zemē nomests laiks un nauda, savukārt iesācējam kursi advancētākiem lietotājiem dos maz. Es reiz biju vienos tādos, kur puse nezin kas ir iso utaml, savukārt otra puse fočē gadu gadiem.... nuuu, rezultātā babuļi notinās pie trešās dienas un arī pirms tam tik vien kā glupji smaidīja....ko šie tur ieguva matrica vien viņ zin. Pilnīgam autsaideram vispār vienlaga kāds ir kursu līmenis, jo paskaidrot kas ir elementāras tehniskas lietas var arī krietna tiesa blogeru
Varbūt tas nav apdomīgi tā rīkoties, bet starp maniem paziņām nav neviena, kas varētu dot kādas reālas atsauksmes. Tāpēc lēmuma pieņemšanā vadīšos gan pēc apmācību reklāmās pieejamās informācijas, gan arī mēģināšu uzzināt ko vairāk no draugiem.lv domubiedru grupām, gan šeit. Esmu uzņēmīga pret informāciju, skolu pabeidzu kā gandrīz teicamniece. Grūtības mani nebiedē. Varbūt variet ieteikt- kādos kursos jūs gājāt?
utopia:Ja nav probleemu ar krievu valodu, ieteiktu Nikolaju Shelushenko - [url=www.portret.lv]www.portret.lv[/url] .... nejaukt ar portreti.lv
Vai Jums ir personīga pieredze? Esat šo apmācību apmeklējis/usi? Paldies!
Tikko apskatījos cenu un programmu. Un vel tas, ka svešvalodā. Laikam es nevarētu maksāt trīsreiz dārgāk kā par Ogres kursiem un ar vienkāršāku programmu.
Ja nu vienīgi ir ļoti daudz pozitīvu atsauksmju...
NilsS:ir diezgan negudri paļauties uz sev nepazīstamu ļautiņu pļāpām čatā, izvēloties kaut kādus kursus. Ir kursi iesācējiem un tie cilvēkam, kas ko jau zin var šķist zemē nomests laiks un nauda, savukārt iesācējam kursi advancētākiem lietotājiem dos maz. Es reiz biju vienos tādos, kur puse nezin kas ir iso utaml, savukārt otra puse fočē gadu gadiem.... nuuu, rezultātā babuļi notinās pie trešās dienas un arī pirms tam tik vien kā glupji smaidīja....ko šie tur ieguva matrica vien viņ zin. Pilnīgam autsaideram vispār vienlaga kāds ir kursu līmenis, jo paskaidrot kas ir elementāras tehniskas lietas var arī krietna tiesa blogeru
Varbūt tas nav apdomīgi tā rīkoties, bet starp maniem paziņām nav neviena, kas varētu dot kādas reālas atsauksmes. Tāpēc lēmuma pieņemšanā vadīšos gan pēc apmācību reklāmās pieejamās informācijas, gan arī mēģināšu uzzināt ko vairāk no draugiem.lv domubiedru grupām, gan šeit. Esmu uzņēmīga pret informāciju, skolu pabeidzu kā gandrīz teicamniece. Grūtības mani nebiedē. Varbūt variet ieteikt- kādos kursos jūs gājāt?
neieteikšu, tev tur nez vai ko darīt būs pirmkārt, otrkārt būs nelēti stipri, ja vispār ņmes pretī.
Eksakta:
neieteikšu, tev tur nez vai ko darīt būs pirmkārt, otrkārt būs nelēti stipri, ja vispār ņmes pretī.
Vai tad tagad kaut kur varētu būt arī kāds īpašs atlases konkurss, sevišķi, ja dārgi? Jūs jokojat?
Eksakta:Ļoti atvainojos, ka taisu atsevišķu topiku, bet šo vakaru esmu nolēmusi veltīt situācijas apkopošanai, jo beidzot esmu nolēmusi stingri apmeklēt kādus kursus vai tamlīdzīgi, maksimums līdz 3-4 mēnešiem, kur iemācīties fotogrāfijas tehnisko pusi, bet galvenais arī psiholoģisko un saturisko, ja iespējams. Mani interesē tikai to cilvēku viedokļi (pasvītroju- tikai to), kas patiešām praktiski ir apmeklējuši kādus fotokursus un tos arī pabeiguši! Ļoti liels lūgums mani neāzēt, tā kā es taisos pavadīt dažus mēnešus sava laika pie kāda pasniedzēja un nenožēlot pavadīto laiku un līdzekļus. Šo topiku mani pamudināja atvērt ogres fotokursu reklāma, bet tas tomēr ir patālu...pati esmu no teikas un savs auto man nav.
Reģistrējies 02.03.2010, bet tik perfekti pārvalda bloga valodu, kā ilggadīgs pasažieris , un uzreiz ... tas puika NilsS (c) ir diezgan negudri paļauties uz sev nepazīstamu ļautiņu pļāpām čatā, izvēloties kaut kādus kursus. Palabošu ir diezgan negudri paļauties uz sev nepazīstamu ļautiņu pļāpām čatā, kuri prasa par kaut kādiem kursiem. Ja kļūdos, gaidu uz PM draugos
Bet ienāca prātā doma, diez cik tagad par to man būtu jāmaksā, ko tais laikos dabūju par brīvu, un tā nebija haļava, bet glavļita kontrolē divgadīga fotožurnalistu skola ar Latvijas vadošo foto mācību spēkiem... domāju, ka pāris štukas , kā minimums. Un neviens no mums un pasniedzējiem nezināja, kurš grupā ir glavļita aģents Vot tā bija dzīve- dosafs nodrošināja ar naudu sportošanu, glavļits fotomācības. Bet iekšā tiku, ka mūsu gala bīdītājs uz šītādām vietām bija mans kera
Un priekš steidzīgā neko nezinīša meklētāja, neticami iecietīgs un laipns, tas jaunais pasažieris, kā arī tīri labi izprot bloga valodu... aizdomīgi aizdomīgi...
Uzskatu, ka man nav jātaisnojas par gramatiku, jo esmu žurnāliste, rakstu "Sakaru Pasaulei" un valoda, manuprāt, visur ir viena. Strādāju arī paralēli preses dienestā, konkrētāk neko minēt šajā sakarībā negribētu.
Esmu nolēmusi šo vakaru veltīt tam, lai izdarītu secinājumus un pieņemtu lēmumu. Meklēt kaut ko citu manos tekstos ir veltīga spēku šķiešana. Ja kāds kaut ko var pateikt no savas pieredze par kursiem, būšu tiešām no sirds patecīga, un tā kā Rīga ir maziņa, ļoti iespējams, ka mūsu fotoceļi krustosies un es varēšu arī pateikties ne tikai rakstiski, bet ar maniem firmas speķa pīrādziņiem, kuri, kā apgalvo mani draugi, man sanākot fantastiski labi un tie ir lielā cieņā visās mājas ballītēs, kur tieku aicināta.
Kas attiecas uz bloga lasīšanu, laikam nebūs tiesa, man ir te dažas bildes, bet es tās negribētu saistīt ar dotās tēmas apspriešanu, tāpēc izveidoju jaunu niku.
Vai esmu attaisnojusies, un varu cerēt uz jebkādu pretimnākšanu padomu formā?