forum.gif
par fotoapmācībām (meklēju).
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / par fotoapmācībām (meklēju).
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 02.03.10 22:16 labots
 citēt
Eksakta:Uzskatu, ka man nav jātaisnojas par gramatiku, jo esmu žurnāliste, rakstu "Sakaru Pasaulei" un valoda, manuprāt, visur ir viena. Strādāju arī paralēli preses dienestā, konkrētāk neko minēt šajā sakarībā negribētu.

Esi mierīga. Te, acīmredzot, ir daži ar netīrām sirdsapziņām, kas jau krietni par ilgu laiku vārās savā pašapmierinātības sulā - kā savādāk skaidrot šādu paranoju? ja mani palabos kāds mācītāks psiholoģijā, būšu tikai priecīgs. :)\

Par kursiem. Vakar biju uz 1. nodarbību pie lietotāja Maris jelgavā - tur gan laikam grupas pilnas, bet patīk attieksme un stils.
Publicēts: 02.03.10 22:55
 citēt
verastile, Maris nodarbiibas pilniigam dundukam diez vai buus iistaas ......

Eksakta, pastudee fotoakadeemijas kursus ..... Pamatus var iemaaciit jebkursh .... par advanceetajiem kursiem - tur jau jaadomaa, kursh pasniedzeejs vairaak buutu deriigs .... Un 3 - 4 meeneshu kursos paspeesi apguut tikai pamatus ....
Publicēts: 02.03.10 23:57
 citēt
Man tikai krita pārāk daudzās sakritības.... piemēram, Tavs niks Eksakta (exakta) ir vēsturiska vācu fotokamera, diez vai iesācējiem nācies ar tādām saskarties...

Bet iespējams es kļūdos... :D
Publicēts: 03.03.10 08:14 labots
 citēt
es ieteiktu izveidot jaunu topiku.
Apmēram tādu - es vēlos, lai kāds man iemāca tehnisko zināšanu minimumu par kameru un bilžu apstrādi.
Atlīdzība - draudzīga attieksme, speķa pīrādziņi ( nav slikti pie krīzes :) ) kafija un vīns :):):)
deru, ka atsauksies ne viens vien.
Eltons, piemēram, ir ļoti atsaucīgs vīrs un tīri neslikti varētu samācīt pirmapstrādi, arī kas ir F ISO uc maitas gan jau pēc minētā piedāvājuma uzzināsi ātri vien.
Kursos vairāk vērts iet PĒC tam, kad ir apgūts tas minimums....
Proti - vai vērts iet kursos, lai iemācītos ābeci ?
Jeb tomēr tad, kad ABC skaidrs, vēlies rīmēt peršiņas, bet neko nejēdz par gramatiku un pantmēriem....
Publicēts: 03.03.10 08:30
 citēt
Eksakta:...pati esmu no teikas un savs auto man nav.

Iesaku Uldi Muzikantu, nodarbības notiek Teikā.
Publicēts: 03.03.10 08:38
 citēt
noveerotaaja:
Eksakta:...pati esmu no teikas un savs auto man nav.

Labdien! Vai jums pašai ir personīga pieredze, apmeklējot šos kursus? Paldies par atbildi!
Publicēts: 03.03.10 08:42 labots
 citēt
NilsS:es ieteiktu izveidot jaunu topiku.
Apmēram tādu - es vēlos, lai kāds man iemāca tehnisko zināšanu minimumu par kameru un bilžu apstrādi.
Atlīdzība - draudzīga attieksme, speķa pīrādziņi ( nav slikti pie krīzes :) ) kafija un vīns :):):)
Eltons, piemēram, ir ļoti atsaucīgs vīrs un tīri neslikti varētu samācīt pirmapstrādi, arī kas ir F ISO uc maitas gan jau pēc minētā piedāvājuma uzzināsi ātri vien.
Jeb tomēr tad, kad ABC skaidrs, vēlies rīmēt peršiņas, bet neko nejēdz par gramatiku un pantmēriem....

Mani interesē kursi arī sociālā kontakta ("tusiņa") pēc. Tie izbraukumi, praktiskās nodarbības. Tāpēc arī vaicāju par NEXT Praktiskajiem Fotokursiem- vai tos kāds ir apmeklējis no jums vai jūsu paziņām?
Publicēts: 03.03.10 08:44
 citēt
Eksakta:
noveerotaaja:

Labdien! Vai jums pašai ir personīga pieredze, apmeklējot šos kursus? Paldies par atbildi!

Jā ir, tamdēļ arī iesaku. Info var atrast caur google vai draugiem.lv, domaaju, ka arī šajā saitā tas kaut kur ir...
Publicēts: 03.03.10 08:46
 citēt
noveerotaaja:
Eksakta:

Jā ir, tamdēļ arī iesaku. Info var atrast caur google vai draugiem.lv, domaaju, ka arī šajā saitā tas kaut kur ir...

Jums šeit nav fotogalerijas. Vai pati pēc šo kursu apmeklēšanas arī kaut ko fotogrāfējiet? Gribētos redzēt apmācības rezultātu, ja drīkst tā vaicāt! Paldies!
Publicēts: 03.03.10 09:11
 citēt
Gribētos redzēt apmācības rezultātu, ja drīkst tā vaicāt! Paldies!

:face-glasses: pilnīgi noteikti kādreiz šeit būs arī manas bildes, pagaidām tikai vēroju...
Manuprāt, nav jau svarīgi ko kāds ir iemācījies (tās ir individuālās sajūtas, ko mēs katrs ieliekam savā bildē), galvenais ir tas kāds bijis mērķis ejot uz kursiem... Tā kā man nepatīk lasīt manuāļus un gudras grāmatas par fotografēšanas pamatiem, mans mērķis bija prakstiski gūt priekšstatu par aparāta tehniskā fīčam: kā un ko kādos apstākļos, + kompozīcija un gaismas... Savu mērķi esmu sasniegusi. Ir domā nākotnē prasmes pilnveidot arī citos kursos, plenēros, semināros....
Publicēts: 03.03.10 09:14 labots
 citēt
noveerotaaja:
Gribētos redzēt apmācības rezultātu, ja drīkst tā vaicāt! Paldies!

:face-glasses: pilnīgi noteikti kādreiz šeit būs arī manas bildes, pagaidām tikai vēroju...
Manuprāt, nav jau svarīgi ko kāds ir iemācījies (tās ir individuālās sajūtas, ko mēs katrs ieliekam savā bildē), galvenais ir tas kāds bijis mērķis ejot uz kursiem... Tā kā man nepatīk lasīt manuāļus un gudras grāmatas par fotografēšanas pamatiem, mans mērķis bija prakstiski gūt priekšstatu par aparāta tehniskā fīčam: kā un ko kādos apstākļos, + kompozīcija un gaismas... Savu mērķi esmu sasniegusi. Ir domā nākotnē prasmes pilnveidot arī citos kursos, plenēros, semināros....

Paldies par atbildi!

Varbūt draugos var ko apskatīt no jūsu bildēm? Tur jau visiem ir...
Publicēts: 03.03.10 09:15
 citēt
Eksakta:
noveerotaaja: :face-glasses: pilnīgi noteikti kādreiz šeit būs arī manas bildes, pagaidām tikai vēroju...

Paldies par atbildi!

man nav :face-sad:
Publicēts: 03.03.10 09:28
 citēt

:face-wink: varbūt arī var, bet kāpēc tāda interese par manām bildēm? Es ieteicu konkrētu cilvēku (fotogrāfu ar pieredzi) pie kura mācīties, lūk viņa bildes vajag skatīties....
Publicēts: 03.03.10 09:31
 citēt
Eksakta:
NilsS:es ieteiktu izveidot jaunu topiku.

Mani interesē kursi arī sociālā kontakta ("tusiņa") pēc. Tie izbraukumi, praktiskās nodarbības. Tāpēc arī vaicāju par NEXT Praktiskajiem Fotokursiem- vai tos kāds ir apmeklējis no jums vai jūsu paziņām?

tad ej vien pie vecpapa, uz pirti.....
Publicēts: 03.03.10 09:32
 citēt
noveerotaaja:

:face-wink: varbūt arī var, bet kāpēc tāda interese par manām bildēm? Es ieteicu konkrētu cilvēku (fotogrāfu ar pieredzi) pie kura mācīties, lūk viņa bildes vajag skatīties....

Mani vairāk interesēja audzēkņu bildes no praktiskajām nodarbībām, lai uzzinātu kā tās notiek! Tas, ka jebkuram pasniedzējam mājaslapā ir smukas bildes, ir tāpat skaidrs.

Bet nu, ka nē-tad nē, paldies vismaz par to pašu!
 citēt
vinieks:
Eksakta:
Paldies par atbildi!

man nav :face-sad:

tam neticētu pat šķībacaina ķīnieša suns :face-smile:
 citēt
NilsS:

Es tiešām kaut ko tādu uzrakstīju, lai mani laipni "pasūtītu"?
Publicēts: 03.03.10 09:35
 citēt
Eksakta:
NilsS:

Tas ir normāli (dažiem) :D
Publicēts: 03.03.10 09:35 labots
 citēt
Eksakta:
NilsS:

tas ir konkrēts padoms :face-smile:
tu vienkārši neorientējies šejienes folklorā :face-kiss:
neliels šķirklis fbloga skaidrojošajā vārdnīcā....
vecpaps = Haiduks
pirts = alkofoto stila tvaikos ieturēts spirdzinošs pasākums....
Publicēts: 03.03.10 09:35
 citēt
NilsS:
vinieks: man nav :face-sad:

Toč nav, tikai profilbilde :amazing:
Publicēts: 03.03.10 09:37
 citēt
NilsS:
tu vienkārši neorientējies šejienes folklorā :face-kiss:

Tā kā par manis uzsākto tēmu te raksta tikai retais, tad esmu gatava izlasīt, ko jūs ar to domājāt!
Publicēts: 03.03.10 09:39 labots
 citēt
vinieks:
NilsS:

es nesen skatījos :)
pat iekomentēju.
eksakta - es izdarīju papildinājumu, skat augstāk
ps - man droši var rakstīt tu, a to kaut kā savādi paliek...
Publicēts: 03.03.10 09:41
 citēt
Paldies, alkohols mani neinteresē!
Publicēts: 03.03.10 09:43
 citēt
NilsS:
vinieks:

pat iekomentēju.

Es Tevi tagad sapratu, nē vecīt, kļūdiņa ;)
Publicēts: 03.03.10 09:44
 citēt
Eksakta:Paldies, alkohols mani neinteresē!

toties tie tavi pīrādziņi gan mani ieinteresēja.........:face-kiss:
Publicēts: 03.03.10 09:45
 citēt
vinieks:
NilsS:
pat iekomentēju.

ja saprati, tad nav kļūdas :face-grin:
Publicēts: 03.03.10 09:47
 citēt
NilsS:
vinieks:

ja saprati, tad nav kļūdas :face-grin:

Mani te ar viņu vakar jauca, bet nē, vari uzprasīt viņam pašam ;)
Publicēts: 03.03.10 09:49
 citēt
P.S. Apskatījos jau vakar to topiku par pirti, linkus uz reportāžām. Jautri jums tur iet! Nevēlos nevienu aizvainot, kā arī neuzskatu sevi par puritāni, bet tādā reportāžā iekļūt man tiešām būtu kauns. Nedomāju, ka tur notiek vai varētu notikt jelkāda "apmācība", kura saistīta ar fotogrāfēšanu.
Publicēts: 03.03.10 09:50
 citēt
Eksakta: lai uzzinātu kā tās notiek!

lai uzzinātu kā tās notiek ir jānāk uz nodarbībām, pēc pirmās, ja ir skaidrs, ka konkrēti Tev procesā ir saistoši un pieņemama pasniegšana metode - jāsamaksā naudiņa...
Publicēts: 03.03.10 09:54 labots
 citēt
Eksakta:P.S. Apskatījos jau vakar to topiku par pirti, linkus uz reportāžām. Jautri jums tur iet! Nevēlos nevienu aizvainot, kā arī neuzskatu sevi par puritāni, bet tādā reportāžā iekļūt man tiešām būtu kauns. Nedomāju, ka tur notiek vai varētu notikt jelkāda "apmācība", kura saistīta ar fotogrāfēšanu.

a ko ?! I nomazgātos pie viena.....da lielus stroķus apčamdītu, tur tādi daudziem.... :face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 03.03.10 09:55
 citēt
noveerotaaja:
Eksakta: lai uzzinātu kā tās notiek!

lai uzzinātu kā tās notiek ir jānāk uz nodarbībām, pēc pirmās, ja ir skaidrs, ka konkrēti Tev procesā ir saistoši un pieņemama pasniegšana metode - jāsamaksā naudiņa...

Mani vairāk interesē tieši praktiskās nodarbības- jo sevišķi darbs ar zibspuldzi, kas man nesanāk īpaši- ne ēnas, un arī tie atspulgi...

Pašmācības ceļā esmu apguvusi, skatoties pamācības internetā, ka jāfotogrāfē Av režīmā un jālieto viens fokusa punkts, kas "jānotēmē" uz to objekta daļu vai objektu, kuru vēlos asumā. Pēc tam pogu var pieturēt un aparātu pārvietot, lai iedarētu savādāk. Tas viss ir rakstīts arī lietošanas pamācībā, nekā sarežģīta tur nav! To mācīties man vairs nevajag!

Ar zibspuldzi gan man nekas nesanāk (nožēlojami). Mēģinu jau sen, bet tiešām nekā...
Publicēts: 03.03.10 09:56
 citēt
NilsS:
Eksakta:P.S. Apskatījos jau vakar to topiku par pirti, linkus uz reportāžām. Jautri jums tur iet! Nevēlos nevienu aizvainot, kā arī neuzskatu sevi par puritāni, bet tādā reportāžā iekļūt man tiešām būtu kauns. Nedomāju, ka tur notiek vai varētu notikt jelkāda "apmācība", kura saistīta ar fotogrāfēšanu.

a ko ?! I nomazgātos pie viena.....da lielus stroķus apčamdītu, tur tādi daudziem.... :face-grin::face-grin::face-grin:

Palūgšu bez vulgaritātes, vai arī nāksies jūsu komentārus ignorēt!
Publicēts: 03.03.10 09:56 labots
 citēt
vispār jau TO vēlams darīt M režīmā, īpaši, ja ar blicēm...
un fotoblogs mani samaitāja, pirms tam es biju tikls !:face-sad:
Publicēts: 03.03.10 09:59
 citēt
Esmu aizdomu pārpildīts! Nil esi uzmanīgs, te vakar bija tāda LLB "meitene" ar profildbildi no inbox čatiņa, kas zin kas slēpjās zem Eksakta :) Teksti aizdomīgi sakarīgi :D
Publicēts: 03.03.10 09:59
 citēt
NilsS:vispār jau TO vēlams darīt M režīmā, īpaši, ja ar blicēm...

Es māku ieslēgt aparātu M režīmā, un zibspuldzi auto vai M. Sasniegt pareizu ekspozīciju man nesagādā grūtības. Bet problēma ir ar ēnām un atspīdumiem- šīs lietas nekādīgi nemāku kontrolēt, mēģinu jau visu ziemu, progresa nav!
Publicēts: 03.03.10 10:02
 citēt
Eksakta:
NilsS:vispār jau TO vēlams darīt M režīmā, īpaši, ja ar blicēm...

Es māku ieslēgt aparātu M režīmā, un zibspuldzi auto vai M. Sasniegt pareizu ekspozīciju man nesagādā grūtības. Bet problēma ir ar ēnām un atspīdumiem- šīs lietas nekādīgi nemāku kontrolēt, mēģinu jau visu ziemu, progresa nav!

a cosmo lasi ? Nepalīdz ....?!
Publicēts: 03.03.10 10:04
 citēt
vinieks:Esmu aizdomu pārpildīts! Nil esi uzmanīgs, te vakar bija tāda LLB "meitene" ar profildbildi no inbox čatiņa, kas zin kas slēpjās zem Eksakta :) Teksti aizdomīgi sakarīgi :D

Varbūt rīkojamies tā- pieņemam, ka es esmu no kosmosa, bet vienkārši atbildam uz jautājumiem par tēmu, tie, kuri to var- kuriem ir reāla pieredze, apmeklējot konkrētas foto apmācības! Pašlaik mani interesē NEXT Praktiskie Fotokursi, jo internetā atradu, ka viņi apmāca arī darboties ar zibspuldzēm. Lūdzu, šeit video: www.sk.lv...

Paldies!
Publicēts: 03.03.10 10:06
 citēt
nu nesmuki gan šitā :(
ja spēlējām jautājumu/atbilžu spēlīti, tad esiet lūdzu tik laipni, mīļie dalībnieki, un ne tikai vaicājiet, bet arī atbildiet......
Publicēts: 03.03.10 10:46
 citēt
nekadi kursi '' meitenei '' neinterese ,
merkis - slepta reklama . te nu '' vinja '' ir professionale .:face-smile:
Publicēts: 03.03.10 11:27 labots
 citēt
Eksakta:
andre:http://blog.andreart.lv/raksti/kur_macities_fotografet_.php

Garš raksts. Bloga autors taču nav gājis uz visiem tiem kursiem, lai rakstītu atsauksmes par tiem!? Mani interesē tikai patiesas ziņas, nevis aptuveni virspusēji priekšstati par personālijām. Vai jūs personīgi esat apmeklējis kādus kursus, un vai variet par tiem ko pateikt? Paldies!

vispaar esmu gaajis visaas manis mineetajaas iznemot 34. 34 atmetu jo atsauksmes bija sliktas.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas