Esmu nosliekusies par labu šiem fotokursiem, jo man patīk, kā tiek izskaidrots, kā jāstrādā ar zibspuldzi (apskatieties, lūdzu, video "fotopadomi"!) www.sk.lv... Vai kāds no jums ir tos apmeklējis, vai varbūt kāds paziņa? Paldies!
apskatījos videorullīti. +/-. lekcijā nepiemin ne vārda par zibspuldzes jaudas regulēšanu. iegūtās bildes +/-, fona ekspozīcija[ debesis ] +/-, attiecībā uz lielās zibspuldzes filtriņu nepaskaidro, kam tas īstenībā domāts, bet piemin papildus funkciju
Vai jūs varētu, lūdzu, veltīt dažas minūtes un uzrakstīt, ko ar to domājāt? Man gan arī likās nepārliecinošs stāstījums no balss viedokļa, tāda dreboša, un mājās jau iepriekš pamēģināju līdzīgi izdarīt, manās bildēs zibspuldzes efekts neuzlabojās.
Vai jūs varētu, lūdzu, veltīt dažas minūtes un uzrakstīt, ko ar to domājāt? Man gan arī likās nepārliecinošs stāstījums no balss viedokļa, tāda dreboša, un mājās jau iepriekš pamēģināju līdzīgi izdarīt, manās bildēs zibspuldzes efekts neuzlabojās.
maajaas meegjinaajaat, lidz balss vairs nedrebeeja, bet ''zibspuldzes efekts'' tomeer neuzlabojaas? diivaini gan...
Eksakta:
maajaas meegjinaajaat, lidz balss vairs nedrebeeja, bet ''zibspuldzes efekts'' tomeer neuzlabojaas? diivaini gan...
Jā, liku virsū to papīrīti uz zibspuldzes āra apstākļos! Man viss attēls uzreiz kļuva stipri par gaišu...neko nesaprotu...
nu vaaaaaaaaaaaks ! 100% + Maris īpaši sajūsmināja frāze"un tā es ar zibspuldzi izgaismoju fonu" un tas esot TIEŠI tāds pats rezultāts, kā ar vairāku k vērtu tehniku, atstarotājiem, blicēm....ak mēs duriki, sapirkām liekus hlamus jau vidio kvalitētei taču vajadzētu likt aizdomāties...