forum.gif
Lūgums palīdzēt!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Lūgums palīdzēt!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 03.03.10 10:09 labots
 citēt
Esmu nosliekusies par labu šiem fotokursiem, jo man patīk, kā tiek izskaidrots, kā jāstrādā ar zibspuldzi (apskatieties, lūdzu, video "fotopadomi"!) www.sk.lv...
Vai kāds no jums ir tos apmeklējis, vai varbūt kāds paziņa? Paldies!
Publicēts: 03.03.10 10:27
 citēt
apskatījos videorullīti. +/-. lekcijā nepiemin ne vārda par zibspuldzes jaudas regulēšanu. iegūtās bildes +/-, fona ekspozīcija[ debesis ] +/-, attiecībā uz lielās zibspuldzes filtriņu nepaskaidro, kam tas īstenībā domāts, bet piemin papildus funkciju
Publicēts: 03.03.10 10:29
 citēt
p.s. nav tos kursus paziņas apmeklējušas...spriežot, pēc tā video rullīša, es uz tādiem kursiem par velti neietu
Publicēts: 03.03.10 10:30
 citēt
negatIvs:p.s. nav tos kursus paziņas apmeklējušas...spriežot, pēc tā video rullīša, es uz tādiem kursiem par velti neietu

Liels paldies par komentāru!

Varbūt arī variet pamatot to vēl kā?
Publicēts: 03.03.10 10:30
 citēt
joku video patika
Publicēts: 03.03.10 10:33
 citēt
Maris:joku video patika

Vai jūs varētu, lūdzu, veltīt dažas minūtes un uzrakstīt, ko ar to domājāt? Man gan arī likās nepārliecinošs stāstījums no balss viedokļa, tāda dreboša, un mājās jau iepriekš pamēģināju līdzīgi izdarīt, manās bildēs zibspuldzes efekts neuzlabojās.
Publicēts: 03.03.10 10:36
 citēt
Gudris:jaa super video

Viedokļi krasi dalās. Vai variet, lūdzu, pamatot ar paskaidrojumu šo savu rakstīto? Paldies!
Publicēts: 03.03.10 10:38
 citēt
Eksakta:
negatIvs:p.s. nav tos kursus paziņas apmeklējušas...spriežot, pēc tā video rullīša, es uz tādiem kursiem par velti neietu

Liels paldies par komentāru!

Varbūt arī variet pamatot to vēl kā?

pamatojums pirms P.S. teksta
Publicēts: 03.03.10 10:43
 citēt
Eksakta:
Maris:joku video patika

Vai jūs varētu, lūdzu, veltīt dažas minūtes un uzrakstīt, ko ar to domājāt? Man gan arī likās nepārliecinošs stāstījums no balss viedokļa, tāda dreboša, un mājās jau iepriekš pamēģināju līdzīgi izdarīt, manās bildēs zibspuldzes efekts neuzlabojās.

maajaas meegjinaajaat, lidz balss vairs nedrebeeja, bet ''zibspuldzes efekts'' tomeer neuzlabojaas? diivaini gan... :what:
Publicēts: 03.03.10 10:44
 citēt
Maris:
Eksakta:

maajaas meegjinaajaat, lidz balss vairs nedrebeeja, bet ''zibspuldzes efekts'' tomeer neuzlabojaas? diivaini gan... :what:

Jā, liku virsū to papīrīti uz zibspuldzes āra apstākļos! Man viss attēls uzreiz kļuva stipri par gaišu...neko nesaprotu...
Publicēts: 03.03.10 10:47
 citēt
nu vaaaaaaaaaaaks !
100% + Maris :)
īpaši sajūsmināja frāze"un tā es ar zibspuldzi izgaismoju fonu":face-grin:
un tas esot TIEŠI tāds pats rezultāts, kā ar vairāku k vērtu tehniku, atstarotājiem, blicēm....ak mēs duriki, sapirkām liekus hlamus :face-crying:
jau vidio kvalitētei taču vajadzētu likt aizdomāties...
Publicēts: 03.03.10 10:48
 citēt
Juusu gados jau buutu laiks zinaat, ka ar taadu papiiriiti, bezizejas gadiijumaa, var ruupeeties par savu higeenu
Publicēts: 03.03.10 10:48
 citēt
Eksakta:
Maris:

Jā, liku virsū to papīrīti uz zibspuldzes āra apstākļos! Man viss attēls uzreiz kļuva stipri par gaišu...neko nesaprotu...

tāpēc, ka pirms bildes kamera izšauj priekšzibsni, pēc kura arī sarēķina vajadzīgās jaudas.
a papīrs ģēlu var arī čakarēt.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):