Nē, kāpēc Tu tā vaicā??? Bet ja nopietni, vai tiešām ir iespējams, ka kāds par iespēju paturēt atstarotāju/lampu/maisiņu ar alu, būtu gatavs braukt ar savu auto un vest fotogrāfu un divas meičas? Maksāt tak netaisies ne?
Gudris, neko ķengājošu imgfoto tekstos nespēju saskatīt, pat pēc 2x pārlasīšanas. Jautājums pamatots. Ja uzstādi šādas prasības, mož pasaki arī, cik esi gatavs maksāt (no konteksta par džipa īri var secināt, ka mazāk, nekā prasa par džipa īri, respektīvi, baigo dješofku meklē)!?
Nu... cilvēks ieliek normālu sludekli bet atnāk Gudris ar savām muļķībām un visu piespamo. Vai arī šis nav banāncienīgs gadījums kā Hiduka sludinājumā?
Tu peldeetaaj, atbildi uz jautaajumu! Ja nevari publiski pateikt, kursh tad ir tas cilveeks kas tev asistees, deelj kaa man buutu jaanokaunaas, tad vari uz privaato rakstiit..
man ir labāks auto par džipu džips tik tālu netiks kā tas audis man galerijā raugos Gati padomā par to! , tik es nez vai man būtu laiks tad kad tev vajag. Meitenes būs miklas vēl nedabraucot līdz galamērķim!
bet ir problēma ar šo auto ar viņu nevar nokoļīt nevienu čiksu tu vari 101 bmw pie luksafora pazemot un panjirgaties BET chikshu skaidrā prātā taj vecajā lamatā neiedabūt tikai kad kādu spītīgo izvizina pret viņas gribu tik tad šamām kājas paliek vaļīgas : D
bet ir problēma ar šo auto ar viņu nevar nokoļīt nevienu čiksu tu vari 101 bmw pie luksafora pazemot un panjirgaties BET chikshu skaidrā prātā taj vecajā lamatā neiedabūt tikai kad kādu spītīgo izvizina pret viņas gribu tik tad šamām kājas paliek vaļīgas : D
pazemot, paņirgāties, kājas vaļīgas...
jēlību kalngals un pim...ja staipīšana publiska, dješons
pazemot, paņirgāties, kājas vaļīgas...
jēlību kalngals un pim...ja staipīšana publiska, dješons
diemzhel nav tas auto ar kuru pastiept ,ar volgo gan jau var
Gudris:imgfoto Tev neapnīk pie visām manām tēmām gan te gan draugos savus ķenģājošos tekstus bārstīt ? neuztraucies liepāja ir tālu un Tev konkurenci nestādīšu...labaak pats kko dari nevis lien visu laiku citu lauciņos
Nu piedod nu...es gan, liekas, neko ķengājošu neuzrakstīju...un es jau tikai dauzos, tak neņem visu tik nopietni
reaktors, sexy zakji jau gana ir redzeeti, to pa pilnam ir, bet vot, kas taa par intrigu, kas tas par shoferi, kura deelj man buushot neerti jaasajuutaas.. hmm..
Jonatans:reaktors, sexy zakji jau gana ir redzeeti, to pa pilnam ir, bet vot, kas taa par intrigu, kas tas par shoferi, kura deelj man buushot neerti jaasajuutaas.. hmm..
aj nu gudris robinam hudam loku taisiija un peregnul palku
blogā jau nav daudz džipistu. Es arī uz 90% zinu, kurš varēja pieteikties, jo jau sen meklēja kādu kas pamācītu. Bet domāju, ka tas cilvēks pats pieteiksies.
xexe, varetu jau G ar zaiciem lidz mezham aizvest... shoferite aizvestu, es paasistētu. intereses pēc. un ja kāds no haljavshikiem palaidiis muti- paliks mezhaa. nu, kjipa totalizators īpaši Gudrim...
Gudri, tu zini cik maksā mašīna uz vienu dienu? un tev būs tikai jāstrādā turot muti! ideāli- vai man nav taisnība? mitrināt vāveres ar savu saldo mēli varēsi pēc tam...