forum.gif
asistents
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / asistents
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 03.03.10 11:25 labots
 citēt
Mekleeju sev asistentu. Pagaidaam uz 2 meneshiem, bet ja ies labi tad uz ilgaaku laiku.

Obligaati nosaciijumi : Brīvs grafiks. (paralēli strādājošiem un studeejoši neintersē.)

CV, dažas savas bildes sūtīt uz notforspamers@gmail.com

Darbs studijā, reklāma izbraukumos , bilžu koriģēšana.
Publicēts: 03.03.10 13:04
 citēt
Gudri, kas Tev pat pases nav, auto nomā neiznomā džipmašīnu?:grimace:
Publicēts: 03.03.10 13:11
 citēt
Nē, kāpēc Tu tā vaicā???
Bet ja nopietni, vai tiešām ir iespējams, ka kāds par iespēju paturēt atstarotāju/lampu/maisiņu ar alu, būtu gatavs braukt ar savu auto un vest fotogrāfu un divas meičas?:D Maksāt tak netaisies ne?:D:D:D
Publicēts: 03.03.10 14:00
 citēt
Gudris, neko ķengājošu imgfoto tekstos nespēju saskatīt, pat pēc 2x pārlasīšanas. Jautājums pamatots. Ja uzstādi šādas prasības, mož pasaki arī, cik esi gatavs maksāt (no konteksta par džipa īri var secināt, ka mazāk, nekā prasa par džipa īri, respektīvi, baigo dješofku meklē)!? :)
Publicēts: 03.03.10 14:30
 citēt
Sevi JAU salīdzini ar Arhipovu? :face-devil-grin:
Publicēts: 03.03.10 14:51
 citēt
alvils:Sevi JAU salīdzini ar Arhipovu? :face-devil-grin:

nē ! Tagad miša brauc pie G kunga meičas vest....
Publicēts: 03.03.10 14:52
 citēt
hE HE, Tak kaa Juus visi nesaprotat, Gudris vienkaarshi tam labajam cilveekam sniegs savus "maigos pakalpojumus divataa".. :D
Publicēts: 03.03.10 14:57
 citēt
Tak saki! Nav man iemesla lai man neerti paliktu!
Publicēts: 03.03.10 15:03
 citēt
Nu... cilvēks ieliek normālu sludekli bet atnāk Gudris ar savām muļķībām un visu piespamo.
Vai arī šis nav banāncienīgs gadījums kā Hiduka sludinājumā?
Publicēts: 03.03.10 15:14
 citēt
Tu peldeetaaj, atbildi uz jautaajumu!
Ja nevari publiski pateikt, kursh tad ir tas cilveeks kas tev asistees, deelj kaa man buutu jaanokaunaas, tad vari uz privaato rakstiit..
Publicēts: 03.03.10 16:52
 citēt
stulbi, ka dazhreiz uz skolu man jaaiet. Kaut gan to vareetu izlaist, ja vareetu ar andre nedaudz pastraadaat.
Publicēts: 03.03.10 17:13
 citēt
man ir labāks auto par džipu :D džips tik tālu netiks kā tas audis man galerijā raugos :D:D:D Gati padomā par to! , tik es nez vai man būtu laiks tad kad tev vajag. Meitenes būs miklas vēl nedabraucot līdz galamērķim! :D :D :D
Publicēts: 03.03.10 17:23
 citēt
Gudris:Viņš neizjuks pusceļā ? :what::haha:

var redzet ka auto nav tava stipraa puse :D
Publicēts: 03.03.10 17:29
 citēt
motors vnk murrā un dziesmas dzied :)

www.youtube.com...

bet ir problēma ar šo auto :D ar viņu nevar nokoļīt nevienu čiksu :D tu vari 101 bmw pie luksafora pazemot un panjirgaties BET chikshu skaidrā prātā taj vecajā lamatā neiedabūt :D tikai kad kādu spītīgo izvizina pret viņas gribu tik tad šamām kājas paliek vaļīgas :D :D: D
Publicēts: 03.03.10 17:37
 citēt
reaktors:motors vnk murrā un dziesmas dzied :)

www.youtube.com...

bet ir problēma ar šo auto :D ar viņu nevar nokoļīt nevienu čiksu :D tu vari 101 bmw pie luksafora pazemot un panjirgaties BET chikshu skaidrā prātā taj vecajā lamatā neiedabūt :D tikai kad kādu spītīgo izvizina pret viņas gribu tik tad šamām kājas paliek vaļīgas :D :D: D

pazemot, paņirgāties, kājas vaļīgas...

jēlību kalngals un pim...ja staipīšana publiska, dješons
Publicēts: 03.03.10 17:39 labots
 citēt
Droperidol:
reaktors:motors vnk murrā un dziesmas dzied :)

www.youtube.com...

pazemot, paņirgāties, kājas vaļīgas...

jēlību kalngals un pim...ja staipīšana publiska, dješons

diemzhel nav tas auto ar kuru pastiept ,ar volgo gan jau var :D

p.s. sorry ,nezināju ka te tik pieklājīgs forums :D :D :D
Publicēts: 03.03.10 17:42 labots
 citēt
runa nav par mašīnu, bet par apspriežamām vērtībām :D

man trīs meitas, tāpēc jēlības tracina:)
Publicēts: 03.03.10 17:44 labots
 citēt
Droperidol:man trīs meitas, tāpēc jēlības tracina:)

vairs jautājumu nav! ;)

p.s. cik es pamanīju, ka pēdējā laikā šaj forumā jēlibas progresē ģeometriski , bet kapēc?
Publicēts: 03.03.10 17:48
 citēt
Gudris:imgfoto Tev neapnīk pie visām manām tēmām gan te gan draugos savus ķenģājošos tekstus bārstīt ? neuztraucies liepāja ir tālu un Tev konkurenci nestādīšu...labaak pats kko dari nevis lien visu laiku citu lauciņos ;)

Nu piedod nu...es gan, liekas, neko ķengājošu neuzrakstīju...un es jau tikai dauzos, tak neņem visu tik nopietni;)
Publicēts: 03.03.10 17:50
 citēt
Droperidol:runa nav par mašīnu, bet par apspriežamām vērtībām :D

man trīs meitas, tāpēc jēlības tracina:)

Nu man ir divas, bet nedzīvoju pārliecībā, ka viņām nebūs sekss pirms kāzām un tādā garā...:D:D:D
Publicēts: 03.03.10 18:09
 citēt
Es gandrīz droši zinu kas pieteicās Gudri + Skuķus vest ar dzipu "Pafokāties" :):)
Publicēts: 03.03.10 18:29
 citēt
Gudri, nu tad beidzot teiksi, kas tad tevi vediis? Teici ka man neerti palikshot.. Tukshdirseejs kaa vienmeer esi, ha!
Publicēts: 03.03.10 18:33
 citēt
Jonatans:Gudri, nu tad beidzot teiksi, kas tad tevi vediis? Teici ka man neerti palikshot.. Tukshdirseejs kaa vienmeer esi, ha!

jocīga tauta, kad vajadzētu interesēties cik keksīgi zaķi tiks bildēti te interesējas par šoferi :D absurds kkāds :D
Publicēts: 03.03.10 18:36
 citēt
reaktors, sexy zakji jau gana ir redzeeti, to pa pilnam ir, bet vot, kas taa par intrigu, kas tas par shoferi, kura deelj man buushot neerti jaasajuutaas.. hmm..
Publicēts: 03.03.10 18:52
 citēt
Jonatans:reaktors, sexy zakji jau gana ir redzeeti, to pa pilnam ir, bet vot, kas taa par intrigu, kas tas par shoferi, kura deelj man buushot neerti jaasajuutaas.. hmm..

aj nu gudris robinam hudam loku taisiija un peregnul palku :haha:
Publicēts: 03.03.10 19:53 labots
 citēt
Gudris:
Lunis:Es gandrīz droši zinu kas pieteicās Gudri + Skuķus vest ar dzipu "Pafokāties" :):)
ir kkas ko Tu nezini ? :what:

Es vienksrši zinu kurš Bloga dzipists VIENMĒR GATAVS uz jebkuriem skuķiem jabkurā konfigurācijā un kuram daudz briva laika:):)
Publicēts: 03.03.10 20:23
 citēt
blogā jau nav daudz džipistu.
Es arī uz 90% zinu, kurš varēja pieteikties, jo jau sen meklēja kādu kas pamācītu. Bet domāju, ka tas cilvēks pats pieteiksies.
Publicēts: 04.03.10 01:10
 citēt
xexe, varetu jau G ar zaiciem lidz mezham aizvest...
shoferite aizvestu, es paasistētu. intereses pēc. un ja kāds no haljavshikiem palaidiis muti- paliks mezhaa. nu, kjipa totalizators īpaši Gudrim...

Gudri, tu zini cik maksā mašīna uz vienu dienu? un tev būs tikai jāstrādā turot muti! ideāli- vai man nav taisnība? mitrināt vāveres ar savu saldo mēli varēsi pēc tam...
Publicēts: 04.03.10 12:31
 citēt
piespamojusi tā ka nemetās...
Publicēts: 04.03.10 14:14
 citēt
Ļoti laba iespēja, kas nestrādā un nemācās.
Publicēts: 04.03.10 14:20
 citēt
Studiju izmantošanai dosi? :)
Publicēts: 04.03.10 16:02
 citēt
students ar smiekligi brīvu grafiku neder? :)
Publicēts: 04.03.10 17:17
 citēt
Gudris, kā jau rakstīju, ja vajag ar nedžipu tad esmu dažreiz arī ar mieru aizvest, ja vien tas nav vairāk kā 100km prom no Rīgas.

un būtībā ne tikai Gudrim varu izpalīdzēt un paasistēt.
Publicēts: 06.03.10 17:49 labots
 citēt
Gribētos ar lielāko prieku, bet nevaru. mazs bēbīc vēl mājās.
Publicēts: 06.03.10 23:13
 citēt
elinat:Gribētos ar lielāko prieku, bet nevaru. mazs bēbīc vēl mājās.

bēbīc jau nav 2metrīgs dzērājs kas stacionāri jāvāķī - ņem līdzi
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas