Pērku zibspuldzi, kuru būtu iespējams sinhronizēt ar canon speedlite 580Ex, tā lai mana būtu kā master unit un tevis piedāvātā darbotos kā slave unit. No lētā gala, līdz kādiem 60ls, tas ir maksimālais, ko šobrīd varu atļauties, saprotu, ka arī nekas spīdoši labs tas nebūs, bet tomēr, varbūt kāds kaut ko var piedāvāt.
MDFOTO www.mdfoto.lv... ja neliels objekts, saliec visapkārt, kā vajag. Es parasti lieku fona izgaismošanā vai tieši aiz modeļa pretgaismai. Ideāli dūmus izgaismot. Kopā ar statīviņu un lietussardziņu bija Ls 55
Tātad vai pareizi sapratu? par tām 40W zibenēm, man mērķis ir tāds, man ir divas 580, viena uz fotoaparāta kā palaidējs (master) otra uz statīva kā slave, bet gribētos vēl trešo, tā 40w tātad arī darbotos kā slave? Un kas tas par universālo palaidēju par 45ls, cik skatījos, tad tie palaidēji tādi padārgi canonam. Vilinoša cena
Canonam optiskie palaidēji ir dārgi un neērti. Es 580-jai izurbu caurumu un ieliku ligzdiņu 2.5mm (maitas kenonisti speciāli neliek) lai pievienotu trigeri. Tas pa Ls 45 kautkāds Nonems 433 MHz bet strādā labi.
dzekslondons:diemžēl no elektronikas iekšām neko nesaprotu, bet kā palika ar tām 40w zibenēm ? tad viņas darbotos kā slave saņemot signālu no 580ex?
Palūdz kādam čomam kuļībinam. Bet tās Walimex 40W zibenītes ir pašsinhronizējošās no gaismas impusa. Saliec čupām apkārt modelim un palaid kaut vai no 580 uz griestiem un visas nostrādās. Vai pa sinhrovadiņu (nāk līdzi 2.5mm štekeris) pievienotu vienai no tām uz pārējās sinhroni nostrādās.
dzekslondons:diemžēl no elektronikas iekšām neko nesaprotu, bet kā palika ar tām 40w zibenēm ? tad viņas darbotos kā slave saņemot signālu no 580ex?
Palūdz kādam čomam kuļībinam. Bet tās Walimex 40W zibenītes ir pašsinhronizējošās no gaismas impusa. Saliec čupām apkārt modelim un palaid kaut vai no 580 uz griestiem un visas nostrādās. Vai pa sinhrovadiņu (nāk līdzi 2.5mm štekeris) pievienotu vienai no tām uz pārējās sinhroni nostrādās.
Diemžēl šiem neregulējas. Bet pa Ls 25 ir ar mazu pocīti, tās regulējas. Vienīgā problēma ir MDFoto neregulārās piegādes. Var nebūt uz vietas un arī pasūtījumā jūsu prece var neatnākt solītajā laikā.