forum.gif
Portreti slepenā pārvilināšanas akcija !!!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Portreti slepenā pārvilināšanas akcija !!!
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 04.03.10 18:29
 citēt
:) tomeer puisim baigi krempt par banu... nu i labi vien ir, ka tikaam no vinja valjaa ... redz kaads zhurka izraadiijaas.
Publicēts: 04.03.10 18:32
 citēt
tur nav interesanti
Publicēts: 04.03.10 18:34
 citēt
Es tur ta paskatijos, tur ir daudz kvalitativaka galerija...nav tik daudz suudu :) un gimenes albuma bilzu
Publicēts: 04.03.10 18:35
 citēt
Marchello:Es tur ta paskatijos, tur ir daudz kvalitativaka galerija...nav tik daudz suudu :) un gimenes albuma bilzu

bet čats ir šeit :)
Publicēts: 04.03.10 18:38 labots
 citēt
Ahūni slepenā :face-grin:

Sienai nav ne vainas - ja tur tiešām būtu lielāka aktivitāte, tad sistu blogu pušu vienos vārtos. Kgan nav jau tā, ka pašlaig blogā baigi kūsātu dzīvība. :what:
Publicēts: 04.03.10 18:49
 citēt
Nē nu ir jau ir blogā vairāk cilvēku, tāpēc joprojām aktivitātes ziņā blogā ir daudz interesantāk - bet agrāk bija vēl vairāk un vēl jautrāk :D
Publicēts: 04.03.10 18:54
 citēt
CerambyX:Nē nu ir jau ir blogā vairāk cilvēku, tāpēc joprojām aktivitātes ziņā blogā ir daudz interesantāk - bet agrāk bija vēl vairāk un vēl jautrāk :D

Arī fakts, bet ir jūtama vispārīga depresija it visā :(
Publicēts: 04.03.10 19:04
 citēt
Gudris:veel jau ir Poga...tur smukaaks forums kaa sienaa

Kas ir poga?
Publicēts: 04.03.10 19:20
 citēt
CerambyX:Nē nu ir jau ir blogā vairāk cilvēku, tāpēc joprojām aktivitātes ziņā blogā ir daudz interesantāk - bet agrāk bija vēl vairāk un vēl jautrāk :D

Tas kaut ko nozīmē...
agrāk arī erfoto bija ūber labi apmeklēts un labs portāls... bet mēs visi zinam kādu galu tas ņēmis... žēl, tiešām ceru, ka šeit dzīvība sāks atgriezties
Publicēts: 04.03.10 19:32
 citēt
bildes nu dien tur interesantākas
Publicēts: 04.03.10 19:42
 citēt
a es iemacitos ko jaunu ja ietu pie tevim uz fotokursiem?
Publicēts: 04.03.10 19:46
 citēt
Sienai ir cits līmenis bildēm, augstāks, jāatzīst. Ar uzsvaru uz B&W, kas manuprāt ir fotomākslas patiesā būtība.
Publicēts: 04.03.10 19:51
 citēt
tikai nav skaidrs, ko visi īdētāji vēl šeit dara vai arī kāpēc ar saviem Mākslas darbiem neceļ šīs vietas līmeni:)
Publicēts: 04.03.10 19:54 labots
 citēt
Romis:Sienai ir cits līmenis bildēm, augstāks, jāatzīst. Ar uzsvaru uz B&W, kas manuprāt ir fotomākslas patiesā būtība.

Tikai nevajag pārvērtēt B/W nozīmi... :face-wink:

Droperidol:tikai nav skaidrs, ko visi īdētāji vēl šeit dara vai arī kāpēc ar saviem Mākslas darbiem neceļ šīs vietas līmeni:)

Kko esi sapinies :D No sērijas, ja es pasaku, ka 1x.com ir labākas bildes nekā šeit, tas uzreiz nozīmētu, ka man ir jāliek iekšā savi mākslasdarbi blogā (kgan man tādu nav), lai paceltu bilžu līmeni? neloģiski. :face-grin:
Publicēts: 04.03.10 20:00
 citēt
CerambyX:Sienai nav ne vainas - ja tur tiešām būtu lielāka aktivitāte, tad sistu blogu pušu vienos vārtos.
nu, mazāk galīgi un samērā sūnainu bilžu tur ir. bet ar visu to, ka vairums pacientu tie paši, publikums dirselīgāks. :face-sad:
Publicēts: 04.03.10 20:03 labots
 citēt
+ Droperiol
Publicēts: 04.03.10 20:16
 citēt
rkraw:a es iemacitos ko jaunu ja ietu pie tevim uz fotokursiem?
ku smuka!
Publicēts: 04.03.10 20:26 labots
 citēt
He he , šausmas Gudrim @ Jurim uzmanības trūkums:):) Domāju ka stressam nav pamata Shūteris kā vienmēr esmu teics "Projekts ļautiņiem ar speciālām vajadzībām" Dakteri pa priekšu pacienti no pakaļas , tiem kas labi uzvedās dakters izdala kādas saldas koņčiņas šaibiņas un pagrauda galviņu ļau pie dakteru galdiņa pasēdēt un kompotu kopā padzert tiem kas gražojās un neslavē dakterus tiem klizmu un nafig :):) Tai ziņā Blogs ir teicama demokrātija , tiesa dažām sāk parādities "Daktera sindromi" bet tās tā brižām vietām ja kāds privāts kreņķis gadās:):) Katrā ziņā šeit nav tāda bara ar ambicioziem lūzeriem kā "Citur" te tāds normāls čatiņš un tusiņš bez pretenzijām:):)

p.s
Par cik man nekad nav bijusi vēlme tur reģistrēties un tusēt ņemot vērā "Pasākuma finktieri" bet pēdējos menešus tur diezgan bieži mani ienes visādi meklētāji pamatā uz tehniskām lietām , tad es tā nopētu ka tur kontingents pamatā cepās ap "Tehniskām fiškām" kas par laimi nav šeit parāk izplatīts Foto tomēr nav "Gadzetomānu" lauciņš bet gan radošas izpasmes :) Bet nu la mani tur ienes nepartraukti skatos kautkāds pārpircēju un piseļpisēju tuss:):) Jurim tur domāju gus japakonkurē ar līzdēigiem skrūvēt un patestēt faniem :):) Ja par Bildēm tās tur ir TEHNISKĀKAS nevis "Labākas" kas nav viens un tas pats . Es labāk fanoju par ne pārāk tehniskiem jauneišiem kas IZDOMĀ kautkādus savus funktierus nekā par kārtējo pūsli kuŗs spējis iegūt TEHNISKI NEVAINOJAMU NEKO :):)
Publicēts: 04.03.10 20:39
 citēt
CerambyX:Ahūni slepenā :face-grin:

Sienai nav ne vainas - ja tur tiešām būtu lielāka aktivitāte, tad sistu blogu pušu vienos vārtos. Kgan nav jau tā, ka pašlaig blogā baigi kūsātu dzīvība. :what:

Romis:Sienai ir cits līmenis bildēm, augstāks, jāatzīst. Ar uzsvaru uz B&W, kas manuprāt ir fotomākslas patiesā būtība.

Pilnīgi garām :) Fotosiena no fotobloga cilvēku ziņā atšķirās nu ar desmit cilvēkiem, ne vairāk... (ja katrā saitā kāds ir ar dažādiem nikiem, blicmanis ir viens un tas pats), neiet runa par tiem n-tajiem iesācējiem, kuriem blogs ir daudz labvēlīgāks par fotosienu. Tad kāpēc vieni un tie paši pasažieri vienā saitā liek, un otrā neliek bildes :D .. Manas bildes tur www.fotosiena.lv... (visas redz tikai tie, kas ir piedalījušies balsošanā) lielākā daļa nekad netiks ieliktas fotoblogā, tikai portreti siekalaino izsaucienu, Mara (kaut gan visi saka ka esot izglītots vecis) ierēcienu dēļ... un vēl citu (maksimāli vēl divu) dēļ. Manas bildes naf radītas aprējējiem, un tās fotosienā regulāri ir dienas, nedēļas un mēneša bildes :D:D:D
Arī Laciz pieminēta bilde, ko portreti nozaga un sasita, publicējot ar [img} paņēmienu fotoblogā ir no Wanaga organizētā fotokonkursa- FOTOGRĀFS-PAŠPORTRETS-AKTS. Tikai manējā tur bija favorīte, bet portreti bilde pa vidu, te tika ielikta (portreti darbs) un apdirsta. Laciz vēl ilgi pēc tam raksta- Portreti publicētā bilde, kur Haiduks apgrābsta modeles. Bet bilde stāv visu laiku fotodoma.
Un te spilgti parādās Laciz demogoģija, kuru viņš izplata fotobloga.
NEVIENAM NEKO NEPĀRMETU, mēs visi esam tādi, kādi esam, TIKAI UZRAKSTĪJU IEMESLUS, KĀPĒC DAŽIEM LIEKĀS, KA FOTOSIENA IR LABĀKA PAR FOTOBLOGU. MANS UZSKATS IR, KA FOTOSIENA IR SAVĀDĀKA PAR FOTOBLOGU, BET NE LABĀKA!!!

Atšķirība ir pilnīgi citā, ja divus gadus atpakaļ tur bija super ķašķīga vide, tad tas ir ļoti stipri izmainījies, un liekās, ka tieši piežmiedzot provokatorus un kašķis vairs neveidojās. Es pats tur nemaz neuzvedos savādāk, ka blogā, bet tur mani neizaicina siekalaini portreti izsaucieni.
Par Erfoto- tīrs Normundu nopelns. Visi viņu apliktie fotogrāfi palika kūtri, nepiedalījās forumos, nelika bildes... un saits bez aktīvas dzīvības lēnām mirst.
Fotoblogā ir dzīvība, un tas ir plaukstošs!!!
Ja kādu aizskaru, variet droši turpināt, bet es esmu iestājies par brīnišķigo fotosaitu ar pieticīgu nosaukumu FOTOBLOG.LV
Publicēts: 04.03.10 20:43 labots
 citēt
Pareizi Haiduk - Tu neesi celtnieks - Tu esi profesionaals izniicinaataajs. Zinjoshu administraacijai par spamu, citu cilveeku publisku apmeloshanu un nomelnoshanu. Spameris.

Citeeshu Elika vakardienas pazinjojumu : Tātad šeit un turpmāk, spama ģenerēšana tiks sodīta. Sākot ar brīdinājumu izteikšanu un komentāru dzēšanu, beidzot ar lietotāja bloķēšanu, ja savādāk nevar.
Publicēts: 04.03.10 21:15
 citēt
Kā viens otru mīl! Prieks lasīt! Īsti latvieši! :haha:
Publicēts: 04.03.10 21:51
 citēt
Runājot par spamu un banu....
Nevaru saprast. Blac ir nobanots par spamveidīgo vērtējumu izpausmi vai arī pats ir aiztinies??? :face-glasses:
Publicēts: 04.03.10 22:10
 citēt
ee, bet man tur patik :)
Publicēts: 04.03.10 22:14
 citēt
Gudris:
Marchello:ee, bet man tur patik :)
uz Banu uzprasies ? :amazing:

a man pofig :) es tapat baigi laps :p
Publicēts: 04.03.10 22:17
 citēt
kur ir tur? no aicinājuma doties "skolotājam" pa pēdām nav īsti saprotams, uz kuru OTRU portālu...
Publicēts: 04.03.10 22:33
 citēt
Gudris:
alvils:kur ir tur? no aicinājuma doties "skolotājam" pa pēdām nav īsti saprotams, uz kuru OTRU portālu...
admiņi linku izdzēsa :face-crying:

Pareizi izdarīja! Tur nekas interesants nenotiek :D
Publicēts: 04.03.10 22:53
 citēt
Ah, ko var ņemties. Laikam mazvērtības kompleks. Moš vēl parunāties ar kādu papīru pakaļu slaucīt?
Publicēts: 04.03.10 22:55
 citēt
Viks:Moš vēl parunāties ar kādu papīru pakaļu slaucīt?

Vislabāk ar avīzi.
Publicēts: 04.03.10 23:27
 citēt
Gudri, kā mazs bērns...drīz kā Haiduks paliksi.
A vot Haiduka tekstus vispār nesaprotu.....liekas, ka citā pasaulē dzīvo.
A šo tekstu vispār nesapratu:
"Citeeshu Elika vakardienas pazinjojumu : Tātad šeit un turpmāk, spama ģenerēšana tiks sodīta. Sākot ar brīdinājumu izteikšanu un komentāru dzēšanu, beidzot ar lietotāja bloķēšanu, ja savādāk nevar."
Publicēts: 04.03.10 23:29
 citēt
Haiduk par erfoto gan tā gluži nebij. Patik kā lučiks vienreiz bij teicis "izdzēsos no visiem f-saitiem izņemot erfoto, jo viņš pārāk lēns un apnika gaidīt lai izdzēstos" :D
Shutter aplūkojot galeriju krietni labāk patīk, bet fotoblogam noteikti ir aktīvāks forums. Garos rendera laikus var padeldēt ar vieglu spamošanu ;d
Publicēts: 04.03.10 23:40
 citēt
Gudris:
alora:Gudri, kā mazs bērns...drīz kā Haiduks paliksi.
nemaz tik drīz..kādi gadi 30 vēl japaciešas ...a Tu gan sodien tāda barga :D labāk atnāc svētdien pie manis uz studiju viena vieta vēl brīva ;)

Ne barga, bet nedomāju, ka Tu arī sāksi vilkt ārā kaut kādus rakstiņus, citātus, kaut ko žēlosies utt.
Publicēts: 05.03.10 00:09
 citēt
arturso:Haiduk par erfoto gan tā gluži nebij. Patik kā lučiks vienreiz bij teicis "izdzēsos no visiem f-saitiem izņemot erfoto, jo viņš pārāk lēns un apnika gaidīt lai izdzēstos" :D
Shutter aplūkojot galeriju krietni labāk patīk, bet fotoblogam noteikti ir aktīvāks forums. Garos rendera laikus var padeldēt ar vieglu spamošanu ;d

Tas naf tikai mans novērojums, palasi Friidi

alora:Gudri...
A vot Haiduka tekstus vispār nesaprotu.....liekas, ka citā pasaulē dzīvo.
A šo tekstu vispār nesapratu:
."

alora, piedod, neko nevaru tev palīdzēt , bet lai saprastu- tikai tev... pēc Gudra sākuma sākās nelielas debates par TO SAITU un par ERfoto, un es izteicu savas domas par tiem diviem attiecībā pret blogu. Bet demagogs pat te saskata spamu (Laciz) . Jautāšu Elikam, vai laciz saņēma aizrādījumu par spamu :<Tu neesi celtnieks - Tu esi profesionaals izniicinaataajs.> . Kur vēl lielāku spamu varam atrast???
Bet kāpēc manu komentu zem tavas bildes ļoti labi saprati, un tur pārmetumu naf. Es redzu, ka tā bilde radusies portreti masterKlass ietvaros, un tu morāli pat nedrīksti man piekrist, jo zaudēsi tur savu statusu. Bet vai tādā gadījumā naf vienkāršāk paklusēt? Uzdošu tev jautājumu- kad es tev ceļu esmu pārgājis??? :D
Publicēts: 05.03.10 00:18
 citēt
Esmu piereģistrējies visās lv foto lapās unnn??? Piem. pogā es pat paroli neatceros :( ... :D Reizēm iegirežos sienā, bet jāatzīst, ka man tur šķita garlaicīgi - bildes gan tur kvalitatīvākas.
Publicēts: 05.03.10 00:22
 citēt
ja es gribu redzēt patiešām labu atlasi no šāda veida portāliem tad noteikti skatos photo.net...

tik jaapakliko pa terminu un velamo kategoriju !
Publicēts: 05.03.10 01:45
 citēt
Haiduks:

alora, piedod, neko nevaru tev palīdzēt , bet lai saprastu- tikai tev... pēc Gudra sākuma sākās nelielas debates par TO SAITU un par ERfoto, un es izteicu savas domas par tiem diviem attiecībā pret blogu. Bet demagogs pat te saskata spamu (Laciz) . Jautāšu Elikam, vai laciz saņēma aizrādījumu par spamu :<Tu neesi celtnieks - Tu esi profesionaals izniicinaataajs.> . Kur vēl lielāku spamu varam atrast???
Bet kāpēc manu komentu zem tavas bildes ļoti labi saprati, un tur pārmetumu naf. Es redzu, ka tā bilde radusies portreti masterKlass ietvaros, un tu morāli pat nedrīksti man piekrist, jo zaudēsi tur savu statusu. Bet vai tādā gadījumā naf vienkāršāk paklusēt? Uzdošu tev jautājumu- kad es tev ceļu esmu pārgājis??? :D

Tā pēdējā rindkopa man domāta? Ja, jā, tad kādu vēl komentu zem manas bildes? Un kādu vēl statusu? Par ko Tu visār runā? /eju skatīt savas bildes un meklēju Tavu komentu/
Publicēts: 05.03.10 12:17
 citēt
ja admini pielabotu FB kā arī banotu uzreiz lecīgos, tad domāju FB būtu #1...
pagaidām šeit ir tikai spams, un bildes dr.lv līmenī.

photo.net/photodom ir labi, bet tā ir tīri "uzcelt reitingu"
Publicēts: 05.03.10 12:30
 citēt
Jums te jautri iet :face-grin:
Publicēts: 05.03.10 12:35
 citēt
Mandalay, vakar biju kopā izbraukumā ar Arhipovu, un uzdevu viņam jautājumu, ko viņš domā par "uzcelt reitingu" visādās niansēs.
Viņš atbildēja- ja gribi ar foto pelnīt, tev jārada ap sevi imidžs, lai tevi ievērotu, no tevis pirktu :) . Un photodoms ir viena no tādām vietām... es pat domāju, ka pats ļoti nepareizi daru, ka nebalsoju praktiski ne par vienu tur , tāpat, kā praktiski nebalsoju ne vienā saitā.
Kad nonāk sarunas par kādu konkrētu darāmu darbu, tad parasti ir jautājums, kur tevi var redzēt, un ja tu parādi saitu, kur esi atzīts, reitings pasūtītāja acīs celsies.
Arī mūsu pašmāju lapa par kāzu fotogrāfiem ir radīta ar marketinga triku, tikai lai "uzcelt reitingu" potenciālo pasūtītāju acīs.
Atpazīstamība.
Publicēts: 05.03.10 12:46
 citēt
[nu tad reklamējaties pa kluso]

Man personīgi ir apnikuši boring studijas/kāzu foto. vai fotoblogam to vajag?! droši vien ka nē...
Publicēts: 05.03.10 12:51
 citēt
Runā, ka dažs labs kāzu fotogrāfs (vārdā nesaukšu, lai viņš te var mierīgi tusēt tālāk) noslēdzis karteli ar kādu šķiršanās advokātu (arī vārdā nesaukšu). Tad lūk, pēc šķiršanās prāvas, advokāts dodot savam klientam kāzu fotogrāfa vizītkarti, ja nu noder. Savikārt fotogrāfs pēc kāzām jaunajam pārim, katram atsevišķi, protams, iedodot tā paša advokāta vizītkarti.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas