forum.gif
Portreti slepenā pārvilināšanas akcija !!!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Portreti slepenā pārvilināšanas akcija !!!
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 05.03.10 12:55
 citēt
blogam katastrofāli trūkst, pa pjankai izpildītu pasākumu bilžu, un žēl, ka Haiduks vairs neliek savas atpazīstamās, kailo meiteņu bildes, tās piedur
Publicēts: 05.03.10 13:07
 citēt
nesaki vis, banu rezultātā, atkal haiduka pirtiņa atgriežās, mākslinieks biežāk forumā ienāk, padzenā mēslu vabuļus, jumta sajūtas lielu dara
Publicēts: 05.03.10 13:09
 citēt
Delfinz:
Mandalay:[nu tad reklamējaties pa kluso]

Man personīgi ir apnikuši boring studijas/kāzu foto. vai fotoblogam to vajag?! droši vien ka nē...

Re, ko vajag fotoblogam!Vai ne? :face-devil-grin: [url=http://www.fotoblog.lv/img/210493/?cid=22847

Delfins]http://www.fotoblog.lv/img/210493/?cid=22847

Delfins[/url] , vai tev shizofrenija ? Pats ar sevi pljapa ! Visiem zinams ,ka tu esi ari DELFINS citos saitos ( XC.lv : mtb.lv ) . Ar izdomu tev ir shvaki
Publicēts: 05.03.10 13:15
 citēt
andrespey,
izskatās, ka kāds spēlējās ar kloniem..

PS: mueh, un tā kaķbilde bilde bij priekš `FB kaķu dienas`
Publicēts: 05.03.10 13:19
 citēt
vai tad kloni nav jau izķerstīti?
Publicēts: 05.03.10 13:20
 citēt
a vai tad reģistrācija aislēgta?
vnk kādam ir zobs uz FB... vai nenormālas problēmas ar savu `identitāti`
Publicēts: 05.03.10 13:31
 citēt
CerambyX:Nē nu ir jau ir blogā vairāk cilvēku, tāpēc joprojām aktivitātes ziņā blogā ir daudz interesantāk - bet agrāk bija vēl vairāk un vēl jautrāk :D

Moš tāda neliela pauze pirms tadas riktīgas vētras
Publicēts: 05.03.10 13:52
 citēt
Gudris:
Haiduks:vakar biju kopā izbraukumā ar Arhipovu
vakar bij sniegputenis tak :(

Un??? Romis arī bija līdzi. Superīgas bildes. Vienu ātro iemetu Photodomā :)
Un vakar labi fotoaparāti parādīja, kāda ir atšķirība profesionālam , no neprofesionāla. 5D mII palika vārgs un vairs nevilka objektīvu (no kūstošā sniega mitruma) Arhipova 5D izturēja līdz galam, Romis arī teica, ka palicis vārgs viņa aparāts :)
Publicēts: 05.03.10 13:52
 citēt
Gudris:
Mandalay:a vai tad reģistrācija aislēgta?
reģistrāciju vajadzētu piesaistīt konkrētam telefona nummuram...lai pērk ntās zivtiņas jaunas :D

blogs ir blogs... ja kāds taisa klonus - lai iet ārstē galvu :beaten:
Publicēts: 05.03.10 13:56
 citēt
Delfinz:
Lunis:Tai ziņā Blogs ir teicama demokrātija

Sen jau nav. Un droši vien nekad vairs nebūs- lielummānija pārņēmusi tos, kam pieder poga BANNN:).

Hee, blusas efekts, vari izpurinēt cik gribi, vienmēr ielīdīs kažokā un iekodīs :):):)
Lai tev veicās:)
Publicēts: 05.03.10 14:55
 citēt
Publicēts: 05.03.10 14:59 labots
 citēt
negatIvs:www.getonmyhorse.com

Viena no labākajām dziemsām i-neta dzīlēs!:face-grin: Tiešām!
Publicēts: 05.03.10 15:00
 citēt
krāniņš arī neko
Publicēts: 05.03.10 15:33
 citēt
CerambyX:Ahūni slepenā :face-grin:

Sienai nav ne vainas - ja tur tiešām būtu lielāka aktivitāte, tad sistu blogu pušu vienos vārtos. Kgan nav jau tā, ka pašlaig blogā baigi kūsātu dzīvība. :what:

Vispaar jau administraacija visur ir vienaadi nemiilama kad taada taa top. Un notiek arii preteeji procesi kad kaads paarnaak no fotosienas uz fotoblog chatinju kad fotosienaa favoriitisms saak sists paaraak augstu vilni.:( Paskatoties top bildes vai komentaarus favoriitismu var pamaniit visai biezhi.
Publicēts: 05.03.10 15:34
 citēt
Un fotosienaa jau jaaregistrejas ta vai savaadaak ja gribi lasiit jebko no forumaa notiekoshaa. Tur taa lielaa starpiiba kaapeec te naak vairaak apmekletaaju.
Publicēts: 05.03.10 15:52
 citēt
Mandalay:... bildes dr.lv līmenī.

1. nav tik traki,
2. varbūt mans viedoklis mānigs - skatos pārsvarā draugu un draugudraugu bildes, bet man domāt dr.lv nav tās sliktākās bildes pilsētā. :grimace:
Publicēts: 05.03.10 16:02
 citēt
alora:Gudri, kā mazs bērns...drīz kā Haiduks paliksi.
A vot Haiduka tekstus vispār nesaprotu.....liekas, ka citā pasaulē dzīvo.
A šo tekstu vispār nesapratu:
"Citeeshu Elika vakardienas pazinjojumu : Tātad šeit un turpmāk, spama ģenerēšana tiks sodīta. Sākot ar brīdinājumu izteikšanu un komentāru dzēšanu, beidzot ar lietotāja bloķēšanu, ja savādāk nevar."

+++ domām par Hokeja kungu
Publicēts: 05.03.10 17:30 labots
 citēt
Šamais "jaunklonis" tā kā bik Portretjuri atgādina...:)))
Publicēts: 05.03.10 17:37
 citēt
Delfinz:P.S. Ja cītīgi vērtēsiet bildes TUR, pēc 10. marta, uzrīkošu jums, "pārbēdzējiem" :D pirtiņu ar LIELU baseinu, zibspuldzēm un melnu fonu- uztaisīsim WATER STUDIO! :face-kiss:

a meitenes ???:face-sad:
Publicēts: 05.03.10 21:59
 citēt
Laciz:
rkraw:a es iemacitos ko jaunu ja ietu pie tevim uz fotokursiem?
ku smuka!
vai...neglaimo citad sakautrejos :face-smile:
Publicēts: 05.03.10 22:03
 citēt
rkraw:a es iemacitos ko jaunu ja ietu pie tevim uz fotokursiem?
gudri tu man neatbildeji
Publicēts: 05.03.10 22:16
 citēt
Kopš SW ieviešanas kaut kā pazudusi motivācija vērtēt un pašam bildes likt fotoblogā.. :( Domāju, ka neesmu vienīgais..
Publicēts: 05.03.10 22:19 labots
 citēt
noshutter:Un fotosienaa jau jaaregistrejas ta vai savaadaak ja gribi lasiit jebko no forumaa notiekoshaa. Tur taa lielaa starpiiba kaapeec te naak vairaak apmekletaaju.

Ko tu man taga stāsti , es pēdējos menešos ta vien tur ņemanot iešļucu ! Kā meklēju kautko tehnisku par Foto tā viens no pirmajiem ievelk mani "Sienā" forumos kur pixseļpisēji un gadzetomāni ap dzelžiem cepās , bez kādās reģistrācijas un parolēm , tālēk nav mēģinats iet bet pa temu var staigāt brīvi taka tur ar forums saindexsēts caur Googli lai ķerās uz vārdiem.
Publicēts: 05.03.10 22:20
 citēt
SM:Kopš SW ieviešanas kaut kā pazudusi motivācija vērtēt un pašam bildes likt fotoblogā.. :( Domāju, ka neesmu vienīgais..

+++
Pēc ieraduma gan pa laikam vēl pavērtēju
Publicēts: 05.03.10 23:20
 citēt
<b>bet gan organizēju praktisko nodarbību mana vadībā</b>

kaa tas asaprotams?!?!?!!??! kaads lunsi vada praktisko nodarbiibu un tu to luni korigjee?!?!?!!?!?
Publicēts: 06.03.10 00:55
 citēt
Gudris, kas no taa mainaas?
Publicēts: 06.03.10 01:21
 citēt
Gudris, nu nu ..... palikas bail, ja?
Publicēts: 06.03.10 08:04
 citēt
Portreti izbanots? Neticami!
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <