Delfins[/url] , vai tev shizofrenija ? Pats ar sevi pljapa ! Visiem zinams ,ka tu esi ari DELFINS citos saitos ( XC.lv : mtb.lv ) . Ar izdomu tev ir shvaki
Un??? Romis arī bija līdzi. Superīgas bildes. Vienu ātro iemetu Photodomā Un vakar labi fotoaparāti parādīja, kāda ir atšķirība profesionālam , no neprofesionāla. 5D mII palika vārgs un vairs nevilka objektīvu (no kūstošā sniega mitruma) Arhipova 5D izturēja līdz galam, Romis arī teica, ka palicis vārgs viņa aparāts
Sienai nav ne vainas - ja tur tiešām būtu lielāka aktivitāte, tad sistu blogu pušu vienos vārtos. Kgan nav jau tā, ka pašlaig blogā baigi kūsātu dzīvība.
Vispaar jau administraacija visur ir vienaadi nemiilama kad taada taa top. Un notiek arii preteeji procesi kad kaads paarnaak no fotosienas uz fotoblog chatinju kad fotosienaa favoriitisms saak sists paaraak augstu vilni. Paskatoties top bildes vai komentaarus favoriitismu var pamaniit visai biezhi.
Un fotosienaa jau jaaregistrejas ta vai savaadaak ja gribi lasiit jebko no forumaa notiekoshaa. Tur taa lielaa starpiiba kaapeec te naak vairaak apmekletaaju.
1. nav tik traki, 2. varbūt mans viedoklis mānigs - skatos pārsvarā draugu un draugudraugu bildes, bet man domāt dr.lv nav tās sliktākās bildes pilsētā.
alora:Gudri, kā mazs bērns...drīz kā Haiduks paliksi. A vot Haiduka tekstus vispār nesaprotu.....liekas, ka citā pasaulē dzīvo. A šo tekstu vispār nesapratu: "Citeeshu Elika vakardienas pazinjojumu : Tātad šeit un turpmāk, spama ģenerēšana tiks sodīta. Sākot ar brīdinājumu izteikšanu un komentāru dzēšanu, beidzot ar lietotāja bloķēšanu, ja savādāk nevar."
Delfinz:P.S. Ja cītīgi vērtēsiet bildes TUR, pēc 10. marta, uzrīkošu jums, "pārbēdzējiem" pirtiņu ar LIELU baseinu, zibspuldzēm un melnu fonu- uztaisīsim WATER STUDIO!
noshutter:Un fotosienaa jau jaaregistrejas ta vai savaadaak ja gribi lasiit jebko no forumaa notiekoshaa. Tur taa lielaa starpiiba kaapeec te naak vairaak apmekletaaju.
Ko tu man taga stāsti , es pēdējos menešos ta vien tur ņemanot iešļucu ! Kā meklēju kautko tehnisku par Foto tā viens no pirmajiem ievelk mani "Sienā" forumos kur pixseļpisēji un gadzetomāni ap dzelžiem cepās , bez kādās reģistrācijas un parolēm , tālēk nav mēģinats iet bet pa temu var staigāt brīvi taka tur ar forums saindexsēts caur Googli lai ķerās uz vārdiem.