Nabaga "Stulbis" piemirst ka šamo pirmo varetu ielaist "Paest valsts maizi" par sexsismu un aiskarošiem izteikumiem par "Pretējo dzimumu" Feministes ir nenormāli specigs lobijas , viens divi un "Stulbis" būrī Viss pārejais kas notiek slēgtā forumā ir visai vienaldzīgi visadiem organiem ja vien neskar DIVAS ejošākās sadaļas "Bernu tiesības @ rassu nacionālais naids"
Alvili ko jūs tur abi darat , karfelīšus rijat? Aaaa , dzeki noindexsējuši forumu lai meklētāji ķer un neielogojoties var lūrēt Nu jā istenībā tas čeļ reitingus ja kas ļoti labi , parbaudīts savos projektoss
Lunis:Nabaga "Stulbis" piemirst ka šamo pirmo varetu ielaist "Paest valsts maizi" par sexsismu un aiskarošiem izteikumiem par "Pretējo dzimumu" Feministes ir nenormāli specigs lobijas , viens divi un "Stulbis" būrī Viss pārejais kas notiek slēgtā forumā ir visai vienaldzīgi visadiem organiem ja vien neskar DIVAS ejošākās sadaļas "Bernu tiesības @ rassu nacionālais naids"
Nu, nu...nedzīevojam jau ASV, paldies Dievam....
Ja es uzrakstu, ka, caurmērā sievietēm domāšna ir sliktāka kā vīriešiem, tad mani par to pie administratīvās atbildības neviens saukt nevar...kamēr vien sievietes kopā ar vīriešiem nekapāsies par čempiona nosaukumu tādos "vienlīdzīgos" sporta veidos, kā šahs un dambrete...
Un vispār, sievietes es dziļi cienu un man viņas šausmīgi patīk, bet tas nenozīmē, ka pastāv dzimumu vienlīdzība!
imgfoto: Nu, nu...nedzīevojam jau ASV, paldies Dievam....
Ja es uzrakstu, ka, caurmērā sievietēm domāšna ir sliktāka kā vīriešiem, tad mani par to pie administratīvās atbildības neviens saukt nevar...kamēr vien sievietes kopā ar vīriešiem nekapāsies par čempiona nosaukumu tādos "vienlīdzīgos" sporta veidos, kā šahs un dambrete...
Un vispār, sievietes es dziļi cienu un man viņas šausmīgi patīk, bet tas nenozīmē, ka pastāv dzimumu vienlīdzība!
Vāi ku maldīgi domā , še ir viens otrs labi atrāvies no visādām feministēm un zilzeķem ne pa knapo , tieši saistībā ar Foto utt. Taka ja nav nācies dzirdēt tad tas tik kārtējais papildinajums tava vispārējā nezināšana joma jautājumos
Jonatans:Ojaa, gadu, divus apakalj bij taadas pamaniitas.. gadijumaa taa, kura visos fotograafos pedofiilus saskatiija, nebij taa vecaa kuce nu USA?
Bix senāk vēl un bez tā visa vēl arī "Vardarbību pret bērniem" visās bildēs Dzeks pat būrī pasēdēja kādu brīdi kamēr kopīgiem spēkiem izpestijām , a tā menti jau sākuši bij coķus Ordeņiem borēt . Beigās gan lidzjutīgi teica ka šitādas prātu pakūkojušās pie viņiem regulāri ar "Signāliem @ prašibām" nākot ko padarīsi Mazpislēta kur "Aizjūras vecne" ja vēl no USA un SW tad vispār Sv. MARIJAS līdziniece
Lunis:Vāi ku maldīgi domā , še ir viens otrs labi atrāvies no visādām feministēm un zilzeķem ne pa knapo , tieši saistībā ar Foto utt. Taka ja nav nācies dzirdēt tad tas tik kārtējais papildinajums tava vispārējā nezināšana joma jautājumos
Zini kā ir...man ir dziļa pārliecība, ka visas tenkas par administratīvi/krimināli sodītiem pilsoņiem es noteikti nezinu, bet kādās nu aprindās katrs apgrozās..., toties blogā ir džeki, kas zin vienmēr, visu, par visiem... par foto, par internetu, par mārketingu, par grāmatvedību, par uzņēmējdarbību, par Latgales fotostudiju, kur poršus bildē...mīļi
Gribi to visu pārrunāt, kādas psihosomātiskas saslimšanas izpaužas kā pastāvīga lielība? es nē, man būs slinkums lasīt kāda čatista murmuļojumus pa pus lappusi, peace?