forum.gif
fotokursi Rīgas centrā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / fotokursi Rīgas centrā
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 05.03.10 12:55 labots
 citēt
Fotostudija „ATfoto” organizē praktiskos fotokursus Rīgas centrā!
Lai piedalītos kursos priekšzināšanas nav obligātas!!! Kursos tiek apskatītas visas fotografēšanas procesa sastāvdaļas - sākot ar fotoaparāta un citas fototehnikas izvēli un praktisko pielietojumu atbilstoši situācijai,kompozīcijas pamatprincipiem, dabiskā un mākslīgā apgaismojuma izmantošanu fotogrāfijā, beidzot ar fotogrāfiju pēcapstrādi un noformēšanu. Teorētiskās zināšanas tiek papildinātas un nostiprinātas ar praktiskajiem uzdevumiem, dalībnieku individuālajiem darbiem un fotogrāfiju analīzi. Kursu ietvaros tiek organizēts darbs ar studijas apgaismojumu. Maksa 40 Ls mēnesī. Kursu ilgums 3 mēneši. Kursu sākums 17. martā.
Publicēts: 05.03.10 12:59
 citēt
peec aprakstiitaas programmas var saprast, ka nodarbiibas katru dienu 8st dienaa?!!?!? Tad atkal cena neadekvaata ....
Publicēts: 05.03.10 13:12
 citēt
Nodarbības 1 reizi nedēļā, trešdienās
vairāk info, programma, laiki un vieta [url=www.atfoto.lv]www.atfoto.lv[/url]
Publicēts: 05.03.10 13:16
 citēt
beidzējiem sertifikātu izsniedz?
Publicēts: 05.03.10 13:22
 citēt
Protams, sertifikāts būs, bet, ja precīzi,kā lielākajā vairumā Latvijas fotoapmācību vietās, tas nebūs profesionālās izglītības diploms :face-smile:
Publicēts: 05.03.10 13:55
 citēt
:) :) :)

Profesionāls fotogrāfs kopš 2002. gada.
2004. gadā apguvis fotogrāfijas pamatus pie Māra Kundziņa.
......

:) :) :)

Jap, Особенности национальной професиональной фотографии.
Publicēts: 05.03.10 13:57
 citēt
60uz5komats6::) :) :)

Profesionāls fotogrāfs kopš 2002. gada.
2004. gadā apguvis fotogrāfijas pamatus pie Māra Kundziņa.
......

hehe :D šis tiešām labs!
Publicēts: 05.03.10 14:12 labots
 citēt
Jā, jā, ja jau pat Gudris sācis ķert lohus, tad nav brīnums, ka visi, kam nav slinkums tagd mācīs...
Nacionālā īpatnība, tiešām...
Bet "sertifikātam" no neakriditētās "mācību" iestādes, tam gan jābūt vismaz skaistam!
Publicēts: 05.03.10 15:58
 citēt
Es atkal nenosodu...uzņēmīgu cilvēku svēts pienākums ir celt IKP, ja kāds par to maksā, tātad viņam to vajag...:)

Trīs mainīgos lielumus, ja neizmanto podziņu "auto" - (shuter speed, iso, diafragma) un no tā izrietošo var iemācīt pat pērtiķim 2 stundu laikā...tas nu tā...:)
Publicēts: 05.03.10 16:06
 citēt
Paskaidrojums Tiem,kuri nezin, bez slēdža ātruma, diafragmas un ISO ir arī citas zināšanas, kuras derētu zināt cilvēkam, kurš vēlas fotografēt, Ja nu vienīgais tie nav pērtiķu fotokursi :)
Publicēts: 05.03.10 16:10
 citēt
papildus zināšanas un informācija nekad nenāk par ļaunu. Arī šobrīd, ja būtu vajadzība, būtu gatavs kaut ko jaunu apgūt, no tā nav jābaidās - radošam cilvēkam mācīties vajadzētu visu mūžu.

Neskatoties uz to, ka aktīvi fotografēju kopš 2002. gada un pats biju "izkodies" cauri pamatzināšanām, bija interese, kā to redz citi fotogrāfi un ko es varu no tā iegūt. Tieši tāpēc dažu gadu laikā apmeklēju sev interesējošās apmācības vietas un pasniedzējus.

Neskatoties uz to, ka man pašam ir valstī atzīts fotogrāfa diploms, neuzskatu to par galveno zināšanu un prasmju rādītāju, bet vairāk kā dokumentu, kas ir palīdzējis risināt dažas formālas situācijas.

Cik man zināms daudziem Latvijas vadošajiem, atzītiem un veiksmīgiem fotogrāfiem nemaz nav fotogrāfa diploma, bet tas netraucē viņiem būt pašiem labākajiem šajā jomā daudzus gadus un radīt fotogrāfijas līdz kurām citiem vēl augt un augt!

Ieteikums jaunajiem censoņiem: mazāk tukši spriedelēt un nodarboties ar negācijām, bet pašiem pierādīt sevi ar kaut ko pozitīvu un vērtīgu! Fotogrāfija tieši ir tā joma, kur to var darīt vistiešāk. Protams, saprotu, ka valstī šobrīd nav viegla situācija, kāds varbūt arī netiek ar sevi galā, kompleksi utt., bet tādā veidā iegūt kaut ko patiesi vērtīgu,pēc manām domām, maz kādam ir izdevies!

Lai visiem jaukas brīvdienas un gaišas domas!
Publicēts: 05.03.10 16:11 labots
 citēt
un proti? slavenais 1/3daļas likums uz ko parasti visi aizrautīgi norāda sajūsmā, tikko par to uzrakuši netā?;)

Vispār pievienojos augstāk uzrakstītajam, tikai teikšu, ka foto kursi galīgi nav tā vieta, kur mācīties kompozīciju...bet tas tā...var piekrist, var nepiekrist, katrs dara kā grib un var;)
Publicēts: 05.03.10 18:22
 citēt
Cilveeks malacis - pelniis naudinju, visaadiem Janbo maaciis gudriibas.. neredzu tur nekaa slikta!
Publicēts: 05.03.10 18:32
 citēt
imgfoto:Trīs mainīgos lielumus, ja neizmanto podziņu "auto" - (shuter speed, iso, diafragma) un no tā izrietošo var iemācīt pat pērtiķim 2 stundu laikā...tas nu tā...:)
tā gan, ka mērkaķim, kurš 3 - 4 ziemas skolā gājis, var iemācīt, cilvēkam ne 1-mēr. :face-sad:
Publicēts: 05.03.10 18:32
 citēt
ATF:... radīt fotogrāfijas līdz kurām citiem vēl augt un augt!

Zelta vārdi! Iespējams, ka topika autoram tā arī vajadzētu darīt. Katrā ziņā lepni demonstrētais portfolio saturs pieļauj vēl ļoooooti lielu izaugsmi. Īpaši jau domas svaiguma un oriģinalitātes virzienā. Mācīsi kā bildēt Rīgas panorāmu?
Un kā ar izstādēm? Tās nav nekur pieminētas...
Publicēts: 05.03.10 18:34
 citēt
imgfoto, kompoziciju tapat maca makslas skolaas, LMA un kursos. pamatus var iemacit, ir pamatlikumi, kurus izstaasta un talak jau cilveks meklee pats. Iemacit nevar, bet celju paradit noteikti var.
tapat, lai parkaptu formaalos kompozicijas likumus, tie sakuma jasaprot.

in general +Jonatans. tik cerams, ka ne visas bildes bus tik drausmigas ka te vakar liktie treninji no kaut kadiem kursiem - ka tik ne shitiem pashiem.
Publicēts: 05.03.10 18:46
 citēt
nu jā. par kompozīcijas lietām var pamuldiņāties tik daudz, lai komponētājs nav gluži kā ezītis miglā.
Publicēts: 05.03.10 19:20 labots
 citēt
Nu labi labi vismaz AT pirms tam kad sajuta "Nebeidzāmo foto talantu" ja pareiz atceros nesēdēja patsmit gadus meža bunkurā vai stroikā bet darbojās visai radošā nozarē [Mož jaucu ] , un salīdzinājumā ar "STULBI lūzeri" vismaz kādu ziemu gājis arī fotokursos:):) Ja cilvēks grib iemacīties elementāras zinības par mazu naudiņu tad kāpēc lai neietu ?:) Es piemēram pārtraucu pasniegt tai brīdī kad iestājoties digiērai piefiksēju ka PACIENTI nekā vairāk kā iemācīties "Elementāri piķi kāst" klonējot žurnālu bildiņas nevēlās un nespēj apgūt :):)
Publicēts: 05.03.10 20:06
 citēt
Lunis:Es piemēram pārtraucu pasniegt tai brīdī kad ...
es, kad 2 zaķi, kuriem es katrai iedevu pa grāmatai palasīšanai un pa 5 vai 10 filmām piebildēšanai, pazuda bez vestēm! :face-crying:
Publicēts: 05.03.10 20:12
 citēt
Jonatans:Cilveeks malacis - pelniis naudinju, visaadiem Janbo maaciis gudriibas.. neredzu tur nekaa slikta!

un pēc tam saradisies vēl kaudzu kaudze ar tādiem Janbo un visi sevi uzskatīs par pro fotogrāfiem, "jo redz būs izgājuši kursus" un piedāvās bildēt kāzas par 5 ls! :)
Publicēts: 05.03.10 20:13
 citēt
tris mainiigos lielums - tos gan var iemaaciities no graamatas, bet kompoziiciju ..... to gan tikai ilgstoshaa procesaaa - teorija (lai zinaatu, ko neieveero), pasha prakse UN bilzhu analiize klaatienee - aci pret aci ... shim pedeejam punktam , es uzskatu, ir ljoti liela noziime ....
Publicēts: 05.03.10 20:17
 citēt
dansiga:UN bilzhu analiize klaatienee - aci pret aci ...
t.sk. paša bilžu AnnāLīze! :face-kiss::grimace:
Publicēts: 05.03.10 20:34
 citēt
haralds, tu te beidz runaat kodos, labaak savaac savu cepuriiti un ari icimdus ;-))))
Publicēts: 06.03.10 07:51
 citēt
Redzēju Netjana reportu no izstādes...Grodums tak ar Žaneti kopā dzīvojas! Vot jums veči atbilde, kas jādara lai kompeni iemācītos jāiet foto kursos vai ar mākslinieci kopā jāpadzīvojas;)
Publicēts: 06.03.10 08:53
 citēt
Te ir kāda māksliniece, kas piesakās ar mani kopā padzīvot (ne jau ilgi, tikai kamēr es kopmeni iemācīšos...)? :)
Publicēts: 06.03.10 16:12
 citēt
alvils:Te ir kāda māksliniece, kas piesakās ar mani kopā padzīvot (ne jau ilgi, tikai kamēr es kopmeni iemācīšos...)? :)

Da pilna akamēdija ar jauniem skuķiem, apbur ar savu šarmu un ietaupīsi kursu naudu:D:D:D
Publicēts: 06.03.10 16:15
 citēt
jaunie skukji jau neko nejeedz no kompenes;-ppppp;-))))))))))))))))))
Publicēts: 06.03.10 16:16
 citēt
NU, nu...ja 7-8 gadus tā dzīta iekšā kaut kas jau jājēdz...un ir jau tām arī citas zīmīgas priekšrocības:)
Publicēts: 06.03.10 16:22
 citēt
nu pag pag ..... taas citas ziimiigaas prikeshrociibas ir ljoti iislaiciigas;-pppp
Publicēts: 07.03.10 07:47
 citēt
Dansing....nu kamēr kompeni Alvilam iemācīs, gan jau pārāk nenolietosies...:D
Publicēts: 08.03.10 16:50
 citēt
dansiga:labaak savaac savu cepuriiti un ari icimdus ;-))))

Kā arī citus savus apģerbus
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):