Pilsonības un migrācijas lietu pārvalde (PMLP) ir sagatavojusi grozījumus Pasu noteikumos, kas, cita starpā, paredz, ka turpmāk pasē iekļaujamo personas sejas attēlu varētu iegūt, ne tikai fotografējot personu iesnieguma sagatavošanas laikā, bet arī ieskenējot pašas personas iesniegtu fotogrāfiju, kas izgatavota fotosalonā, informēja PMLP.
Mhm ... pomnju kaa shodien ... stradaaju PMLP kaa pasu daljas vadiitaaja ... un 1/3 bilzhu metu atpakalj ...... tuvaakais salons bija BFS, kur tajaa laikaa stradaaja LInda ;-)))) ... viendien atveraas mana kabineta durvis un iesperaas dusmiiga |Linda ar vardiem ... :"kas jums nepatiik?!!?!?"..... kad es vinjai izstastiiju ..... man bija daudz mazaak atmetamo bilzhu ;-))) Taa mes ari LIndu iepazinaamies ..... otra tikshanas bija Bindes kursos ;_))) P.S> vinja bija vieniigaa fotograafe, kas atnaaca uz Pasu dalju un pajautaaja .... kas neaptiik un kaa jaafotografee ....
dansiga:Mhm ... pomnju kaa shodien ... stradaaju PMLP kaa pasu daljas vadiitaaja ... un 1/3 bilzhu metu atpakalj ...... tuvaakais salons bija BFS, kur tajaa laikaa stradaaja LInda ;-)))) ... viendien atveraas mana kabineta durvis un iesperaas dusmiiga |Linda ar vardiem ... :"kas jums nepatiik?!!?!?"..... kad es vinjai izstastiiju ..... man bija daudz mazaak atmetamo bilzhu ;-))) Taa mes ari LIndu iepazinaamies ..... otra tikshanas bija Bindes kursos ;_))) P.S> vinja bija vieniigaa fotograafe, kas atnaaca uz Pasu dalju un pajautaaja .... kas neaptiik un kaa jaafotografee ....
miiller!!!!!!! ne jau es tajaa laikaa fotografeeju bildes, bet es ciotu fotografu bildes metu atpakalj!!!! ...... LASI textu ;-pppppp (taa ir, ka pavirshi ar aciim parskriein textam, un nemiilamas persponas textu uztver kaa pasham tiik) ;-pppp
Nuu kaimiņgriša to bildi nevarēs taisīt... BET varēšu izvairīties no tā briesmufeisa, ko pasugalda darbiniece cep. "Pasu noteikumos norādītas detalizētas prasības fotogrāfijai un tajā redzamās personas attēlam, kas, cita starpā, paredz arī to, ka pieņemtas tiks tikai tās fotogrāfijas, kuras izgatavotas fotodarbnīcā, ko apliecina fotogrāfijas otrā pusē uzspiests darbnīcas zīmogs ar laika atzīmi, kad attēls ir uzņemts..." Jautājums uz izbrīnu - kādas detalizētas prasības tika ievērotas pasugaldā zibinot "neatejot no kases"????
dansiga: kas atnaaca uz Pasu dalju un pajautaaja .... kas neaptiik un kaa jaafotografee ....
Man pagajušo nedēl smiekli sanāca , sīkajam atkal bij pase jāmaina un nu es "Kā parasti" mājās šo nibildēju azsūtu čomiem šie izdrukā uzsit zieģeli , aizeju iesniegt pasei TANTUKS groza groiza beigās saka KURŠ jums to bērnu bildēja tik laba bilde , gribu citiem ieteikt tur iet es tā zin mēli piezmiedzis nevar teikt tak ka PAC saku , a tur vai ta zīmogs nav sjis skatas AAAAA , savādi parasti pie mums no turienes nav neko labās bārnu bildes Nu tāa , bet pašiem viņiem tāda patese ar CANON ZIEPI + LEITZ BLICĒM un rezultāts pilnīgs mesls Komiskāko ko esmu redzējis tas ir PASE kur tante Miss kautkas ar Kroni + Lentu
Istenībā jau ir tā LAUKOS / MAZPILSĒTĀS parasti visi mazie foto ūķīši tik uz PASĒM / DOĶIEM turējās ja atnāk 2-3 uz doķiem pa Dienu tad VAR VILKT DZIVĪBU
Elmarss:Jautājums uz izbrīnu - kādas detalizētas prasības tika ievērotas pasugaldā zibinot "neatejot no kases"????
Izlasi Ministru kabineta noteikumi Nr.775 Uzzināsi Pasēm pietiekami stingri noteikumi un jaiziet "Kurss" ar sertiņu lai tās bildētu tad Zieģeli jautasa jasit zīmogs un jāparakstās ka "Datums / Fotogrāfs" un tikai tāda der Istenībā tās VISAS prasības uzzin tika tais "Kursos" kad dod sertiņu , tur ir gan par MM star acīm gan atālums lidz zodam un drēbām utt
labi labi .... PMLP akal karteejo lazhu uztaisiijusi .. u nbeibes - inspektores - ko nu maak, to dara ..... BET .. ja gribat labas bidles - jaabrauc uz Ludzu .. tur PMLP esot labaakaas gaismas ;-))) ...... meneshus 3 apakaljma gaaju pec jaunaas pases un biju gatava ciininjam, ka bilde suudiga - dodiet jaunu pasi uttt ........ kad man iedeva pasi - biju patiikami parsteigta, ka bilde ir C I E S H A M A!!!
Elmarss:Jautājums uz izbrīnu - kādas detalizētas prasības tika ievērotas pasugaldā zibinot "neatejot no kases"????
Izlasi MK775 07 01.07.2009 Uzzināsi Pasēm pietiekami stingri noteikumi un jaiziet "Kurss" ar sertiņu lai tās bildētu tad Zieģeli jautasa jasit zīmogs un jāparakstās ka "Datums / Fotogrāfs" un tikai tāda der Istenībā tās VISAS prasības uzzin tika tais "Kursos" kad dod sertiņu , tur ir gan par MM star acīm gan atālums lidz zodam un drēbām utt
Runa ir par pēdējo pāris gadu kārtību. Tu gribi tiekt, ka visas dāmas, kas zibina ziepi PLMP ir sertificēti fotogrāfi?????? Cik esmu redzējis, viņu darba rezultāts ir pabriesmīgs.
slinkums mekleet notikumus ... BET zinot PMLP darbibas principus ... domajau, ka ir pienjemts leemums, ka iepirkta tehnika un jabildee nodaljaaa .... iznjemot ziidainjus ...
Eltons:Laukos? Cik tad tur palicis pasu kandidātu? Alloxam, protams, bez bēnudārziem un bērēm arī savs prieciņš neliels būs klāt.
Berniem lidz 5 gadiem pasi jāmaina KATRU GADU Tāpat arī visādiem penšiem un invalīdiem doķi bieži jātaisa uz vietas mājās , pasaes diezgan daudz bildē BET kvalitāte TIEŠĀM ir atbaidoša tāpēc arī gatavojās to kārtību atcelt
Fak, vēl 4 gadi būs jādzīvo ar savu sūdīgo bildi pasē. Ar tiem ziepjiem tās bildes vienkārši drausmīgas iznāk! Sakarīgākā "pases" bilde ever man tapa stājoties augstskolā, kur bildēja bildes apliecībām ar spoguli un vienu zoņtjiku...
man ari nav probleemu ..... robezhnieki ir atpazinushi .... VO veel viens staast iz pasu dziives ..... atnaak man uz pasu mainju viens dzhekinjsh (gads 1998) .... un naak pie manis nevius pie inspektoreem .... uzriez mokraamee uz galda bildes 7 ..... un ssaka - r"edziet kaa es emsu manijies? man muzhdie ppprpobleemas, ka saka ka es nesmu es" ........ un taa ari bija .. ta sko es rezeeju - neatbilda , vinja b ildei F1 ..... bet - mes kaa zinaami spechukli .... tomeers peejam cilveku atshkjirt ... pec dazhaam kjermenja daljaam pie galvas ;-)))
Robežsaredzē , muitā , mentenē ļaužiem ir profesionālas iemānas "Feisu' atpazīšanā , man reiz bija šefs profesionāls čekists Robežsargs nošancējis kautkādus patsmit gadus Ungārijā kautkādā sakarā tur Krievu robežsargi tusēja , tad tam bija vienkarši fenalas spējas , kad mes kautko ilgi bijā pakāsuši savos 300m2 labora kraslainos nosturos šama vaidzēja tik 10-15min lai ATRASTU da jebko Par feisiem nemaz nerunājot toš šis atpazina kā rentgens . STARP CITU velak Pirmais Latvijas uzņemumu reģistra šefs
Studentu laikos mums vienam čalim bija feins paņēmiens cīņai ar biļešu kontrolieriem trolejbusos.Kā šo pieķer,tā viņš momentā prasa kontrolierim uzrādīt darba apliecību.Jā,protams,lūdzu jaunais cilvēk.Šis groza to papīreli rokā,groza,nu nav kur piesieties.Un tad mierīgi paziņo-tā nav jūsu fotogrāfija uz apliecības.Kā nav?Kam tad tā ir?Nu to mēs noskaidrosim tuvākajā milicijas nodaļā,bet jūsējā tā nu gan nav-jūs izskatāties pavisam savādāk.Kasās,kasās,kamēr nākamā pietura klāt,durvis atveras un korišs rauj pēdu.
nesaprotu, kāda starpība kāda bilde pasē? galvenais lai var atpazīt. labas gaismas, labi uzbildēta - imho pasu galdā pat ērtāk. nekur lieki nav jāstaigā
dansiga:Mhm ... pomnju kaa shodien ... stradaaju PMLP kaa pasu daljas vadiitaaja ... un 1/3 bilzhu metu atpakalj ...... tuvaakais salons bija BFS, kur tajaa laikaa stradaaja LInda ;-)))) ... viendien atveraas mana kabineta durvis un iesperaas dusmiiga |Linda ar vardiem ... :"kas jums nepatiik?!!?!?"
man arī līdzigs story, mamma pasu daļā strādāja Burtnieku ielā, tāpat bildes brāķēja un "meta atpakaļ"... kad izmisušie ļauži jautāju, a ko mums darīt, kur iet uz ātro pārfotografēties... viņa, kā pārbaudītu vērtību, ieteica salonu uz Brīvības, pie Biķernieku ielas, kur Statoils... pēc kāda laika tas onka no salona pie mammas ar puķēmu un torti atnāca... DD
ak34:nesaprotu, kāda starpība kāda bilde pasē? galvenais lai var atpazīt. labas gaismas, labi uzbildēta - imho pasu galdā pat ērtāk. nekur lieki nav jāstaigā
Redzi, vietējā pīļudīķī, no problems, BET pase tāpat kā CV ir sava veida cilvēka reklāma... Man ar pofig, bet ja cilvēks vēlas, par papildu samaksu, TAGAD varēs pasē dabūt Normālu bildi. Tā ir tikai izvēles iespēja, kura pāris gadus bij liegta...
haralds:jā, tas baigi gudri - uzbildēt digitāli, izdrukāt un tad skanēt!
BET kur uz digibildes štempeli uzliksi???? Un vēl parakstu ar LAIKA zīmogu??? Un tā, lai uz zoba var paprovēt.Ja lielākā daļa valsts kantoru elektronisko parakstu neatzīst, bet pa faksu sūtītu pirmklasnieka viltojumu ņem kā ogu...???
viecha, schas ieshu skatiities, ko sarkana ahonda dara;-))) vakar gan bija sadusmojusies par to, ka shamo taa tramda un izdzeerusi laikam tosolu ;-((((
noveerotaaja, taa taa taaaa - ij kaa mammu sauc? man ar ar Vidzemes pasu dalju ljoooti tuvas attieciibas - tur saaku ;-)))
Elmarss:BET kur uz digibildes štempeli uzliksi???? Un vēl parakstu ar LAIKA zīmogu???
zinu, ka paģēr, tjem ņe meņeje esmu bildējis pasei. un nebija tā, ka čalim vecmamma par pasportisti strādāja! saprotams, ne lai 2-tie ietaupītu. nu, gan laiciņu atpakaļā - jā, kad vēl nāca bezpasnieki ar bildēm zobos.
noveerotaaja:1/3 bilzhu metu atpakaljDDD
nu, Jāzepam Baltinavietim 3 vai 4X atmeta. itkā formāli viss bija - 2 acis, 1 deguns. bet vienā pēc ugolovņika, otrā pēc debīļika. man reiz iedeva visu čupu, meklē. neatradu. pati 3X izskatīja. atrada. pēc nummura otrā pusē.
heh .. vienreiz atnaak viens bomzhveidiigais .... ar bildeem no automaata - tb bilzhu streemeliiti ..... bildes vienakrshi briesmiigas - visi mati gaisaa, grimase nenormaala ..... es s hamajam saku - juus vareetu atnest labaakas bildes ... uz ko shams ljoti aatri ari ipiekrita. MHM ... atnesa ...... mati taapat eerkluiii .... sejas izteiksme bishk savdaaka ;-))) Oi jautri ir gaajis ....... mums bija vesels stends saliimeets ar jociigajaam pasu bildeem ;-)))