forum.gif
Atsauksmes par CANON EOS 1000D
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Atsauksmes par CANON EOS 1000D
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 06.03.10 16:19
 citēt
Ko jūs domājat par šo CANON EOS 1000D fotokameru? Kāds varētu padalīties pieredzē!
Publicēts: 06.03.10 17:59
 citēt
pieredzes nav, ir pieņēmumi... ja vien atļauj naudas līdzekļi, vērot kādu kameru ar diviem, vai trīs cipariem nosaukumā...ja līdzekļi ierobežoti, un kamera netiks intensīvi lietota, prasības nav augstas, var ņemt. pozitīvais - derēs visi Canon objektīvi. ja iepirksi labus, arī FF, tad vēlāk atliks nomainīt bodiju, objektīvu parks jau būs....:big_smile:
Publicēts: 06.03.10 18:13 labots
 citēt
šķiet, ka E_E bija palietojis...
Bez tam te jau bija diskusija kādu laiku atpakaļ ar ko tad šamā atšķiras no trīs cipariem (tjipa četrsimtpiecdesmitā :))
Publicēts: 06.03.10 18:21
 citēt
ok, pameklēšos arhīvos! šī būtu kādā ziņā pārāka par canon 400d? ja jāizvēlas starp šīm divām, kuru jūs ņemtu un kāpēc tieši to?
Publicēts: 06.03.10 18:29
 citēt
Ziepis ar spoguli , vienkarsji njiprak reagje uz "Lietotaja velmem"
Publicēts: 06.03.10 18:34
 citēt
400D modeliss vispār +/-, kaut vai salīdzinot ar 350D...., Canon 1000D, domāju, būs labāka par C 400D www.cnet.com.au... ....kaut vai matricas dēļ
Publicēts: 06.03.10 18:45
 citēt
www.trustedreviews.com... vispār internetā var atrast, visu ko.......
Publicēts: 06.03.10 19:00
 citēt
Lunis:Ziepis ar spoguli , vienkarsji njiprak reagje uz "Lietotaja velmem"

gluzhi nee,jo visas spogulakmeras ir agrak vai velak ziepji ar spoguli,marketinga noslepumi slepjas spogulkameru tirgu!
Publicēts: 06.03.10 20:39
 citēt
Neviens tik "gudri" neraksta, kā "neviens"...:face-wink:
Publicēts: 06.03.10 20:41
 citēt
Iepriekš nebiju pievērsis uzmanību Sony un tagad biju pārsteigts, cik labi tas tiek novērtēts (kaut vai A-200, www.trustedreviews.com...)
Publicēts: 06.03.10 20:59
 citēt
Publicēts: 06.03.10 22:11
 citēt
Publicēts: 06.03.10 22:52
 citēt
Manuprāt Kameras, kas dod labu attēla kvalitāti bija 350, 20, 5, katra savā nišā un pārējās - tādi sānsoļi pircēju piesaistīšanai, neuzlabojot attēla kvalitāti!
Publicēts: 07.03.10 00:39 labots
 citēt
kasis:Iepriekš nebiju pievērsis uzmanību Sony un tagad biju pārsteigts, cik labi tas tiek novērtēts (kaut vai A-200, www.trustedreviews.com...)

.
Tu zin bij tāds dzeks Hameleons pēc kļičkas , itkā ne stulbs čalis bet tad šo "Sanesa" uz SONY ALFA , kautkā reiz mēs ar šo un vēl veselu baru Artistu kodām LA Pirtī pie Valguma ezera , keks viņš tāds neadekvāti aktīvs reziēm un šamais uzliek kameru uz SOLA pirts priekštelpā pats sāk dīdīties un kamera ALFA no sola kā katapultu aizlido pāri telpai un blarkšķedama nomočijās uz grīdas mes mēmi , šis paceļ paspaida DARBOJĀS vissu `parbauda darbojās mes tā vēl paņirdzām un šis izdomā uzlikt to drošākā vietā kautkur šams to Priekštelpā pakāra un aizgājām mēs vissi pirtī uz lāvas , beigās mēs ar šo tur visisturīgākiem sēžam kautko pļapājam bet pa to laiku kamēr mēs pa to Lavas telpu "Kamera izgaist" par cik šmigonis jau stingrais bija publika sākumā neustvēra ka Hameleonam "Alfa nosperta" bet nu šis tur skrūvējās ne pa jokam beigās mēs tā kārtīgi saņemāmies un es devos gulēt bet pārējie turpināja KOST Erfoto labākās tradīcijās , tāpēc mes ar tās pirtis tur rīkojām. Kas bij pa nakti nezinu bet no rīta pamostos ka Hameleons sēž pie manas gultas pilnīgā neģīmī "Komā" saprotu ka dzekam VĀKS , istabiņā kāreiz pirms Pirts un pjankas lielākā daļa koļeģu savu tehniku sastiepa nu tur doķus stroķus kas nu kuram lai pa krama nepakāstu saku Davai pameklējam mož kāds labvēlis ar tavējo atstiepa ko ši tur tvaikos priekštelpā būstu stāvejusi UN tā arī bija ATRADĀM tai apšā stūrī kur vsiikiem krāmi samesti Marku čupas un stroķi arī Hameleona Alfu , ŠIS bija kā uz zemes atgriezies , bet nu laikam stingri domāja kā kāds šo kārtīgi "Izčakarējis" MĪĻOTI ALFU nozu`mējost:):) Es kautkā šito piemirsu FANATISKI ALFISTU lidz kamēr dzeks kas putām uz lūpām nefaoja par ALFA LAFA klusu mierīgi liekas no A200 pārgāja uz NIKON D200 tad man tāda ņirga parāva. A vo Alfas "Storijs" atrasinājās pavisam vienkarši es N reizes domāju KURŠ šo rā izjāja kamēr mes ar šamo pa lāvu sautējāmies un NEVIENS man galvā nenāca jo visa publika bija kapitālā pālī , un kautkā reiz man VIENS atzinās ka Esot savācis visas pendeles kas bijušas uz pakarāmā un tīri automātā esot žel sameties arī Alfu un visus kaudzi uzstiepis uz uz Gulamistabu un nokrāvsis stūrī pie pārējiem hlamism , KĀ MĒS RECĀM izrādās pa nakti dzeks ALFU esot mežā ar lukturi meklējis un pirts kublā TĀDA HOHMA ka arprāts , tādi Alfas piedzīvojumi ko es biju nogulējis VISUS NAKTI jautri bijis :):) Aaaa tepat museja Dansiga ar bija FANATISKA ALFISTE un klusi klisi transformētājas par NIKON isti , neesmu manisjis ka kāds no NIKON / CANON butu gribejis pāriet uz SONY ja vu vienīgi ķads kuŗs CERĒJIS ka "Ta kamera labakas bildes fočīs pati" bet es tādus pa laimi nepazistu:):)
Publicēts: 07.03.10 01:42
 citēt
ļoti grūti lasāms "Lunis" teksts, bet tas tā.

Par sony alpha sēriju - nav daudz sanācis saskārties, bet cik ir sanācis, esmu vīlies. Kaut vai tas mazais sīkums - viņiem nav normāla hot-shoe (vismaz tam, ar ko dabūju paspēlēties), kas nozīmē, ka jebkura standarta zibspuldze vai zibspuldzes bezvadu slēdzis tev nederēs, būs jāmeklē kkas īpašs priekš sony. Tas tā - par sony runājot.

Pats lietoju Canon Eos 1000D. Mans pirmais spogulis, mans otrais fotoaparāts dzīvē. Mācos. Pagaidām viss ļoti patīk. Man labam draugam ir 450D. Ne ar ko daudz labāks nav, kā vien ar to, ka displejs lielāks, ir sensors, kas atslēdz displeju, kad acs pielikta pie skatu meklētāja un vēl bursta ātrums. 1000D var bliezt ar 3 fps (JPG) un 1.5 fps (raw), bet 450D - 3.5 fps jpg un raw. 450'ajam vēl ir vairāk pikseļu (10Mpix vs 12Mpix), kas nebūt nav labi. Uz vienāda izmēra matricām, labāk nedaudz mazāk pikseļu, nekā vairāk. Pikseļu saspiestības dēļ, iso troksnis ceļoties uz augšu. Dzīvē gan lielu atšķirību novērojuši neesam.

Ja ir kādi konkrētāki jautājumi par 1000D vai 450D vs 1000D, droši raksti uz meilu - peteris.rucis@gmail.com , varam kko parunāt arī sīkāk ;)
Publicēts: 07.03.10 10:40
 citēt
Man līdzīgi kā pteriss. Mana otrā kamera mūžā. No ziepja pārgāju uz 1000D un esmu apmierināts. Tādam jūzerim, kas vēlas iepazīt DSLR pasauli, šī kamera ir pilnīgi apmierinoša. Es protams apzinos, kādi ir šīs kameras mīnusi un daudz ko vēlētos labāku, bet es taču nepelnu naudu ar viņu, tāpēc priekš mācīšanās procesa ir ļoti labi. Gan jau ar laiku tikšu pie labākas.

Manas pēdējās 16 bildes galerijā ir tieši ar šo kameru un kit 18-55 stiklu bez IS. :face-smile:
Publicēts: 07.03.10 12:20
 citēt
Hameleons tak uz Alfu uzseedaas vajadziibas spiests - kaa nekaa dzjekam bij smuks Minoltas stiklu komplekts, un vieniigais kam tas tagad der virsuu ir Alfa. :D tAa ka gribi vai ne, bet jaafano par to.
P.s. Nikon D200 bij darba kamera ko "aiznjeemaas".. :D
Publicēts: 07.03.10 21:21
 citēt
Tad nu gribētos dzirdēt vēl atsauksmes par SONY ALPHA 230! ir kāds šīs fotokameras lietotājs?

no šī neko audz neizprotu, var kāds apgaismot ko visi tie cipari un līknes norāda?

dxomark.com...
Publicēts: 07.03.10 22:21 labots
 citēt
Viens ir kameras novērtējums, bet otrs finanses. Ja tās "nespiež", ņem ko gribi, bet ja tomēr nākas "izvērtēt", tad būtiski ir padomāt par "stiklu" iegādi un tālāko (iespējamo) kāres augšanu, kad minētais "body" būs par "īsu". Šai ziņā man aizdomāties liek kaut vai ss.lv piedāvājums, kad Sony alfas tirgojas vispār tikai kādas divas. Tas Tev varētu nozīmēt, ka var draudēt zināms vientuļnieka statuss - šādu kameru un arī lietotu "stiklu" piedāvājums būs minimāls. Tādējādi var sanākt, ka viss jāpērk jauns par pilnu cenu, jeb jāriskē ar e-bay
Kaut kā tā...
IMHO
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):