Meklēju priekš savas 35mm SLR Minoltas(Dynax 40) Objektīvu kas būtu piemērots bildēm no attāluma,un reāli sporta notikumiem. Jo 28-100 orģinālais nav tam īsti piemērots!
Man gan šķiet, ka "ķiķināšanos" vairāk izraisa ne tik gramatika, kā foto-pamatu nezināšana. Vai tiešām cilvēks, kas taisās bildēt ar filmu spoguļkameru, tik maz zin par fotolietām, ka nemāk nodefinēt savu vajadzību pēc teleobjektīva ar daudzmaz aptuveniem vēlamajiem cipariem?
Gudrinieki,es meklēju pievienojamo zibspuldzi,jo ar iebūvēto tumsā nesanāk baigi kvalitatīvās bildes. Savukārt ar objektīviem ir tā ka savas vēlamās vajadzības izklastiju tad lai kāds gudrāks mani apgaismo tas ir tele,vai,Netele objektīvs.
Ir divas "Minoltas" zibspuldzes, praktiski nelietotas ar visiem iepakojumiem, jo bodiju "Minoltu" nozaga. IMGP40AF-4M 35 ls, IMGP34AF-3M 15 Ls, kopā 45 Ls. Rīgā.
Man kaut kur ierakta ir zibspuldze Minoltai, neatceros nosaukumu precīzi, bet oriģinālā Minoltas, šķiet ar numuru 160. Savulaik izmantoju uz Minolta Maxxum 400 (ASV nosaukums), neatceros, kādam Dynax ciparam atbilst. Ja ir reāla interese, varu pārcilāt kastes, lai pameklētu.