forum.gif
Tobacco
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Tobacco
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 07.03.10 00:59
 citēt
Publicēts: 07.03.10 01:38
 citēt
Tas tač tas pats čelis kurš stāstija par dzeršnas kaitīgumu motivējot ka NAV STILĪGI "Dzert baktēriju čuras" , jautrais sowmens:):)
Publicēts: 07.03.10 14:14 labots
 citēt
Lunis:Tas tač tas pats čelis kurš stāstija par dzeršnas kaitīgumu motivējot ka NAV STILĪGI "Dzert baktēriju čuras" , jautrais sowmens:):)
vinsh driizaak iereeeca ka šampis ir baktēriju čuru, kaku un atraugu maisījums :D aa un veel pašu baktērīju līķi tur ar peldoties...
Publicēts: 07.03.10 15:47
 citēt
ja mees zinaatu visam sastaavu, ko ikdienaa eedam ...... kaadreiz exviiramaate, kas straadaaja kaut kaadaa laboratorijaa, izklaideeja ar staastinjiem ;-))))
Publicēts: 07.03.10 16:51
 citēt
labi video, thx. vareshu meiteneem skalot aaraa rosolu :D:D:D
Publicēts: 07.03.10 19:33
 citēt
Trūkst vēl tikai skumjais stāsts par nedzērāju, nepīpētāju un meitu nemīlētāju, kuru uz gājēju pārejas notrieca "ātrā palīdzība", kas veda appīpējušos dzērāju ar mikroinsultu... Tāpat visi kapos nonāksim.
Publicēts: 07.03.10 20:38
 citēt
Zīlniece viņam jaunībā pareģoja ka mirs no alkohola un tabakas, viņš ne dzēra ne pīpēja, bet kādu vakaru viņu nosita pīedzērušies huligāni kuri paprasīja uzpīpēt!
Publicēts: 08.03.10 10:16
 citēt
204 apskati. nav slikti
Publicēts: 08.03.10 14:33
 citēt
paldies par video, bik pakera, mosh uz kadu ilgaku laiku izdosies attureties!
Publicēts: 08.03.10 14:34
 citēt
tikko pec posta pamaniju, ka pasham bilde ar tada, tjipa ahunais pipetajs ... pff
Publicēts: 08.03.10 15:26
 citēt
feini video.
Es gan jau esmu atmetis un laimiigs cilveeks

Katraa zinjaa, jau nosuutiiju saviem chomiem
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas