Taa taa, mees jau gatavojas doties celjaa - kaa nekaa dikti taalu jaabrauc, tad jaalido, tad ar praami, tad ar stopiem, un veigaas ar trambuli.. un re, ne diena nepaies kaa buusim klaat!
Mjā - trīs ziņas un visas nekādas - vakarā kursi un ātrāk par 21 tāpat netiktu, piecīti nodzēru, finansējums jauns nav ienācis ... It kā jau varētu būt par modeli (Haiduks jau nez cik reizes mani gribējis ... nofočēt) - tad es varbūt pa brīvu varētu pirtī tikt un būtu bildes (man) ... bet to kādu citu reizi ... Kaut gan man ir cits priekšlikums - es varētu piedāvāt muguras masāžu modelēm ... pirtī (15 min mugurai, persiku eļļa) ... superīgi - dubults efekts ...
Kaut gan man ir cits priekšlikums - es varētu piedāvāt muguras masāžu modelēm ... pirtī (15 min mugurai, persiku eļļa) ... superīgi - dubults efekts ...
Nu pie šādiem nosacījumiem, kā diez varētu kļūt par modeli????? Es ļoti labprāt!!!!!!
Nesapratu, vai kāds naf sarakstā... tāpat tas tiek gaidīts
esmu sarakstā, bet negaidiet ..... nedaudz muļķi palaidu - paskatījos kāda "atlase" uz "supperpasākumu" , kura noorganizēšanai vienmēr lielas afišas vajag... un kura potenciālo viesu sarakstā bez problēmām iekļūst divi aizdomīgi tipi......vai tad tiešām tik traki ar kompānijas novākšanu ?
Nesapratu, vai kāds naf sarakstā... tāpat tas tiek gaidīts
esmu sarakstā, bet negaidiet ..... nedaudz muļķi palaidu - paskatījos kāda "atlase" uz "supperpasākumu" , kura noorganizēšanai vienmēr lielas afišas vajag... un kura potenciālo viesu sarakstā bez problēmām iekļūst divi aizdomīgi tipi......vai tad tiešām tik traki ar kompānijas novākšanu ?
besī šitādi kretīni paši neko ,bet kā apdirst tā pirmais
gneza: esmu sarakstā, bet negaidiet ..... nedaudz muļķi palaidu - paskatījos kāda "atlase" uz "supperpasākumu" , kura noorganizēšanai vienmēr lielas afišas vajag... un kura potenciālo viesu sarakstā bez problēmām iekļūst divi aizdomīgi tipi......vai tad tiešām tik traki ar kompānijas novākšanu ?
Jolan, šito pajoliiti nebiju lasīijis Bet atbilde ir vienkārša, pirtiņā ērti ir 18-20 cilvēkiem, saraksts ir tāpēc, lai varētu aptuveni just, kad teikt stop. Pieteikties ir brīv visiem, bet tas nenozīmē, ka ieradīsies tie, kuri ir aptaisījušies. Gneza, gaidām tevi- vismaz nomazgāsies šogad reizi
Haiduks - bet tas nenozīmē, ka ieradīsies tie, kuri ir aptaisījušies. ............................... tad iznāk, ka no bloga lietotājiem, tikai tie nav aptaisījušies, kuri ieradīsies
negatIvs:Haiduks - bet tas nenozīmē, ka ieradīsies tie, kuri ir aptaisījušies. ............................... tad iznāk, ka no bloga lietotājiem, tikai tie nav aptaisījušies, kuri ieradīsies
Beidz prātuļot, visi labi saprot, ka runa ir par pirtiņas aptaisītājiem, par to cilvēku, kuri ir bijuši šajos pasākumos, apvainotājiem.
Cilvēkiem labestība vai nu ir, vai nav. Ja vēl piepluso dažādas ambīcijas, ko šeit "biezā slānī" redzam, vispār nesaprotu šos kašķus. Ja kas, nupat fotolistē saņēmu vēstuli no Viļņa (Vaarda) ar piedāvājumu piedalīties ER Foto "bēru ballītē" 27.martā (50-100 km no Rīgas). Varu apzvērēt- no daudzajiem ER Foto pasākumiem neviena (neviens) netika "piesmiets". Protams, izņemot kreisos "lūriķus" NG, Fotto utml personā, kas principā noliedz tusiņus ārpus Ineta,... Varbūt šamiem kāda kroplība?..
Gudris:virtuals ir tas kas nepastāv dabā...internets ir īsts un cilveki kas tajā darbojas ir īsti...virtuālas pārsvarā ir spēles un tamlīdzīgas herņas
Gudri, nekā personīga, bet IMHO. Tu esi viens no raksturīgākajiem I-neta muldoņu pārstāvjiem. Katru dienu pilnas lapas ar SPAMU'u, bet reāli no Tevis patukša vieta.