Otradien 09.03.2010.g. no plkst 18.00- 24.00 Dalibas maksa 3 ls...(uzrādot studenta apliecību 5 ls , mammas zīme derīga kopā ar ceinerīti ) Līdzi groziņš pirts vajadzībām (limonāde dažāda stipruma, iekodas), bet ne pārmērīgi.
1. kas pieteiksies kopā ar savu jubileju- to arī sumināsim un nosvinēsim 2. iepazīšanas (kas vēl naf pazīstami, vai kas jaf ir aizmirsies) 3. par visu ko, tai skaitā pat par foto 4. Talantīgās fotomodeles Sharshukovas karjeras pirmsākumi pirtiņā 5. Iepazīstināšu ar grāmatu, kur izmantoti mani foto, un arī ar mums visiem pazīstamas fotomodeles bildēm 6. Būs vizāžiste, kura varēs bildēties gribošās uzkrāsot, paraugs te www.photodom.com... , un te www.fotoblog.lv... 7. iespēja pabildēt PIRTSBILDES ar un bez vizāžistes darba. 8. pats par sevi- SAUNA (var ņemt līdzi slotiņas ) un baseins.
Un pats sliktākais, kas var būt...vietu skaits ir ap 25, tāpēc lūdzu piesakaties laicīgi un atsakaties, ja netiekiet. telefons-26800865, 7296936 vai 7296948 Atrašanās vieta Pēnavas un Kr.Barona stūra māja, ieeja pa vidu no Kr.Barona ielas, (Pernavas iela 10), pie durvīm liels uzraksts BTA apdrošināšana...visvieglāk ar 3 vai 6 tramvaju līdz pieturai Pērnavas iela. Karti ielikšu fotoreportāžās www.fotoblog.lv... Ceru, ka uzvedīsimies pieklājīgi šajā diskusijā
Haiduks:Ja atvedīsi, varēsi bildēt ... pie mums brīvprātība ...
šoreiz nekādi, bet citā reizē ļautos atvesties, kaut radis parasti būt filmas / matricas 1/2-ē objektīvam. uz publicēšanu bez akcepta gan neparakstos - negribu uz dušas to grēku, ka kādam esmu mazvērtības konapleksus piedzinis!
Tā - jāpaskatās, cik man makā naudas atlicis ... Mhmm ... pieci lati ... Mjā - ko lai dara ... Ja līdz rīt vakaram nenodzeršu, tad atnākšu. Lūdzu mani sarakstā ar jautājuma zīmi. Paldies. Vieglu garu un gaišus stiklus ...
Romis:Kā reiz šitā pirtiņa solās būt interesanta, tak čto Riebiga - esi nu tik jauka un izlem par labu pirtij, sarunā ar Maris pārcelt kursus uz citu dienu
Nu vienmēr jau pastāv iespēja pēc kursiem ap 10 vakarā pievienoties jautrībai! Diez vai Maris ir tik viegli pierunājams...
Romis:Kā reiz šitā pirtiņa solās būt interesanta, tak čto Riebiga - esi nu tik jauka un izlem par labu pirtij, sarunā ar Maris pārcelt kursus uz citu dienu
Nu vienmēr jau pastāv iespēja pēc kursiem ap 10 vakarā pievienoties jautrībai! Diez vai Maris ir tik viegli pierunājams...
un līdz kuram tev tie kursi ir ieplānosim pirtiņu pēc kursu nobeiguma
Nu tjipa kursi vai fotoskola, notiek otrdienas liidz pat juunija vidum. Droši var ieplānot pēc kursa nobeiguma, bet aatraak būtu ieplānot kādu citu dienu - ne otrdienu!
Riebiga:Nu tjipa kursi vai fotoskola, notiek otrdienas liidz pat juunija vidum. Droši var ieplānot pēc kursa nobeiguma, bet aatraak būtu ieplānot kādu citu dienu - ne otrdienu!
Vo, šito der. Nākamo reizi ceturtdienā , ja vien telpas nebūs aizņemtas