Nē, Gudris nav tukša vieta! Ja nebūtu Gudris, vismaz forums toč būtu daudz tukšāks
Gudrim nav ne vainas! Man pat šķiet, ka nemaz tik neGudris viņš nav - ir centīgs, daudz raksta, fotografē, mācās.... Ja visi būtu tik neGudri, kā Gudris - nebūtu šeit daudzo sarunu un tēmu par panīkumu saitā!
Jūs te uzmanīgāk - atnāks Eliks un izrakstīv visiem pī****, par spamošanu notikumus sadaļā + vēl pie Haidukpirts topika (pie topika par Gudra praktisko nodarbību gan klusēja kā partizāns...) - banānu republika garantēta!
CerambyX:Jūs te uzmanīgāk - atnāks Eliks un izrakstīv visiem pī****, par spamošanu notikumus sadaļā + vēl pie Haidukpirts topika (pie topika par Gudra praktisko nodarbību gan klusēja kā partizāns...) - banānu republika garantēta!
Man pat šķiet, ka drīz varēs mazus bērnus ar Eliku biedēt, kad viņi slikti uzvedīsies
Māri, es diemžēl nepazīstu Haiduku un neesmu bijis tajā pirtiņā- saproties , nesanāk un nav jēgas no Ogres skaidrā prātā (atpakaļ) braukāt, Bet stipri šaubos, vai viens teorētiski iespējami perverss tips Haiduks, var "nozombēt" un pataisīt par durakiem veselu bloga brigādi.. Vismaz savā laikā ER Foto pirtiņās nekad kautkas līdzīgs nav bijis pat teorijā. Atkritēji gan bija un žults tiem bija vairumā (tas pats Norča, Laucinieks- Fotto utml) Pievērsu šai tēmai uzmanību tikai tādēļ, ka Tavs naids uz Haiduku ir pārāk uzkrītošs un cilvēciski nesaprotams!
hu ko juus varat njemties!?!??! nu tachu lai katrs organize ko veelaas!!! un NEKAD nebuus taa, ka kaads pasakums visiem patiksies (taapat kaa a rbildeem) - nu tad ejiet garaam lepni kluseejot!!!
Friidis, bet es jau ar tiem dazhiem (nu ne dazhi - ir chupinja) ... tiem ari adreseeju savu tekstu ;-) Ej ej - tu parspiilee , ka visss blogs tam sekoja ;-)))
Maris (c)<Frīdi ar parāva uz vēdera izeju> Maris (c)<''bābas ir tie kas pamana vēdera izejas tēmu''> Nu labāk primāts ierēcējs sevi noraksturot vairs nevar!!! Māri, trāpīji 10-niekā , bet Frīdis tevi ir pareizi atkodis. Bet mums bija pasakains vakars, skaud nu Mari atkal. Un tiešām, man arī ir jautājums, kur tādi kā Maris rodās, vai no skaudības, vai no iedomības, ka ir krutākais.
Haiduks:Maris (c)<Frīdi ar parāva uz vēdera izeju> Maris (c)<''bābas ir tie kas pamana vēdera izejas tēmu''> Nu labāk primāts ierēcējs sevi noraksturot vairs nevar!!! Māri, trāpīji 10-niekā , bet Frīdis tevi ir pareizi atkodis.
Haiduk, neaizmirsti, ka mums- opjiem,jābūt lādzīgi-saprotošiem un nav jāņem galvā visādi naidīgi izlēcieni..
dansiga:Friidis, bet es jau ar tiem dazhiem (nu ne dazhi - ir chupinja) ... tiem ari adreseeju savu tekstu ;-) Ej ej - tu parspiilee , ka visss blogs tam sekoja ;-)))
Dansig, es gan neesmu sevišķi aktīvs blogeris, taču atceros, ka savā laikā tā tēma bija dikti-dikti aktuāla. Un kas tad tur slikts, ja joprojām tauta atceras?..
Haiduks:Maris (c)<Frīdi ar parāva uz vēdera izeju> Maris (c)<''bābas ir tie kas pamana vēdera izejas tēmu''> Nu labāk primāts ierēcējs sevi noraksturot vairs nevar!!! Māri, trāpīji 10-niekā , bet Frīdis tevi ir pareizi atkodis.
Haiduk, neaizmirsti, ka mums- opjiem,jābūt lādzīgi-saprotošiem un nav jāņem galvā visādi naidīgi izlēcieni..
vai es tos pajoliņus daudz ņemu galvā, regulāri ierādīta vieta tiem tiek. Un tas viņus tracina...
friidis, taa teema bija un ik pa briidim ir aktuaala tikai spam topikaa ;-)))) tas, ka to lasiija arii kads, kas tur nepiedalaas .... nu to es nespeeju nojaust ;-)
CerambyX:Jūs te uzmanīgāk - atnāks Eliks un izrakstīv visiem pī****, par spamošanu notikumus sadaļā + vēl pie Haidukpirts topika (pie topika par Gudra praktisko nodarbību gan klusēja kā partizāns...) - banānu republika garantēta!
Paldies, ka iegriezies, es jaf domāju, ka nepareizi esi sarakstā pieteicies
dansiga:friidis, taa teema bija un ik pa briidim ir aktuaala tikai spam topikaa ;-)))) tas, ka to lasiija arii kads, kas tur nepiedalaas .... nu to es nespeeju nojaust ;-)
Skaidrs, tad es arī pierakstos to dzīvokli pieskatīt..
Haiduk! milziigs paldies par sho kolosaalo iespeeju buut pirtinjaa ar iemiiljotiem bloga pasaules iemiitniekiem! shis bija kolosaals pasaakums, liels Tev un visiem paareejiem paldies :** P.S. tikko paarrados maajas un eju saldi saldi chuchaat! ) buchas visiem kas tur bija!!!
Haiduks: Paldies, ka iegriezies, es jaf domāju, ka nepareizi esi sarakstā pieteicies
Šoreiz, ja rūpīgi izlasīji, ironija tēmēta uz adminu pusi, nevis Tavu
Es ļoti uzmanīgi puisīt tevi lasu, un visu laiku nedaudz esmu izbrīnīts, kāpēc tev ar to tā jālielās un vēl sevi tā jaizceļ... krievu mācītājs par tādiem saka, verno govoriš sin moj (pareizi runā mans dēls) CerambyX (c) <Pierakstos vepru sarakstā (jo visi, kuru viedoklis nesaskan ar Haiduka viedokli ir vepri, zinošie dirsēji un sazin kā vēl te Haiduks apsaukājas) > Ja neesi bijis pirtiņā, no kurienes tev viedoklis??? Tante teica??? un tā tev tas ir par visu. Tāpat kā Marim, ne bijis, ne redzējis bet visu zin- ZD titula cienīgs vecis Jeb varbūt tas naf manā pirtspaziņojumā, kur tu it kā neko, bet 4 reizes bradāji... kas tev pazudis bija??? Bet tā kā esi pieteicies, nākošajā pirtiņā esi ielūgts uz balvas pasniegšanu... jo tā ir liela drosme publiski sev ierādīt pareizo vietu un to atzīt