forum.gif
Haiduka pirtiņa
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Haiduka pirtiņa
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >
IerakstsAutors
Publicēts: 09.03.10 23:36
 citēt
Jaa.smieklīgi :D
apzināties.to ka Tu zini kas ir tava nāve.:D
Publicēts: 09.03.10 23:37
 citēt
Diez .kā tusētājiem iet.
Publicēts: 09.03.10 23:37
 citēt
janis19:Jaa.smieklīgi :D
apzināties.to ka Tu zini kas ir tava nāve.:D

Tā kā Tu daudz nāves būtu redzējis..:(((
Publicēts: 09.03.10 23:39
 citēt
Nē, Gudris nav tukša vieta!
Ja nebūtu Gudris, vismaz forums toč būtu daudz tukšāks :face-wink:

Gudrim nav ne vainas! Man pat šķiet, ka nemaz tik neGudris viņš nav - ir centīgs, daudz raksta, fotografē, mācās....
Ja visi būtu tik neGudri, kā Gudris - nebūtu šeit daudzo sarunu un tēmu par panīkumu saitā!

Karoče - Gudri par Prezidentu! :face-kiss:
Publicēts: 09.03.10 23:40
 citēt
janis19:Diez .kā tusētājiem iet.

Katrā ziņā, daudz labāk, nekā viņu "apkakātājiem"..:)
Publicēts: 09.03.10 23:44
 citēt
Man jau daudzas.tādas naves staigā riņķī.domā kā mani nonāvēt.bet viņiem nesanāk,man laikam parāk laba nervu sistēma.
Publicēts: 09.03.10 23:45
 citēt
Jūs te uzmanīgāk - atnāks Eliks un izrakstīv visiem pī****, par spamošanu notikumus sadaļā + vēl pie Haidukpirts topika (pie topika par Gudra praktisko nodarbību gan klusēja kā partizāns...) - banānu republika garantēta! :face-grin:
Publicēts: 09.03.10 23:46
 citēt
Es domāju.kad varētu būt tā.ja man makā vējš nesvilpotu.tad es tur ar būtu bijis.paris reizes esmu bijis.
Publicēts: 09.03.10 23:48 labots
 citēt
Mans rastītais piederās pie ši topika.nu izņemot par staigājošām nāvītēm
Publicēts: 09.03.10 23:48
 citēt
janis19:Es domāju.kad varētu būt tā.ja man makā vējš nesvilpotu.tad es tur ar būtu bijis.paris reizes esmu bijis.

Un kā bija?
Publicēts: 09.03.10 23:50
 citēt
Friidis:
janis19:Diez .kā tusētājiem iet.

Katrā ziņā, daudz labāk, nekā viņu "apkakātājiem"..:)

Frīdi ar parāva uz vēdera izeju - vectēvs skaidrs, tam mute ciešā saitē ar šo procesu..

nekad nav gribējies ko dažādot? šitā monotoni močīt no pirmās klases sola par a-a .....
Publicēts: 09.03.10 23:50
 citēt
Teikšu,ka ļoti labi.bija pozitīva gaisotne.
Publicēts: 09.03.10 23:51
 citēt
CerambyX:Jūs te uzmanīgāk - atnāks Eliks un izrakstīv visiem pī****, par spamošanu notikumus sadaļā + vēl pie Haidukpirts topika (pie topika par Gudra praktisko nodarbību gan klusēja kā partizāns...) - banānu republika garantēta! :face-grin:

Man pat šķiet, ka drīz varēs mazus bērnus ar Eliku biedēt, kad viņi slikti uzvedīsies :grimace:

P.S. - ceru, ka šie nav mani pēdējie vārdi blogā :big_smile:
Publicēts: 09.03.10 23:52
 citēt
janis19:Teikšu,ka ļoti labi.bija pozitīva gaisotne.

Par to es nešaubos!:)
Publicēts: 09.03.10 23:53
 citēt
Māri, brīnos, kā Tev, visnotaļ zolīdam vecim, tāds akls bābisks naids uz to Haiduk-būšanu. (nekā pesonīga-tikai foruma novērojumi)..:)
Publicēts: 10.03.10 00:00
 citēt
Friidis:Māri, brīnos, kā Tev, visnotaļ zolīdam vecim, tāds akls bābisks naids uz to Haiduk-būšanu. (nekā pesonīga-tikai foruma novērojumi)..:)

Frīdi - ''bābas ir tie kas pamana vēdera izejas tēmu'', bet zolīdie nebābas ne?

nav man naids - es līksmoju (smejos) par poda (poda kā glābiņa, aizstāvja) piesaucējiem

Frīdi vai, tad tas nav komiski?
Publicēts: 10.03.10 00:09
 citēt
Māri, es diemžēl nepazīstu Haiduku un neesmu bijis tajā pirtiņā- saproties , nesanāk un nav jēgas no Ogres skaidrā prātā (atpakaļ) braukāt,
Bet stipri šaubos, vai viens teorētiski iespējami perverss tips Haiduks, var "nozombēt" un pataisīt par durakiem veselu bloga brigādi..:)
Vismaz savā laikā ER Foto pirtiņās nekad kautkas līdzīgs nav bijis pat teorijā. Atkritēji gan bija un žults tiem bija vairumā (tas pats Norča, Laucinieks- Fotto utml)
Pievērsu šai tēmai uzmanību tikai tādēļ, ka Tavs naids uz Haiduku ir pārāk uzkrītošs un cilvēciski nesaprotams!
Publicēts: 10.03.10 00:21
 citēt
hu ko juus varat njemties!?!??! nu tachu lai katrs organize ko veelaas!!! un NEKAD nebuus taa, ka kaads pasakums visiem patiksies (taapat kaa a rbildeem) - nu tad ejiet garaam lepni kluseejot!!!
Publicēts: 10.03.10 00:24
 citēt
nu nu Frīdi nejauc naidu ar izklaidēm un j.u. (vai citu erfoto konkūru vinnētāju) T-kreklu ar ''kārtīgu papozēšanu'' :D

atšķirīgas lietas :exciting:
Publicēts: 10.03.10 00:25
 citēt
Dansig, a kas ta ņemas- tikai daži opozīcijas pesimisti. Atceries, kā kādreiz viss blogs sekoja Tava dzīvokļa "pieskatīšanai"?...:))0
Publicēts: 10.03.10 00:26
 citēt
Friidis, bet es jau ar tiem dazhiem (nu ne dazhi - ir chupinja) ... tiem ari adreseeju savu tekstu ;-) Ej ej - tu parspiilee , ka visss blogs tam sekoja ;-)))
Publicēts: 10.03.10 00:26
 citēt
Maris:nu nu Frīdi nejauc naidu ar izklaidēm un j.u. (vai citu erfoto konkūru vinnētāju) T-kreklu ar ''kārtīgu papozēšanu'' :D

atšķirīgas lietas :exciting:

Es šajā sakarā vienmēr esmu citējis cien. runci Leopoldu
"Rebjata, davaite zhitj druzno"!!!
Kas mums jādala?
Publicēts: 10.03.10 00:27 labots
 citēt
Maris (c)<Frīdi ar parāva uz vēdera izeju>
Maris (c)<''bābas ir tie kas pamana vēdera izejas tēmu''>
Nu labāk primāts ierēcējs sevi noraksturot vairs nevar!!! Māri, trāpīji 10-niekā :D , bet Frīdis tevi ir pareizi atkodis.
Bet mums bija pasakains vakars, skaud nu Mari atkal.
Un tiešām, man arī ir jautājums, kur tādi kā Maris rodās, vai no skaudības, vai no iedomības, ka ir krutākais.
Publicēts: 10.03.10 00:29
 citēt
Haiduks:Maris (c)<Frīdi ar parāva uz vēdera izeju>
Nu labāk primāts ierēcējs sevi noraksturot vairs nevar!!! Māri, trāpīji 10-niekā :D , bet Frīdis tevi ir pareizi atkodis.

Haiduk, neaizmirsti, ka mums- opjiem,jābūt lādzīgi-saprotošiem un nav jāņem galvā visādi naidīgi izlēcieni..:)
Publicēts: 10.03.10 00:31
 citēt
dansiga:Friidis, bet es jau ar tiem dazhiem (nu ne dazhi - ir chupinja) ... tiem ari adreseeju savu tekstu ;-) Ej ej - tu parspiilee , ka visss blogs tam sekoja ;-)))

Dansig, es gan neesmu sevišķi aktīvs blogeris, taču atceros, ka savā laikā tā tēma bija dikti-dikti aktuāla.
Un kas tad tur slikts, ja joprojām tauta atceras?..:)
Publicēts: 10.03.10 00:32
 citēt
Friidis:
Haiduks:Maris (c)<Frīdi ar parāva uz vēdera izeju>

Haiduk, neaizmirsti, ka mums- opjiem,jābūt lādzīgi-saprotošiem un nav jāņem galvā visādi naidīgi izlēcieni..:)

:D vai es tos pajoliņus daudz ņemu galvā, regulāri ierādīta vieta tiem tiek. Un tas viņus tracina...
Publicēts: 10.03.10 00:32
 citēt
friidis, taa teema bija un ik pa briidim ir aktuaala tikai spam topikaa ;-)))) tas, ka to lasiija arii kads, kas tur nepiedalaas .... nu to es nespeeju nojaust ;-)
Publicēts: 10.03.10 00:33
 citēt
CerambyX:Jūs te uzmanīgāk - atnāks Eliks un izrakstīv visiem pī****, par spamošanu notikumus sadaļā + vēl pie Haidukpirts topika (pie topika par Gudra praktisko nodarbību gan klusēja kā partizāns...) - banānu republika garantēta! :face-grin:

Paldies, ka iegriezies, es jaf domāju, ka nepareizi esi sarakstā pieteicies :D
Publicēts: 10.03.10 00:34
 citēt
Friidis:Dansig, a kas ta ņemas- tikai daži opozīcijas pesimisti. Atceries, kā kādreiz viss blogs sekoja Tava dzīvokļa "pieskatīšanai"?...:))0

uz šīs lietas vēljoprojām balstas lielisks kolektīvs

Haiduks: Bet mums bija pasakains vakars, skaud nu Mari atkal

to noteikti vajag publicēt kā vecajos labajos laikos
Publicēts: 10.03.10 00:34
 citēt
dansiga:friidis, taa teema bija un ik pa briidim ir aktuaala tikai spam topikaa ;-)))) tas, ka to lasiija arii kads, kas tur nepiedalaas .... nu to es nespeeju nojaust ;-)

Skaidrs, tad es arī pierakstos to dzīvokli pieskatīt..:)
Publicēts: 10.03.10 00:36
 citēt
Friidis, ar pierakstiishanos ir par maz .... TAS laucinjsh ir jaakopj ;-ppp;-))))
Publicēts: 10.03.10 00:38
 citēt
Hei, es rīt braukšu garām, uzmetīšu aci virtuves logam:)
Publicēts: 10.03.10 00:39
 citēt
nuu - labaak uznaac uz kafiju ;-)
Publicēts: 10.03.10 00:42
 citēt
atkarībā no braukšanas laika un roku pilnuma:)
Publicēts: 10.03.10 00:43
 citēt
dansiga:Friidis, ar pierakstiishanos ir par maz .... TAS laucinjsh ir jaakopj ;-ppp;-))))

dziļi paklanos Tavā priekšā - iespējams pats viedākais ko esu no Tevis dzirdējis
Publicēts: 10.03.10 00:53
 citēt
Haiduks:

Šoreiz, ja rūpīgi izlasīji, ironija tēmēta uz adminu pusi, nevis Tavu :)
Publicēts: 10.03.10 00:54 labots
 citēt
CerambyX:...ja rūpīgi izlasīji...

vaitad ir bijuši precedenti?
Publicēts: 10.03.10 00:57
 citēt
droperidol. a tu ieplaano ;-pp;-))))

Maris, he heee .... tu veel daudz ko nesi dzirdeejis;-)))))
Publicēts: 10.03.10 01:21
 citēt
Haiduk! :) milziigs paldies par sho kolosaalo iespeeju buut pirtinjaa ar iemiiljotiem bloga pasaules iemiitniekiem! :) shis bija kolosaals pasaakums, liels Tev un visiem paareejiem paldies :) :**
P.S. tikko paarrados maajas un eju saldi saldi chuchaat! :))
buchas visiem kas tur bija!!! :)
Publicēts: 10.03.10 01:24
 citēt
CerambyX:
Haiduks:

Šoreiz, ja rūpīgi izlasīji, ironija tēmēta uz adminu pusi, nevis Tavu :)

Es ļoti uzmanīgi puisīt tevi lasu, un visu laiku nedaudz esmu izbrīnīts, kāpēc tev ar to tā jālielās un vēl sevi tā jaizceļ... krievu mācītājs par tādiem saka, verno govoriš sin moj (pareizi runā mans dēls)
CerambyX (c) <Pierakstos vepru sarakstā (jo visi, kuru viedoklis nesaskan ar Haiduka viedokli ir vepri, zinošie dirsēji un sazin kā vēl te Haiduks apsaukājas) > Ja neesi bijis pirtiņā, no kurienes tev viedoklis??? Tante teica??? un tā tev tas ir par visu. Tāpat kā Marim, ne bijis, ne redzējis bet visu zin- ZD titula cienīgs vecis :D
Jeb varbūt tas naf manā pirtspaziņojumā, kur tu it kā neko, bet 4 reizes bradāji... kas tev pazudis bija???
Bet tā kā esi pieteicies, nākošajā pirtiņā esi ielūgts uz balvas pasniegšanu... jo tā ir liela drosme publiski sev ierādīt pareizo vietu un to atzīt :D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >

Mana info:

Forum saīsnes: