Haiduk - Tu atkal būsi kaut ko pārpratis un interpretējis pa savam Nekur šajos abos topikos, neesmu izteicies slikti par šo pasākumu - pieteikšanās vepru sarakstam, bija kā ironija par to, ka parasti ir Haiduka viedoklis, bet pārējie, kuri tam nepiekrīt, tiek nozākāti. Un, lai arī rakstīju to pirtiņas topikā, tas bij domāts plašākā kontekstā, kaut vai atceroties disputu, par zalkšu bildēšanas peripētijām, kur lai arī Tev nebija taisnība, tik un tā stūrgalvīgi kasījies pretī - drošvien jau tad, kļuvu par sūdu vaguli, jo redz, šitāds jaunietis izdomāja apstrīdēt Haiduka viedokli - izejot no tā, manuprāt, ir loģiska mana atrašanās vepru sarakstā (kam arī labprātīgi pieteicos), jo esmu viens no tiem, kas nav piekritis Tavam viedoklim (kas gan man netraucē citās tēmās Tev piekrist, ja viedokļi sakrīt). Elementāri. Ja uztvēri to kā kaut kādu apvainojumu pasākumam, tad piedod - tā tas noteikti nebija domāts Man nekas pret šādiem pasākumiem nav (par bilžu publicēšanu no tiem, gan)
Bet ja sagatavosi īpašu diplomu priekš manis, tad varu arī apsvērt domu ierasties tam pakaļ
CerambyX, lai mēs savā starpā ieviestu kaut nelielu skaidrību Kas tavuprāt ir viedoklis, no kā rodās viedoklis... kā tev vispār var būt par mani viedoklis, ja neesam nekad tikušies ... tas ir tavs pieņēmums, nevis viedoklis. Bet tu neesi ievērojis, ka neskatoties uz savu vecumu, mazo dzīves pieredzi, visur visus centies pamācīt... un tas NAF TAVS VIEDOKLIS, bet no dažādiem avotiem iegūtās gudrības, kuras tu izplati kā savas. Es ieliku putnēna bildi, tu klāt ar lekciju, tad kāpēc pie savām bildēm nelasi lekcijas???
Vēl, lietvāds vepris, apzīmē rozā sivēntiņu, kas ir sagatavots gaļas audzēšanai, bet īpašibas vārds vepris apzīmē rakstura īpašibu cilvēkiem, kuri visu piebradā, un nekad naf bijis lamu vārds. Par lamu vārdu to uztver tikai tie, kuri saprot, ka ir ko pieveprojuši- tas ir piebradājuši, un tā vietā, lai to atzītu izmisīgi bļauj... Haiduks lamājās. Kā tu paskaidrosi no savas puses paziņojuma piebradāšanu, uzbraucienus adminiem... vai tas ir tavs VIEDOKLIS, jeb vienkārši kaut kur aizskatā puiciskā bravūra, kura tev nedod mieru visu laiku. Beidz lekties, ej uzbildē kādu bildi.
Haiduks:lietvāds vepris, apzīmē rozā sivēntiņu ...
man domāt deminutīvs nevietā - var cūcēnu nozīmēt vai pat to, kurš atnesas pret kuili kā vērsis pret bulli. nu, vīriešu dzimuma suķi, kuram TO izgriezuši, lai E seksuālo transformētu un novirzītu uz pieņemšanos svarā. kā lamu vārdu jau kolokviālā jebkuru vārdu var lietot.
Pie bildēm,pie bildēm un reportāžām vajag šitos strīdus un kašķus.Nevis anonīmi vienam otru apriet.Tā arī ir interneta visvājākā vieta-man nav jāatbild par savu bazāru.Dzīvajā un normālu,veselīgu veču sabiedrībā par tādām lietām man vienkārši sados pa purnu un izmetīs ar kājām pa priekšu.A te es piereģistrēšos pa jaunu un turpināšu dirst un nekas....
nu moins, tik pieklajigu HP sen neatceros labs! un ka jau te dazhss teica, satikt redzetus un nevisai, krutaaaa! isteniba bija viss, kas vajadzigs, pat karstas diskusijas pus-bez-teemaa un paldies par aiztransportesanu majas, Juuli! lavjaall
Shadow:nu moins, tik pieklajigu HP sen neatceros labs! un ka jau te dazhss teica, satikt redzetus un nevisai, krutaaaa! isteniba bija viss, kas vajadzigs, pat karstas diskusijas pus-bez-teemaa un paldies par aiztransportesanu majas, Juuli! lavjaall
Oj, Haidukam&Cerambyxam bij asa saruna? =) Kaut kā palaidu garām Jūsu, Schnircks un Shadow, gan nepalaidu Pat atļāvos iesaistīties. Bet visi esam pieauguši cilvēki, tā kā domāju, ka ļauna prāta nevaik nevienam turēt
Es galīgi nedusmoju Bet nu atbildi uz Tavu komentāru cītīgi drukāju tāpēc, lai neietu zudumā tomēr ierakstīšu
Haiduks:CerambyX, lai mēs savā starpā ieviestu kaut nelielu skaidrību Kas tavuprāt ir viedoklis, no kā rodās viedoklis... kā tev vispār var būt par mani viedoklis, ja neesam nekad tikušies ... tas ir tavs pieņēmums, nevis viedoklis.
Viedoklis ir uz savām zināšanām/pieredzi u.c. informācijas balstītu uzskatu paušana. Tas, ka es Tevi neesmu saticis, netraucē man, vērojot un lasot forumu, izveidoties viedoklim par Tavu interneta personāžu Haiduku. Arī Tev ir savs viedoklis par mani, lai arī neesi mani saticis - tas ir tikai normāi taču! Kad es Tevi satikšu, tad esošai info par Tevi nāks klāt jauna, un tad attiecīgi mans viedoklis mainīsies atkarībā, kādi tad iespaidi par Tevi būs radušies. Tas taču arī ir tikai normāli, manuprāt.
Bet tu neesi ievērojis, ka neskatoties uz savu vecumu, mazo dzīves pieredzi, visur visus centies pamācīt... un tas NAF TAVS VIEDOKLIS, bet no dažādiem avotiem iegūtās gudrības, kuras tu izplati kā savas. Es ieliku putnēna bildi, tu klāt ar lekciju, tad kāpēc pie savām bildēm nelasi lekcijas???
Jā, es saprotams neesmu nodzīvojis tik ilgi kā Tu un daudzi citi, bet ja atsevišķās dzīves jomās mana pieredze un zināšanas ir vairāk (bio-tēmas) kā vidēji aritmētiskam latviešu cilvēkam, tad kāpēc es nedrīkstētu pamācīt kādu tādu, it īpaši ja redzu, ka viņš apzināti/neapzināti dara nepareizi? Te jau man bija diskusija ar Vilberto, jo viņš redz arī uzskata, ka jaunāks cilvēks NEKAD nedrīkstēs mācīt vecāku, kamēr vien tas otrs nepalūgs to izdarīt, pat ja tas vecākais dara nepareizi. Es tā neuzskatu - it īpaši, šādā publiskā portālā, kur ar kādu savu komentāru pie bildes es varbūt pat mazāk informēju tieši bildes autoru, bet vairāk tieši citus lietotājus, kas to lasa un varbūt arī nebija līdz šim par to aizdomājušies/zinājuši (piemēram, par dabas fotogrāfu ētiku). Tā kā man arī tas šķiet tikai normāli. Un pie savām bildēm es arī lasu lekcijas - gan vairāk par pašu objektu bioloģiju u.c. sīkus faktus.
Vēl, lietvāds vepris, apzīmē rozā sivēntiņu, kas ir sagatavots gaļas audzēšanai, bet īpašibas vārds vepris apzīmē rakstura īpašibu cilvēkiem, kuri visu piebradā, un nekad naf bijis lamu vārds. Par lamu vārdu to uztver tikai tie, kuri saprot, ka ir ko pieveprojuši- tas ir piebradājuši, un tā vietā, lai to atzītu izmisīgi bļauj... Haiduks lamājās.
Ļoti smalka aizstāvības poza, protams - ko tad es, es jau neko! Bet tā ir absolūti klaja demagoģija un lietu sagrozīšana sev par labu No sērijas, es nobļaujos auditorijas priekšā "IDIOTI" - un tad taisnojos, ko tad es, es jau neko, jo es taču nevienu konkrēti neapsaukāju - tie kuri to tā uztvēra, tad acīmredzot tiešām ir idioti. Bet vai es bļautu visas auditorijas priekšā šo vārdu, ja man nebūtu mērķis kādu apvainot? Loģiski, ka ne... Bet nu jā - vepris, Tavā uztverē, nav lamuvārds - tā ka lai nu paliek...
Kā tu paskaidrosi no savas puses paziņojuma piebradāšanu, uzbraucienus adminiem... vai tas ir tavs VIEDOKLIS, jeb vienkārši kaut kur aizskatā puiciskā bravūra, kura tev nedod mieru visu laiku. Beidz lekties, ej uzbildē kādu bildi.
Jā, varbūt puiciskā bravūra, pie vainas, bet ko darīt - arī Tu tāds jaunībā biji
Andreass, man ta shkita ka daudzi tur nemaz nebildeja, vairak rosijas ap galdu un vienkarshi chaloja, bet domajams ka kads ieliks gan. ka jau teicu, Loti (ar lielo L) mieriga HP padevaas