Haiduk, vai tiešām 60-gadīgi veči (kā mēs) nedrīkst vienkārši paslavēt smukas meitenes bez rupjiem mājieniem par perversiju? Ja kāds no klātesošiem to pilnīgi normālo faktu grib apšaubīt, jebkurā brīdī esmu gatavs diskusijai- 26332850!!!!!!!!!!!!
Mīļie draugi, es noteikti kādreiz atbraukšu no Ogres un iedošu tēvišķīgu buču burvīgajai SL un citām citām jaukajām meitenēm ( ja viņas mani pacieitīs). Bet vienīgais nopietnais Haidukpirtiņu mīnuss ir tas, ka normāls šoferītis viņas nevar apmeklēt . Vai nu braukt, vai dzert! Un, lai piedod administrācija- ERFoto pirtis bij labas ar to, ka varēja atbraukt, iedzert , izgulēt dzērumu un aizbraukt mājās...
Friidis, paldies paldies Jāsaka gan, ka baigā fotogrāfe neesmu Fotoaparāts jau noputējis būs Nu reti nu ļoti reti to pielietoju Tagad tiešām vairāk sanāk kameras priekšā stāvēt, kā otrpus
Friidis:Haiduk, vai tiešām 60-gadīgi veči (kā mēs) nedrīkst vienkārši paslavēt smukas meitenes bez rupjiem mājieniem par perversiju? Ja kāds no klātesošiem to pilnīgi normālo faktu grib apšaubīt, jebkurā brīdī esmu gatavs diskusijai- 26332850!!!!!!!!!!!!
es mājās no explorera nevaru ielikt reportāžu... atvarot logu, kur jālādē bildes, logs ir par īsu, nerāda pogu "browse", lidz ar to neko nevaru ielikt. gribēju jau šovakar ielikt pāris bildes, bet nekā... rīt darbā nebūs laika. tuvākās dienās no manis reportu nedabūt (jo nevaru ielādēt).
Schnircks:Alvil:>.TU vēl ar exploreri stājies sakaros????
Nu, ir man uz šī kompja exploreris. Par cik pietiek jau, ka kompis ar bilžu apstrādes progām pārbāzts... un pašām bildēm... negribu instalēt vēl citus pārlūkus.
uljens:ja es varbūt kādās esmu manāms vai Aga, tad varat atmest uz uldis.plinte@gmail.com
izrādās 5DmkII rawus never vaļā ar canon photo profesional, ar ko es parasti canon bildes apstrādāju... līdz ar to, tās, kur Tu ar Agnesi, nevaru nokonvertēt uz jpg, bet rawi pārāk smagi, lai sūtītu... kādreiz izdomāšu risinājumu, tad jau ko kaut kā, pagaidām nekā... sorry.
pāris citas bildes, kas bija no citām kamērām/vai ar jpg bekapu, iemetu reportāžā tiko.
Alvils - ir tāda Image Stone Viewer - bezmaksas programma, vari atrast netā. ISW rāda Canon 5dmii raw failus, kurus vari vienkāŗši Save As kā jpg failus (no 25 MB raw iegūsi 2-4 MB jpg ...) ...