ivog:Ņem tik Canonu, kā lielākā daļa, un dzīvo laimīgs.
kaa lielaakaa dalja tad laikam Nikon. Pasaulee Nikon ir tirgus liideris DSLR segmentaa.
Tikia nevajag. DSLR-os Nikons ir otrais, pirmais ir Canons, 2007. un 2008. gadā bija pietuvojies Canonam, bet 2009. starpība atkal palielinājās
Te būs arī viens links - www.photoscala.de..., tur gan nav devītais gads. Uz sitiena nevarēju atrast linku, kuru nesen skatījos un kur bija iekšā ststistika arī par devīto gadu.
P.S.1 Ja nemaldos, tad Japānā Nikons astotajā gadā bija priekšā Canonam par kādu pusprocentu, bet ne pasaulē. P.S.2 Pats neesmu ne Canona, ne Nikona lietotājs.
Katrā ziņā Nikon fotoaparāti pasaulē viena gada laikā tika pārdoti vairāk kā canon
nezinu kaa iisti biji domaajis, bet izlasot rodas sajuuta, ka vienu gadu Nikonu paardeva vairaak kaa Canon un visus paareejos gadus Canonu vairaak nekaa Nikonu
Ko gan te cepties. Abi labi. Abiem savi + un savi - JA cilveeks domaa pirkt liidz 500Ls vai pat vairaak , tad brendam nav noziimes. Saakumgalaa visi liidziigi taa teikt, tiec pie taa par ko esi samaksaajis
RobertsJ - Kaut kur neta lasīju. Protams ja skatās gada apgrozijumu firmām Nokin un Canon tas viennozīmīgi Canon ir priekšā, jo Canon vēl ražo printerus, skenerus utt. man pat ir Canon radio...
davai bez kreisajiem kaapost/desinjeedaaju linkiem! njemam c un n auditeetus gada paarskatus un tad runaajam. a to saakas atmazkas tipa "tur nav par 2009" utt
zazis:RobertsJ - Kaut kur neta lasīju. Protams ja skatās gada apgrozijumu firmām Nokin un Canon tas viennozīmīgi Canon ir priekšā, jo Canon vēl ražo printerus, skenerus utt. man pat ir Canon radio...
Nu bet tai linkā, ko iedevu, tak ir tieši statistika par DSLR (digitālajām spoguļkamerām) pēc skaita, nevis DSLR vai citu produktu apgrozījumi
Laciz:davai bez kreisajiem kaapost/desinjeedaaju linkiem! njemam c un n auditeetus gada paarskatus un tad runaajam. a to saakas atmazkas tipa "tur nav par 2009" utt
Laciz:davai bez kreisajiem kaapost/desinjeedaaju linkiem! njemam c un n auditeetus gada paarskatus un tad runaajam. a to saakas atmazkas tipa "tur nav par 2009" utt
Nu tad parādi man lūdzu kādu Nikona vai Canona gada pārskatu, kurā būtu iekšā pārdoto DSLR skaits?!?!
Un lai arī kāpost/desiņēdāju links, bet tas nav kaut kāds X personas blogs vai kas tamlīdzīgs, bet gan starptautisks fotožurnāls. Un ja nevari ielikt linkus, kur būtu cita informācija (vismaz uz tiem pārskatiem, ko minēji, ar norādi, kur tai pārskatā var atrast info par pārdoto DSLR skaitu), tad tukša muldēšana pagaidām ir Tava runāšana.
Pie tam ne Nikonam, ne Canionam pēdējie pārskati vēl vispār nebūs, jo japāņiem finansu gads ir no 1. aprīļa līdz 31. martam.
[url=www.dpreview.com]www.dpreview.com[/url] atrodi camera database sev intereseejosho alfu un izlasi full review - un apskaties arii ar ko tiek salidzinaats un kaadi testu rezultaati. alfas iipashi dranjkjiigi juutas tumsaa
brendam nav nozīmes, visu izsaka maka biezums un bildētprasme...vienam māte, otram meita, trešam kleita...
man ar ir Canon un esmu apmierināts (ir bijis brīdi Fujifilm, pirms pārgāju uz DSLR), bet tas nenozīmē, ka nevarētu izvēlēties Nikon, Olympus, Sony, Pentax