forum.gif
Grobu dzirdēt viedokli par SONY ALPHA 230
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Grobu dzirdēt viedokli par SONY ALPHA 230
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 09.03.10 14:31
 citēt
uljens:...vienam māte, otram meita, trešam kleita...

Bet var tak gadiities, ka buus frukts, kas uzvilks kleitu, un njems gan maati, gan meitu!
Publicēts: 09.03.10 14:32
 citēt
Vil:
ChrisTaps:
Jāvelk tā sedziņa uz savu pusi!
Aģitēju par labu Nikon! :big_smile:

Ko TU no tā iegūsi? Apliecinājumu, ka esi izdarījis pareizo izvēli?

Tu pārāk nopietni uztver! :D
+ uljens
Es pats esmu Nikonists, bet ja godīgi, tad sasodīti skauž Canon bilžu asums!
Pat apsveru iespēju par labu Canonam! :super_man:
Publicēts: 09.03.10 14:43
 citēt
Bet Kristap! Tas tak visaas review izlasaams, ka canon staav augstaaks jpg sharpenings. apskatot raw failus ir gandriiz identiski... cik to atljauj stikls...
Publicēts: 09.03.10 15:06
 citēt
Mani nebeidz pārsteigt it kā jau kādu laiciņu bildējošu cilvēku apgalvojumi,Can asāks par Nik,Son,Pan un Oly pilnīgs kaka un t.t.:face-grin: Topika aizsācēju interesējošās cenas ietvaros jebkurš no piesauktajiem atšķirsies nu tik niecīgi!!!:haha: Faktiski visu noteiks tikai tavu roku taisnums un prāta spējas.:bad_smile:
Publicēts: 09.03.10 15:14
 citēt
forelljjanka:Topika aizsācēju interesējošās cenas ietvaros jebkurš no piesauktajiem atšķirsies nu tik niecīgi!!!
taisnība. bet labāk sākt sistēmu, kuru vēlāk neprasīsies mainīt. :grimace:
Publicēts: 09.03.10 15:26
 citēt
Filmu laikos bija lielais piecinieks: Nikon, Canon, Minolta, Pentax, Olimpus, nu bet uz šodienu pēc manas saprašanas palicis divnieks: N un C. Leiku atmetu, kā pārāk ekskluzīvu. Kādas domas pārējiem tehnokrātiem?
Publicēts: 09.03.10 15:27
 citēt
ChrisTaps:
Es pats esmu Nikonists, bet ja godīgi, tad sasodīti skauž Canon bilžu asums!
Pat apsveru iespēju par labu Canonam! :super_man:

kas tie par slima suņa murgiem, un cik ilgi un ar kādiem pudeļdibeniem bildē ja tik muļkīģi secinājumi? :face-grin:
Jau ilgus gadus esmu nikonists, bet nekad nevienu neesmu aģitējis par labu šim brendam. Vienu tik varu ieteikt, ja fototehniku, aksesuārus iegādāsies tikai Latvijā, un vēlēsies arī 2-3x lētākus lietotus, tad papēti sludinājumus ss.lv un citur. Ievērosi ka nomācošs vairums ir tieši par canon tehniku, tātad ātri un lēti ko vajadzīgu sagādāt varēsi ja būsi canon tehnikas lietotājs. Tas arī viss.
Publicēts: 09.03.10 15:29
 citēt
Laciz:Bet Kristap! Tas tak visaas review izlasaams, ka canon staav augstaaks jpg sharpenings. apskatot raw failus ir gandriiz identiski... cik to atljauj stikls...

Hmmmm!!! Nezināju! Nebiju iedziļinājies taij Canon asuma padarīšanā, tikai vados pēc bilžu salīdzinošajiem testiem, kaut vai tajā pašā Dpreview!
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):