forum.gif
NIKON D80+ NIKON 10,5mm fisheye
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / NIKON D80+ NIKON 10,5mm fisheye
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 08.03.10 01:07 labots
 citēt
piektdienas naktī, Rīgā tika nozagts Nikon D80 (NR. 4214184) + 10,5mm fisheye ( NR. 356794) (izskatās tā: farm1.static.flickr.com... ) .
-
tā kā fišajs nav tas tipiskais objektīvs, ar kuru varētu bildēt mājas viesības, un jau 1h pēc zādzības fotoaparāts tika piedāvāts lombardos, tad pieņemu, ka to pašu vajadzībām nav plānots izmantot.
-
Lombardā, kurā teica, ka piedāvāts, aparāts neesot ņemts, jo tam bija defekti, tie ir šādi:
1) fotoaparātam zibspuldzi nevar aizvērt/atvērt, neizmantojot līmlenti (neturās ciet)
2) fišajam iekšā kk ieplaisājis, nedaudz apsistas objektīva ārmalas.
-
ja kādam tiek piedāvāts iegādāt šādu komplektu, vai, ja kāds pamana ka tādu kaut kur tirgo- es jūs ĻOTI LŪDZU, padodiet ziņu, jo man šobrīd ir sajūta, kā es dzīvotu bez dvēseles gabala. iesaistīta, protams, ir arī policija, bet man tas tomēr nevieš lielas cerības, tāpēc mēginu kat kā arī pati.

izmisīgi vēršos pēc palīdzības!
Publicēts: 08.03.10 01:22
 citēt
latgalītē biji?
Publicēts: 08.03.10 01:33
 citēt
jā, bet tur nav. varbūt tikai "vēl nav".
Publicēts: 08.03.10 08:56
 citēt
kā tika nozats ?
Publicēts: 08.03.10 10:06
 citēt
daudz dzert ir slikti!
zivacs forsh!
ss.lv mosh uzpeldes
Publicēts: 08.03.10 15:12
 citēt
andre : paņēma somiņu ar visu, kas bija iekšā no krēsla, kaut gan blakus bija paziņas, bet šobrīd visvairāk uztrauc, ka tur bija aparāts.
anonims_ : zivsacs forši ye, ss.lv tiek čekots un daudz netiek dzerts, vismaz tā sāk likties, ja jau 10min pēc zādzības atklāšanas nēsājos pa Vecrīgu, skrēju uz policiju un lombardiem ;D
Publicēts: 08.03.10 15:14
 citēt
Butu noderīgi, ja nopublicētu gan zivsacs, gan bodija sērijas numurus, lai atrodod kādu aizdomās turamu, varētu salīdzināt un konstatēt, ir vai nav.
Publicēts: 08.03.10 15:17
 citēt
Izsaku līdzjūtību! Skaties arī atsevišķus sludinājumus, pat labāk visus, jo piepirks kitinieku un notirgos (ja tirgos).
Publicēts: 08.03.10 15:24
 citēt
vinieks:... piepirks kitinieku un notirgos (ja tirgos).

Tas, ja prāta pietiks
Publicēts: 08.03.10 16:09
 citēt
celiq:andre : paņēma somiņu ar visu, kas bija iekšā no krēsla, kaut gan blakus bija paziņas, bet šobrīd visvairāk uztrauc, ka tur bija aparāts...

kuraa vietaa ? darbaa ? uz ielas ? transportaa ?
Publicēts: 08.03.10 16:19
 citēt
Andre ir viens no retajiem, kurš uzdod pareizos jautājumus!
+ Alvilam par seriālajiem nummuriem!
Publicēts: 08.03.10 16:30
 citēt
nu man interessee "Kaa ?" un "Kur ?" un "Kas ?" vainigs pie kameras neuzmaniishanas, lai pasham taa negadiitos, tapee prasu. labaak maaaciities no sveshaam kluuudaam nekaa no savaaam.
Publicēts: 08.03.10 17:04
 citēt
pēc vienā citā forumā esošā teksta izskatās, ka pazudis melnajā kaķī:

"vai arī ja kādam ir nojausma kas tās varētu būt par 2 sieviešu kārtas pārstāvēm (1nai zila virsjaka, 2rai sarkana), kas Melnajā Kaķī zog somiņas, un tad ieguvumu pa taisno nes uz lombardiem- būtu ļoti pateicīgs uzzināt."
Publicēts: 08.03.10 17:21
 citēt
video novērošanas kameras tur nemaz nav? :O
un lombardos tāpat?
Publicēts: 08.03.10 17:46
 citēt
ye, tie numuri ir ideja pareiza, jāatrok būs.

par to piepirkšanu- jā, ir tāda iespēja, bet man arī ir šaubas, ka tā prāta pietiks. fišaju tā pat zemē nemetīs, pat ja piepirks kit.

Nozaga Melnajā Kaķī, pēc videokameru ierakstiem neko daudz laikam saprast nevar, bet drīzumā dabūšu tos arī savā rīcībā. par lombardiem- tikai vienā ar mani vispār runāt gribēja, es apšaubu to, ka ierakstus kāds vēl dos.
Publicēts: 08.03.10 22:40
 citēt
Nu ko...man kā reiz pārdodams d80 nejauši...
Publicēts: 08.03.10 23:30
 citēt
celiq:ye, tie numuri ir ideja pareiza, jāatrok būs.

par to piepirkšanu- jā, ir tāda iespēja, bet man arī ir šaubas, ka tā prāta pietiks. fišaju tā pat zemē nemetīs, pat ja piepirks kit.

Nozaga Melnajā Kaķī, pēc videokameru ierakstiem neko daudz laikam saprast nevar, bet drīzumā dabūšu tos arī savā rīcībā. par lombardiem- tikai vienā ar mani vispār runāt gribēja, es apšaubu to, ka ierakstus kāds vēl dos.

ieliec video youtubee un iespamo gan draugos gan te
Publicēts: 09.03.10 07:56 labots
 citēt
labrat fisheju izdeviigi nopirktu,,,
jaa :D
mosh jaieliek sludinajumu ka perku jebkadu zivsaci.. mosh kads kauko piedavas tad padosu zinu :D
Publicēts: 09.03.10 08:43
 citēt
Nu principā te dažus topikus atpakaļ viens kolēga trigoja...:D:D:D
Publicēts: 09.03.10 10:28
 citēt
imgfoto:Nu principā te dažus topikus atpakaļ viens kolēga trigoja...:D:D:D

imgfoto, tavi komentāri ne īstajā vietā un ne īstajā laikā! Beidz ākstīties! Cilvēkam nelaime!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):