Ta tak Žeņa , mazais Spirķiks UK viņa strādāja un mācijās pagājušo ruden. Pabeidza "Stila un modes skolu" fotokursu un aizlaida uz UK talak macities un šancēt , bet baig sen nav dzirdēta Jauts zaķis
Tā tak TĪRA Joomla , ņem kādu haļavno tēmu gribi Šamā bija tā kā Goots taka stils attiecīgs , tu takš viņu zini cir reiz kopā pa pirti nedauzijāmies pie Haiduka
andre:domain: fotoguru.lv Uzvvani J. Kuzņecovai pa noradīto tel un uzprasi !
Pati uz sevi ar reģistrējusi , taka bez kāda piečakara Vienīgais taga būs sareklamēts un KADS varēs sev šitādu gribēt atpirkt SMUKS jaunam portālam ja kas Man piemēram par vienu LV domeinu taga uz veļešanām vieni sola 1000Ls skaidrā uzreiz , es gan netasos tirgot pasjam patīk
Viņamējais priekšnieks sienā raksta - nav jau par ko apbižoties, paši to virzienu izvēlējās. laimīgu taciņu. Piemiedz ar aci Fotosiena varētu savākties uz perona un pamāt viņiem [fotoblogam] ardievas... domas jau nevienam jokam dižas apakšā nau
Gudris:tas tak ir Portreti jaunais gara darbs ...taapeec jau vinsh tikleciigs pret adminiem bij peedeejaa laikaa
Izskatās, ka vairākiem šeit piemetusies paranoja par Portretiem
Ne tikai šeit. Re, kāda tur reakcija:
Ko jūs domājat par Juri- 1. Es viņu mīlu. 2. Es viņa dēļ esmu gatavs uz visu. 3. Kā gan Juris var nepatikt? 4. Esmu pierakstījies uz visiem viņa video kursiem gadu uz priekšu. Te nedrīkst nekas slikts būt, narcisi to ļoti ņem pie sirsniņas