forum.gif
Pirms pakojat koferus uz lidošanu iesaku noskatīties !
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Pirms pakojat koferus uz lidošanu iesaku noskatīties !
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 08.03.10 12:39
 citēt
heh - ameriku atklaaji ..... tas tachu sen zinaams, tiem, kas meedz lifot ;-ppp
Publicēts: 08.03.10 12:49
 citēt
Dzivs cilvēks ar MASJINU nespej sacensties "Maigumā" :) Reiz tasijām matereālu Shareleruā lidostā , tā viena no lielakājām Kravas lidostām eiropā , eiropas centrālā bāze Gaisa sūtijumiem vienai no lielajām pasaules Pasta kompānijām , tur CILVĒKI reāli šancē ļoti maz pamtā baigājās automatizētās konveieru līnijas ahūnie elevātori , parkrauj sūtijumus no USA uz Eiropu un atpakaļ. Kā tur viss tas CEĻO brīnums ka kautkas vispār vesels paliek , tādi pneimo liegabali un visādi atsitēji pārmetēji ka nu tikai:) Kolēģai radās spalvaina ideja PABRAUKT pa tiem konveieriem nu tipa patēlot "Paciņu" , francūzis uzreiz teica BEZ lauztiem kauliem un atsitām iekšām GALĀ netiksiet:):)
Publicēts: 08.03.10 12:52
 citēt
Nu šādus skatus es vēroju, kad lidoju uz Alpiem! un tad sapratu kādēļ man silti ieteica ap slēpēm drēbes sapakot, lai mīkstāk būtu! :D
Publicēts: 08.03.10 12:57
 citēt
Kad vēl lidoja British Airways, mīkstajai (!) sporta somai pa virsu trīs 0.7 dziras uzmetu. Un nekas. Kad British Airways vairs nelidoja, tajā pašā somā vienā malā viesnīcas ziepju gabaliņš bija izsmērēts pa visurieni, un dezim metāla flakons saplacināts.. bet smaržām laikam bija ļoti stipra stikla pudelīte
Publicēts: 08.03.10 13:01
 citēt
:) nekas jauns, jau 12 gadus atpakaļ no štatiem lidojot, redzēju ka lidostā apmēram šādā veidā pasažieru koferus lidina iekšā tajos vilcējos ar vagoniņiem, kas bagāžu pa lidostu pārvadā.
Publicēts: 08.03.10 14:34
 citēt
"Viena dioena Latvijā pēc 20 gadiem" man bija iespēja palidot un paganīties pa liedostas tām vietām, kur normālu pasažieri iekšā nelaiž. Nu tad lidostas kravas karuselis ir lieta, kuru ne katram, bez attiecīgiem drošības pasākumumiem un nervu zālēm, var rādīt. Sevišķi labi izskatās kravas telpas stūros samestā izjukusī bagāža un tā, kura nekad nenonāks pie klienta (teiksim tā, kurai vajadzēja lidot uz Brazīliju, bet nonāca Rīgā).
Šis video - tie nav pat pumpuriņi....
Publicēts: 09.03.10 02:31
 citēt
jābūt ķertam lai tā ko vērtīgāku par apeņu komplektu sūtītu....
Publicēts: 09.03.10 09:56
 citēt
tas, laikam, sens video.
no vācijas ar divām kompānijām lidojām un somā bija 4 pudeles, kuras bija tikai aiz somas kārtas aizliktas. nekas nenotika. Tiesa gan bagāža noklīda, bet otrā dienā uzradās.
Kad pie apskates rīgā skatījos vai viss iekšā, lidostas darbinieki arī bija `parsteigti mazliet, ka pudeles veselas, pabrīdināja, lai nākamreiz vismaz vienu drēbju kārtu uzliek pa virsu.
Tagad parasti ielieku somai pa vidu.

Rainerā arī nekādu problēmu, nebiju, viens krekls pa virsu, tad somas kārta. Viss skaisti atlidoja.
Publicēts: 12.03.10 15:32 labots
 citēt
Pusotru gadu atpakaļ Kolkatā, Indijas vietējas aviokompānijas pārlidojumā, nesteidzīgi gaidīju pie attiecīgā elevatora savu mugursomu. Elevators čīkstēdams sāka griezties, parādījās pirmās somas, kastes... Un liels bija mans pārsteigums ieraudzīt uz elevatora lentes pusmetru lielas palmiņas podu ar svītru kodu uzlīmi uz poda, kurš cēli riņķoja, savas lapiņas tricinādams uz katra nelīdzenuma. Par cik tas puķpods veica vairākus apļus pirms savu mugursomu sagaidīju, spēju to nopētīt - neviena lapiņa nebija aizlauzta. Pasākums bija tik fascinējošs, ka varētu kalpot par IndiGo reklāmas rullīti.

Bet vislielākais hārdkors, ko esmu redzējis, ir braucot ar vietējas nozīmes prāmi no Jordānijas uz Ēģipti. Prāmī vienā bracienā savācas vismaz kāds pustūkstotis cilvēku, bet somām konkrēta vieta nav paredzēta, tās tiek samestas rūmē pie mašīnām. Tad Ēģiptes pusē visi cilvēki tiek izdzīti ārā, tos ar autobusiem aizved uz ostas teritoriju. Tad pēc kāda laika sāk braukt klāt Kamaz tipa kravas automobiļi, kas nokrauti ar somām (ievērojami kalni). Izkraušanas varants nav paredzēts, tādejādi vīriešu dzimuma indivīdi uzreiz metas klāt pie smagajiem automobīļiem meklēt savas somas. Visai ātri smagā virspusē ir bars ar ēģiptiešiem, kas lidina lejā somas, kas nav viņu - cerībā atrast savējo. Panika ir liela, jo dažiem tas vedamais ir televizora kastu izskatā. Jo lielāka panika, jo vairāk panikojošo metas tajā pūlī.

Kad man pieleca notiekošā būtība, tad varēju pūlī tikt tikai līdz kādai piektajai cilvēku rindai (ja skaita no auto sāniem). Turklāt loterijā nebiju uzvarējis - mana mugursoma mētājās pie cita smagā, reāli nopēdota, aptašķīta ar melnu zaptveida šķidrumu.

Interesants bija arī reliģiskais un tradīciju motīvs - somu cīņās piedalijās tikai vīriešu dzimums. Sievietes vēroja no malas un piebalsoja. Viņām piebiedrojās arī mana otrā puse.

Neskatoties uz to, ka mūsu abās mugursomās bija DSLRi, filmiņaparāti, objektīvi, zibspuldzes u.t.t. vienīgais sadauzītais elements bija n-kreklos un džemperī ietīts Jordānijā pirktais araks (arābu šņabis), kurš tāpat nav dzerams, tā pretīgās garšas dēļ.
Publicēts: 12.03.10 15:54
 citēt
Nez, es regulāri esmu vedis šmigu - 2, 3 stikla pudeles koferī starp drēbēm (nododamajā bagāžā protams). Ne reizi nekāds problēmas nav bijušas. Vienīgie sūdi ir bijuši ar Gillete pēcskūšanās kremu, plakanā plastmasas pudelītē, kas regulāri bija izķēzīts pa kosmētikas somiņu. Tagad iztieku bez tās pēcskūšanās draņķības.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):