Pat ja Zorkijs strādā,tad viņam nepieciešama pilnīga izjaukšana,jo visas smēres jau sen sažuvušas un iznīks pēc pāris filmām kā likts.Slēdzis pirmkārt.Un štorkas sen pārkaltušas,sapelējušas pat ja ārēji tā neliekas.Principā Zorkijs ir laba kamera-Leicas krievu variants.Labākais modelis cik atceros ir Zorkij-4.Par Viliju nav ko teikt-krievu mēsls.
man ar tāds zvērs mantojumā kopā ar koka statīvu no Opja palicis. tikai nedomāju pārdot, tāpēc reizēm ss.lv piefiksēju ciparus, jo patīk kaut vai kā dekorācija šis verķis.. cena vidēji ap 15-20Ls pārsvarā, ir jau redzēti gudrinieki kuri mēģina notirgot "mākslinieku objektīvus" mir helios jupiter pa 50-90Ls - sapņotāji, tas gan nenozīmē ka tādu ciparu var dabūt, es kopā paņēmu: zenit mir 1B, jupiter-9, 2us industarus-pankūkas, konverteru 2X M42, makrogredzenu komplektu M42, kaudzi filtru 49mm, un trosīti bonusā, viss kopā pa 30Ls, un tas bija pirms pusotra gada tātad secinājumi.. lai gan domāju ka nedaudz pat pārmaksāju
]http://www.bhphotovideo.com/c/product/302822-REG/Berlebach_BE8023_8023_Wood_Tripod_Legs.html [/url] ne tāds, linkā jau uz labu velk, man tāds vienkārš, salokāms.. domājams kādreiz bijis masveidā ražots. vītne ar ne mūsdienu rīkiem piedabūjama, re precīzi mans molotok.ru... lapas apakša ir attēli.
nenu galva jau krievu koceniekam skaidrs, ka meesls, bet man reiz kaada daama paraadiija.. (nu manupraat krievu (statīvs ne dāma)) kocenieku - vobšem pašām kājām izbīdīšanas sistēma ir tāda, ka ja skrūves nav sajātas viņs NEVAR paļurāties (tagad tepat vietējā mākslasskolā (zinu, kas Salaspils mākslenē ir pat krutāki) ienācās itāļu molberti ar šito konstrukciju - stabilitāte super) - plus viegls tas štrunts...
vot i padomāju... mok kocinieku ar mūsdienu galvu...
Friidis:Kolekcijai varbūt noder, bet reālam darbam- garām!..
cik paskatījos kādreiz ja no augšas nedaudaudz piespiež - stabilitāte normāla. ja brīvā vaļā patstāvīgi tad gan laikam ne īpaši labs.. man tāpat tik dekorācijai un atmiņai ..
Friidis:Kolekcijai varbūt noder, bet reālam darbam- garām!..
cik paskatījos kādreiz ja no augšas nedaudaudz piespiež - stabilitāte normāla. ja brīvā vaļā patstāvīgi tad gan laikam ne īpaši labs.. man tāpat tik dekorācijai un atmiņai ..
nu tas kas tai manai beibei bij - tas bij reāls brīnums - njikudi neļurkājās
Varat smieties par penzi Fridi, bet viens no maniem mīļajiem statīviem ir krievu FŠU-5 , kuru savulaik pārlasīju, saliku teflona šeibītes, Manfrotto galvu. Tagad guļ bagāžniekā kā rezerves statīvs un ļoti bieži noder.
Friidis:Varat smieties par penzi Fridi, bet viens no maniem mīļajiem statīviem ir krievu FŠU-5 , kuru savulaik pārlasīju, saliku teflona šeibītes, Manfrotto galvu. Tagad guļ bagāžniekā kā rezerves statīvs un ļoti bieži noder.
kāpēc smieties? ideja tak tā pati kas man - perfektas (funkciju pildošas (manā sapnī arī vieglas)) kājas ar sakarīgu galvu
jeee - Maris - man taads kocenieks pagrabaa staav ;-)))) uz taa gan stelleju agraak teodoliitu vai nivelieri ..... jaapiepeerk galva un ANetei buus statiivs;-)))
dansiga:jeee - Maris - man taads kocenieks pagrabaa staav ;-)))) uz taa gan stelleju agraak teodoliitu vai nivelieri ..... jaapiepeerk galva un ANetei buus statiivs;-)))
varētu būt, ka neļurkājās, bet tas fotostatīvs, ko čamdīju, bij 3x smalkāks un vieglāks