Maris:oi nezinu kas tā par bildi dp - kautkāda pelēklillā, ciparaini plakana (drošvien puskadra matrices, neapstrādāta bilda) bilde ar pievērtu diafragmu - ko pēc tādas var spriest?
Ar atveertu diafragmu vispaar jaaraud
ieej pēbāzē uzsit sonnar 150mm vai šneidera 180mm vai hoķ 80mm ceisu (vēljovairāk tlr) un skaties slaidšovu ar neaizsniedamiem brīnumiem
Es taa izdariiju. Ek, bet uz fikso neatradu to, kas man netiik konkreetajaa 85mm stiklaa.
Objektiivam sheit nav noziimes. Jo baigi smuki sashopots - kraasas spilgtas nejeegaa un liidz nedabiigam velvijiigumam, bet nav perebors. Par to respekt!
27. martaa nu mok ar - tālu vēl, bet varbūt beidzot sanāks (nu vajadzētu tak) - es gan uz tusiem neko vairāk par telefonu vai chupachups kameru neņemu
Nu jau ir tuvaak. Saproti - objektiiva krutumu nekad nevar noteikt saliidzinot milimetrus, MTF, bokehus vai " 3d look", vai diafragmas lapinjaas, vai paarklaajumos, vai... To kam labaaks objektiivs nosaka tikai alus kausaa luukojoties. Tiem kas nepiedalaas, tiem parasti ir tie suudiigaakie.