forum.gif
dažas izstādes rada šaubas par fotomākslas jaunās paaudzes potenciālu
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / dažas izstādes rada šaubas par fotomākslas jaunās paaudzes potenciālu
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 10.03.10 22:03
 citēt
Publicēts: 10.03.10 22:10
 citēt
"...Jānis Borgs rakstā par izstādi "Privāts"[2], norāda uz jūsu darbu hipnotiskumu un papildus dimensiju, kas "vērotāju rauj iekšā transa atvarā"....."
Ko tas žurnālists pīpē?
Kuros kursos māca šitik gudri izteikties?
Publicēts: 10.03.10 22:15
 citēt
imgfoto:"...Jānis Borgs rakstā par izstādi "Privāts"[2], norāda uz jūsu darbu hipnotiskumu un papildus dimensiju, kas "vērotāju rauj iekšā transa atvarā"....."
Ko tas žurnālists pīpē?
IMG foto....:)))
Publicēts: 10.03.10 22:28
 citēt
.........lasot jau pirmo jautājumu radās lielas šaubas par žurnālista potenciālu.
Publicēts: 10.03.10 23:17
 citēt
..hm, kaut kas attālināti atgādina Korovina murdziņus.
Publicēts: 10.03.10 23:35
 citēt
imgfoto ... nu man shis izteicieins izsauc zinaamas izjuutas .... (raxtu nelasiiju)
Publicēts: 11.03.10 00:02
 citēt
imgfoto:"...Jānis Borgs rakstā par izstādi "Privāts"[2], norāda uz jūsu darbu hipnotiskumu un papildus dimensiju, kas "vērotāju rauj iekšā transa atvarā"....."
Ko tas žurnālists pīpē?

Pie Borga esmu klausijies lekcijas par mākslas vēsturi un interjerdizainu. Nav ne vainas J.B. !
Publicēts: 11.03.10 00:07
 citēt
dažas izstādes rada šaubas, tās nemaz neapmeklējot...............:bad_smile:
Publicēts: 11.03.10 03:26 labots
 citēt
arturso:
Ko tas žurnālists pīpē?

Pie Borga esmu klausijies lekcijas par mākslas vēsturi un interjerdizainu. Nav ne vainas J.B. !

Borgs vispār masters peldēt uz pasūtijumu , katreiz lasu un priecājos:):) Reiz šams uz pasūtijuma kādā solīdā izdevumjā bija "Cēlis saulītē" kādu labi zināmu dzeku , lasiju un rēcu nevarēju saprasts REĀLI APLICIS vai TIK TĀ SĀNĀCIS , bet nu pasūtitājs bij reāli starā visiem dalija numurus ar autogrāfu un lepojās BET pats atexst DRAUSMĪG atgādināja Švauksta "Univerzums lai top sveikts" stila peršu:):)

"Lūk, guniverzuma prakvasors tu esi, bet nezini, kā sacīt jāsaka, kas jādara!" Ķencis Bisaram pārmeta, kad Pietuka Krustiņš bij jau aizgājis.
"Guniverzuma prakvasors būsi gan laikam tu pats," Bisars atbildēja, "bet es esmu... laikam apaļisa.... gambas - velns zin kas par prezbiteri un azors."
"Azors esmu es arī," Ķencis atbildēja, "un ortogrāfijas dipitors, bet nevis guniverzuma prakvasors, kurš gan cits neviens nevar būt kā tu pats, lai vai liedzies vai ne."
"Nē, nē, es neesmu guniverzuma prakvasors, tas par velti."
"Bet kurš tad var būt?" Ķencis jautāja.
"Varbūt ir Drekberģis," Bisars atbildēja.
"Nē, Drekberģis ir dancošanas drigants vien," Ķencis sacīja. "Bet iesim pie Pietuka Krustiņa, lai izšķir, ka pēc neiziet aplam, jo tagad ir vēl laiks."
"Iesim, iesim!" Bisars droši iesaucās un gāja Ķencim līdz. "Guniverzuma prakvasora nav pavisam," Pietuka Krustiņš, kurš jau bij viņu valodu dzirdējis, sacīja augstā garā, "un jūs, kungi, abi neesat vis azori, bet asesori."
"Asesori, asesori, asesori, asorisi, areosi..." - tā Ķencis ar Bisaru mācījās izsaukt.
"Tāpat arī neesat ne katrs nedz apaļisagambas prezbiters, nedz ortogrāfijas dipitors, bet abi esat direktori."
"Direktori, direktori, dikeroti, dikoteri..."
Publicēts: 11.03.10 03:39
 citēt
lacaakademija.lv

Te var demo video redzēt kā izskatās pats Borgs :)

Borgs = Enciklopēdija :))))
Publicēts: 11.03.10 08:19 labots
 citēt
arturso:lacaakademija.lv

mazā problēma ir tā, ka labs žurnālists nav tas, kurš spīd savā gudrībā, viņa galvenajam mērķim vajadzētu būt ļaut izpausties intervējamajam. Nevis sapīties 7 palīgteikumos, 3 atsaucēs un vienā sasodīti labā citātā.
Es nespēju izlasīt to rakstu, ko acīmredzot Autors bija radījis kā interesantu sarunu sev un 3 citiem kritiķiem.
Kaut arī tēma bija mani interesējoša ( proti kaut kas par un ap foto )
PS fotokvartāls šajā jomā vispār ir ģeniāls !
pārreiz izlasot radās sajūta, ka tā autori sacenšās pat īpaši bezjēdzīgu tekstu radīšanā
Publicēts: 11.03.10 08:24
 citēt
imgfoto:Ko tas žurnālists pīpē?

būvmateriālu viekalos daudz visādu lietiņu :)
Publicēts: 11.03.10 08:31
 citēt
Hei,čaļi!Man ar vieglāk ap sirdi palika,jo līdz šim domāju,ka esmu vienīgais kretīns,kurš neko nesaprot no šamiem tekstiem un tālāk par pirmo trešdaļu parasti nespēj izlasīt.
Publicēts: 11.03.10 08:34
 citēt
NilsS:
arturso:lacaakademija.lv

mazā problēma ir tā, ka labs žurnālists nav tas, kurš spīd savā gudrībā, viņa galvenajam mērķim vajadzētu būt ļaut izpausties intervējamajam. Nevis sapīties 7 palīgteikumos, 3 atsaucēs un vienā sasodīti labā citātā.
Es nespēju izlasīt to rakstu, ko acīmredzot Autors bija radījis kā interesantu sarunu sev un 3 citiem kritiķiem.
Kaut arī tēma bija mani interesējoša ( proti kaut kas par un ap foto )
PS fotokvartāls šajā jomā vispār ir ģeniāls !
pārreiz izlasot radās sajūta, ka tā autori sacenšās pat īpaši bezjēdzīgu tekstu radīšanā

nezināju, ka Jānis Borgs ir arī žurnālists :face-grin:
Publicēts: 11.03.10 10:28
 citēt
Žurnālists tas nebūtu pareizi teikts droši vien :)))) Precīzāk būtu kritiķis. :)

Nu nez paņēmu tiko izlasiju i interviju + recenziju neko traki nesaprotamu nemanīju. Ikdienā lasot "world of interiors" ; "Domus" dažās sadaļās var trakākus rakstus profesionālās valodas lietošanas ziņā atrast. Filosofiem droši vien jāšaujas uzreiz nost. satori lapā teksti daudz gausāk lasās.
Publicēts: 11.03.10 10:31
 citēt
pieljauju, ka dazhiem juutuubee, vai labaakajaa gadiijumaa guugles tantee klausiities ir vieglaak... pashi vainiigi
Publicēts: 11.03.10 11:20
 citēt
arturso:Žurnālists tas nebūtu pareizi teikts droši vien :)))) Precīzāk būtu kritiķis. :)

Nu nez paņēmu tiko izlasiju i interviju + recenziju neko traki nesaprotamu nemanīju. Ikdienā lasot "world of interiors" ; "Domus" dažās sadaļās var trakākus rakstus profesionālās valodas lietošanas ziņā atrast. Filosofiem droši vien jāšaujas uzreiz nost. satori lapā teksti daudz gausāk lasās.

dīvaini.....neviens jau nesūdzās par to, ka nesaprastu.
besī tā tukšā gvelžšana un pievienojot kaudzi svešvārdu tajā vairāk jēgas nerodas
Publicēts: 11.03.10 11:32
 citēt
Par šādām kritiķu daiļrunāšanas izpausmēm analizējot fotogrāfijas Lapins savā "Fotografija kak..." arī ir pasmējies. Lai arī ir atsevišķi uzskati, kuros es viņam nepiekrītu, tomēr šajā aspektā par tādu daiļrunības izpausmju bezjēdzību es piekrītu pilnībā. Un ne tikai foto jomā, bet jebkurā...
Publicēts: 11.03.10 12:31
 citēt
vaitad ir arii pilnaa gvelzshana?
Publicēts: 11.03.10 13:23
 citēt
noshutter:vaitad ir arii pilnaa gvelzshana?

pēc 0.7, protams
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):