Kur un kā skatīsieties Formula 1? Kopš tas kaku kantoris Viasats ticis pie teikšanas, tā jau pagājušo gadu visu prieku sabojāja, bet šogad vispār pasmējās par latviešiem. Tagad ir tā, ka mans kabeļtelvīzijas sniedzējs nepiedāvā kanālus, kur būs Formula 1.
Varbūt kāds fans kam ir viasata sporta kanāls vēlas uzrīkot pasēdēšanu un vismaz sacensību noskatīšanos?
nav RTL, ir Eurosport kaut kāds krievu, bet tur pagājušajā gadā nemanīju, ka F1 rādītu, domāju, ka šogad ar nebūs, Man kaut kāds kaktu kantoris ar nedaudz kanāliem sniedz to televīziju, normālus nemaz pieslēgt nevar.
PTP sport ... iekš torrents.ru , jau praktiski 15 min pec sacīkstes var novilkt ... jau nu viasat stort nerāda .. komentētāji, protams, salīdzinot ar lv, citā līmenī ....
Uz 19 grādiem ir no Astras tāda pakete SKY, tur visa F1 sacīkste onlainā, ar visām tabulām un pat no dažādiem skata leņķiem viss apskatāms, kā arī pilota un komandas radio tiešsaistē.
speedtv.com, bet caur proxy serveri, jo no LV neļauj. RTL.de rīt rādīs
vēl kaut kāds kanāls iekš Abu Dabi rādīja, bet pēc 10 minūtēm met ārā paziņojumu, ka no tās valsts no kuras es skatos ir aizliegts. un tas nebija angļu mēlē, kvalitāte arī bija briesmīga, saprast varēja tikai krāsas lielākoties, uzrakstus uzlasīt nevarēja.
Lasu šo visu un brīnos - kāpēc mani tas vairs tik ļoti neinteresē kā agrāk? Negribu te kādam ko pārmest vai mācīt, bet man domāt ka kopš Sennas, Prosta un Mansela "valdīšanas" laikiem, F1 vairs nav pilotu sacīkstes, bet gan prasts tehnoloģiju karš...
arī agrāk bija tehnoloģiju karš... vienkārši formula ir sasniegusi tehnoloģisko maksimumu un vadītāji cenšās parupeties par drošibu un ierobežojumiem.
Jaunas tehnologijas tagad vairs neattistas ka agrak - kad peksni kads ir atklajis superriepu sastavu un aerodinamiku, jo agrak nebija tik jaudigi kompji, tunelji un t.t. Tagad pat borta kompis ir jaudigaks, neka agrak modelesanas centrs
Si sezona solas but interesanta, jo atpakal i Shumahers un tas nebrauc ieks Ferrari, bet Mercedes
iepriekšējā sezona bija makten interesanta,šī arī solās būt tāda pati. un tehnoloģiju karš velkas jau gadus 30 apmēram,principā kopš 1982.gada sezonas vairs mazajām komandām laimes nav bijis.