forum.gif
Tanku SALAUZA!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Tanku SALAUZA!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 11.03.10 15:48
 citēt
Musējie negudrie aizdeva Estiem PUSI mūsu tanku armijas!! Paskatieties , kā tie nezvēri ar viņu apietās LAUŽ UN SKRĀPĒ!!! Gan jau ka vēl atdos dubļainu un sabuktētu!! Es `tadiem i vecas kedas neaizdotu kur nu vēl MŪSU TANKU!!

www.mil.ee...
www.mil.ee...

Un kā lauž to musu tautas mantu! JAU SALAUZA!!
www.mil.ee...
Publicēts: 11.03.10 15:58
 citēt
Da beidz pusi no tanku armijas,mums tak vēl divi tanku korpusi ir :)
Publicēts: 11.03.10 15:58
 citēt
cirvji :D braukt nemāk, labi ka vēl stobru nesalieca.....
Publicēts: 11.03.10 16:29
 citēt
Štrunts, mums ministrs bij, kas valsti sargā, tak šis pirms Ramsfelda Irākā kārtību ievest gribēja..... Bars diplomātu to mēsluputru ar baigām pūlēm izstrēba....:face-devil-grin: A te kādi tanki, NATO miskastē izmesti....:face-devil-grin:
Publicēts: 11.03.10 16:30
 citēt
zazis:cirvji :D braukt nemāk, labi ka vēl stobru nesalieca.....

Nafig tam traktoram stobrs?????????????????????
Publicēts: 11.03.10 16:34
 citēt
O, bļin, ar T55 esmu braucis, bet šitais kurš T80 vai?
Starp citu ar igauņiem vienmēr smagi sarunas risināt, tas par to aizturi estiem nav anekdote, tā ir patiesība.
Publicēts: 11.03.10 16:35
 citēt
šitie ar gatavojas mācībām? es ar taisos :D MTO-1000 uz iznīcinātājiem un radio priekš noklausīšanās ar būs :)
Publicēts: 11.03.10 17:07 labots
 citēt
sinliv:O, bļin, ar T55 esmu braucis, bet šitais kurš T80 vai?

T55 tik apkarināts ar visādiem spiģuļiem un grabuļiem tipa "Modernizēts" ~70 gados:D:D
Publicēts: 11.03.10 17:09 labots
 citēt

Gluži manas domas , dzeks PAGRIEZA STOBRU otrādi un ATMUGURISKI iemāva grāvī , PRASĀS nafig stobru grieza ja brauca atmuguriski:D:) Tad jau tieši nevaeidzēj griest:):)
Publicēts: 11.03.10 17:14
 citēt
tammm za naamiii piiloo mnoogoo vooroon v nebesaah!!! tavai pojeehali nazatt ptichek postreeeljatj
Publicēts: 11.03.10 17:18 labots
 citēt
shamans:tammm za naamiii piiloo mnoogoo vooroon v nebesaah!!! tavai pojeehali nazatt ptichek postreeeljatj

ettooo prosssstooo pisssec kakoooj to, celllij tank saporoooļi.
Publicēts: 11.03.10 17:19
 citēt
A zin kā estipoisi krievu armijā teica?Kā bija kādi sūdi.tā uzreiz"sajepaļi" jūs te ar savām pamācībām.Kā gribu tā arī braucu!
Publicēts: 11.03.10 17:25 labots
 citēt
smartins:
shamans:tammm za naamiii piiloo mnoogoo vooroon v nebesaah!!! tavai pojeehali nazatt ptichek postreeeljatj

ettooo prosssstooo pisssec kakoooj to, celllij tank saporoooļi.

Tas ir MUSU TANKS!!! Siem nav un NO MUMS AIZŅĒMĀS!! Kā jau nošmulējuši!! Ar dubļiem! A tur tak kā jau Luxsus limuzīnam gan jau smuki pūkaini kloķīši un Seikoša stereosistēma uz Kasetēm 70 gadu modernzācijā ielikta!!
Publicēts: 11.03.10 17:31
 citēt
Lunis:

Gluži manas domas , dzeks PAGRIEZA STOBRU otrādi un ATMUGURISKI iemāva grāvī , PRASĀS nafig stobru grieza ja brauca atmuguriski:D:) Tad jau tieši nevaeidzēj griest:):)

Nē pēc bildēm ir redzams ka džeki pareizi darīja brauca ar priekšu un stobrs uz aimuguri, bet tad kad bija vidū vajadzēja torni griezt atpakaļ un pedāli grīdā...... Bet cirvji domāja ka lēnām izbrauks :D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):