forum.gif
Gribu fotosesiju...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Gribu fotosesiju...
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 11.03.10 21:20 labots
 citēt
Bieži daudzi no mums saņem draugos un emailos vēstules, par to ka kāds vai kāda grib fotoseisju. Liekam interesantākos gadījumus...
Publicēts: 11.03.10 21:20 labots
 citēt
veelos fotograafeeties individuaali jeb ar draugu kopaa
/Diāna 25/

Vai es atbilstu kkadiem parametriem ?? Es veletos klut par modeli ,ja es tam deru
/Valdis 24 gadi/

Привет! Хочется увидеть себя на фото такой же как в жизни-не идеальной, но интересной... Для себя. Но не вкладывать в это латы. Если это Вас рассмешит-позитив никогда не лишний =)
/Ирина 31/

tam tolko ja!ja prosto super!ja tak ho4u 4to bi vi menja po fotkali!!!!!!!!!!!!!plz!!!!
/nastja 15/

man ir liels vedres, esmu diezgan apaļīga, bet bûtu jauki ko tâdu izmģinât :)
/Sintija 22/

ļoti patīk fotogrāfēties.. un labprāt ļautu sevi fotogrāfēt!.. Mamma mani parasti fotogrāfē.. un , kautgan viņa ir stingra viņa mani vienmēr slavē.. ka sanāk labas bildes.. Es ļoti gribētu piedalīties kādā fotosesijā..
/Elīna 17/

Sveiks! Jau sen esmu gribējusi atbrîvoties no kompleksiem. Ceru,ka individuâla fotosesija man palîdzēs.
/Olita 47/

Ja ne super modelj, no u menja bolj6ie glaza i mojo lico mnogim nravitsa.
/Jeļena 22/
Publicēts: 11.03.10 21:24
 citēt
par kāzām...
"Jā, nu es galīgi negribu Tevi spiest vai vēl nez ko, bet gribu pateikt, ka šobrīd pieredzējis fotogrāfs (ar vairāk kā 10 gadu pieredzi) prasa man 200 Ls, noteikti zini no kādreizējā Reinholda salona Raiti. Viņš ir riktīgs kāzu fotogrāfs, atceros, ka manai krustmātei '95.gadā bildes taisīja.
Tas ko es varu piedāvāt ir maksimums 100 Ls..."
Publicēts: 11.03.10 21:25
 citēt
visādas talantu fabrikas ir pierādījušas, ka tu vari būt šķībs, greizs, un vispār bez balss un kurls, vienalga dziedātājs no tevis iznāks. Tāpēc naivi ļaauži mēģina būt visādas "zvaigznes" un zvaigznītes. Rezultāts, protams no sērijas, kā es māku, tā maunu...
Publicēts: 11.03.10 21:27
 citēt
uljens:par kāzām...
"Jā, nu es galīgi negribu Tevi spiest vai vēl nez ko, bet gribu pateikt, ka šobrīd pieredzējis fotogrāfs (ar vairāk kā 10 gadu pieredzi) prasa man 200 Ls, noteikti zini no kādreizējā Reinholda salona Raiti. Viņš ir riktīgs kāzu fotogrāfs, atceros, ka manai krustmātei '95.gadā bildes taisīja.
Tas ko es varu piedāvāt ir maksimums 100 Ls..."

100ls Labs:face-grin: Bet Raitis fotogrāfs labs. Tātad jo lielāka pieredze jo vairāk pelna :)
Publicēts: 11.03.10 21:39
 citēt
Meils izdzēsts, bet teksts apm. tāds:
"Gaidu bērniņu, bet ar draugu nav labas attiecības un fočēties viņš kopā ar mani negrib. Vai varētu mani sabildēt un topošo tēvu kaut kā piemontēt klāt. Ir kaut kādas bildes, lielākoties gan filmiņās".
Publicēts: 11.03.10 22:07
 citēt
Man bija gadījums, kad meitene prasīja pavedinošas bildes ar svešu puisi, lai radītu greizsirdību savā puisī!:) Viņa pat modeli jau sameklēja, kad atteicu, tad sabildējās pie Rundēļa:) Kā tā epopeja beidzās nezinu, liekas viņi vairs nav kopā....:grimace:
Publicēts: 11.03.10 22:23
 citēt
[madara 19]
Sveiki! ir iespejams, kadreiz pafotografeties??

[Agnese droši vien zem 18it :D]
Pie Tevis ir par bildēšanos jāmaksā? ;D

Šīs tādas divas pērles uz sitiena :D
Publicēts: 11.03.10 22:54
 citēt
V-10:Man bija gadījums, kad meitene prasīja pavedinošas bildes ar svešu puisi, lai radītu greizsirdību savā puisī!:) Viņa pat modeli jau sameklēja, kad atteicu, tad sabildējās pie Rundēļa:) Kā tā epopeja beidzās nezinu, liekas viņi vairs nav kopā....:grimace:

Starp citu Rundēlis forši bildē :), un ja viņš to veica, tas tikai parāda, ka naf iedomīgs un bailīgs :D
Publicēts: 11.03.10 22:57
 citēt
Haiduks:
V-10:Man bija gadījums, kad meitene prasīja pavedinošas bildes ar svešu puisi, lai radītu greizsirdību savā puisī!:) Viņa pat modeli jau sameklēja, kad atteicu, tad sabildējās pie Rundēļa:) Kā tā epopeja beidzās nezinu, liekas viņi vairs nav kopā....:grimace:

Starp citu Rundēlis forši bildē :), un ja viņš to veica, tas tikai parāda, ka naf iedomīgs un bailīgs :D

Te iet runa par ētiku!
Publicēts: 11.03.10 23:01
 citēt

vajadzēja pie Matīsa sūtīt, Rundēlis jau ...
Publicēts: 11.03.10 23:04
 citēt
zo:

vajadzēja pie Matīsa sūtīt, Rundēlis jau ...

Matīs būtu labs! Ķēdes, dzelži un ciešanas:) Par Rundēli tāpat viss skaidrs!
Publicēts: 12.03.10 00:18
 citēt
Grib sexy bildes, bet negrib plika bildeeties.. (parasti pie lielaakaas daljas bildmanju tas neiet kopaa)
Grib kruta, bet pa leeto..
Grib tur ahuuna super duper mega bubahuba, bet nav ne jausmas kas tas ir..
Nu un beidzot - defoltais gadiiijums ar beibeem, kuras naak bildeeties lai nocopeetu biezos chaljus - taas man visu biznesu stutee.. :D
Publicēts: 12.03.10 03:34
 citēt
"Sveiks! Vari mani pabildet pliku?" (atbildeju, ka varu ari apgjerbtu)

"Gribu fotosesiju! Un cik Tu man maksasi?"

Šis no pedejiem:
"Sveiki! Mes ar draugu precamies martaa, veelos uzzinat cik tas maksas? Gribu mazliet labakas bildes neka parasti." :face-grin:
Publicēts: 12.03.10 04:22 labots
 citēt
Par draugiem nuu istenībā no turienes 99% gadijumu ir feiki uz kuriem pat nereāģeju par citurieni piemēram caur WEBu un e-pastu tad Manejas asitentes varētu romānu sarakstīt par "Saraksti" ar visādām fanēm "Faniem" kas maskējās zem "Meitenītēm" Parasti diezgan vienkarši skatoties kāds Texsts , ja texsts "Cik maksā" aizsūta cenrādi UTT. Vel viena ficja NEKAD neplanojam sesijas nezinamiem cilvēkiem sakam JA PIEBRAUKSI parunasim bildēšanu starplaikā. Sesijas es personīgi bildēju tikai 2 dienas nedēļā pa Wikendiem , pareja laika ir "Darbs" tad vienkarši skuķus nepāšķilsi jabildē "Solīdi klienti" TAČU Labi ka mēs šobrīd 5 bildētāji jo asistentes ar bildē un studijas mums taga 3 gabalas no kurām 2 lielakas 50m2 un 70m2, taka ja ATNĀK tad kāds vienmēr var paķert uzbildēt vai vismaz parunāt. Es pats personīgi ļoti reti ņemu cilvekus kurus man kāds nav ieteicis vai kurus personīgi nepazīstu. Grutnieces bildē vienīgi meitenes , es tikai labi pazistamas bet no malas ja kāda tad tās bildē tika asistentes. Vispār šitādi "Gadijuma sakari" nav finansiāli izdevīgi tāpēc praktizējam tos minimāli. Kautgan JA cilcēkam ir intresants piedāvājums vai savdabīga vai eksotiska āriene mēdzu ar sabildēt reizēm "Gluži par velti" tas gan tik tā škiet , jo bildē tirgojam un intrejērus un mašinas un vēl visko tāpat. Piemēram nesen viena dāma sagribēja sabildēties Kūtī šai saimniecība esot , I SABILDĒJU i cenu labu sarunāja i kristu škērsu kūti lopus māju sabildēju kas JAU ir pārdota visādāiem "Bukletiem" un sen atmaksājusi starpību starp "Kautko samaksāja un izcili samaksāja" :):)
Publicēts: 12.03.10 07:40
 citēt
alora:Meils izdzēsts, bet teksts apm. tāds:
"Gaidu bērniņu, bet ar draugu nav labas attiecības un fočēties viņš kopā ar mani negrib. Vai varētu mani sabildēt un topošo tēvu kaut kā piemontēt klāt. Ir kaut kādas bildes, lielākoties gan filmiņās".
Labais!
Publicēts: 12.03.10 07:51 labots
 citēt
Not_good:"Sveiks! Vari mani pabildet pliku?" (atbildeju, ka varu ari apgjerbtu)

"Gribu fotosesiju! Un cik Tu man maksasi?"

Šis no pedejiem:
"Sveiki! Mes ar draugu precamies martaa, veelos uzzinat cik tas maksas? Gribu mazliet labakas bildes neka parasti." :face-grin:

pēdējā man šķita īsta pērle
šitos atradu naidniekos.lv..........
Vai kādam nevajag mani,10gadīgu meiteni kādā bērnu fotografēšanā?
varbuut ir kaadi amatieri-iesaceji..kuri bezmaksas uznemtu studijas bildes..?
Publicēts: 12.03.10 08:43
 citēt
neskaidrības pilsoņiem. jautri jau ir ar tiem, kuri domā, ka fotosesija ir, kad garāmskrienot nospiežu viņu ziepenei pogu un tad viņi ar to ziepeni iet uz kantori un saka: "izņemiet filmiņu!". bet nevar jaudāt ar viņiem jēgties. turu pa rokai tekstu "karroče, ar "lielu paldies" būs daudz par daudz! pilnīgi pietiks ar dvadcāru stundā!". :grimace:
Publicēts: 12.03.10 09:20
 citēt
Lunis, un Tu pats tam, ko uzrakstiiji tici? :D
Publicēts: 12.03.10 10:36 labots
 citēt
Not_good:".... Gribu mazliet labakas bildes neka parasti."

Cik saprotu, viņa ne pirmo reizi precas :)
Publicēts: 12.03.10 11:26
 citēt
Jā, jums te labs stiliņš - aplikt meitenes-klientes. Tipa pajautāja kaut ko ne tā, jums uzreiz PĒRLE.
Publicēts: 12.03.10 11:46
 citēt
miller31:Lunis, un Tu pats tam, ko uzrakstiiji tici? :D

Kam man jātic ? Parasti ticu tik skaidrai naudai :):)
Publicēts: 12.03.10 12:38
 citēt
ivog:Jā, jums te labs stiliņš - aplikt meitenes-klientes. Tipa pajautāja kaut ko ne tā, jums uzreiz PĒRLE.

a kas liedz to prieku tām meitenēm pirms jautāšanas smadzenes izmantot? :face-grin:
Tu ta ka no mēness!! :face-grin: Kāpēc liegt to prieku pasmaidīt par citu glupību!? :face-smile: vai tad tīkamāk ka forumu pārņem razborkas ar rupjībām? :what:
Publicēts: 12.03.10 14:01
 citēt
Man neviens neko smieklīgu neraksta :(
šitās 1...dsmitnieces jau apnīk - visasa viņas vienādas, un Ivog neviens nevienu neapliek - bišku uzjautrinas.
Not_good:

alora:

Par šamajiem gan pārņirdzos :D
Publicēts: 12.03.10 14:28 labots
 citēt
Nu tads uzjautrinošās klientes ir skuķi kas kautko grib "Slepus" no drauga vīra vai seņčiem. Reiz viena dāmīte gribēja kaila sabildēties uz Drauga dzipa , vispirms sāi esot jānovaktē kad raugs piekodies ar čomiem pēc hoķa guļot tad jānosper šim atsļegas un jātbrauc uz vietu kur parasti bildēju skuķus ar mašinām , meiča kādu nedēļu katru dienu rakstija tad pazuda. Jau pasmējāmies bet tai dienā tāi vietā mums vēl 2 sesijas "Ar mašinām" vieta diezgan patālu ~80Km no Rīgas bet netālu auto mazgātāva taka var pa ceļam ar auto nomazgāt. Koroče bildēju vienu pārīti PIRMS kāzām pie viņu mašinas SKATOS brauc pa dzelteno aleju melns merša dzips kantainais , vieta nomaļa "nespeciāli" neiebrauksi caurbraucot arī. Piebrauc izkāpj dāmīte plašķītī saka ka šai baig maz laika vai nevarētu šo ātri uzbildēt , man mute valā kas tā tāda , nu ši atgādina "Ar drauga dzipu" nu smieklīgi , bet nācās paņemt par asitentiem "Pārīti" ko pirms tam bildēju jo biju viens todien , skuķim zem plašķiša nekā nebija tad nu trijatā uzbildējām "Kailfoto uz meršā" kopā laikam kautkādas 20-30min kādus 20-30 kadrus uzsspiedam. Baigās meiča sapiķoja un mudīgi laidās. Topošā sieviņa gan bij tāda stīva palikusi teica PILNĪG kertais jābūt lai šitā meģinātu šoket greizsirdīgu darugu :):) Dzipiste Pēc bildēm uzradās ~2 gadiem jau citš čalis šai esot:):) Ot viens no fīčas "Ja atbrauksi paņemsim" plusiem , ja neatbrauc reizem i nepamani jo esi aizmirsis:):)
Publicēts: 12.03.10 15:59
 citēt
Lunis, labais :) Pieļauju, ka ne jau bildes šai bija svarīgas, bet gan pats plikbildēšanās fakts, tipa "es to varu" :)
Publicēts: 12.03.10 18:45
 citēt
ivog:Lunis, labais :) Pieļauju, ka ne jau bildes šai bija svarīgas, bet gan pats plikbildēšanās fakts, tipa "es to varu" :)

Nuu vispār tās nebij tas gadijums , meiča ja pareiz atceros bij kautkāda dejotāja un dzips istenībā bij krutais ar migālkām zem radiātora režģa:):):) Tā drīzāk bil štengri nolemusi veci pārmacīt , izpaudās tā ka es jau teicu Jaunaispāris kam pieliku paasistēt jaunā sieviņa bij visai šokēta no špagatiem utt:):)
Publicēts: 12.03.10 18:59
 citēt
Lunis:
ivog:Lunis, labais :) Pieļauju, ka ne jau bildes šai bija svarīgas, bet gan pats plikbildēšanās fakts, tipa "es to varu" :)

Nuu vispār tās nebij tas gadijums , meiča ja pareiz atceros bij kautkāda dejotāja un dzips istenībā bij krutais ar migālkām zem radiātora režģa:):):) Tā drīzāk bil štengri nolemusi veci pārmacīt , izpaudās tā ka es jau teicu Jaunaispāris kam pieliku paasistēt jaunā sieviņa bij visai šokēta no špagatiem utt:):)

jaunā sieviņa tagad var iet par fotoasistenti mierīgi :face-grin:
Publicēts: 12.03.10 19:57 labots
 citēt
Romis:jaunā sieviņa tagad var iet par fotoasistenti mierīgi :face-grin:

Sen jau "Tales zilajass" uzreiz pēc kāzām jau aiztina abi pilnīg uz Austrāliju , tāpēc ar bildēju jo PĒC gaidīt bildes vairs nebija šiem laika :):)
Publicēts: 12.03.10 19:58
 citēt
Gudris:Es ļoti gribu /Sendija 14 gadi/ :amazing::what:

Ti tev Juris vai kādi "Exspermantātori" āzē :):)
Publicēts: 12.03.10 23:28
 citēt
Jaunajai sieviņai bija ko pamācīties:)
Publicēts: 13.03.10 07:15
 citēt

Nu ko...slavai līdzi nāk arī daža laba neērtība, turpmāk pirms fokāšanas vienmēr skaties dokumentus...skarbi, bik zūd romantika, bet tāda ir dzīve, mazais:D
Publicēts: 13.03.10 11:59
 citēt
imgfoto:bet tāda ir dzīve, mazais

Sveiks, mans mazais draugs, šovakar es tev pastāstīšu šādu pasaciņu ...
Publicēts: 13.03.10 13:54 labots
 citēt
pajautāji "KO gribi?"? :face-kiss: :grimace:
Publicēts: 14.03.10 01:28
 citēt
Gudris:Gribu pie tevis pafočēties. Kas man jādara? /Agnese Kārkliņa (21)/ :amazing:
Sākumā jāizģerbjas :D
Publicēts: 14.03.10 02:50
 citēt
nu, man ir gadījies nepilngadīgam zaķim paskaidrot iespējamās ēnas 1/2-es tam, ka es viņu uzbildētu. saprotams, turot prātā, ka možen tas tikumibas policijas falšais profīls. :face-grin: jāpačolē sarakste - možen pa tiem gadiem Zaķis jau kļivis pilngadīgs! :face-grin: :face-kiss: :grimace:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):