Vai kādam ir viedoklis kāpēc nosprāga fotki.lv? Es saprotu, ka tur notiek tikai bilžu pasūtīšana kopēšanai, bet bija laiks kad tur bija arī attīstīts forums. Vai tāpēc ka pietrūka vēlmes ieviest jaunas idejas, vai kas cits. Nemaz jau nebija tik slikts projekts, ja ņem vērā ka varēji, ielikt foto apskatei, grupēt, diskutēt forumā un arī printēt izmantojot piedāvātos bonusus. Salīdzinot rodas pārdomas kas šajā saitā ir pievilcīgāks, ka tas vēl turas?
Oio panķuka , izlasiju lidz galam. Klients cepās par ČATIŅU ne par Bilžu kantori Nuuu tur tak Čatiņu paretināja pirms gadiem 2-3 vismaz , jā tā atceros. Atnāca jauns admins šim "Tirgus" tur pieriebās un bez TIRGUS pasākums veikli iznīka
Fotki nomira tādēļ, ka neieklausījās foruma lietotāju viedokļos. Jebkura viedokļa izpausme, kas bija pretrunā ar administrācijas viedokli, beidzās ar izbanošanu. Vinieks teica, ka fotkas darbojas... Darbojas , bet šī darbošanās lidzinās gulēšanai komā - dzīvs ir, bet pateikt neko vairs nevar.
Agrāk tur bija labs forums, jo tika skartas tikai tēmas, kas bija saistītas ar foto. Tur bija iespējams uzzināt daudz jauna, ko, diemžēl, nevar teikt par šo forumu. Bilžu galerija gan tur nebija skatāma, es lasīju tikai forumu. Lasīju un mācījos...
Esmu novērojis Bet tas ir visos forumos, ja gribi uzzināt viedokli par kādu objektīvu vai kameru, tas ir bezceris. Kamēr pats nenotestēsi, tikmēr skaidrības nebūs