forum.gif
Fotki.lv
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Fotki.lv
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 12.03.10 16:50
 citēt
Vai kādam ir viedoklis kāpēc nosprāga fotki.lv? Es saprotu, ka tur notiek tikai bilžu pasūtīšana kopēšanai, bet bija laiks kad tur bija arī attīstīts forums. Vai tāpēc ka pietrūka vēlmes ieviest jaunas idejas, vai kas cits. Nemaz jau nebija tik slikts projekts, ja ņem vērā ka varēji, ielikt foto apskatei, grupēt, diskutēt forumā un arī printēt izmantojot piedāvātos bonusus. Salīdzinot rodas pārdomas kas šajā saitā ir pievilcīgāks, ka tas vēl turas? :face-wink:
Publicēts: 12.03.10 17:34
 citēt
Futki nosptrāga , kad ŠODIEN? Es vēl vaka no turienes dabīju 50 gab 30x40 bildes DZEVS VĒL BIJA!
Publicēts: 12.03.10 17:38
 citēt
Man strādā fotki.lv, tiko ielogojos :)
Publicēts: 12.03.10 17:38
 citēt
man personiigi nepatiik shii kantora politika.
Publicēts: 12.03.10 18:11 labots
 citēt
Oio panķuka , izlasiju lidz galam. Klients cepās par ČATIŅU ne par Bilžu kantori:):) Nuuu tur tak Čatiņu paretināja pirms gadiem 2-3 vismaz , jā tā atceros. Atnāca jauns admins šim "Tirgus" tur pieriebās un bez TIRGUS pasākums veikli iznīka :):)
Publicēts: 13.03.10 09:55
 citēt
Fotki nomira tādēļ, ka neieklausījās foruma lietotāju viedokļos. Jebkura viedokļa izpausme, kas bija pretrunā ar administrācijas viedokli, beidzās ar izbanošanu.
Vinieks teica, ka fotkas darbojas... Darbojas , bet šī darbošanās lidzinās gulēšanai komā - dzīvs ir, bet pateikt neko vairs nevar.
Publicēts: 13.03.10 10:21
 citēt
Vēlreiz ielogojos fotkās, lai komentētu bildi, man izmet šādu tekstu:
Jūs variet nosūtīt komentāru tikai pēc pilnībā pabeigtaas reģistrācijas!

Forums tāds - nekāds tur ir un vienmēr ir bijis nekāds :D Es tur nevienu komentāru neesmu ierakstījis un to vietni, kā bilžu glabātuvi uztveru.
Publicēts: 13.03.10 10:30
 citēt
Agrāk tur bija labs forums, jo tika skartas tikai tēmas, kas bija saistītas ar foto. Tur bija iespējams uzzināt daudz jauna, ko, diemžēl, nevar teikt par šo forumu.
Bilžu galerija gan tur nebija skatāma, es lasīju tikai forumu. Lasīju un mācījos... :)
Publicēts: 13.03.10 10:34 labots
 citēt
"Izglītojos" es Krievijas forumos, to ir bezgala daudz un informācijas n-tās reizes vairāk nekā LV
Publicēts: 13.03.10 10:37
 citēt
Jā, tur ir interesanta lasāmviela. Vienīgi forumos, kur tiek apspriesta fototehnika, krievu forumistu viedokļi ir pilnīgi pretēji mūsējo viedokļiem. :face-smile:
Publicēts: 13.03.10 10:50
 citēt
Esmu novērojis :D Bet tas ir visos forumos, ja gribi uzzināt viedokli par kādu objektīvu vai kameru, tas ir bezceris. Kamēr pats nenotestēsi, tikmēr skaidrības nebūs :D
Publicēts: 13.03.10 11:53
 citēt
fotki forums jau sen nomira. No foruma biedriem radas siena.lv un fotoblog.lv.
Tur jau sen nav pratigu lietu.
Publicēts: 13.03.10 14:44
 citēt
Izglītoties forumos? :) tiešām kāds ko šādu mēģina darīt? Forums ir tik izklaidei. Forumos var iemācīties tik "diskutēt" ;)
Publicēts: 13.03.10 15:08
 citēt
nu, šo to pavisam konkrētu jau var uzzināt.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):