forum.gif
nakts foto pilsētā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / nakts foto pilsētā
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 12.03.10 23:11
 citēt
kā visslablak uzņemt kvalitatīvu fotogrāfiju naktī/vakarā pilsētā, ja pie rokas nav statīvs un zibspuldze ir tikai iebūvētā?:what:
Publicēts: 12.03.10 23:15 labots
 citēt
Bez satīva būs pagrūtu m TAČU var atbalstīt kameru uz visādām sētām un stabiem :) Zibspuldzi jau nu gan naktī neizmanto nav jau "Saule" :) Piemēram var atbalstīties pret stabu vai sienu piespiest rokas ar kameru pie krūtīm un ta nedaidz samazināt iespejamo vibrāciju:):) Vra vienkarši likt kameru uz zemes:):) Skatoties kas par kameru ja ziepis tad par kadies 15-20Eu var nopirkt stativu ziepim:)
Publicēts: 12.03.10 23:15
 citēt
priekš kam zibspuldze vajadzīga fočējot nakts foto pilsētā? vēlies cilvēku nofočēt tumsā vai kā?
Publicēts: 12.03.10 23:17 labots
 citēt
Vienīgais variants ir gaišs stikls + augstāks ISO.
Bet ja vajag tā patiešām kvalitatīvi naktī (it īpaši tur pilsētu, kur tomēr asuma dziļuma iegūšanai diafragmu jāgriež ciet) bildēt, tad bez statīva tomēr neiztikt.
Publicēts: 12.03.10 23:23
 citēt
cilvēku arī:face-smile:
Publicēts: 12.03.10 23:25
 citēt
bliceni ar trigeri kādā kaktā nobāztu :)
Publicēts: 12.03.10 23:35
 citēt
shauttra:bliceni ar trigeri kādā kaktā nobāztu :)

viņai nav pa rokai pat statīva, kur nu vēl blice ;)
Publicēts: 12.03.10 23:38
 citēt
var ar mobīlo :grimace:
Publicēts: 12.03.10 23:47
 citēt
pilsētā vajadzētu varēt kameru viskautkur uzsutēt, piestuēt utt

nu visādi soliņi, margas, malas ,trepes noderēs

www.fotoblog.lv...

reku kamera bija uz tilta margas uzlikta
Publicēts: 12.03.10 23:51
 citēt
Sviests - gribi nakts bildes, iegādājies statīvu, kaut vai lēto galu Fuji bodē. Nebūs statīva, nebūs bilžu.
Publicēts: 12.03.10 23:52
 citēt
ja cilvēku, tad beigtu, jo jākustās tam nav nemaz
Publicēts: 12.03.10 23:54
 citēt
ivog:Sviests - gribi nakts bildes, iegādājies statīvu, kaut vai lēto galu Fuji bodē. Nebūs statīva, nebūs bilžu.

tik traki nu nav, te būs dažas nakts bildes, kas fočētas bez statīva un zipenes foto.delfi.lv...
Publicēts: 13.03.10 00:12
 citēt
Vil:ja cilvēku, tad beigtu, jo jākustās tam nav nemaz

šis ir labākais dienas padoms! :D
Publicēts: 13.03.10 00:33
 citēt
tusne, mhm .. jams to no savas prakses chista;-pppp
Publicēts: 13.03.10 00:37
 citēt
dansiga:tusne, mhm .. jams to no savas prakses chista;-pppp
Es jau tā sapratu! :o)
Publicēts: 13.03.10 00:38
 citēt
tusne:
dansiga:tusne, mhm .. jams to no savas prakses chista;-pppp
Es jau tā sapratu! :o)

vai es kāds nekrologs, vai?
Publicēts: 13.03.10 07:12
 citēt
Nu nekas priecīgs bez statīva nebūs, bet galīgi dumjām situācijām (vajag dikti, bet nav nekā) vēl 2 veidus varu ieteikt, tikai abi lietojami, ja grozāms tiešskata (live view) displejs –
1. knipsē sēdus, aparātu atbalstot uz kājas (ja paveicas var ilgāk par sekundi pat ar garu (150mm) stiklu, bet tas reti);
2. saiti kaklā, aparātu nostiepj uz leju, mēreni iespriegojot (nepārcensties!).
Abos gadījumos elpošanu rāmu un pats mierīgs, kā pusdzīvs, slēdzi spied maigi, maigi. Vienalga atbirums būs liels.
Publicēts: 13.03.10 08:18
 citēt
statīvs man ir, bet ne vienmēr paņemās līdzi. jautāju ko darīt, ja nav paņēmies!
Publicēts: 13.03.10 09:15
 citēt
Ir dažiem Canon stikliem IS... Spoguļa iepriekš pacelšanas režīms, ja ir??? Ar Tavu 350D var 400 ISO uzlikt, Nez vai 350tajam TV režīmā var priekšplānu ar zipeni(arī iebūvēto) piegaismot. Saliec to visu kopā, un būs bilde, pat sakarīga... Piemet labu fotošopu, un bildi pat fotoblogā uzslavēs visi, izņemot profesionālos aplicējus.:face-smile:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):

Sol