Labrīt, alvil. Tas jau janvārī bija skaidrs - lai dabūtu SW 1 vai vairāk, ir jānobalso par visām dienas bildēm pēc kārtas. Apmēram 150 bildēm ir vajadzīgas 40 minūtes. Tas starp citu bija pieminēts pēdējā monitorā. Zināmais SW maksimums bija 1.04 ... ... Bet man prieks par Tevi. Mēģini to pacelto noturēt kādu pusgadu ... ... Lai veicas ...
0,79 - neesmu gan cītīgi sekojis līdzi, bet šķiet augstākais bijs 0.83 Cik saprūtu tas atbilst bloga vidējam rādītājam tā ka viss čill. Bet principā fopig - SW ieviešana manā dzīvē neko nav mainījusi.
Vilberto:Labrīt, alvil. Tas jau janvārī bija skaidrs - lai dabūtu SW 1 vai vairāk, ir jānobalso par visām dienas bildēm pēc kārtas.
es nobalsoju par dažām vai nevienu bildi dienā... tātad vai nu šis "skaidrs" ir nepatiess, vai arī sw koeficienta augšanai/dilšanai ir dažādi nosacījumi.
yes. yes. yes. Man prieks ka mani tādas figņas nesaista Joprojām ar neesmu sapratu mistiskā sw nozīmi, kuru es sava aprobežotā prāta robežās, pēc FB, šī mistiskā subjekta „sw”, definīcijas, spēju vienīgi interpretēt kā nevēlamu parādību tam, ka lietotājam ir savi favorīti, un, it kā spiežot uz to lai tiktu balsots arī par pokemoniem, kuri visi kā viens tevi nolamās trīsstāvīgiem vārdiem, atriebsies un kādas tik vēl manipulācijas neveiks, lai liktu noprast kādu skādi esi nodarījis ļaujot izpaust savu domu, vērtējumu vai ieteikumu pie viņu darba. Nesen te bija viens tāds topiku ielicis paužot to cik viņš nabags neobjektīvi tiekot vērtēts, kaut gan palasot tā topika tekstus... cik vēlāk atklājās objektīvi vērtējumi viņu neinteresē, vienkārši vēlme parunāt runāšanas pēc... bezjēgā
He he , esmu tikpat zemu kā Gudris kritis Es skatos un balsoju tikai par to kas man patīk un te pameklējot daljas iecienīto dračilku SW atradu ka man esot 0.73. Esmu priecīgs ka neko par to nezinu un neitresejos
a vaitad kāds nebalso par to kas patīk? es izeju cauri bildēm, kuras mani piesaista pēc pirmā acu uzmetiena, tad eju cauri aplūkojot pilnā izmērā (arī tad daudzas atsijājas)
uljens:a vaitad kāds nebalso par to kas patīk? es izeju cauri bildēm, kuras mani piesaista pēc pirmā acu uzmetiena, tad eju cauri aplūkojot pilnā izmērā (arī tad daudzas atsijājas)
Droši vien ka balso... tik sw pēc definīcijas aicina balsot arī par pokemoniem. Bet pamēģini to darīt un viņi metīsies tevi lamāt par to ka neesi viņu lielo mākslu pareizi uztvēris
A cik man maksās par tādām mocībām-atvērt katru švakbildi un balsot par visiem suņiem,kaķiem un zilajiem sniegiem?Tas tāpat kā man reiz prasīja"par cik tu ietu uz Jauno Vilni?" Teicu,ka ne mazāk par latiem 50.Man lai maksā.Tāds variants,ka man būtu par to jāmaksā izskatīts netiek!
viecha:A cik man maksās par tādām mocībām-atvērt katru švakbildi un balsot par visiem suņiem,kaķiem un zilajiem sniegiem?Tas tāpat kā man reiz prasīja"par cik tu ietu uz Jauno Vilni?" Teicu,ka ne mazāk par latiem 50.Man lai maksā.Tāds variants,ka man būtu par to jāmaksā izskatīts netiek!
Tev maksās ar augstu sw koeficientu ..par to tak ir runa
Lunis:He he , esmu tikpat zemu kā Gudris kritis Es skatos un balsoju tikai par to kas man patīk un te pameklējot daljas iecienīto dračilku SW atradu ka man esot 0.73.
značit skaties un balsto tikai par savu pirtsdraugu bildēm.
Pellīt.Ta es jau saprotu,ka man "maksā".Tikai tas augstais koeficients tāds dikti grūti konvertējams pret eirīti vai dolāru,bet laiku un pūles ta prasa.Un plus vēl nervus un garastāvokļa bojāšanu.Un ieguvuma ta faktiski nekāda.Kaut vai morāla gandarījuma,ka pats ko iemācos,varbūt kādam ko palīdzu...lai jau paliek tas čomaks-koeficients zems.
Vilberto:Labrīt, alvil. Tas jau janvārī bija skaidrs - lai dabūtu SW 1 vai vairāk, ir jānobalso par visām dienas bildēm pēc kārtas.
es nobalsoju par dažām vai nevienu bildi dienā... tātad vai nu šis "skaidrs" ir nepatiess, vai arī sw koeficienta augšanai/dilšanai ir dažādi nosacījumi.
Lunis:He he , esmu tikpat zemu kā Gudris kritis Es skatos un balsoju tikai par to kas man patīk un te pameklējot daljas iecienīto dračilku SW atradu ka man esot 0.73.
značit skaties un balsto tikai par savu pirtsdraugu bildēm.
Alvil, tu ne tā uztvēri Doma bij ... značit neietekmējos un nedzenos pēc sw reitinga
alvils: es nobalsoju par dažām vai nevienu bildi dienā... tātad vai nu šis "skaidrs" ir nepatiess, vai arī sw koeficienta augšanai/dilšanai ir dažādi nosacījumi.
Alvils - tikai nevajag pīlītes pūst ... ... Gan no augstāk minētiem tekstiem, gan arī monitorā aprakstītā var viennozīmīgi teikt - ja balso par bildēm, kas patīk, tad SW koeficients svārstās 0.7-0.8 robežās. Ja ir tuvu 1.0, tad balsots ne tikai par pirtsdraugiem un favorītbildēm, bet par visu pēc kārtas, t.i. arī par pokemoniem ... Alvils - ja Tavs koeficients nebūs 0.8-0.7, tad tas tikai nozīmē, ka nodarbojies ar SW dračilku ...
CerambyX:Vilberto - tas, ka Tev tas nav izdevies nenozīmē, ka tas nav iespējams
Mans mīļais kokgrauzēj, drīkstētu palūgt precīzāku skaidrojumu par to, kas tur it kā nav izdevies? Jau iepriekš izsaku savu paldies par izsmeļošo skaidrojumu (vienmēr apbrīnojamā cieņā un izbrīnā par cerambikša progresa ziņojumiem) ...
Shadow: diiiiiiikti uzmanigi balsojot un diemzel izlaizhot pa kadam Patik! pie saviem favoriitautoriem (kautgan sausmigi gribetos): 0.79 saku ar (0.60)
Nemaz neiedomājies uzkāpt augstāk par 0.8 ... Uzreiz būs skaidrs, ka balso par pokemoniem ...
Vilberto:[Mans mīļais kokgrauzēj, drīkstētu palūgt precīzāku skaidrojumu par to, kas tur it kā nav izdevies? Jau iepriekš izsaku savu paldies par izsmeļošo skaidrojumu (vienmēr apbrīnojamā cieņā un izbrīnā par cerambikša progresa ziņojumiem) ...
Precizēju - tas, ka Tev, reti balsojot, nav izdevies uzkāpināt SW līdz 1, nenozīmē, ka tas nav iespējams
Vilberto:Alvils - ja Tavs koeficients nebūs 0.8-0.7, tad tas tikai nozīmē, ka nodarbojies ar SW dračilku ...
nezinu, kas ir SW dračilka, bet es balsoju par bildēm, kurās gribu atstāt savu pēdu (vērtējumu ar kritiku vai vienkārši apliecinājumu, ka bilde patīk). vienīgais, ko pēc sw ieviešanas, manā balsošanā ir mainījies, ir tas, ka pazīstamo bildes vērtēšanas nepieciešamību izvērtēju kritiskāk, nekā nepazīstamo, jo zinu, ka kādreiz visi pazīstamie jau kādu balsojumu no manis ir saņēmuši. respektīvi čomiem lieku vērtējumu tikai tad, ja bilde tiešām ļoti "aizķer". toties ar manu agusto sw šim tiešām izcilajam darbam arī reitings redzami paceļas.
p.s. ja manu balsošanas manieri Tu sauc par dračilku, tad jāsaka, ka jekura balsošanas maniere ir pelnījusi kā minimums šādu lamu!