forum.gif
SW koeficienta rekordu grāmata
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / SW koeficienta rekordu grāmata
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. >
IerakstsAutors
Publicēts: 13.03.10 22:04
 citēt
CerambyX: Precizēju - tas, ka Tev, reti balsojot, nav izdevies uzkāpināt SW līdz 1, nenozīmē, ka tas nav iespējams :)
Iespējams ir viss, arī neiespējamais ... Primārais ir bilde un skatītāja patikšana, sekundārais ir SW. Un vai tas ir 0.4, 0.8 vai 1.0 - ir pilnīgs sviests un neko būtisku nenozīmē ... :grimace:
Publicēts: 13.03.10 22:05
 citēt
Shadow:diiiiiiikti uzmanigi balsojot un diemzel izlaizhot pa kadam Patik! pie saviem favoriitautoriem (kautgan sausmigi gribetos): 0.79 saku ar (0.60)

kāda ir motivācija, izņemot nesaprotamu sw ciparu celšanu, nebalsot par to kas man patīk?
Publicēts: 13.03.10 22:07
 citēt
nebalsot par labu bildi kura pieder pirtsdraugam, bet par cita drazu? Hmm...
Publicēts: 13.03.10 22:08
 citēt
pelle:... tik sw pēc definīcijas aicina balsot arī par pokemoniem. Bet pamēģini to darīt un viņi metīsies tevi lamāt par to ka neesi viņu lielo mākslu pareizi uztvēris:face-wink:

nav tik traki, tev par pokemunu nav jābalso, pietiks ka komentēsi to bildi.. priekš tā sw tas ir tas pats, kas balsots! :o) nu tie tādi mani novērojumi...
Publicēts: 13.03.10 22:09
 citēt
Vilberto:
CerambyX: Precizēju - tas, ka Tev, reti balsojot, nav izdevies uzkāpināt SW līdz 1, nenozīmē, ka tas nav iespējams :)
Iespējams ir viss, arī neiespējamais ... Primārais ir bilde un skatītāja patikšana, sekundārais ir SW. Un vai tas ir 0.4, 0.8 vai 1.0 - ir pilnīgs sviests un neko būtisku nenozīmē ... :grimace:

jā, bet te ir jautājums, KURA dročītāja (balsotāja) patikšana/nepatikšana ir vērsta uz bildi - pirtsdrauga vai objektīvā vērtētāja... tāpēc arī SW, un tas, kas ir pirtsdraugs-dročītājs, tas var balsot, cik grib, tāpat viss iet pa tukšo, jo viņa SW ir tik pat augsts kā IQ blondīnei no Santpēterburgas. Vot tā! :exciting:
Publicēts: 13.03.10 22:10
 citēt
Nebalsotu par pirtsdraugu pat ja viņs būtu sirdsdraugs, ja man viņa bilde nepatiktu, jo balsoju TIKAI par bildi, ne tās autoru :face-wink:
Publicēts: 13.03.10 22:11
 citēt
shauttra:nebalsot par labu bildi kura pieder pirtsdraugam, bet par cita drazu? Hmm...

a kāpēc ne?! ja runa ir par BALSOJUMU, nevis "patīk" ieķeksēšanu... no 1/1/1 līdz 5/5/6 ir gana daudz variantu, lai kko izviltrētu un objektīvu attieksmi pret konkrēto fotomāksas izpausmi izrādītu attiecīgajos ciparos. vai tad nē?

turklāt, ir taču tā, ka pirtsdraugi ir tie, kas tiek šad tad satikti un viņiem arī dzīvajā var pateikt, ka viņu bildes ir baigi čoinās, pielaizīties utt :)
Publicēts: 13.03.10 22:14
 citēt
alvils:
Vilberto:Iespējams ir viss, arī neiespējamais ... Primārais ir bilde un skatītāja patikšana, sekundārais ir SW. Un vai tas ir 0.4, 0.8 vai 1.0 - ir pilnīgs sviests un neko būtisku nenozīmē ... :grimace:

jā, bet te ir jautājums, KURA dročītāja (balsotāja) patikšana/nepatikšana ir vērsta uz bildi - pirtsdrauga vai objektīvā vērtētāja... tāpēc arī SW, un tas, kas ir pirtsdraugs-dročītājs, tas var balsot, cik grib, tāpat viss iet pa tukšo, jo viņa SW ir tik pat augsts kā IQ blondīnei no Santpēterburgas. Vot tā! :exciting:

Alvil, bet tagad sanāk ka arī tie kas balso par saviem favorītiem, t.i., darbiem kas man patīk, ne cilvēkiem, tiek definēti un pēc sava IQ līmeņa pielīdzināti blondīnēm no Santpēterburgas.
Saprotams ir mērķis kam sw mēģināts radīt, bet tas nedarbojas.
Publicēts: 13.03.10 22:18
 citēt
Nu tādēļ līdzsvaram vajag vienkārši iekomentēt/pateikt kas nepatīk bildēs, kuras nav izdevušās! :o)
Publicēts: 13.03.10 22:19
 citēt
pelle:Saprotams ir mērķis kam sw mēģināts radīt, bet tas nedarbojas.

Pierādi!

Lūdu skaidru statistiku par to, kādām personām (un cik daudz sanācis vienām un tām pašām) pēdējā mēneša laikā esi piešķīrusi pēdējā mēneša laikā plus savu SW, tad arī varēsim konstatēt, vai SW darbojas/nedarbojas vai/un atbilst IQ kaut cik, vai nē... :)
Publicēts: 13.03.10 22:22 labots
 citēt
alvils: p.s. ja manu balsošanas manieri Tu sauc par dračilku, tad jāsaka, ka jekura balsošanas maniere ir pelnījusi kā minimums šādu lamu!
Mēģināsim definēt - SW dračilka ir tāds bilžu vērtēšanas veids, ar kuru sasniedz SW koeficientu 1.0, balsojot pēc kārtas par visām vienas dienas bildēm ... :bad_smile:
Iespējams, ka alvils ir izvēlējies kādu citu paņēmienu. Mani tas tāpat īpaši neinteresē, jo es tāpat nevērtēšu. Alvils - padalies ar savu paņēmienu ar citiem blogeriem. Varbūt kādu sW interesē un kāds vēlās augstāku SW bez dračilkas ... Neturi sveci zem pūra ... :grimace:
Publicēts: 13.03.10 22:22
 citēt
tusne:Nu tādēļ līdzsvaram vajag vienkārši iekomentēt/pateikt kas nepatīk bildēs, kuras nav izdevušās! :o)

pokemoni katru komentāru vai ieteikumu uztver kā pret sevi vērstu psiholoģisku teroru. un ja vēl 3-4 pastāvīgie lietotāji būs atļāvušies izteikt vai ieteikt ko pie viņu pirmiem darbiem, tad viņu reakcija ka šeit kāds apsēstais miests kur visi tendēti jaunpienācējus morāli spīdzināt. Cilvēkiem vispār ir trak idīvaina uztvere. Man domāt tā ir grūti dzīvot, ja katrs ieteikums tiek uztverts bez maz kā drauds dzīvībai, bet diemžēl tādi cilvēki ir.
Publicēts: 13.03.10 22:23
 citēt
Vilberto, palasi augstāk, es JAU visu izstāstīju.
Publicēts: 13.03.10 22:25 labots
 citēt
alvils: Lūdu skaidru statistiku par to, kādām personām (un cik daudz sanācis vienām un tām pašām) pēdējā mēneša laikā esi piešķīrusi pēdējā mēneša laikā plus savu SW, tad arī varēsim konstatēt, vai SW darbojas/nedarbojas vai/un atbilst IQ kaut cik, vai nē... :)

Alvils - skaidra statistika ir šeit:
www.fotoblog.lv... ...
Alvils - kāda ir Tava statistika? ... :bad_smile:
Publicēts: 13.03.10 22:27
 citēt
Kādus pāris mēnešus neliku bildes (tikai viena reportāžu) un nebalsoju.
Ievēroju, ka pēkšņi, nezināmu iemeslu dēļ, mana autora/fotogrāfa vieta no ~ 217. optimizējās uz 98.
Paldies, protams!,..bet pacēlās 2 jautājumi -
1. Tie 120, kuri bija pirms manis, tika nobanoti, vai kā?
2. Kad no bloga tiks izšķūrēti atlikušie 97, lai es būtu pirmais?.:face-smile: :face-smile:
Publicēts: 13.03.10 22:28
 citēt
Vilberto:Alvils - kāda ir Tava statistika? ... :bad_smile:

fotOblog raksti: 0
fotOgalerijas bildes: 83
fotOreportāžas: 22
fotOskolas raksti: 0

AR/FR reitingu izmaiņas
autora reitings: 905.23 905.54*
autora vieta: 96
fotOgrāfa reitings: 6.19 6.19*
fotOgrāfa vieta: 96
* Tavs nenofiksētais tekošais reitings.

Tavs tekošais SW koeficents ir 1.
Publicēts: 13.03.10 22:31
 citēt
pelle:pokemoni katru komentāru vai ieteikumu uztver kā pret sevi vērstu psiholoģisku teroru. un ja vēl 3-4 pastāvīgie lietotāji būs atļāvušies izteikt vai ieteikt ko pie viņu pirmiem darbiem, tad viņu reakcija ka šeit kāds apsēstais miests kur visi tendēti jaunpienācējus morāli spīdzināt. Cilvēkiem vispār ir trak idīvaina uztvere. Man domāt tā ir grūti dzīvot, ja katrs ieteikums tiek uztverts bez maz kā drauds dzīvībai, bet diemžēl tādi cilvēki ir.

Nu it kā jau ir tā! bet tā kā es sevi neuzskatu par tik zinošu tad kritizēju to ko pat pokemons saprot, ka tā ir, tādēļ man reti brauc augumā, ka neko nejēdzu! bet ir arī tā.. un man ir po uz to! :face-devil-grin:
Publicēts: 13.03.10 22:32
 citēt
Alvils - Tu uzskati, ka SW darbojas. Citu un arī to skaitā uzskatu, ka SW ir sviests. Nav jēgas pierādīt katrai pusei pretējo. Tas ir bezjēdzīgi.
Alvils - galvenais, ka Tev ir foršas bildes, arī oriģinālas un nodarbojies ar foto. Kaut ko līdzīgu es iedomājos arī par sevi. Pārējais - pupu mizas. Ņemam 0.7 un viegli dzīvojam tālāk. Priekā ... ;)
Publicēts: 13.03.10 22:33
 citēt
alvils: Tavs tekošais SW koeficents ir 1.
Alvils - vēlreiz priekā. Un visi paceļ glāzes par Tavu 1.0 ... :grimace:
Publicēts: 13.03.10 22:35
 citēt
alvils:
pelle:Saprotams ir mērķis kam sw mēģināts radīt, bet tas nedarbojas.

Pierādi!

Lūdu skaidru statistiku par to, kādām personām (un cik daudz sanācis vienām un tām pašām) pēdējā mēneša laikā esi piešķīrusi pēdējā mēneša laikā plus savu SW, tad arī varēsim konstatēt, vai SW darbojas/nedarbojas vai/un atbilst IQ kaut cik, vai nē... :)

Neesmu tiem cipariem sekojusi līdz tāpēc "dzīvu" pierādījumu man nav. Shadows tak te rakstīja, ka vajagot izlaist kaut ko no savu favorītu darbiem kas patīk un nenobalost ar "patīk", tad sw ceļas. Kādus tev vēl pierādījumus vajag? Es viņam ticu uz vārda :face-wink:

Šodien atradu fotoblogā vienu lietotāju kura darbi man patīk, ieliku viņu sev favorītos un sabalsoju par ..nu nezinu ..varētu būt ap 2/3 darbu, jo man tie tiešām patika. Man tā cilvēka darbi patīk, es par tiem balsoju, man prieks ka atradu tādu lietotāju kura darbi man liekas saistoši, bet no fotobloga radītās sw puses tā jāsaprot kā nevēlama parādība, jo nu es balsoju kā pirtsdraugs (kaut gan minēto lietotāju nepazīstu un dzīvē nekad neesmu redzējusi) un mans sw krītas. Man gan 100%īgi vienaldzigi ka tas sw krītas, ceļas vai peld prom, bet mēģinu saprast faktu kā tādu - sw jēgu ja tas darbojas neobjektīvi. Un arī tas ka mani sw cipari nosaka mana vērtējuma vērtīgumu.. neredzu loģiku.. spadīt pokemoniem patīk patīk patīk.. tādā veidā pēc sw loģikas kļūstot par vērtīgāku vērtētāju. Sanāk ka vērtīgumu nosaka kvantitāte, ne kvalitāte.
Publicēts: 13.03.10 22:35
 citēt
0.85
Publicēts: 13.03.10 22:38
 citēt
shauttra:katram pa 0,7 un gulēt!

Ha, man ir Litrs! bet sw 0.8 :face-devil-grin:
Publicēts: 13.03.10 22:40 labots
 citēt
etwas:Kādus pāris mēnešus neliku bildes (tikai viena reportāžu) un nebalsoju.
Ievēroju, ka pēkšņi, nezināmu iemeslu dēļ, mana autora/fotogrāfa vieta no ~ 217. optimizējās uz 98.
Paldies, protams!,..bet pacēlās 2 jautājumi -
1. Tie 120, kuri bija pirms manis, tika nobanoti, vai kā?
2. Kad no bloga tiks izšķūrēti atlikušie 97, lai es būtu pirmais?.:face-smile: :face-smile:

Re ku "loģika" !! :face-grin: :face-grin: :face-grin: :face-grin:
Dēļ šādiem komentāriem vien ir vērts dzīvoties pa blogu :face-grin: :face-grin:
Ar jums tak ir jautri ! :face-grin:
Publicēts: 13.03.10 22:40
 citēt
Vilberto:Alvils - Tu uzskati, ka SW darbojas. Citu un arī to skaitā uzskatu, ka SW ir sviests. Nav jēgas pierādīt katrai pusei pretējo. Tas ir bezjēdzīgi.
Alvils - galvenais, ka Tev ir foršas bildes, arī oriģinālas un nodarbojies ar foto. Kaut ko līdzīgu es iedomājos arī par sevi. Pārējais - pupu mizas. Ņemam 0.7 un viegli dzīvojam tālāk. Priekā ... ;)

Es domāju, ka SW ilgtermiņā darbojas. Jo, ja to dračilku praktizē katru dienu, diez vai tas sw ilgi turēsies augsts... Kas attiecas uz to galveno. Nav komentāru. Pilnībā piekrītu. Bet šeit ir runa par ŠO portālu un par ŠĪ PORTĀLA bilžu vērtēšanas sistēmu, nevis par bilžu radīšanu, kas ir cits stāsts, un kas var pilnīgi mierīgi iztikt bez ŠĪ PORTĀLA un bez bilžu atrādīšanas un vērtēšanas tajā. ;) Katra brīva izvēle, vai tajā piedalīties, vai nē, tāpat kā katra izvēle, vai piedalīties foto konkursos, vai rīkot izstādes, vai kādam kādreiz vispār kādu no savām bildēm parādīt, vai kāda viedokli par tām uzklausīt. Var jau TIKAI bildēt un bildēt, un bildēt... Neko sliktu nesaskatu nedz vienā, nedz otrā. ;)
Publicēts: 13.03.10 22:41
 citēt
Vilberto:Alvils - Tu uzskati, ka SW darbojas. Citu un arī to skaitā uzskatu, ka SW ir sviests. Nav jēgas pierādīt katrai pusei pretējo. Tas ir bezjēdzīgi.

Kāda no pusēm kļūdās, tas nu ir toč - jo abām taisnība nevar būt :D
Publicēts: 13.03.10 22:42
 citēt
CerambyX:

Kāda no pusēm kļūdās, tas nu ir toč - jo abām taisnība nevar būt :D

Yesss!! beidzot mēs nonācām pie kāda loģiskā secinājuma!! :face-grin::face-grin: Tik kā tas mums palīdz vēl nav skaidrs :face-grin:
Publicēts: 13.03.10 22:44
 citēt
Ko nu cepaties? Jums sen administrācija ir pateikusi - ja blogā nepatīk, piesakieties, jums palīdzēs no šīs vietas atbrīvoties. Daudz brīva laika būs daudz produktīvākām nodarbēm:)
Publicēts: 13.03.10 22:46
 citēt
Vilberto:
Shadow: diiiiiiikti uzmanigi balsojot un diemzel izlaizhot pa kadam Patik! pie saviem favoriitautoriem (kautgan sausmigi gribetos): 0.79 saku ar (0.60)
Nemaz neiedomājies uzkāpt augstāk par 0.8 ... Uzreiz būs skaidrs, ka balso par pokemoniem ... :bad_smile:

par pokemoniem IR JABALSO!!! ta ir pati visgalvenaka SW koeficienta jega, lai mes KRITIZETU jauninjos, nevis tikai savus favoriitus!

un ja kads nolaizhas tik zemu lai pateiktu Patik! kad isteniba ir "nepatik" tad ta ir katra pasha vesela saprata, sirdsapzinas un personga problema ;)
Publicēts: 13.03.10 22:51
 citēt
Shadow:par pokemoniem IR JABALSO!!! ta ir pati visgalvenaka SW koeficienta jega, lai mes KRITIZETU jauninjos, nevis tikai savus favoriitus!

un ja kads nolaizhas tik zemu lai pateiktu Patik! kad isteniba ir "nepatik" tad ta ir katra pasha vesela saprata, sirdsapzinas un personga problema ;)

Nu to jau es te stāstu, bet diemžēl ir tā ka pokemoniem netīk ka viņus kritizē un metas atriebties! :D
Bet cik saprotu Tu ir viens no tiem sw radītājiem, tad pastāsti kādēļ tik ietekmēts tas sw, ja ir vairāki komenti pie vienas bildes, nu tipa, kad kādreiz kaut kas par to bildi tiek izrunāts!
Publicēts: 13.03.10 22:52
 citēt
Shadow:
Vilberto:Nemaz neiedomājies uzkāpt augstāk par 0.8 ... Uzreiz būs skaidrs, ka balso par pokemoniem ... :bad_smile:

par pokemoniem IR JABALSO!!! ta ir pati visgalvenaka SW koeficienta jega, lai mes KRITIZETU jauninjos, nevis tikai savus favoriitus!

Bet Kaspar, viņi tak negrib ka par viņus vērtē un ko iesaka!! Vienīgie balsojumi kurus viņi uztver kā normu un nerīko psiholoģiskus tračus ir PATīK un piecinieki. Pamēģini nobalsot par kādu savādāk un viņš tev nolasīs morāli par to kāds tu losis un neesi izpratis ka viss tas kas tai bildē ir šķērsām tā tak ir bijis domāts un radīts ar tādu mērķi lai būtu tieši tik bezjēdzīgi kā tur ir.

P.S.
Ieteikums pirms reģistrācijas jauniņiem rīkot IQ testu, kurš jāiztur :face-grin: ... neko nopietnāku nespēju iedomāties ko ieteikt.. ja nu vienīgi sw likvidēt.
Publicēts: 13.03.10 22:57
 citēt
SHADOW!!!!!!!!, nu bet kaa var par pokemnu nobalsot, ja bilde nepatiik, bet nu nav taada, ka buutu jaadzeesh!??!!?!?!?!??!!?!??!
Publicēts: 13.03.10 23:00
 citēt
Droperidol:Ko nu cepaties? Jums sen administrācija ir pateikusi - ja blogā nepatīk, piesakieties, jums palīdzēs no šīs vietas atbrīvoties. Daudz brīva laika būs daudz produktīvākām nodarbēm:)

Konstruktīvai diskusijai nav nekāda sakara ar cepšanos!:face-wink: Paskaties vērīgāk - šai topikā veselas divas palaglapas bez jebkādiem aizvainojuiem, lamām un pārmetumiem :face-smile: Progressss taču!! :face-grin:

P.S.
Lai atbrīvotos no fotobloga nevajag adminu palīdzību, ir tak profilā tā dzēstpoga:face-wink:
Publicēts: 13.03.10 23:00
 citēt
dansiga:SHADOW!!!!!!!!, nu bet kaa var par pokemnu nobalsot, ja bilde nepatiik, bet nu nav taada, ka buutu jaadzeesh!??!!?!?!?!??!!?!??!

tās ir domātas apskatei, un nav ko uzmākties ar savu kritiku visiem!!!:face-grin:
Publicēts: 13.03.10 23:02
 citēt
Droperidol:tās ir domātas apskatei, un nav ko uzmākties ar savu kritiku visiem!!!:face-grin:
oj, par šo pekemoni būtu starā, ja visi "lielie kritiķi" to ievērotu! :D
Publicēts: 13.03.10 23:02
 citēt
droperidol, a es taas bildes ar nekritizeeju .... bet ja jau man jaabalso ..... nu KAAA tad lai es balsoju!?
Publicēts: 13.03.10 23:05
 citēt
dansiga:droperidol, a es taas bildes ar nekritizeeju .... bet ja jau man jaabalso ..... nu KAAA tad lai es balsoju!?
tad vajag pogu "vienaldzīga" :o)
Publicēts: 13.03.10 23:05
 citēt
tusne:
Shadow:par pokemoniem IR JABALSO!!! ta ir pati visgalvenaka SW koeficienta jega, lai mes KRITIZETU jauninjos, nevis tikai savus favoriitus!

Nu to jau es te stāstu, bet diemžēl ir tā ka pokemoniem netīk ka viņus kritizē un metas atriebties! :D
Bet cik saprotu Tu ir viens no tiem sw radītājiem, tad pastāsti kādēļ tik ietekmēts tas sw, ja ir vairāki komenti pie vienas bildes, nu tipa, kad kādreiz kaut kas par to bildi tiek izrunāts!

Ja bilde ir izlikta KRITIKAI, tad pokemonam butu jasaprot, ka vins velas sanemt kritiku.
Ja vins ieliek KRITIKAI un apvainojas, ka sanem kritiku, tad vinam/vinai vajag paskaidrot nakosreiz izveleties "Apskatei!" kategoriju.

atriebibas balsojumi vairs nav iespejami (neviens balsojuns nevar SAMAZINAT retiginu, var tikai NEPALIELINAT), iznemot Dzest! kas ir irrobezots 1x diena un var tikt anulets, paludzot administracijai
Publicēts: 13.03.10 23:06
 citēt
es personīgi neredzu jēgu ne bilžu dalījumā kritzējamajās un vienkārši apskatāmajās (negribi, lai vērtē - tā arī pasaki, bet pārējiem visiem uz kritiku ar atzīmēm), ne vēl vairāk tamWC koeficientam, kuras loģiska ideoloģiska pamatojuma nav, ir tīri matemātiskais. Un ja neredzu jēgu, tad arī par to neuztraucos un turpinu komentēt/balsot/vērtēt tā, kā man labpatīk:)
Publicēts: 13.03.10 23:07
 citēt
pelle:
Shadow:

Bet Shadow, viņi tak negrib ka par viņus vērtē un ko iesaka!! Vienīgie balsojumi kurus viņi uztver kā normu un nerīko psiholoģiskus tračus ir PATīK un piecinieki. Pamēģini nobalsot par kādu savādāk un viņš tev nolasīs morāli par to kāds tu losis un neesi izpratis ka viss tas kas tai bildē ir šķērsām tā tak ir bijis domāts un radīts ar tādu mērķi lai būtu tieši tik bezjēdzīgi kā tur ir.

P.S.
Ieteikums pirms reģistrācijas jauniņiem rīkot IQ testu, kurš jāiztur :face-grin: ... neko nopietnāku nespēju iedomāties ko ieteikt.. ja nu vienīgi sw likvidēt.

Ari kritizet ir japrot. Noradot : "3 4 2 Suds, nepatik!" noteikti izsauks lielaku agresivitati ka pardomats, pamatots komentars (ar linku uz paraugu vai skolas rakstu).
Publicēts: 13.03.10 23:07
 citēt
shadow, a uz manu jautaajumu atbilde buus? pokemoni neliek uz kritiku - shamie ir dikti parliecinaati par savaam labajaam bildeem un liek lielaako tiesu uz apskati!
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. >

Mana info: