dansiga:SHADOW!!!!!!!!, nu bet kaa var par pokemnu nobalsot, ja bilde nepatiik, bet nu nav taada, ka buutu jaadzeesh!??!!?!?!?!??!!?!??!
ja bilde ir ielikta "Apskatei!" tatad cilveks nevelas dzirdet kritiku. Tomer tev ir iespejams shadu kritiku izteikt (kuru vins NEGRIB dzirdet), ierakstot komentaru. citadak - ignore bildes, kas izliktas Apskatei! bet tev nepatik.
dansiga:shdow, tu gan esi naivs ...... arii maiga kritika vienaa otraa rada "veetru"!!!!!
ja pokemons ielicis bildi Kritikai! sadala, sanem pamatotu kritiku, un joprojam apvainojas, tad ir divi varianti: - izskaidrot, ka ir iespejams ielikt ari sadalai Apskate! kur vinu neviens nekritizes - ignoret atbildi un dzivot laimigi talak
ja pokemons atriebjas, balsojot vai ka citadi apvainojot kritikji pie vina bildem, tad var zinot administracijiai un moderatoriem un atriebibas vaditie komentari un balsojumi var tikt anuleeti
Shadow: regulāri nesekoju līdz pokemonu rīcībai, bet cik esmu lasījusi komentārus pie viņu darbiem, viņi krīt panikā arī par zolīdiem komentāriem, kuros tiek viņiem teikts ko varēja savādāk bildē un kā labāk.
tusne:Shadow, labi tas skaidrs... un kā ar to vairāku komentu likšanu pie vienas bildes, kādēļ tas samazina šo slaveno sw?!?
labojums: komentaru skaitam nav jaietekme SW koeficients, tie nevar ietekmet SW koeficientu un to neietekmee. atzimeshu pie sevis un pajautashu koderiem bet tas ir maz ticams bugs
pelle:Shadow: regulāri nesekoju līdz pokemonu rīcībai, bet cik esmu lasījusi komentārus pie viņu darbiem, viņi krīt panikā arī par zolīdiem komentāriem, kuros tiek viņiem teikts ko varēja savādāk bildē un kā labāk.
pavisam jauki butu, ja tu savu noverojumu pamatotu ar linku uz shadu komentaru/atbildi
Shadow:labojums: komentaru skaitam nav jaietekme SW koeficients, tie nevar ietekmet SW koeficientu un to neietekmee. atzimeshu pie sevis un pajautashu koderiem bet tas ir maz ticams bugs
ir, ir tā.. es te kādu brīdi sekoju, kā mainās tas SW pēc balsojumiem, un secināju, ka ja kādu vakaru pie vienas bildes ierakstu vairākus komentu, atbildot un repliku, tad tas parauj uz leju SW...
dansiga:bet ir arii shaadi pokemmoni ;-0))))) prieks par taadiem!
http://www.fotoblog.lv/img/214036
apbrinojama attieksme! respekt pokemonam. Dansiga, tev iesaku izlasit fotobloga FAQ par Dzest! pielietoshanu. Ja lietotajs man pajautas, es nedomajot tavu balsojumu anuleshu.
Shadow:labojums: komentaru skaitam nav jaietekme SW koeficients, tie nevar ietekmet SW koeficientu un to neietekmee. atzimeshu pie sevis un pajautashu koderiem bet tas ir maz ticams bugs
ir, ir tā.. es te kādu brīdi sekoju, kā mainās tas SW pēc balsojumiem, un secināju, ka ja kādu vakaru pie vienas bildes ierakstu vairākus komentu, atbildot un repliku, tad tas parauj uz leju SW...
vai tu taja diena, kad runajies pie vienas (kuras?) bildes, balsoji ari par kadam citam bildem?
shadow, ja ir apskatei, tad apskatei ...... un es tur neizpluudiishu!!!! (taatad autors neveelas kritiku ...... pac rakstiiji) Pietiekami daudz esmu dabuujusi peec tam shnjukstus .... Ja autors pajautaa - atbildu. Pie kritikas gan pamatoju zemaas atziimes.
dansiga:shadow, un ja es ignoreeju bildi ..... tas mans sw kriitaas ...... VOT ...... vobschem liela putra ar to visu ...... diemzheel ....
nepareizi. tavs SW kriitas, ja atkartoti balso par vieniem un tiem pasiem autoriem.
Tatad man sw krītas jo man ļoti patīk Pētera kailfoto darbi par kuriem kā viņa bilžu apbrīnotājs un cienītājs balsoju un nebalsoju par Kārlīša darbiem ar peļķēs slīkstošām rozēm jo mani tās toāli neinteresē un nesaista, jeb nebalsoju par Andrīša pokemondarbiem, jo apzinos ka neesmu no tiem kam zināšanas lai ietu kādu kritizēt un apzinoties to ka Andrītis man "dziļā pateicībā" par manu domu izteikšanu terorus rīkotu. T.i., kopš sw ieviešanas, esmu no parastā fotoblogieša pārtapusi par slikto fotoblogieti, jo man ir savi favorīti.
"Dansiga, tev iesaku izlasit fotobloga FAQ par Dzest! pielietoshanu."
+ Shadow. Bilde pat tīri tā nekas. Apstrādes problēma, tas gan. Bet vai tas ir pats primārākais, lai noteiktu, vai bilde ir izmetama miskastē (novērtēta ar "dzēst")?! Pietiekoši laba NAV, lai liktu "patīk", un šis ir, manuprāt, gana lielisks piemērs tam, KAD ir jātaisa "ignore". Tālākai komunikācijai ir jēga. Bet, ja tiešām jauniņais grib kritiku un paskaidrojumus, lai tomēr liek iekš "kritika". Ja visi "apskates" bildes IGNORĒS, ātri vien visi citi (un arī paši) iemācīsies un sapratīs, ka, ja gribi kko dzirdēt par bildi, liec iekš "kritika"!
Jā, Shadow - apskates sadaļā vajag to 3. pogu - vairums bilžu tomēr ir apskates sadaļā un ja cilvēks cenšas izpildīt SW galveno mērķi - balsot par jauniņajiem, tad par daudzām bildēm nevar nobalsot, jo tās nav pietiekami labas lai liktu patīk, bet nav tik sliktas, lai liktu dzēst. Un līdz ar to nav pogas, ar ko atzīmēties, lai ierakstītu SW formulā, ka viņš pilda šo mērķi.
Shadow:
nepareizi. tavs SW kriitas, ja atkartoti balso par vieniem un tiem pasiem autoriem.
Tatad man sw krītas jo man ļoti patīk Pētera kailfoto darbi par kuriem kā viņa bilžu apbrīnotājs un cienītājs balsoju un nebalsoju par Kārlīša darbiem ar peļķēs slīkstošām rozēm jo mani tās toāli neinteresē un nesaista, jeb nebalsoju par Andrīša pokemondarbiem, jo apzinos ka neesmu no tiem kam zināšanas lai ietu kādu kritizēt un apzinoties to ka Andrītis man "dziļā pateicībā" par manu domu izteikšanu terorus rīkotu.
Jaa. Jo ja Peteris ir tavs pirtsbiedrs un tev pofig uz vina bildem bet tev patik ka vinam ir liels loceklis, un tu katru dienu ienac fotobloga lai atdotu savu Izcili! par vina bildi, tad tu sabojaa sistemu, un topaa ieklust nevis tas, kas patik cilvekiem, bet tas, kas patik tev.
savukart ja tu, balsojot par sava Petera kailfoto, ziedo laiku, lai apmacito jauninjos (atlasot Kritikai! sadalu un balsojot un kritizejot par jauno/citu autoru darbiem), tu savu SW atkal palielini.
CerambyX:Jā, Shadow - apskates sadaļā vajag to 3. pogu - vairums bilžu tomēr ir apskates sadaļā un ja cilvēks cenšas izpildīt SW galveno mērķi - balsot par jauniņajiem, tad par daudzām bildēm nevar nobalsot, jo tās nav pietiekami labas lai liktu patīk, bet nav tik sliktas, lai liktu dzēst. Un līdz ar to nav pogas, ar ko atzīmēties, lai ierakstītu SW formulā, ka viņš pilda šo mērķi.
IMHO vienīgais sistēmas "caurums".
"tavs SW kriitas, ja atkartoti balso par vieniem un tiem pasiem autoriem." (c) Shadow
mērķis nav panākt, lai DAUDZ balsotu, bet, lai IZBEIGTU BALSOT par čomu (vienu un to pašu, atkal un atkal) bildēm.
pelle:
Tatad man sw krītas jo man ļoti patīk Pētera kailfoto darbi par kuriem kā viņa bilžu apbrīnotājs un cienītājs balsoju un nebalsoju par Kārlīša darbiem ar peļķēs slīkstošām rozēm jo mani tās toāli neinteresē un nesaista, jeb nebalsoju par Andrīša pokemondarbiem, jo apzinos ka neesmu no tiem kam zināšanas lai ietu kādu kritizēt un apzinoties to ka Andrītis man "dziļā pateicībā" par manu domu izteikšanu terorus rīkotu.
Jaa. Jo ja Peteris ir tavs pirtsbiedrs un tev pofig uz vina bildem bet tev patik ka vinam ir liels loceklis, un tu katru dienu ienac fotobloga lai atdotu savu Izcili! par vina bildi, tad tu sabojaa sistemu, un topaa ieklust nevis tas, kas patik cilvekiem, bet tas, kas patik tev.
savukart ja tu, balsojot par sava Petera kailfoto, ziedo laiku, lai apmacito jauninjos (atlasot Kritikai! sadalu un balsojot un kritizejot par jauno/citu autoru darbiem), tu savu SW atkal palielini.
Bet es nepazīstu to sasodīto Pēteri un man neinteresē viņa ģenitālijas, es balsoju TIKAI par viņa BILDĒM!! Un man nav vēlmes čakarēt sev nervus ar pokemoniem, priekš kam kritizēt un pamācīt tos, kuri to nemaz nevēlas?
shadow, glupi kaut kaa sanaak ...... ja nebalso nepar vienu citu bildi .. tikai par to, pie kura ir diskusija ..... tad jau automaatiski SW jaakriitas|!
dansiga:shadow, glupi kaut kaa sanaak ...... ja nebalso nepar vienu citu bildi .. tikai par to, pie kura ir diskusija ..... tad jau automaatiski SW jaakriitas|!
CerambyX:Jā, Shadow - apskates sadaļā vajag to 3. pogu - vairums bilžu tomēr ir apskates sadaļā un ja cilvēks cenšas izpildīt SW galveno mērķi - balsot par jauniņajiem, tad par daudzām bildēm nevar nobalsot, jo tās nav pietiekami labas lai liktu patīk, bet nav tik sliktas, lai liktu dzēst. Un līdz ar to nav pogas, ar ko atzīmēties, lai ierakstītu SW formulā, ka viņš pilda šo mērķi.
IMHO vienīgais sistēmas "caurums".
Ieliekot pogu "Videji" un atlaujot to ieskaitit SW koeficienta formula, mes butu atpakal pirmssakumos, kur visiem butu vienads SW koeficients un tam, kuram vairak pirtsdraugu, bildes butu topaa.
var ielikt pogu "Videji" kas NEIETEKME SW, par to var padomat.
Shadow:
Bet es nepazīstu to sasodīto Pēteri un man neinteresē viņa ģenitālijas, es balsoju TIKAI par viņa BILDĒM!! Un man nav vēlmes čakarēt sev nervus ar pokemoniem, priekš kam kritizēt un pamācīt tos, kuri to nemaz nevēlas?
Pelle, es ari balsoju par bildem, bet diemzel visi nav tadi ka mes. ir daudzi, kas balso par autoru, ka rezultata tev (un man) bus mazi SW.
Eliks ir piemers, kas neskiro, par ko balso, vina SW ir ap 1
dansiga:shadow, glupi kaut kaa sanaak ...... ja nebalso nepar vienu citu bildi .. tikai par to, pie kura ir diskusija ..... tad jau automaatiski SW jaakriitas|!