alvils:mērķis nav panākt, lai DAUDZ balsotu, bet, lai IZBEIGTU BALSOT par čomu (vienu un to pašu, atkal un atkal) bildēm.
bet ko darīt, ja man tiešām patīk tās bildes? ignorēt??? un tam nemaz nav sakara ar pirtsdraugiem, jo es, piem., te reto cilvēku zinu!
tad balso ar Patik!!! to neviens nav aizliedzis. BET ja viss, ko tu darisi ikdiena ir balsot Patik! par savu miljako autoru bildem, tavs SW bus zemaks neka tiem, kas aptver plashaku autoru loku.
vel viena ideja no shis diskusijas: precizak, laicigak un saprotamak izskaidrot pokemonam atskiribas un ieguvumus starp Kritikai! un Apskatei! sadaljaam.
Shadow:tad balso ar Patik!!! to neviens nav aizliedzis. BET ja viss, ko tu darisi ikdiena ir balsot Patik! par savu miljako autoru bildem, tavs SW bus zemaks neka tiem, kas aptver plashaku autoru loku.
bet plašākais loks tak nepatīk! :o( nu lab.. te izskatās, ka saruna iestieg strupceļā, jo katrs runā par savu...
dansiga:taa ir repplika uz tavu textu tusnei ..... ka jaanebalso tajaa dienaa par citaam bildeem un tikai komentee to vienu un skataas uz SW ...
mans ieteikums bija komentet bez balsojuma, jo balsojums viennozimigi ietekme sw koeficientu, vainu uz augshu, vainu uz leju, un shi formula ir parbaudita 5x un strada precizi un ta ka paredzets (es pats personigi veicu parbaudi).
savukart aizdomas, ka komentari samazina sw vel nav ne pieraditi, ne parbauditi.
Shadow: Ieliekot pogu "Videji" un atlaujot to ieskaitit SW koeficienta formula, mes butu atpakal pirmssakumos, kur visiem butu vienads SW koeficients un tam, kuram vairak pirtsdraugu, bildes butu topaa.
var ielikt pogu "Videji" kas NEIETEKME SW, par to var padomat.
Nu jā - tā laikam sanāk gan! Tad neko - nevajag to 3. pogu
Shadow:vel viena ideja no shis diskusijas: precizak, laicigak un saprotamak izskaidrot pokemonam atskiribas un ieguvumus starp Kritikai! un Apskatei! sadaljaam.
Shadow:tad balso ar Patik!!! to neviens nav aizliedzis. BET ja viss, ko tu darisi ikdiena ir balsot Patik! par savu miljako autoru bildem, tavs SW bus zemaks neka tiem, kas aptver plashaku autoru loku.
bet plašākais loks tak nepatīk! :o( nu lab.. te izskatās, ka saruna iestieg strupceļā, jo katrs runā par savu...
tad izvelies sadalu Kritikai! kur tev nav japatik, bet ir jakritize, jaizsaka savas domas par konkreto autoru. jaa, var gadities ka tu neproti kritizet, neesi labs fotografs un tu ienac sheit tikai lai katru dienu nobalsotu Patik! par savu favoritu darbiem, tad diemzhel (vai par laimi!) tavs SW bus zemaks, ka citam, kursh mak un kritizee.
ja kads balso par visiem lietotajiem Patik! katru dienu, tad shis cilveks diemzhel nesaprot, ka vinsh tere savu laiku bezjedzigi, jo neskatoties uz to, kads ir vina SW, vins visiem lietotajiem bilzhu reitingus pacelj vienadi.
Shadow: mans ieteikums bija komentet bez balsojuma, jo balsojums viennozimigi ietekme sw koeficientu, vainu uz augshu, vainu uz leju, un shi formula ir parbaudita 5x un strada precizi un ta ka paredzets (es pats personigi veicu parbaudi).
savukart aizdomas, ka komentari samazina sw vel nav ne pieraditi, ne parbauditi.
par to ir shis stasts
tikai komenti arī ceļ SW.. jo ir dienas, kad tikai komentēju, bet patīk nelieku.. un ja tie ir dikti dažādi pokemoni, tad tas SW skaitlis aug!
Shadow:vel viena ideja no shis diskusijas: precizak, laicigak un saprotamak izskaidrot pokemonam atskiribas un ieguvumus starp Kritikai! un Apskatei! sadaljaam.
padomashu
mož vispār to "apskates" opciju likvidēt?!
tada bija balsoshanas sistema v2. nestradaja, jo daudzi negribeja dzirdet kritiku, gribeja tikai paradit savu sasniegumu. es teiku - nebija gatavi kritikai. tapec tapa Apskatei! sadalja kur tiesham ielikt kadu forsu kadru, kas varbut nemaz nav maksla un izpildits pec vislabakajiem likumiem.
Shadow: mans ieteikums bija komentet bez balsojuma, jo balsojums viennozimigi ietekme sw koeficientu, vainu uz augshu, vainu uz leju, un shi formula ir parbaudita 5x un strada precizi un ta ka paredzets (es pats personigi veicu parbaudi).
par to ir shis stasts
tikai komenti arī ceļ SW.. jo ir dienas, kad tikai komentēju, bet patīk nelieku.. un ja tie ir dikti dažādi pokemoni, tad tas SW skaitlis aug!
vari, ludzu, notestet, ritdien nebalso nepar vienu bildi, tikai komentee, pirms tam rit no rita apskaties savu SW. Pariit atkal apskati SW.
runa ir par Atbildi uz koemntaru vai parasto komentaru?
Shadow, bet varbūt tad vajag šo "apskati" BEZ kritikas un BEZ vērtējumiem. Apskaties, papriecājies, vari iekomentēt garu izsmeļošu tekstu, piemēram: "patīk" vai "skaisti".
pelle:
Bet es nepazīstu to sasodīto Pēteri un man neinteresē viņa ģenitālijas, es balsoju TIKAI par viņa BILDĒM!! Un man nav vēlmes čakarēt sev nervus ar pokemoniem, priekš kam kritizēt un pamācīt tos, kuri to nemaz nevēlas?
Pelle, es ari balsoju par bildem, bet diemzel visi nav tadi ka mes. ir daudzi, kas balso par autoru, ka rezultata tev (un man) bus mazi SW.
Eliks ir piemers, kas neskiro, par ko balso, vina SW ir ap 1
Bet es ar autorus nešķiroju, vienkārši Pēterīts ar kailfoto šedevriem vienā dienā pēkšņi savā bildēšanas tehnikā un modē nenolaidīsies līdz Kārlīša miglupeļkbildēm, tāpec sanāk ka tiek balsots par vienu lietotāju, bet tā jau nav lietotāju šķirošana, katram vienkārš iir sava patikšana un sw ieviešan nemaina nedz manu patikšanu nedz balsošanu apr to kas patīk.
Par Eliku nesapratu.. vai nu viņam patīk VISS, vai arī balso par VISU lai celtu sw!?
...smaidīgi......diemžēl tā notiek tad, kad cilvēki nemāk saskatīt savas darbības mērķi, vai arī saskata to tikai caur sevi.......ja šī saita mērķis bija iegūt popularitātio tautas masās.....( cik nu Latvijā ir to masu)...nevajadzēja lauzt ierasto kārtību-vajadzēja to uzlabot pētot citu fotosaitu pieredzi un kļūdas......šeit ir acīmredzams...vai precīzāk...kliedzams personības kults......piemēri tālu nav jāmeklē......tepat Latvijas fotosaitos.....mērās ar to, kas kuram ir garāks, bet kvalitāte ta ZŪD.............putniņi, kaķīši....hokeja tiešraides.....
Shadow:vari, ludzu, notestet, ritdien nebalso nepar vienu bildi, tikai komentee, pirms tam rit no rita apskaties savu SW. Pariit atkal apskati SW. runa ir par Atbildi uz koemntaru vai parasto komentaru?
varu notestēt! runa ir par parastu komentu pie bildes! bet ja es jāku atbildēt pie kādas bildes, tad iet uz leju... bet nu labi... nebalsošu, ne par vienu, un tad paskatīšo, jo parasti gan jau ka pa dienu kādu patīk vai 544 esmu ielikusi!
padomashu
Jāā, pirms tiek apstiprināta jauniņā reģistrācija vajadzētu uzlekt lielam uzrakstam pa visu ekrānu ar trekniem sarkaniem burtiem kur kā bauslis rakstīts "Tev nebūs krist panikā un celt traci par katru vārdu ko kāds tev saka!"
pelle:Jāā, pirms tiek apstiprināta jauniņā reģistrācija vajadzētu uzlekt lielam uzrakstam pa visu ekrānu ar trekniem sarkaniem burtiem kur kā bauslis rakstīts "Tev nebūs krist panikā un celt traci par katru vārdu ko kāds tev saka!"
Skabarga12345:...smaidīgi......diemžēl tā notiek tad, kad cilvēki nemāk saskatīt savas darbības mērķi, vai arī saskata to tikai caur sevi.......ja šī saita mērķis bija iegūt popularitātio tautas masās.....( cik nu Latvijā ir to masu)...nevajadzēja lauzt ierasto kārtību-vajadzēja to uzlabot pētot citu fotosaitu pieredzi un kļūdas......šeit ir acīmredzams...vai precīzāk...kliedzams personības kults......piemēri tālu nav jāmeklē......tepat Latvijas fotosaitos.....mērās ar to, kas kuram ir garāks, bet kvalitāte ta ZŪD.............putniņi, kaķīši....hokeja tiešraides.....
Mēģināju kaut vienā teikumā jēgu ieraudzīt , domu saprast... nesanāca!! Tev kāda bāltā skaudība par KAUT KO nezin ko un nezin kāpēc!!
Eliks:Pelle, klau, kad tu nobalso par pētera darbiem (nu par to autoru, kura bildes tev visas patīk), tu ar savu balsojumu ko gribi panākt?
Es vispār neko negribu panākt, gribu tik izprast sw darbību un jēgu. Un cik no Shadowa sapratu, tad mēs daži esot tādi dīvaiņi kuru rīcība neiekļaujas sw darbības principos. Ar to tad arī doma būtu skaidra, ka sw paredzēts tikai pirtsdraugiem, bet uz pārējiem tā dēļ tas iedarbojas ne tik labvēlīgi, t.i., balsojumu padarot mazvērtīgāku.
pelle, nav sw domāts tikai pirtsdraugiem (kuri atkal kā tarakāni ir salīduši zem citiem nikiem bl**)... Vienkārši ja tavs balsojums ir tendēts izrādīt autoram cieņu un patiku par viņa darbu, tad SW ar to nav nekāda sakara! Tas ka tev ir zems vai augsts SW taču nemaina faktu, ka autors ir pagodināts par tevis izrādīto sajūsmu par viņa darbiem! Vai ne?
SW vienīgais mērķis un rezultāts ir bilžu tops. Tam nav nozīmes ar tavu individuālo balošanas paradumu, bet gan tā mērķis ir preventēt situāciju, kad čupiņa bloga idejai nelojālu lietotāju, savācas kopā (vai pirtī, vai Daugavpils dzelzceļstacijā, vai virtuāli) un tendenciozi kolektīvi iebalso topā savējos. Iespējams viņiem no tā ir kolektīvais orgasms, bet blogam tas neko labu nedod.
Malta gan šī doma un ideja jau simts reižu.
Par SW matemātisko aprēķināšanu, tad SW aprēķinās tikai no balsojumiem. SW kritumi un kāpumi ir iespējami arī tad, ja tavs balsojums ir pazudis dēļ tā, ka autors ir izdzēsis savu bildi no galerijas, bet komentāru skaits zem bildes neietekmē SW.
..oi Elik...kā es pateikši kas es biju šeit pirms mēneša, tev visas spalvas sacelsies gaisā........ta nelikšu es te neko..vienārši žēl, ka notiek tā kā noteik, bet laikam nav ko velti izpausties......tāpat tūdaļ izbanosi.....tev bailes runāt ar cilvēkiem atklāti...tik vien ir kā dūša aiz muguras apmelot........un pēc šīs replikas jau tu notekti zini..kas ir kas........lai jums te veicas .......
Eliks:pelle, nav sw domāts tikai pirtsdraugiem (kuri atkal kā tarakāni ir salīduši zem citiem nikiem bl**)... Vienkārši ja tavs balsojums ir tendēts izrādīt autoram cieņu ...
Par personīgiem balsojumiem tagad skaidrs. Par bilžu topu nezinu spriest, to īpaši nepētu un nebiju novērojusi ka tur tāda pirtsdraugu problēma. Jēgu gan tad viņu rīcībā nesaskatu, jo ko dod tāda `pa draugam` balsošana!? Lai paliek.. to nu laikam nesaprast.. katra dīvaiņa prātā nevar ielīst.
Eliks:pelle, nav sw domāts tikai pirtsdraugiem (kuri atkal kā tarakāni ir salīduši zem citiem nikiem bl**)... Vienkārši ja tavs balsojums ir tendēts izrādīt autoram cieņu un patiku par viņa darbu, tad SW ar to nav nekāda sakara! Tas ka tev ir zems vai augsts SW taču nemaina faktu, ka autors ir pagodināts par tevis izrādīto sajūsmu par viņa darbiem! Vai ne?
SW vienīgais mērķis un rezultāts ir bilžu tops. Tam nav nozīmes ar tavu individuālo balošanas paradumu, bet gan tā mērķis ir preventēt situāciju, kad čupiņa bloga idejai nelojālu lietotāju, savācas kopā (vai pirtī, vai Daugavpils dzelzceļstacijā, vai virtuāli) un tendenciozi kolektīvi iebalso topā savējos. Iespējams viņiem no tā ir kolektīvais orgasms, bet blogam tas neko labu nedod.
Malta gan šī doma un ideja jau simts reižu.
Par SW matemātisko aprēķināšanu, tad SW aprēķinās tikai no balsojumiem. SW kritumi un kāpumi ir iespējami arī tad, ja tavs balsojums ir pazudis dēļ tā, ka autors ir izdzēsis savu bildi no galerijas, bet komentāru skaits zem bildes neietekmē SW.
shadow, es sho visu laiku dzeru - tb stundas 2 ..... un nesekoju textiem ... BET .... vari man psakidrot, kaapec taadi suudi shobriid ir topaa?!!??!?!?!?!?!
bishk patinu filmu apakaljam ..... BET .. ELIKS >>>>>>>>>>> es nekad nebalosju PAR PIRTDRAUGU BILDEEM ..... es pret taam esmu daudz klritiskaaka ... taapat kaa vinji pret manaam ..... a ko tagad dariit - noshauties!!!?!??!!? nu ties juusu aadminju uztveree "pirtsdraugi"..... tagad balso par manaam bildeem 333 ..... un nebalso par pokemponiem, jo tur ir tikai patiik/dzeest ......... AADMIONJI >..... atjedzaties!!!!! bloga balsoshanas sisteema ir dirssaaa ........ topaa ir pedeejaakie suudi!!!!!! .... ne velti es tagad teereeju savu laiku , lai ..... deinas liakaa sekot bildeem, kas man ljooti netiik ... un vienaa briidii es taam visam ielieku dzest ........ ( ir taada fiicha, ko juus esat palaidushi garaam, bet es varu vienaa dienaa ieliekt xxxx bildeem ileikt dzest .. ) ...... a tTOLKS?!???!?!?!! tik un taaa .. topaa ir suudi ....... nesaprotu, kaapeec aadminji, mani., guduru beibi , neuzklausa ;-(((((
Ejiet taču visi ieskrieties ar savu SW izgudrojumu. Svists tas ir un nekas cits, nekāda algoritma u.t.t. gadījuma skaitļu reizinātājs lai tā darbība ir neizprotama un savukārt admini var piekoriģēt kā grib. Un nav jēgas ko skaidrot - neēsmu šeit bijis divas nedēļas SW ir pacēlies. Pirms tam esmu balsojis tikai par bildēm kuras pašam patīk , i pofig vai tas ir kādam par kuru jau esmu agrāk balsojis vai kāds jauns, biežāk jau tomēr labas bildes ir tiem kuriem tās ir labas , tātad pirtsdraugiem. Par cik pasākumam kā tādam šeit jēgas nekādas neredzu , bloga lietotāju ieteikumi un pārmetumi netiek uzklausīti - ignorēti, tad arī balsošanu kā tādu esmu atlicis. Reitingu tabula arī rullē, ja ir interese tajā ielūkoties tad tikai tāpēc lai ~ apskatītu labākos fotogrāfes nevis aktīvākos un ko mēs tur jo projām redzam.... Lielā izgudrojuma sekas. Ja man kāds tūlīt paprasīs vai negribu ceļazīmi . OK nav problēmu.
divas dienas testēju to sw, tāpat skaidrs nepalika. Pirmā dienā obalsoju par gandrīs zisām bildēm sw no 0.79 pacēlās uz 0.86. Otrā dienā tik pat daudz nobalsoju un sw no 0.86 uz 0.85 mistika