PSC, balsoju labi ja reizi 2 nedēlās, pa kādām 10-20 bildēm. Tik zinu ka sākumā liekas bija 0.83 vai 0.84. I kam tas vajadzīgs?! Visi reitingi, vietas utt, vienkāršāk ir dzīvot neskatoties uz tādām lietām
TOPs ir galerijas bildes sakārtotas pēc reitinga. Manā izpratnē +/- reprezentatīvā atlase ir pirmās 10 bildes - to var saukt par TOPu, pārējās ir informācijai. Autoriem taču gribas zināt, kurā vietā ir viņu bilde starp šodienas 100 bildēm.
Ja runājam par kvalitātes rādītāju, tad atkal jau manuprāt ir objektīvi skatīties mēneša griezumā pirmās 20 bildes, pārējais ir atkal jau informācijai.
Protams var jau smīkņāt par šīs dienas 54. bildi pēc reitinga - bet come on, tas ir absurdi.
kārtošana pēc aparāta markas varētu būt interesanta... piem. tāda statistiskā analīze, procentuāli, cik Nikonistu vai Canonistu bildes iekļust topā... Gailīšu mērītajiem būtu baigais informācijas avots..
Eliks:TOPs ir galerijas bildes sakārtotas pēc reitinga. Manā izpratnē +/- reprezentatīvā atlase ir pirmās 10 bildes - to var saukt par TOPu, pārējās ir informācijai. Autoriem taču gribas zināt, kurā vietā ir viņu bilde starp šodienas 100 bildēm.
Ja runājam par kvalitātes rādītāju, tad atkal jau manuprāt ir objektīvi skatīties mēneša griezumā pirmās 20 bildes, pārējais ir atkal jau informācijai.
Protams var jau smīkņāt par šīs dienas 54. bildi pēc reitinga - bet come on, tas ir absurdi.
diemžēl man gan, cik nu esmu skatījies, radās tāds iespaids - pirmās 20 ar retiem izņēmumiem ir klasiskais bloga širpotrebs - jūriņa, rietoša saulīte, cicīši puķītes, kačītis utt, toties saturīgās bildes nogrimst aizmirstībā
Dienas top (2,3,4,5. lappuses), nedēļas top, mēneša top- uzklikšķinu uz bildes un atveru, lai apskatītos. Tiktāl viss ok, bet veicot darbību back, mani atmet uz dienas topa 1.lpp., kaut gan tik tālu atpakaļ nevēlos tikt pasūtīts. Es daru kaut ko nepareizi, vai ari tā ir kaut kāda sistēmas šaize? Paldies!
diemžēl man gan, cik nu esmu skatījies, radās tāds iespaids - pirmās 20 ar retiem izņēmumiem ir klasiskais bloga širpotrebs - jūriņa, rietoša saulīte, cicīši puķītes, kačītis utt, toties saturīgās bildes nogrimst aizmirstībā
un ko tu sagaidi no publiskā topa, kur katrs var nobalsot par jebkuru bildi? Kā tavuprāt būtu pareizi jāveido tops? Kas vispār tavā izpratnē ir tops? Manā izpratnē širpotrebs un tops ir gandrīz sinonīmi.
Turpinot rīta spamu... Tīri praksei... atver kaut vai šī brīža 24h topu un pasaki, kura bilde tavuprāt ir nogrimusi aizmirstībā?