forum.gif
SW koeficienta rekordu grāmata
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / SW koeficienta rekordu grāmata
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. >
IerakstsAutors
Publicēts: 18.03.10 09:44
 citēt
etwas:Dienas top (2,3,4,5. lappuses), nedēļas top, mēneša top- uzklikšķinu uz bildes un atveru, lai apskatītos. Tiktāl viss ok, bet veicot darbību back, mani atmet uz dienas topa 1.lpp., kaut gan tik tālu atpakaļ nevēlos tikt pasūtīts. Es daru kaut ko nepareizi, vai ari tā ir kaut kāda sistēmas šaize? Paldies!

sistēmas šaize - programmētāja nedataisītā izvirtība :(
Publicēts: 18.03.10 09:46
 citēt
mans sw atkal nokrities uz 0.99 :face-crying:
Publicēts: 18.03.10 09:56
 citēt
0,89:face-devil-grin:
Publicēts: 18.03.10 10:31 labots
 citēt
Eliks:
NilsS:

diemžēl man gan, cik nu esmu skatījies, radās tāds iespaids - pirmās 20 ar retiem izņēmumiem ir klasiskais bloga širpotrebs - jūriņa, rietoša saulīte, cicīši puķītes, kačītis utt, toties saturīgās bildes nogrimst aizmirstībā

:) un ko tu sagaidi no publiskā topa, kur katrs var nobalsot par jebkuru bildi? Kā tavuprāt būtu pareizi jāveido tops? Kas vispār tavā izpratnē ir tops? Manā izpratnē širpotrebs un tops ir gandrīz sinonīmi.

Turpinot rīta spamu... Tīri praksei... atver kaut vai šī brīža 24h topu un pasaki, kura bilde tavuprāt ir nogrimusi aizmirstībā?

lai pateiktu, tiešām arī jāizskata visas 24 h bildes, ko man negribās.
turklāt es neticu, ka te vispār iespējams objektīvs tops, jo vienmēr cieņā būs salkana draziņa....
un visbeidzot - mani šie topi neinteresē, šķiet pēdējo mēnešu laikā vienreiz vai divreiz tik apskatīju
toies šeit ir labs forums un gana daudz vēl neizbanotu melsēju:)
Publicēts: 18.03.10 10:46
 citēt
Vajag vēl vienu topu - mēneša supertops ar 10(moš 20, moš 5) bildēm :)
Tā kā šobrīd tops ir tik objektīvs cik vien iespējams (pateicoties SW), tad, 100 labākie autori(nevis bildes), kārtojot mēneša bildes pēc reitinga. (teiksim, rēķinam autorus update brīdī, kad nomainās mēnesis, piem., no 31.03 > 01.04) veido atsevišķu reitingu no tikai šo autoru vērtējuma :)
Publicēts: 18.03.10 10:48 labots
 citēt
PS vēl viena interesanta lieta - atradu savu sw reitingu, 0.8, jā, skaisti....tik nelaime tā, ka neesmu balsojis mēnešiem ne par vienu bildi :face-glasses: no kāda X hiperparaboliskās lēcas tad tas reitings uzradās
Publicēts: 18.03.10 11:15 labots
 citēt
NilsS: "Man topu skatīties negribas un vispār man topi neinteresē, pēdējā mēneša laikā škiet to apskatīju 1 varbūt 2 reizes, bet vienalga gribu pateikt, ka topa bildes ir sūds, širpotrebs, kaķīši un puķītes."

Kā tu vari spriest par topu ja tu to neskaties un tevi tas neinteresē?

SW 0,8 ir default vērtība tiem, kas nav balsojuši pietiekami daudz
Publicēts: 18.03.10 11:17
 citēt
Nemainās arī tiem, kas ir balsojuši :)
Es balsoju ik pa laikam, bet man nav ne reizi mainījies (vismaz neesmu piefiksējis :D)
Publicēts: 18.03.10 11:21
 citēt
izlaboju savu tekstu - nav balsojuši pietiekami daudz - tev, Bzh, vēl nav savākusies kritiskā masa :P

Bet vispār 4 reizes pārlasīju tavu ieteikumu par supertopu un neko nesaapratu. Vai ir vērts iedziļināties, vai tas vienkārši bla bla?
Publicēts: 18.03.10 11:24
 citēt
Katra mēneša 100 labākie autori ar savu balsojumu rada supertopu :) Tas īsumā :)
Publicēts: 18.03.10 11:28
 citēt
Bzh:Katra mēneša 100 labākie autori ar savu balsojumu rada supertopu :) Tas īsumā :)

A ja viņi nebalso? Kā piespiedīsi to darīt?
Publicēts: 18.03.10 11:33
 citēt
Bzh, ok domu sapratu, bet nu... kā viena no 50 citām versijām der, bet vai tam ir kāda lietderība? :)
Publicēts: 18.03.10 11:36 labots
 citēt
Eliks:NilsS: "Man topu skatīties negribas un vispār man topi neinteresē, pēdējā mēneša laikā škiet to apskatīju 1 varbūt 2 reizes, bet vienalga gribu pateikt, ka topa bildes ir sūds, širpotrebs, kaķīši un puķītes."

Kā tu vari spriest par topu ja tu to neskaties un tevi tas neinteresē?

SW 0,8 ir default vērtība tiem, kas nav balsojuši pietiekami daudz

tev šķiet, ka tur kas laikam ejot būtiski mainās, ja ?
a, nu pareizi - ziemā apsniguši koki, vasarā - jūra :)
Publicēts: 18.03.10 11:39
 citēt
Vēl ir viens interesants fakts ja es pie bildes ielieku "dzēst" tad bildes reitings ceļās :amazing: kur loģika, vajadzēja tā ka reitings krīt tas pats ir ar 111
Publicēts: 18.03.10 11:49
 citēt
NilsS:

tev šķiet, ka tur kas laikam ejot būtiski mainās, ja ?
a, nu pareizi - ziemā apsniguši koki, vasarā - jūra :)

Man šķiet, ka ir jārunā faktos nevis tukšos apgalvojumos... Vai arī kāda jēga no teiktā savādāk? Tu gribi kaut ko mainīt, uzlabot? Tad davaj runājam konstruktīvi - kas ir nepareizi? Kāpēc? Kas jādara?

Pretējā gadījumā tas izskatās pēc kaijas - atlidoju, uzdirsu, aizlidoju - no respect.
Publicēts: 18.03.10 11:51
 citēt
apskatījos visus topus+ - tā arī bija, maz interesanta.
lūk arī secinājums/ieteikums - domā kā piesaistīt labus autorus ar interesantoem darbiem, nevis kačāt neko nedodošus reitingus un veidot labāko banalitāšu topus
Publicēts: 18.03.10 11:51
 citēt
zazis:Vēl ir viens interesants fakts ja es pie bildes ielieku "dzēst" tad bildes reitings ceļās :amazing: kur loģika, vajadzēja tā ka reitings krīt tas pats ir ar 111

loģika tāda, ka katrs balsojums ir matemātiskais aprēķins, ja tava balsojuma rezultātā, tu matemātiski palielini bildes reitingu, tad tas ceļas - ja bildes reitings ir 0, tad nobalsojot 111, tu pacel tās reitingu :)
Publicēts: 18.03.10 11:58 labots
 citēt
interesanti, ka tik daudz krenķu par sw utaml svarīgām lietām, toties par bildēm - klusums :)

vajadzētu blogā ieviest anonīmos balsojumus, pirmkārt, tad zustu jēga čomoties un ielīst.
vajadzētu uztaisīt sadaļu jūtīgajiem, kur ieliktās bildes vispār nekā nevērtē, tik iekomentē, ja vēlas
Publicēts: 18.03.10 12:02
 citēt
NilsS:apskatījos visus topus+ - tā arī bija, maz interesanta.
lūk arī secinājums/ieteikums - domā kā piesaistīt labus autorus ar interesantoem darbiem, nevis kačāt neko nedodošus reitingus un veidot labāko banalitāšu topus

:face-smile::face-smile::face-smile:

tu tikai neņem ļaunā, bet es tev arī gribētu ieteikumu pateikt (tavā stilā). Apskatījos tava bildes.. nuuu... iesaku tev pamācīties pāris gadiņu pie kāda meistara..
Publicēts: 18.03.10 12:09
 citēt
1) bildes tiek kārtotas pēc reitinga (tieši tāpat kā tas ir tagad)
2) kāds sakars balsojumu skaitam ar TOPu? Un ja daudzi sabalso 111 222 333?
Publicēts: 18.03.10 12:10
 citēt
Schnircks - objektivitātes balsojumos nav, jo te balso tikai par noteiktu veidu bildēm (puķites, zaķīši, saulrieti, meitenes). Pārējās bildes kurās redzamais nav populārs skats vai nesaprotams nebalso. Tad vēl par visiem zināmajiem bildētājiem par viņu bildēm neliek sliktas atzīmes :( ja tiešām viņa bilde nepatīk tad iet garām.
Publicēts: 18.03.10 12:20
 citēt
Arī pēc bildes stila var pateikt kas ir bildējis.... piem Gudris nebildēs puķītes vai forelljjanka meitenes :D
Publicēts: 18.03.10 12:24
 citēt
+++

Problēma ir tāda, ka Jūs uz blogu skataties kā uz kaut kādu baigo pro saitu, bet tas tā nav. Nav man intereses ņemties ar profesionāliem fotogrāfiem, piesaistīt viņu blogam, veidot fotopulciņus un nodarboties ar workshopiem (reizi gadā, vasaras plenērā ir maksimums). Fotoblogs ir portāls cilvēkiem ar kopējo interesi. Ne esmu fotogrāfs, ne man ambīcijas veidot fotoklubu. Gan bloga galerija, gan tops, gan forums - tas ir parasto cilvēku tusiņš.

Tev NilsS nepatīk topa bildes, bet ko tu tur sagaidīji redzēt? Tu man iesaki piesaistīt profesionālos fotogrāfus... nafig? Šis nav saits profesionāliem fotogrāfiem un tops ir domāts tiem cilvēkiem, kas liek bildes galerijā. Pašapliecināties, salīdzināt savu sniegumu (foto, draudzības, komentēšanas, mahinēšanas) ar citiem šī portāla iemītniekiem. Tu bildes galerijā neliec, par citu bildēm nebalso, tev neinteresē reitingi - vienīgā atbilde - fotobloga TOPs nav domāts tev. Pieņem to, cieni to.

Shnirck, tu gribi, lai topā ir redzamas tikai tur 10 bildes... Kāpēc ne 20 vai 50, vai 100? Kāpēc ar reitingu virs 5,5 nevis 4,5? Pēc kāda kritērija? Tagadēja sistēma tev ļauj piepildīt tavas vēlmes - gribi redzēt tikai labās bildes - skaties pirmās 10. Citam varbūt interesē pirmās 50! Kādam gribas redzēt, vai viņa bilde nav gadījumā 100-niekā... Tas ko tu piedāvā - davaj apgraizam tagadējo topu.. neredzu jēgu!
Publicēts: 18.03.10 12:47
 citēt
zazis:Arī pēc bildes stila var pateikt kas ir bildējis.... piem Gudris nebildēs puķītes vai forelljjanka meitenes :D
Kā Tu zini ? :face-wink: San ,sen appakaļ viena blogere kas bija mana modele atļāvās ielikt kā savējo.Bilde izsauca diezgan vētrainu diskusiju,daži pat komentēja ka ideja ir 10(tad vēl varēja tikai kritizēt).Cita lieta ka neinteresē un vienkārši tam nav laika. :face-wink:
Publicēts: 18.03.10 12:48 labots
 citēt
visu minēto iemeslu dēļ man arī šķiet ideāls risinājums atcelt visus balsojumus :)
tiesa nez par ko tad kašķētos :D
kas attiecas uz mani - ar prieku pamācītos, mazliet to jau esmu darījis.
Un šeit eksponēju 0,00 % savu darbu, jo arī tas vairs pasen neinteresē, pat stokos manu bilžu ir vairāk, nekā blogā.
PPS ja nu par personālijām, tad jau iepriekš apskatīju tavējās fočenes un tās šķita pilnīga draza
aiz intereses - ko vēlējies sacīt skatītājam ar šo, piemēram ?

www.fotoblog.lv...
vai
www.fotoblog.lv...
jeb
www.fotoblog.lv...
?

no cilvēka kas tik daudz runā es gaidīju vairāk
ak jā, tagad laikam jāgaida bans :face-crying:
Publicēts: 18.03.10 13:10 labots
 citēt
Tevis pieminētā bilde simbolizē vidējo pirksu pavērstu pret jebkāda veida tukšdiršiem un latviešiem vulgaris.

Un tu man lieliski kārtējo reizi parādīji, kāpēc man nav ne mazākās vēlmes "piesaistīt" visādus "fotoprofesionālus". Pilnīgi atsaldētā tauta.
Publicēts: 18.03.10 13:11
 citēt
Eliks:Tevis pieminētā bilde simbolizē vidējo pirksu pavērstu pret jebkāda veida tukšdiršiem un latviešiem vulgaris.

tad pacenties to pirkstu parādīt tā, lai skatītājam ir saprotams kas ko un kāpēc.
savādāk sanāk tukšdirsiens skaidrojot paša daiļradi
Publicēts: 18.03.10 13:15
 citēt
NilsS, vai kāds tu aizskarams :) Ar mazo pirkstiņu aizskar "dižmākslinieka" bilžukus un cilvēks uzvāras :)
Publicēts: 18.03.10 13:16 labots
 citēt
Eliks:NilsS, vai kāds tu aizskarams :) Ar mazo pirkstiņu aizskar "dižmākslinieka" bilžukus un cilvēks uzvāras :)

man atkal pretējs iespaids radās :)
tipa nemēģiniet kritizēt bloga topus utt šeit tas ir sliktais tonis - nebūt sajūsmā par dranķīšiem
neatkarīgi no visām runām - darbi noliks vietā kas ir kas
Publicēts: 18.03.10 13:21 labots
 citēt
da nē viss ok :) pēc pirmiem komentāriem pārstāju tevi uztvert nopietni.

tikai vienu nesaprotu, ko tāds dižmākslinieks vispār te dara...
Publicēts: 18.03.10 13:22
 citēt
Eliks:da nē viss ok :) pēc pirmiem komentāriem pārstāju tevi uztvert nopietni.

laikam tas ir labākais, kas ar mani šeit noticis, kopš janbo pārstāja likt 555
Publicēts: 18.03.10 13:26
 citēt
neatkarīgi no visām runām - darbi noliks vietā kas ir kas

Novēlu tev sasniegt statusu fotogrāfs Nr1, Latvijā ;)
Publicēts: 18.03.10 13:27 labots
 citēt
Eliks:neatkarīgi no visām runām - darbi noliks vietā kas ir kas

Novēlu tev sasniegt statusu fotogrāfs Nr1, Latvijā ;)

tāda nav un nebūs ! Kurš gan var pateikt - kas ir nr 1 ?
ir kādi pārdesmit labākie
PS paldies
Publicēts: 18.03.10 13:32
 citēt
hmm.. ar fotoportāliem gan viss ir vienkārši :P
Publicēts: 18.03.10 14:21
 citēt
NilsS:kas ir nr 1 ?

Gudris!

No talent, no brain,
No talent, no shame...
Publicēts: 19.03.10 15:01
 citēt
kuram iekshkaa potencsss buus she neko naivi nediedelees bet taa cherez stroku tikai kaadreiz aci ciparos iemetiis
Publicēts: 19.03.10 16:27
 citēt
ko var kasīties, bērnudārzs..
vai nu izliekas (nepatīk jaunās sistēmas plusi) vai arī par īsu smadzenes, lai saprastu balsošanas izmaiņas.
ja kādam uztrauc, ka "suudi" ir topu augšās, tad nu saproti - ka balso jau lietotāji.. un vienalga kāda balsošanas sistēma, tie tur būs augšā. tikai būs lietotāji, kuru bildes nevarēs tik viegli uzkačāt topos.
:)
Publicēts: 19.03.10 17:19
 citēt
dansiga:bishk patinu filmu apakaljam ..... BET .. ELIKS >>>>>>>>>>> es nekad nebalosju PAR PIRTDRAUGU BILDEEM ..... es pret taam esmu daudz klritiskaaka ... taapat kaa vinji pret manaam ..... a ko tagad dariit - noshauties!!!?!??!!? nu ties juusu aadminju uztveree "pirtsdraugi"..... tagad balso par manaam bildeem 333 ..... un nebalso par pokemponiem, jo tur ir tikai patiik/dzeest ......... AADMIONJI >..... atjedzaties!!!!! bloga balsoshanas sisteema ir dirssaaa ........ topaa ir pedeejaakie suudi!!!!!! .... ne velti es tagad teereeju savu laiku , lai ..... deinas liakaa sekot bildeem, kas man ljooti netiik ... un vienaa briidii es taam visam ielieku dzest ........ ( ir taada fiicha, ko juus esat palaidushi garaam, bet es varu vienaa dienaa ieliekt xxxx bildeem ileikt dzest .. ) ...... a tTOLKS?!???!?!?!! tik un taaa .. topaa ir suudi ....... nesaprotu, kaapeec aadminji, mani., guduru beibi , neuzklausa ;-(((((

:D
haahaaah.
tad beidz tērēt laiku. fotoblog.lv jau ir neatņemama daļa tavas dzīves. drausmīgi
Publicēts: 19.03.10 18:23
 citēt
Elik- citāts no tava teiktā: "nav sw domāts tikai pirtsdraugiem (kuri atkal kā tarakāni ir salīduši zem citiem nikiem bl**)"

Tas, ka esmu bijis kopā ar bloga cilvēkiem pirtī, jāsaprot, ka es arī esmu tarakāns vai vismaz piederīgs pie tādiem? Ja nemaldos, pirms kāda laika Eliks-admins pietiekami skaļi (un pamatoti) teica, ka personīgie apvainojumi šeit netiks pieļauti un par to būs "atvaļinājums". Vai nebūtu pamatoti, ja Eliks-admins Elikam-blogerim vismaz dzelteno kartiņu parādītu???

P.S. Un vēl, var jau būt, ka tā sauktie "pirtsdraugi" ir tikai "kolektīvā orgasma" guvēji, tad viss ir kārtībā, "pirtsdraugu" bildes parādās ievērojami (pat ļoti) retāk, piemēram, Eltona bildes (vai kompozīcijas) vairs neparādās...

P.P.S. Varbūt mazliet vairāk tolerances un viss būs kārtībā?

P.P.P.S. Ak jā, topika tēma- SW. Nu neceļās, kā ir 0,5, tā ir...
Publicēts: 19.03.10 18:46 labots
 citēt
Runā, ka ja neies vēlēt Saeimu, tad nu tā tava viena balss var "izšķirt visu" un Saeimā tiks tas un tas :) , bet Nils saka, ka Topā ir "draza", bet pats nebalso.... :cry: izlasīju šā topika pirmo lapu un sesto un septīto, gribas atgriezties pie pirmās lapas, jo tur viens šī portāla lietotājs minēja pokemonus, kas vārās blā blā blā, es gan te piereģistrējos, lai sagaidītu kādu komentāru, kas kā un ko varētu pamainīt, kā teikt mācīties un atrast iespējams domubiedrus un tā, lai jauki, bet retu reizi esmu saskāries ar kādu patiesu kritiku, jo balsojums "Dzēst" un svjo...nu neko nepasakot, kāda tad jēga? vai arī 1 1 1 utt es tieši gaidu to komentāru, kaut vai nopel to manu fotogrāfiju, paraudāšu, izdzeršu SW 0.7 un varbūt bildēt sākšu labāk :) gribas kaut ko iegūt, nevis tikai atrādīties.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. >

Mana info: