Gan jau kādam mētājas kāds vecs monitors, no kura vairs nav jēgas un kuru arī pārdot vairs nav vērts. Man kāreiz vajag monitoru, kas kko rādītu, kaut vai bez krāsām vai ar kkādām kreisām krāsām, vienalga kādā izšķirspējā utt. Vienkārši jebkādu monitoru, kas ir vecs, nevajadzīgs, bet tomēr kko vēl rāda, lūdzu uzdāviniet man!
es nupat kaa reiz izmetu aaraa labu sonju ctr 15 collu monitoru ko pirku pirms 10 gadiem pa 250 latiem... biju ielicis topiku, neviens nenaaca pakalj - buutu atdevis par velti
Laciz:es nupat kaa reiz izmetu aaraa labu sonju ctr 15 collu monitoru ko pirku pirms 10 gadiem pa 250 latiem... biju ielicis topiku, neviens nenaaca pakalj - buutu atdevis par velti
Nu man mājas viens 15 collu (laikam) vecs krabis ar izliekto ekrānu mētājas (ar šķībām krāsām) - bet vot nezinu vai to varēs pieslēgt pie ļaptoa - tajā laikā, kad tāds man mājās darbojās, laptopi vēl bij bērnu autiņos. Ja nemaldos bij pat problēmas pie jaunāka stacionārā kompja šo piemontēt
Man majas metajas laikam 19 colligs monis, vecs, liels ka teļļuks krasas raada, tik tas ka stikls apskrapets, nezinu no kaa, kad dabuju jau tads bija. Ja interese: raksti.
Not_good:Man majas metajas laikam 19 colligs monis, vecs, liels ka teļļuks krasas raada, tik tas ka stikls apskrapets, nezinu no kaa, kad dabuju jau tads bija. Ja interese: raksti.
Not_good piedāvājums ir GOOD. Tikai tāda niance, ka OGRĒ. Varbūt ir vēl kāds tik pat labsirdīgs kā Not_good, taču atrodas Rīgā (ja pārdaugavā, vispār super)?! Par cik man pašam nav autiņa, nebūs tik vienkārši to mantu no Ogres dabūt uz šejieni. Izmērs viņam arī ne tāds, ka somā varētu ielikt un stiept uz vilcienu...
alvils:Not_good piedāvājums ir GOOD. Tikai tāda niance, ka OGRĒ. Varbūt ir vēl kāds tik pat labsirdīgs kā Not_good, taču atrodas Rīgā (ja pārdaugavā, vispār super)?! Par cik man pašam nav autiņa, nebūs tik vienkārši to mantu no Ogres dabūt uz šejieni. Izmērs viņam arī ne tāds, ka somā varētu ielikt un stiept uz vilcienu...
viss atkarīgs no somas parametriem nja es ar varu piedāvāt diezgan sakarīgu crt, tikai ņemot vērā manu atrašanās vietu -talsi - paklusēju..
Anita_:man tikai liekas, ka man vinjsh barojaas nevis no datora, bet no rozetes.....es nejeedzu, vai tur ko var mainīt
Nekad mūžā neesmu redzējis moni,kurš barojas no datora (izņemot, protams, iebūvēto portabļa moni). P.S. Alvils varētu pamēģināt laimi arī boot.lv forumā.
Anita_:man tikai liekas, ka man vinjsh barojaas nevis no datora, bet no rozetes.....es nejeedzu, vai tur ko var mainīt
Nekad mūžā neesmu redzējis moni,kurš barojas no datora (izņemot, protams, iebūvēto portabļa moni). P.S. Alvils varētu pamēģināt laimi arī boot.lv forumā.
Jeb kuro var pieslegt caur kompi. Galvenais lai kompim butu izeja.
ivog: Nekad mūžā neesmu redzējis moni,kurš barojas no datora (izņemot, protams, iebūvēto portabļa moni). P.S. Alvils varētu pamēģināt laimi arī boot.lv forumā.
Man tas vecais barojās caur kompi Tur kompim pakaļā bij zem strāvas vada bij tāda pati ieeja, kur šo varēja iespraust