forum.gif
Lūdzu man uzdāvināt monitoru.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Lūdzu man uzdāvināt monitoru.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 14.03.10 12:15
 citēt
Gan jau kādam mētājas kāds vecs monitors, no kura vairs nav jēgas un kuru arī pārdot vairs nav vērts. Man kāreiz vajag monitoru, kas kko rādītu, kaut vai bez krāsām vai ar kkādām kreisām krāsām, vienalga kādā izšķirspējā utt. Vienkārši jebkādu monitoru, kas ir vecs, nevajadzīgs, bet tomēr kko vēl rāda, lūdzu uzdāviniet man!
Publicēts: 14.03.10 12:17
 citēt
Ko tu ar tādu spaini darīsi?
Publicēts: 14.03.10 12:21
 citēt
eizo?
Publicēts: 14.03.10 12:21
 citēt
Ungus:Ko tu ar tādu spaini darīsi?

Slēgšu klāt portatīvajam, kam iebūvētais beidzis savu kalpošanas periodu un devies uz laimīgākiem medību laukiem.
Publicēts: 14.03.10 12:22
 citēt
Maris:eizo?

kas ir eizo? :)
Publicēts: 14.03.10 12:25
 citēt
www.ss.lv... ..............., tjipa....................................:what:
Publicēts: 14.03.10 12:32
 citēt
es nupat kaa reiz izmetu aaraa labu sonju ctr 15 collu monitoru ko pirku pirms 10 gadiem pa 250 latiem... biju ielicis topiku, neviens nenaaca pakalj - buutu atdevis par velti :(
Publicēts: 14.03.10 12:34
 citēt
pa 15-25 ls, jau var arī nopirkt.......:what:
Publicēts: 14.03.10 12:56
 citēt
Laciz:es nupat kaa reiz izmetu aaraa labu sonju ctr 15 collu monitoru ko pirku pirms 10 gadiem pa 250 latiem... biju ielicis topiku, neviens nenaaca pakalj - buutu atdevis par velti :(

pfff. kkā šādu topiku esmu palaidis garām... :(
Publicēts: 14.03.10 13:07
 citēt
alvils:
Maris:eizo?

kas ir eizo? :)

Nezini kas ir EIZO?

Tatad nezini kas ir monitors.

:face-wink:
Publicēts: 14.03.10 13:14
 citēt
ritikoff:
Tatad nezini kas ir monitors.

:face-wink:

:(
Publicēts: 14.03.10 13:44 labots
 citēt
Nu man mājas viens 15 collu (laikam) vecs krabis ar izliekto ekrānu mētājas (ar šķībām krāsām) - bet vot nezinu vai to varēs pieslēgt pie ļaptoa - tajā laikā, kad tāds man mājās darbojās, laptopi vēl bij bērnu autiņos. Ja nemaldos bij pat problēmas pie jaunāka stacionārā kompja šo piemontēt :face-sad:
Publicēts: 14.03.10 13:45
 citēt
Man majas metajas laikam 19 colligs monis, vecs, liels ka teļļuks :D
krasas raada, tik tas ka stikls apskrapets, nezinu no kaa, kad dabuju jau tads bija.
Ja interese: raksti.
Publicēts: 14.03.10 14:02
 citēt
Not_good:Man majas metajas laikam 19 colligs monis, vecs, liels ka teļļuks :D
krasas raada, tik tas ka stikls apskrapets, nezinu no kaa, kad dabuju jau tads bija.
Ja interese: raksti.

uzrakstīju :)
Publicēts: 14.03.10 14:17
 citēt
Not_good piedāvājums ir GOOD. :) Tikai tāda niance, ka OGRĒ. Varbūt ir vēl kāds tik pat labsirdīgs kā Not_good, taču atrodas Rīgā (ja pārdaugavā, vispār super)?! Par cik man pašam nav autiņa, nebūs tik vienkārši to mantu no Ogres dabūt uz šejieni. Izmērs viņam arī ne tāds, ka somā varētu ielikt un stiept uz vilcienu...
Publicēts: 14.03.10 16:21
 citēt
alvils:Not_good piedāvājums ir GOOD. :) Tikai tāda niance, ka OGRĒ. Varbūt ir vēl kāds tik pat labsirdīgs kā Not_good, taču atrodas Rīgā (ja pārdaugavā, vispār super)?! Par cik man pašam nav autiņa, nebūs tik vienkārši to mantu no Ogres dabūt uz šejieni. Izmērs viņam arī ne tāds, ka somā varētu ielikt un stiept uz vilcienu...

viss atkarīgs no somas parametriem :bad_smile:
nja es ar varu piedāvāt diezgan sakarīgu crt, tikai ņemot vērā manu atrašanās vietu -talsi - paklusēju..
Publicēts: 14.03.10 16:47
 citēt
nu, man kā reizi ir viens lieks...maziņš gan:)
a kas man par to būs?:)
Publicēts: 14.03.10 16:52
 citēt
Anita_:nu, man kā reizi ir viens lieks...maziņš gan:)
a kas man par to būs?:)

maziņš tas vispār super, jo var arī sab.transportā pārvadāt. par to, kas Tev par to būs... a ko Tu gribi? :)
Publicēts: 14.03.10 17:05
 citēt
es tak nezinu, ko var gribēt....:))))
man tikai liekas, ka man vinjsh barojaas nevis no datora, bet no rozetes.....es nejeedzu, vai tur ko var mainīt:)
Publicēts: 14.03.10 17:13
 citēt
znachit tā....man nav laika gaidīt atbildi, bet, ja vajag, lai rīt paņemu līdzi, dod sms:)
Publicēts: 14.03.10 20:09
 citēt
Anita_:man tikai liekas, ka man vinjsh barojaas nevis no datora, bet no rozetes.....es nejeedzu, vai tur ko var mainīt:)

Nekad mūžā neesmu redzējis moni,kurš barojas no datora (izņemot, protams, iebūvēto portabļa moni).
P.S. Alvils varētu pamēģināt laimi arī boot.lv forumā.
Publicēts: 14.03.10 20:10
 citēt
Hmm, es arī nezinu, kas ir Eizo, kaut gan ar moņiem esmu pietiekami krāmējies.
Publicēts: 14.03.10 20:41
 citēt
ivog:
Anita_:man tikai liekas, ka man vinjsh barojaas nevis no datora, bet no rozetes.....es nejeedzu, vai tur ko var mainīt:)

Nekad mūžā neesmu redzējis moni,kurš barojas no datora (izņemot, protams, iebūvēto portabļa moni).

:face-smile: Jeb kuro var pieslegt caur kompi. Galvenais lai kompim butu izeja.
Publicēts: 14.03.10 20:58
 citēt
ivog:

Man tas vecais barojās caur kompi :D Tur kompim pakaļā bij zem strāvas vada bij tāda pati ieeja, kur šo varēja iespraust :)
Publicēts: 14.03.10 21:11
 citēt
eizo, savukārt, labprāt savāktu es :)
ja tas ir nopietni, PIESAKOS !
Publicēts: 14.03.10 22:49
 citēt
NilsS:eizo, savukārt, labprāt savāktu es :)
ja tas ir nopietni, PIESAKOS !

nakosa pietura - kosmodroms...:face-grin:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):