forum.gif
Slēptas ūdenzīmes :)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / Slēptas ūdenzīmes :)
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 14.03.10 13:16
 citēt
šitas gan gimpam registry.gimp.org...
Publicēts: 14.03.10 19:34
 citēt
Šitais tak foto veikalam ir nezinu sākot no kādas 5 versijas kā iebūvēta fīča:):) Vispār jau tieši tāpat dara ar slāņiem pa vissu laukumu udenszimes kas ipaši netrauce skatities:)
Publicēts: 14.03.10 20:16 labots
 citēt
:face-smile:To Lunis.
Sevišķi neuztrauc problēma - esu diletants fotobiznesā. Bet - pēc speču konsultācijas kameras regulējumos ielieku savu vārdu. Parādās bildes datos. Vai ar to pietiek, lai identificētu autoru? Paldies, ja ir laiks atbildei, veiksmi!:face-smile:
Publicēts: 14.03.10 21:56
 citēt
Voldemorts:kameras regulējumos ielieku savu vārdu.
es gan ne Lunis. bet aizdoma, ka Exif's rediģējams.
Publicēts: 14.03.10 22:16
 citēt
Pēc manām domām - Lv pārāk daudz uztraucas par kkādiem autortiesību pārkāpumiem. Es savas bildes iezīmēju tik ar logo - tas pats paredzēts tik reklāmai...
Publicēts: 14.03.10 22:19
 citēt
exif creator un raksti ko gribi
Publicēts: 14.03.10 22:41 labots
 citēt
Voldemorts::face-smile:To Lunis.
Sevišķi neuztrauc problēma - esu diletants fotobiznesā. Bet - pēc speču konsultācijas kameras regulējumos ielieku savu vārdu. Parādās bildes datos. Vai ar to pietiek, lai identificētu autoru? Paldies, ja ir laiks atbildei, veiksmi!:face-smile:

Parasti izīmē voisas kameras ar kurām tiek stradāts profesionāli , vai piemēram met bildes kautkur kospējā katlā , ir pietiekami daudz kantoru kur jaatskaitās par tatru uzbildēto kadru jāraksta papīri jānodod nerediģēti dati. Ir pasūtītāji kuri velās 100% visu matereālu ar garantiju ka neviens kadrs nav pazudis vai nogājis "Pa kreisi" :) Lidz ar to gadas ka izmanto autentifilātoru:) Man piemēram Vards rakstīts bija tikai lielajos Markos , visās parējās kamerās bija tikai aģentūra vai tas uz kuru kamera skaitās "Pirkta" , man pēdējā gadā divos abas kamerām ko lietoju visbiežāk skaitās uz asistenti otra uz lauleni caur ko visos arhīvos un automātiskos EXIF lasītājos uzrādās ka bilžu autores ir viņas , man tā ērtāk jo oficiāli LV neko nedaru :):) EXIF var paarakstīt taču tas ir nosakāms , var arī dzest taču fails bez EXIF netiek uzsskatīts par orģinālu. Faili kas mums ir servisoss pa 80% ir bez jebkādiem aizsardzības datiem izņemot EXIF mums vienkarši slēgta klientūra kurai nav izdevīgi "Jokot" piemeram "Haltūrējot" vai strādājot uz diskrētiem klientiem dzēšu jebkādus EXIF datus:):) A vieglas uzdesszīmes kas nevienam netraucē var likt pilnīgi uz jebkā piemēram reku evafloxsi.com udenzīmes biezā slānī ir pilnīgi uz visssa BET tas ir pasākums kur cilvēki pamatā pērk dāvinašanai un tas viss ir brīvi peiejams. Tie resusrsi kas mums piemēram ir taklāti , redaktori reālā laiķa redz kādas bildes skatās un kādas piemēram "Pa karsto" salinkotas , ja salinkotas tad vienkarši elementāri atver "Priekškatu" fotoveikalā un uzmet WEBadresi rezēm arī Tel kontaktiem :):) Tu tak zini ka ir bariem cilvēku kam NAUDU NEVAIG dod tik slavu , mums ir pretējais variants AUTORUS var neminēt , reķinu izsūtīsim.
Publicēts: 19.03.10 13:48
 citēt
Tāpat, uzies tavu fotogrāfiju kāds cilvēciņš no Ķīnas un tur arī realizēs,kļūs slavens, saņems balvas un daudz, daudz, daudz naudiņas :D tev nemaz nezinot :)
Publicēts: 19.03.10 13:59 labots
 citēt
Aicisiv:kļūs slavens, saņems balvas un daudz, daudz, daudz naudiņas :D tev nemaz nezinot :)
bet ja viņu zažopīs, tad izkvīkās pa pilnu programmu!:face-grin::grimace:
Publicēts: 19.03.10 14:16
 citēt
es kaadreiz redzeeju kaa kaadreiz vjetkonga puikas zem seviim vienu krievu pilseetu taa mezhdu nami nopipojushi bija un nevienam necik daljas ne par ko nebij tie kadreiz taalu ies ja rokas sasietas nebuus visaas lietaas un vietaas
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):