forum.gif
Revuenon / Jupiter 37a
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Revuenon / Jupiter 37a
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 15.03.10 12:39
 citēt
Pārdodu Revuenon special 35mm f/2.8
un
Jupiter 37-a

Jupīteram nobružājies priekšējās lēcas pārklājums, bildē gan to īsti nevar pamanīt, asumu neietekmē.
Izskatās ščitā bildites.lv...

Revuenonam viss okēy, lecināmā fragma.

Atsevišķi pa katru 20, ja ņem kopā , tad pa abiem 35.
Publicēts: 15.03.10 12:44
 citēt
ar smilšpapīru tīriji?
Publicēts: 15.03.10 12:54
 citēt
Publicēts: 15.03.10 13:00
 citēt
ss.lv ganjau kads liels gudrits ar domu tajsit makslu nopirks :face-smile:
Publicēts: 15.03.10 13:08
 citēt
var taisīt mākslu un nemākslu, objektīvs normāls jonathandael.multiply.com... :big_smile:
Publicēts: 15.03.10 13:57
 citēt
anonims_: tajsit makslu

Tu jau tatad ar MF esi piešāvies močīt. Iespēja papildināt kolekciju. :) Jupiters esot labs...
Publicēts: 15.03.10 14:15
 citēt
alvils, nu ne jau tik saskraapeets. tur taaaadaam flaareem jabut uz pretgaismaam...
Publicēts: 15.03.10 14:22
 citēt
nebiju pirmīt ielikto linku ar bildi atvēris... mjā, izskatās padīvaini... pat ne kā saskrāpēts... kas ar viņu?
Publicēts: 15.03.10 19:02
 citēt
Tas no iepriekšējā īpašnieka pārmērīgās vēlmes atbrīvoties no puteklīšiem, kas sasēduši uz priekšējās lēcas.
Publicēts: 15.03.10 19:08 labots
 citēt
SaDDoG:Tas no iepriekšējā īpašnieka pārmērīgās vēlmes atbrīvoties no puteklīšiem, kas sasēduši uz priekšējās lēcas.

tikko ieliku svaigu bildi ar šito zvēru, man ar uz priekšējās lēcas kkas līdzīgs, bet ja negriež ciet fragmu, ir okei :)
katrā ziņā šis stikls par savu cenu ir ideāls portretnieks!
Publicēts: 15.03.10 21:13
 citēt
ajajaajjj, lēca BAISA! Ir man 4gab 135mm 3gab f3.5 un 1 2.8, bija ineresanti salīdzinat ko kurš rāda. Jupiters 37A MC var droši stāvēt blakus Zeiss sonāram, bet Jupiters 37A bez MC var stāvet plauktā...
Publicēts: 15.03.10 21:22
 citēt
shauttra:ajajaajjj, lēca BAISA! Ir man 4gab 135mm 3gab f3.5 un 1 2.8, bija ineresanti salīdzinat ko kurš rāda. Jupiters 37A MC var droši stāvēt blakus Zeiss sonāram, bet Jupiters 37A bez MC var stāvet plauktā...
Man kādreiz bija arī Sonnar 4/135 Carl Zeiss Jena ar lēkājošo fragmu , kad tiko pie ļoti dīvaina Jupiters 37 MC ar kautkādu nestandarta dzidrinājumu tad Sonnar 4/135 Carl Zeiss uztirgoju momenta SUC salidzinajuma ar to Jupiters 37 MC kurš bija man , ka vēlāk izrādijās reziēm tādi exsemplāri gadijušies , Meneša beigās kad aptrukušās "Parastās lēcas" vai pa blatu reziēm viņā stelējuši iekšā "Kas ir noliktavā" caur ko manējais bija daudz smagāks un ideļai turēja pretgaismu bez blendes :):) Tik nesen uztirgoju cilvēkam kam ti vaizdēj vairāk kā man , pašam palika 135/2.8 Revuenons daudz maigāks par Jupiters 37 :):)
Publicēts: 15.03.10 21:25
 citēt
Lunis:
shauttra:ajajaajjj, lēca BAISA! Ir man 4gab 135mm 3gab f3.5 un 1 2.8, bija ineresanti salīdzinat ko kurš rāda. Jupiters 37A MC var droši stāvēt blakus Zeiss sonāram, bet Jupiters 37A bez MC var stāvet plauktā...
Man kādreiz bija arī Sonnar 4/135 Carl Zeiss Jena ar lēkājošo fragmu , kad tiko pie ļoti dīvaina Jupiters 37 MC ar kautkādu nestandarta dzidrinājumu tad Sonnar 4/135 Carl Zeiss uztirgoju momenta SUC salidzinajuma ar to Jupiters 37 MC kurš bija man , ka vēlāk izrādijās reziēm tādi exsemplāri gadijušies , Meneša beigās kad aptrukušās "Parastās lēcas" vai pa blatu reziēm viņā stelējuši iekšā "Kas ir noliktavā" caur ko manējais bija daudz smagāks un ideļai turēja pretgaismu bez blendes :):) Tik nesen uztirgoju cilvēkam kam ti vaizdēj vairāk kā man , pašam palika 135/2.8 Revuenons daudz maigāks par Jupiters 37 :):)

revuenons ir ir mīkstaks, bet Jupiters MC ir visai zvērīgs, sakumā ar to bildēju, tad domāju ka japaņem Zeiss, izrādās ļoti līdzīgi.. Tik tas MC man ar tādā pajāta stavoklī, bet jūzojams joprojām.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):