forum.gif
Nepieciešama palīdzība no fotošopa pārzinātājiem!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Nepieciešama palīdzība no fotošopa pārzinātājiem!
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 15.03.10 15:38
 citēt
Labdien,

Šad tad nākās bildē pārsalušas meičas, kā rezultātā āda uz bildes ir pleķu pleķaina, nu, tākā šai bildē (āda uz kājas) www.photodom.com...
Tas izskatās tik ļoti neestētiski, ka es labprāt to labotu, bet diemžēl nezinu, kā.

Ar cieņu,
Jūsu Gudris
Publicēts: 15.03.10 15:45
 citēt
ta poza ir diezgan dabiiga :)
Publicēts: 15.03.10 15:51
 citēt
visdabīgākā (un skaistākā) ir izspiestā riba! :face-devil-grin:
Publicēts: 15.03.10 15:51
 citēt
Errors. "Ar cieņu" - fake
Publicēts: 16.03.10 14:03
 citēt
Patīk, ka blogā uz konkrētu jautājumu, spameri izdomās 100 atbildes, bet neviena nebūs par lietu :amazing:
Publicēts: 16.03.10 14:08
 citēt
ja Alvils tēmu aizsāka nopietni, tad man arī interesē šī lieta.
Jo apzinos, ka tas kā es to mēģinu izdarīt noteikti nav pareizākais un vienkāršākais veids.
Publicēts: 16.03.10 14:09
 citēt
kaadi veel plekji? normaala kaaja :)
Publicēts: 16.03.10 14:10
 citēt
Andreass:ja Alvils tēmu aizsāka nopietni, tad man arī interesē šī lieta.

Laikam neviens nezin, kā to izdarīt... :face-crying:
Publicēts: 16.03.10 14:13
 citēt
Alvil, nu tak eļementarno...chroma green foniņu... sabildē telpā un sniegu piezīmē...telpā modele ir silta, mierīga un ar gludu ādu(sievites labākais draugs - pūderis)....:)
Publicēts: 16.03.10 14:18
 citēt
kā tieši fotošopā saucas komanda "pūderis"?:face-smile:
Publicēts: 16.03.10 14:26 labots
 citēt
netā daudz un dažādu pamācību, bet tā īsti neviens prātīgas nav.

Ja saskarās ar daudz pūtītēm utt, tad var šādi rīkoties:

www.tutiki.org...
Publicēts: 16.03.10 14:33
 citēt
būtu labāk ielicis kādu uzskatāmāku materiālu, lai cilvēks varu redzēt, iparast, pamēģināt un sniegt savu apstrādes rezultātu :what:
Publicēts: 16.03.10 14:34
 citēt
alvils:kā tieši fotošopā saucas komanda "pūderis"?:face-smile:

taustiņu kombinācija[alt]+[ctrl]+[delete] saucās GLAMOUR...:D
Publicēts: 16.03.10 14:35
 citēt
es domaju ka iesakuma iegadajies nomralu monitoru!
Publicēts: 16.03.10 14:36
 citēt
alvils:
Andreass:ja Alvils tēmu aizsāka nopietni, tad man arī interesē šī lieta.

Nolāde Imagenomic Portraiture, un problēma risināta ;)
Publicēts: 16.03.10 14:40
 citēt
Santis:
alvils:

Portraiture nogludinās ādu, šaubos vai atrisinās pleķainas ādas problēmu :what:
Publicēts: 16.03.10 14:50
 citēt
Santis:

Ir izmēģināta šī porcelāna/plastmasas mašinērija. Var pat šad tad izmantot, ja negriež vairāk par 25% :) BET pleķus tā eleganti no kājām ar to dabūt nost nesanāks...
Publicēts: 16.03.10 14:54
 citēt
alvils:
Santis:

Ir izmēģināta šī porcelāna/plastmasas mašinērija. Var pat šad tad izmantot, ja negriež vairāk par 25% :) BET pleķus tā eleganti no kājām ar to dabūt nost nesanāks...

nu tad pieseedi pie bildes pilnaa izmeeraa un padarbojies ar Patch Tool :face-wink:
Publicēts: 16.03.10 15:16
 citēt
tā portrature ir laba lieta, tikai vai nu neprotu vai nevar, bet gribu lai viņa tikai daļu ķermeņa aiztiek, bet to nekādi nevaru viņai ierādīt.
Neprasu tagad lekciju kā to izdarīt, bet pasakiet- to var? gan jau atradīšu kā.
Publicēts: 16.03.10 15:20 labots
 citēt
Andreass:tā portrature ir laba lieta, tikai vai nu neprotu vai nevar, bet gribu lai viņa tikai daļu ķermeņa aiztiek, bet to nekādi nevaru viņai ierādīt.
Neprasu tagad lekciju kā to izdarīt, bet pasakiet- to var? gan jau atradīšu kā.

var (ne tikai ar portraiture, bet arī ar maskām) - varu kādreiz parādīt :)
Publicēts: 16.03.10 15:21 labots
 citēt
Alvīīl, nu Tu tak to visu nopietni nē...nomierini mani, plīz! :D

Karoč, spamojiet tik tālāk vieni paši, man tulīt tanta viena būs klāt, kas savas "aces" rādīs un vēl naudu par to dos...:D
Publicēts: 16.03.10 15:39
 citēt
imgfoto, nu tas ir "divi vienā". ierēciens par Gudri :face-devil-grin: plus zinātkāre, jo es tiešām nemāku šādus pleķus smuki dabūt nost... :face-crying:
Publicēts: 16.03.10 16:24 labots
 citēt
Da ne voinas , šitādam Webam jasaka ka pat Kruta :):) Tas gan jau modeļa ne autora nopelns.
Publicēts: 16.03.10 17:00
 citēt
Gudris::face-grin::face-grin::face-grin: man patīk ka viss ir dabīgi :face-kiss::face-kiss::face-kiss:

ikrs izskatās nejēdzīgi
Publicēts: 16.03.10 18:37
 citēt
ir viens veids, pats pamegjinaaju konkreetai bildei - it kaa sanaak. tikai ir jaazin kas ir maska un overlay mode...
taatad...
- ctrl+J taisam dublikaatu layerim (bildei)
- visam jaunajam lajerim taisam Gausian Blur apmeram 3 liidz 6 pikselji
- jaunajam layerim taisam masku, pielejam ar melno
- jaunaa layera masku ar baltu pieziimeejam vajadziigaas vietas - aadu (kaajas, rokas utt)
- jaunajam lajerim liekam overlay mode uz Lighten
- jauno lajeri atkal dubleejam (ar visu masku protams) ctrl+j
- un shim lajerim liekam overlay mode uz Darken
- abiem maskotajiem layeriem atsevishkji mainam opacity atkariibaa no veelamaa efekta (apmeeram no 20% liidz 75%)
nu taa...
Publicēts: 16.03.10 18:43
 citēt
Gudris:
NilsS:
ikrs izskatās nejēdzīgi
NEJĒDZĪGI :haha::haha::haha: un vēl tas kubiks nav īsti pareizi noslīpēts..un striķis padilis...karoče bilde dirsā :face-crying:

starp citu tev ir redzētas tīri labas bildes, bez ironijas.
Publicēts: 16.03.10 19:02
 citēt
Tā arī nesapratu, kas tai Gudra bildei vainas....nekādus pleķus neredzu...parasta cilvēka āda.
Publicēts: 17.03.10 07:04
 citēt
alora:Tā arī nesapratu, kas tai Gudra bildei vainas....nekādus pleķus neredzu...parasta cilvēka āda.

Wot, wot!!!!!
Pilnīgi piekrītu! Pieraduši te visi pie nopūderētiem skuķiem...kopš nopirku brilles ieraudzīju cik patiesībā cilvēki ir nesmuki...līdz tam visi tādi glamūrīgi likās...:D
Publicēts: 17.03.10 07:44
 citēt
alora:Tā arī nesapratu, kas tai Gudra bildei vainas....nekādus pleķus neredzu...parasta cilvēka āda.

nu man ar nakas piekrist....
petiju...bilde pat patik.. :)
Publicēts: 17.03.10 10:21
 citēt
mandrake7:ir viens veids, pats pamegjinaaju konkreetai bildei - it kaa sanaak. tikai ir jaazin kas ir maska un overlay mode...
taatad...
- jaunaa layera masku ar baltu pieziimeejam vajadziigaas vietas - aadu (kaajas, rokas utt)
- abiem maskotajiem layeriem atsevishkji mainam opacity atkariibaa no veelamaa efekta (apmeeram no 20% liidz 75%)
nu taa...

o! beidzot kāds! paldies! šito izmēģināšu.
Publicēts: 17.03.10 10:25
 citēt
alvils:
mandrake7:ir viens veids, pats pamegjinaaju konkreetai bildei - it kaa sanaak. tikai ir jaazin kas ir maska un overlay mode...
taatad...
nu taa...

o! beidzot kāds! paldies! šito izmēģināšu.

moš labāk pirms bildēšanas apskatīties kādas izskatās kājas, rokas un vēl šis tas + pūderēt utt ?
 citēt
anonims_:

nu man ar nakas piekrist....

jūs galīgi saspiedušies? par šitādiem tekstiem vajadzētu jums noņemt canon un nikon un piešķirt oly! PAR SODU! kāja ir tik pleķaina, lai meiča ar ararām acīs lūgtu izņemt bildi no publiskās telpas (man līdzīgs gadījums ir bijis). bet nu, varbūt jums vērts paklausīties, ko imgfoto saka, un NOPIRKT BRILLES!
 citēt
Alvil paņem konīti un nāc pie manis ciemā... parādīšu vairākus variantus... ;)
Publicēts: 17.03.10 10:27
 citēt
NilsS:

moš labāk pirms bildēšanas apskatīties kādas izskatās kājas, rokas un vēl šis tas + pūderēt utt ?

konkrētā gadījumā tā gan vajadzēja darīt. es to nebildēju, un man pofig, ar ko Gudris nodarbojas. :)

BET ne visi un ne vienmēr bildē tikai un vienīgi studijā, visu lēnām uz vietas pārdomājot, nostrādājot utt. gadās arī bildēt apstākļos, kuros tam nav nedz laika, nedz resursu! :face-glasses:
Publicēts: 17.03.10 10:28
 citēt
alvils:
anonims_: nu man ar nakas piekrist....

jūs galīgi saspiedušies? par šitādiem tekstiem vajadzētu jums noņemt canon un nikon un piešķirt oly! PAR SODU! kāja ir tik pleķaina, lai meiča ar ararām acīs lūgtu izņemt bildi no publiskās telpas (man līdzīgs gadījums ir bijis). bet nu, varbūt jums vērts paklausīties, ko imgfoto saka, un NOPIRKT BRILLES!

ir ir uz ciskas redzams, ka meitenei bijis auksti :)
man tomēr vēl vairāk acīs griež tas dramatiski noēnotais ikrs !
Publicēts: 17.03.10 10:28
 citēt
Luxferre:Alvil paņem konīti un nāc pie manis ciemā... parādīšu vairākus variantus... ;)

Krišjāni, tak krīze valstī. Konīšiem dālderu nepietiek, pēdējās kapeikas aiziet filmiņām...
Publicēts: 17.03.10 10:29
 citēt
alvils:
NilsS:

konkrētā gadījumā tā gan vajadzēja darīt. es to nebildēju, un man pofig, ar ko Gudris nodarbojas. :)

BET ne visi un ne vienmēr bildē tikai un vienīgi studijā, visu lēnām uz vietas pārdomājot, nostrādājot utt. gadās arī bildēt apstākļos, kuros tam nav nedz laika, nedz resursu! :face-glasses:

tad, manuprāt, ir divi varianti - nespiest pogu vispār :)
vai arī ja reiz x faktoru dēļ nospiesta - atdot bildes ieinteresētajai pusei, lai tā izbauda, nevis publiskot
Publicēts: 17.03.10 15:27
 citēt
alvils:
Luxferre:Alvil paņem konīti un nāc pie manis ciemā... parādīšu vairākus variantus... ;)

Krišjāni, tak krīze valstī. Konīšiem dālderu nepietiek, pēdējās kapeikas aiziet filmiņām...

:what:
Publicēts: 17.03.10 15:37
 citēt
Publicēts: 17.03.10 15:53
 citēt
Ja par katru blogera bezjēdzīgo komentāru LR budžētā ieskaitītos 1 santīms, tad mēs varētu pildīt SVF funkcijas.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):