Šad tad nākās bildē pārsalušas meičas, kā rezultātā āda uz bildes ir pleķu pleķaina, nu, tākā šai bildē (āda uz kājas) www.photodom.com... Tas izskatās tik ļoti neestētiski, ka es labprāt to labotu, bet diemžēl nezinu, kā.
ja Alvils tēmu aizsāka nopietni, tad man arī interesē šī lieta. Jo apzinos, ka tas kā es to mēģinu izdarīt noteikti nav pareizākais un vienkāršākais veids.
Alvil, nu tak eļementarno...chroma green foniņu... sabildē telpā un sniegu piezīmē...telpā modele ir silta, mierīga un ar gludu ādu(sievites labākais draugs - pūderis)....
Nolāde Imagenomic Portraiture, un problēma risināta
Ir izmēģināta šī porcelāna/plastmasas mašinērija. Var pat šad tad izmantot, ja negriež vairāk par 25% BET pleķus tā eleganti no kājām ar to dabūt nost nesanāks...
Nolāde Imagenomic Portraiture, un problēma risināta
Ir izmēģināta šī porcelāna/plastmasas mašinērija. Var pat šad tad izmantot, ja negriež vairāk par 25% BET pleķus tā eleganti no kājām ar to dabūt nost nesanāks...
nu tad pieseedi pie bildes pilnaa izmeeraa un padarbojies ar Patch Tool
tā portrature ir laba lieta, tikai vai nu neprotu vai nevar, bet gribu lai viņa tikai daļu ķermeņa aiztiek, bet to nekādi nevaru viņai ierādīt. Neprasu tagad lekciju kā to izdarīt, bet pasakiet- to var? gan jau atradīšu kā.
Andreass:tā portrature ir laba lieta, tikai vai nu neprotu vai nevar, bet gribu lai viņa tikai daļu ķermeņa aiztiek, bet to nekādi nevaru viņai ierādīt. Neprasu tagad lekciju kā to izdarīt, bet pasakiet- to var? gan jau atradīšu kā.
var (ne tikai ar portraiture, bet arī ar maskām) - varu kādreiz parādīt
ir viens veids, pats pamegjinaaju konkreetai bildei - it kaa sanaak. tikai ir jaazin kas ir maska un overlay mode... taatad... - ctrl+J taisam dublikaatu layerim (bildei) - visam jaunajam lajerim taisam Gausian Blur apmeram 3 liidz 6 pikselji - jaunajam layerim taisam masku, pielejam ar melno - jaunaa layera masku ar baltu pieziimeejam vajadziigaas vietas - aadu (kaajas, rokas utt) - jaunajam lajerim liekam overlay mode uz Lighten - jauno lajeri atkal dubleejam (ar visu masku protams) ctrl+j - un shim lajerim liekam overlay mode uz Darken - abiem maskotajiem layeriem atsevishkji mainam opacity atkariibaa no veelamaa efekta (apmeeram no 20% liidz 75%) nu taa...
alora:Tā arī nesapratu, kas tai Gudra bildei vainas....nekādus pleķus neredzu...parasta cilvēka āda.
Wot, wot!!!!! Pilnīgi piekrītu! Pieraduši te visi pie nopūderētiem skuķiem...kopš nopirku brilles ieraudzīju cik patiesībā cilvēki ir nesmuki...līdz tam visi tādi glamūrīgi likās...
mandrake7:ir viens veids, pats pamegjinaaju konkreetai bildei - it kaa sanaak. tikai ir jaazin kas ir maska un overlay mode... taatad... - ctrl+J taisam dublikaatu layerim (bildei) - visam jaunajam lajerim taisam Gausian Blur apmeram 3 liidz 6 pikselji - jaunajam layerim taisam masku, pielejam ar melno - jaunaa layera masku ar baltu pieziimeejam vajadziigaas vietas - aadu (kaajas, rokas utt) - jaunajam lajerim liekam overlay mode uz Lighten - jauno lajeri atkal dubleejam (ar visu masku protams) ctrl+j - un shim lajerim liekam overlay mode uz Darken - abiem maskotajiem layeriem atsevishkji mainam opacity atkariibaa no veelamaa efekta (apmeeram no 20% liidz 75%) nu taa...
mandrake7:ir viens veids, pats pamegjinaaju konkreetai bildei - it kaa sanaak. tikai ir jaazin kas ir maska un overlay mode... taatad... - ctrl+J taisam dublikaatu layerim (bildei) - visam jaunajam lajerim taisam Gausian Blur apmeram 3 liidz 6 pikselji - jaunajam layerim taisam masku, pielejam ar melno - jaunaa layera masku ar baltu pieziimeejam vajadziigaas vietas - aadu (kaajas, rokas utt) - jaunajam lajerim liekam overlay mode uz Lighten - jauno lajeri atkal dubleejam (ar visu masku protams) ctrl+j - un shim lajerim liekam overlay mode uz Darken - abiem maskotajiem layeriem atsevishkji mainam opacity atkariibaa no veelamaa efekta (apmeeram no 20% liidz 75%) nu taa...
o! beidzot kāds! paldies! šito izmēģināšu.
moš labāk pirms bildēšanas apskatīties kādas izskatās kājas, rokas un vēl šis tas + pūderēt utt ?
alora:Tā arī nesapratu, kas tai Gudra bildei vainas....nekādus pleķus neredzu...parasta cilvēka āda.
nu man ar nakas piekrist.... petiju...bilde pat patik..
jūs galīgi saspiedušies? par šitādiem tekstiem vajadzētu jums noņemt canon un nikon un piešķirt oly! PAR SODU! kāja ir tik pleķaina, lai meiča ar ararām acīs lūgtu izņemt bildi no publiskās telpas (man līdzīgs gadījums ir bijis). bet nu, varbūt jums vērts paklausīties, ko imgfoto saka, un NOPIRKT BRILLES!
moš labāk pirms bildēšanas apskatīties kādas izskatās kājas, rokas un vēl šis tas + pūderēt utt ?
konkrētā gadījumā tā gan vajadzēja darīt. es to nebildēju, un man pofig, ar ko Gudris nodarbojas.
BET ne visi un ne vienmēr bildē tikai un vienīgi studijā, visu lēnām uz vietas pārdomājot, nostrādājot utt. gadās arī bildēt apstākļos, kuros tam nav nedz laika, nedz resursu!
anonims_:
nu man ar nakas piekrist.... petiju...bilde pat patik..
jūs galīgi saspiedušies? par šitādiem tekstiem vajadzētu jums noņemt canon un nikon un piešķirt oly! PAR SODU! kāja ir tik pleķaina, lai meiča ar ararām acīs lūgtu izņemt bildi no publiskās telpas (man līdzīgs gadījums ir bijis). bet nu, varbūt jums vērts paklausīties, ko imgfoto saka, un NOPIRKT BRILLES!
ir ir uz ciskas redzams, ka meitenei bijis auksti man tomēr vēl vairāk acīs griež tas dramatiski noēnotais ikrs !
konkrētā gadījumā tā gan vajadzēja darīt. es to nebildēju, un man pofig, ar ko Gudris nodarbojas.
BET ne visi un ne vienmēr bildē tikai un vienīgi studijā, visu lēnām uz vietas pārdomājot, nostrādājot utt. gadās arī bildēt apstākļos, kuros tam nav nedz laika, nedz resursu!
tad, manuprāt, ir divi varianti - nespiest pogu vispār vai arī ja reiz x faktoru dēļ nospiesta - atdot bildes ieinteresētajai pusei, lai tā izbauda, nevis publiskot