forum.gif
kas tas par plekji uz bildes-palidziet saprast!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / kas tas par plekji uz bildes-palidziet saprast!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 15.03.10 20:28
 citēt
vardu sakot- aizvakar paradijas peksni plekis,domaju ka uz objektiva,bet vaina nav tajaa,jo pamainot tos nekas nemainijas
notiriju spoguli uzmanigi no tas puses kurai viegli var tikt klat,arii nekas nemainas
divaini ir tas,ka visn-tas pkeis ir dazadas intensitates, sis ir tads gaiss,dazas vins ir tumsaks,ja nebildee debesis neredz vispar..
man dikti bail,ka tas nav kads mistiskais mitrums..
tatad- es lotyi gribetu noskaidrot kas tas ir, un ko man darit....
tulit ieliksu noradi uz bildi
Publicēts: 15.03.10 20:32
 citēt
iekiec kādu bildi ar to pleķi
Publicēts: 15.03.10 20:33
 citēt
matrica?
Publicēts: 15.03.10 20:34
 citēt
izklausās aizdomīgi, vairākās nominācijās.........................., spogulis vainīgs nav 100%, to labāk netramdīt, visdrīzāk kaut kas uz matricas, vai arī šitais topiks podj....ka:bad_smile:
Publicēts: 15.03.10 20:36 labots
 citēt
piedodiet,man gluko mobilais internets,nevaru normali ielikt bildi
vienigais variants seit
foto2.inbox.lv...
parole-plekis

nee,monitors nav vainigs tocna:face-glasses:
nu es zinu,ka spoguli tramdit nevajag....bet es cereju ka tomer vaina vinjaa, nezinu citas ndiskuijas esmu lasijusi ka var taa uzmanigi tiri,es ar ar to neaizraujos
bildei briesmiga kvaliitate,jo tas caur kuga logu,bet tam jau nav nozimres
Publicēts: 15.03.10 20:37
 citēt
uuu, tas tak mats vai pūka uz matricas, vai tuvumā!
Publicēts: 15.03.10 20:38
 citēt
tur ir daži puteklīši un kaut kāds matiņš, vajag matricu notīrīt
Publicēts: 15.03.10 20:38
 citēt
caur logu bildēts?
Publicēts: 15.03.10 20:42
 citēt
caur logu,jaa
kaa notirit?
Publicēts: 15.03.10 20:44
 citēt
bija topiks par matricu tīrīšanu, ir fotoskola, topikā bija adreses pieminētas, es tīru pats, adreses attiecīgi nezinu
Publicēts: 15.03.10 20:59
 citēt
Publicēts: 15.03.10 21:18 labots
 citēt
tev toč tur mats ir iekšā ticis :)
notīrīt var ar augstākminētajiem priekšmetiem. Nav sarežģīti (ja rokas pareizi aug). Bet tā vai tā 100% perfekti neiztīrīsi. Pēc laika atkal parādās. Jo visus putekļu nevar noņemt. Paliek matricas stūrīšos............ Labāk tomēr iztīrīs Canon centrā (ja tev Canons).
Publicēts: 15.03.10 22:27
 citēt
mana problema ir taa ka esmu Irijaa
meginasu kaut kaa pasas spekiem, tapec jau nacu pec padoma
un ka ir ar vnk izpusanu, es domaju pati izpust ar elpu,ja jau tas mats..jebsu tas skaitas mulkigi
Publicēts: 15.03.10 22:30
 citēt
ar elpu nepūt, dabūsi iekšā mitrumu, labāk kādu mazu pumpi.
Publicēts: 15.03.10 22:30
 citēt
tille-bille:mana problema ir taa ka esmu Irijaa
meginasu kaut kaa pasas spekiem, tapec jau nacu pec padoma
un ka ir ar vnk izpusanu, es domaju pati izpust ar elpu,ja jau tas mats..jebsu tas skaitas mulkigi
muļķīgi, izlasi fotoaparāta instrukciju, nopērc tās tīrāmās lāpstiņas un mēģini
Publicēts: 15.03.10 22:31
 citēt
p.s. tur bez tā mata, vēl pārs puteklīši bija
Publicēts: 15.03.10 22:44
 citēt
Vislabāk izpūst ar speciālo balonņu, līdzīgs klizmai, domāju, ka fotolietu bodēs ir dabonams
Publicēts: 15.03.10 22:44
 citēt
es varu sabojat pusot?
jocigi par to mitrumu,ja nemaldos kaut kur biju lasijusi ka pat var ar spirtu tirit,es taks nebusu to nosapnojusi:D
Publicēts: 16.03.10 00:48
 citēt
Tas isstās pēc MATA kas ieķeries SPOGUĻA MALĀ! Nonem objektīvu un IZMNĪGI paskaties tā no nalas uz SPOGULA prieksējo malu:)
Publicēts: 16.03.10 08:49
 citēt
ivog:Vislabāk izpūst ar speciālo balonņu, līdzīgs klizmai, domāju, ka fotolietu bodēs ir dabonams
Cik var vienu un to pašu ???:anger: Nekādā gadijumā ne ar ko NEPŪST !!! Atsūkt ar to klizmenieku,un tikai.No bumbiera tu vēl,pilnai laimei ,uz matricas dabūsi talku un citus sū... ,no specialā saspiestā gaisa (ja sadomāsi to izmantot)kondensātu kas rodas saspiestajai gāzei izplešoties,tad pie tā piecepsies putekļi un vienalga dabūsi tīrīt ar speclīdzekļiem vai servisā! ;)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):