vardu sakot- aizvakar paradijas peksni plekis,domaju ka uz objektiva,bet vaina nav tajaa,jo pamainot tos nekas nemainijas notiriju spoguli uzmanigi no tas puses kurai viegli var tikt klat,arii nekas nemainas divaini ir tas,ka visn-tas pkeis ir dazadas intensitates, sis ir tads gaiss,dazas vins ir tumsaks,ja nebildee debesis neredz vispar.. man dikti bail,ka tas nav kads mistiskais mitrums.. tatad- es lotyi gribetu noskaidrot kas tas ir, un ko man darit.... tulit ieliksu noradi uz bildi
izklausās aizdomīgi, vairākās nominācijās.........................., spogulis vainīgs nav 100%, to labāk netramdīt, visdrīzāk kaut kas uz matricas, vai arī šitais topiks podj....ka
nee,monitors nav vainigs tocna nu es zinu,ka spoguli tramdit nevajag....bet es cereju ka tomer vaina vinjaa, nezinu citas ndiskuijas esmu lasijusi ka var taa uzmanigi tiri,es ar ar to neaizraujos bildei briesmiga kvaliitate,jo tas caur kuga logu,bet tam jau nav nozimres
tev toč tur mats ir iekšā ticis notīrīt var ar augstākminētajiem priekšmetiem. Nav sarežģīti (ja rokas pareizi aug). Bet tā vai tā 100% perfekti neiztīrīsi. Pēc laika atkal parādās. Jo visus putekļu nevar noņemt. Paliek matricas stūrīšos............ Labāk tomēr iztīrīs Canon centrā (ja tev Canons).
mana problema ir taa ka esmu Irijaa meginasu kaut kaa pasas spekiem, tapec jau nacu pec padoma un ka ir ar vnk izpusanu, es domaju pati izpust ar elpu,ja jau tas mats..jebsu tas skaitas mulkigi
tille-bille:mana problema ir taa ka esmu Irijaa meginasu kaut kaa pasas spekiem, tapec jau nacu pec padoma un ka ir ar vnk izpusanu, es domaju pati izpust ar elpu,ja jau tas mats..jebsu tas skaitas mulkigi
muļķīgi, izlasi fotoaparāta instrukciju, nopērc tās tīrāmās lāpstiņas un mēģini
ivog:Vislabāk izpūst ar speciālo balonņu, līdzīgs klizmai, domāju, ka fotolietu bodēs ir dabonams
Cik var vienu un to pašu ??? Nekādā gadijumā ne ar ko NEPŪST !!! Atsūkt ar to klizmenieku,un tikai.No bumbiera tu vēl,pilnai laimei ,uz matricas dabūsi talku un citus sū... ,no specialā saspiestā gaisa (ja sadomāsi to izmantot)kondensātu kas rodas saspiestajai gāzei izplešoties,tad pie tā piecepsies putekļi un vienalga dabūsi tīrīt ar speclīdzekļiem vai servisā!