Hello visi kuri ir zinoshi un pieredzejusi, varbut kads ari no jums var uzrakstiit ieteikumus...
Stasts gauzam vienkars rada gabals velas pirkt ka savu pirmo fotoaparatu sony A450(www.dpreview.com...)... bildet doma ainavinjas un pukites...bet nemot vera vina velmes stikls bus japeerk jebkura versija.. tadel mani argumenti vinjam ir par maz ka to sony nevajag cena kura ielist par body drosi ka ap 350-400 lvl nu un stikls jau skaidrs... cik naudinju gribes teret tads bus japerk... aktuali bodijs Sony A450 vai ... ?
Interesanti bet laikam vajadzetu kko kas ir universlakas stiklu zinju un pieejamibas zinja utt... noteikti canon vai nikon tikai modeli nav skaidi vel ja kadam ir ko ieteitkt rakstat
Interesanti bet laikam vajadzetu kko kas ir universlakas stiklu zinju un pieejamibas zinja utt... noteikti canon vai nikon tikai modeli nav skaidi vel ja kadam ir ko ieteitkt rakstat
SLRR:Interesanti bet laikam vajadzetu kko kas ir universlakas stiklu zinju un pieejamibas zinja utt... noteikti canon vai nikon tikai modeli nav skaidi vel ja kadam ir ko ieteitkt rakstat
Ja nezini ko gribi taatad nevajag neko
Es zinu ko Gribu un un man ir... jautaju pec ieteikumiem ,lai var tos nodot talak cilvekam... kurs velas versijas... vairakas par manam
Tāpat kā canoniem un nikoniem, ar f/2.8 var nosegt visu intervālu no 16-200mm Fiksu daudzums arī ir pietiekams visādiem dzīves gadījumiem
Katrā ziņā, ja man tagad būtu jāpērk kamera, es pirktu Pentax K-x (Vai, ja daudz naudas, Pentax K-7), nevis budžeta bezmotora Nikon3000 vai Nikon5000. Šiem gan ir jebļa ar stikliem. Tie, kas lēti, tiem nav autofokusa. Tiem, kam autofokuss, tie salīdzinoši krietni dārgāki
Turpinot Gudra tēmu - Pentax arī neņem, pārāk daudz mūsējo paliek, gribam būt atšķirīgi un īpaši. Bet, ja nopietni, neredzu nekādas problēmas ar Pentax stiklu pieejamību. Nu, OK, ja vajag tele, garāku par 300mm, tad jā ... nav
es jau gribēju teikt, a nafig ne D3, bet tad pārlasīju, ka prasība ir SĀKUMA komplektam, un sapratu, ka jā, D700 būs īstais! stiks varētu būt arī 200mm f/2 VR, bet ir jau arī citi tīri tā nekas... kaut vai piem., 200-400/2.8. Sākumā jau ar fixiem reti kurš prot kā nākas operēt, var ar zūmiņu paspēlēties nedaudz un tā...
es jau gribēju teikt, a nafig ne D3, bet tad pārlasīju, ka prasība ir SĀKUMA komplektam, un sapratu, ka jā, D700 būs īstais! stiks varētu būt arī 200mm f/2 VR, bet ir jau arī citi tīri tā nekas... kaut vai piem., 200-400/2.8. Sākumā jau ar fixiem reti kurš prot kā nākas operēt, var ar zūmiņu paspēlēties nedaudz un tā...
Te paris indiviti ipashi izcelas ar pieklajibu... ;P vajadzetu tadiem uzbuvet [url=www.spamotajiem.lv]www.spamotajiem.lv[/url]
alvils:pag pag, ne tik strauji. mēs neesam pāris. mēs katrs par sevi!
vel mazliet mazliet un spamotaji viens otram gribes izdedzinat acis ar 1200-1700 kkadiem jautajums bija gauzam vnk un pa teemu nevajag te stiept tagad to ko nepastiept
Romis:ņem nikonu, pārŗak daudz kanonisti savairojušies
Cilvēks grib jaunu, un budžets ir 350-400, tātatd nikons nesanāk, jo nikons sākas no d90. Nevar uzskatīt par normālu tādu kameru, uz kuras pilnvērtīgi nefunkcionē visi tā paša ražotāja pašlaik ražotie objektīvi (tas par visiem nikon entry leveļiem)
Skaista bija tautu meita, kura neļāvās ...Daiļavas (un šei tādas ir, pat ļoti spēcigā sastāvā -( spiežot pēc darbiem)! nu sakiet junoioriem, ar cik vienkāršien līdzekļiem Jūs radiet skaistumu... ...
ivog:Turpinot Gudra tēmu - Pentax arī neņem, pārāk daudz mūsējo paliek, gribam būt atšķirīgi un īpaši. Bet, ja nopietni, neredzu nekādas problēmas ar Pentax stiklu pieejamību. Nu, OK, ja vajag tele, garāku par 300mm, tad jā ... nav
ivog:Turpinot Gudra tēmu - Pentax arī neņem, pārāk daudz mūsējo paliek, gribam būt atšķirīgi un īpaši. Bet, ja nopietni, neredzu nekādas problēmas ar Pentax stiklu pieejamību. Nu, OK, ja vajag tele, garāku par 300mm, tad jā ... nav
SLRR:Hello visi kuri ir zinoshi un pieredzejusi, varbut kads ari no jums var uzrakstiit ieteikumus...
Stasts gauzam vienkars rada gabals velas pirkt ka savu pirmo fotoaparatu sony A450(www.dpreview.com...)... bildet doma ainavinjas un pukites...bet nemot vera vina velmes stikls bus japeerk jebkura versija.. tadel mani argumenti vinjam ir par maz ka to sony nevajag cena kura ielist par body drosi ka ap 350-400 lvl nu un stikls jau skaidrs... cik naudinju gribes teret tads bus japerk... aktuali bodijs Sony A450 vai ... ?