forum.gif
glezna "Viena zieda ekstāze"
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / glezna "Viena zieda ekstāze"
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 16.03.10 17:23
 citēt
Gleznots darbs tika akvareljtehnikā. Izmēri: 71x46

Glezna varbut sak atgadinat pavasara mošanos ka apkart viss paliek krāsaināks un i tikai viena vēlme izsmaržot šo zieda burvīgo smaržu, tāpēc es to baudīju glenojot ar otas triepieniem un jūtot ši zieda katru daļiņu , kas apvieno šo visu gleznojumu. ja kas interese, rakstiet uz manu e-pastu meldra1987@inbox.lv.:face-smile:
Publicēts: 16.03.10 17:24
 citēt
a bilde kur? Kurš pirks gleznu nezinot kā tā izskatās :D
Publicēts: 16.03.10 17:29 labots
 citēt
CerambyX:a bilde kur? Kurš pirks gleznu nezinot kā tā izskatās :D

Atceries kā isskatijās saulriets 13 martā!? Tad tas nemaz nav šitam līdzīgs , taka saprati kāds vane:) Es jau domāju pēc autores kaismīgā apraksta ka runa ir pat kārtīgi uzbudinātu fallu. Bilde nav jo baidās no admiņiem:)
Publicēts: 16.03.10 17:31
 citēt
www.fotoblog.lv... seit var aplukot!!
Publicēts: 16.03.10 17:33
 citēt
radas ka bilde dzesta
Publicēts: 16.03.10 17:33
 citēt
www.izsoles.lv...

seit ir ši izsole kur mans darbs ir ievietots, ja patīk ludzu solīt var šeit!!:face-smile:
Publicēts: 16.03.10 17:34
 citēt
meldra1987:www.fotoblog.lv... seit var aplukot!!

Tur nekā nav:(
Publicēts: 16.03.10 17:35
 citēt
Lunis:
CerambyX:a bilde kur? Kurš pirks gleznu nezinot kā tā izskatās :D

Atceries kā isskatijās saulriets 13 martā!? Tad tas nemaz nav šitam līdzīgs , taka saprati kāds vane:) Es jau domāju pēc autores kaismīgā apraksta ka runa ir pat kārtīgi uzbudinātu fallu. Bilde nav jo baidās no admiņiem:)

kadiem tev te adminjiem nav bail!! netika piedavata iepeja uzreiz ievietot!!!ievietoju sava fotogalerijaa!!:face-smile::face-smile:
Publicēts: 16.03.10 17:37
 citēt
meldra1987:www.izsoles.lv...

seit ir ši izsole kur mans darbs ir ievietots, ja patīk ludzu solīt var šeit!!:face-smile:

Vai kādā mākslas skolā arī esi mācījusies?
Publicēts: 16.03.10 17:39
 citēt
Eltons:
meldra1987:www.izsoles.lv...

kada starpiiba..
lai tak zimee ...
visi tagad dirsis tris lapaspusees
Publicēts: 16.03.10 17:47
 citēt
jaa makslaass skolas, zimeju dizainus veidoju,utt!!!
Publicēts: 16.03.10 17:47
 citēt
www.fotoblog.lv...

Seit tagad tiesma vares apskatiit!!!
Publicēts: 16.03.10 17:51
 citēt
anonims_:
Eltons:

kada starpiiba..
lai tak zimee ...
visi tagad dirsis tris lapaspusees

Šeit taču piedāvājumā par Ls 45 sākumcenu tiek piedāvāts šedevrs, kuru mēģinu izprast.
Izglītībā pret autodidaktisma naivismu tomēr varētu rast skaidrojumu šādai kompozīcijai.
Publicēts: 16.03.10 17:59
 citēt
nu ja neredzi skaidrojumu znachit nesaprooti gleznu...un tad labaak neperc
Publicēts: 16.03.10 18:00
 citēt
p.s zinu vienu 15 gadigu mejteniiti kas pardod pa 20 ls savus zimejumus, laigan vispar gleznot neprot..
ir tadi kas perk :D
Publicēts: 16.03.10 18:02
 citēt
Man viens zināms čalis gadus 6-7 atpakaļ, vēl padsmit gados, gleznoja ostā jahtas un tirgojas gleznas īpašniekiem. Līdz pat vairākiem simtiem par bildi :)
Publicēts: 16.03.10 18:03 labots
 citēt
Bet
anonims_:p.s zinu vienu 15 gadigu mejteniiti kas pardod pa 20 ls savus zimejumus, laigan vispar gleznot neprot..
ta jau ir, e sneteiksu ka pavisma slikts darbs , izmers pietiekami liels, papirs apvilkts ap rami, gatavs var pie sienas likt
tapec ir par 45 LS!!!
Publicēts: 16.03.10 18:04 labots
 citēt
nu ja
versatile:Man viens zināms čalis gadus 6-7 atpakaļ, vēl padsmit gados, gleznoja ostā jahtas un tirgojas gleznas īpašniekiem. Līdz pat vairākiem simtiem par bildi :)
tas vel ir leti par sadu darbinju!! saprastu ja ta butu ada kopija, bet tas ir manis pasas radiits!! ir tadi cilveki kas nesaprot makslu!!!!Citi pat glezno ta ka opat nevar sapaarst ka tas ir zieds!!! bet pats makslinikes saprot un vinjam ir vienalga ko doma citi!!
Publicēts: 16.03.10 18:07
 citēt
meldra, nomierinies :)
glezninu iesaku patureet - neapshaubaami ir personiska sentimentaalaa veertiiba :)
Publicēts: 16.03.10 18:12
 citēt
a
versatile:meldra, nomierinies :)
glezninu iesaku patureet - neapshaubaami ir personiska sentimentaalaa veertiiba :)
paslaik si glezna izstade piedalaas!!!bet ta domaju pardot!!! kapec tu uzskati ka japatur!! man tak daudz gleznu bus un vel labaku!!:)
Publicēts: 16.03.10 18:56 labots
 citēt
meldra1987:Bet
anonims_:p.s zinu vienu 15 gadigu mejteniiti kas pardod pa 20 ls savus zimejumus, laigan vispar gleznot neprot..
ta jau ir, e sneteiksu ka pavisma slikts darbs , izmers pietiekami liels, papirs apvilkts ap rami, gatavs var pie sienas likt
tapec ir par 45 LS!!!

Bet pilnībā piekrītu , būtu es vecāks un tuvāk Rīgai un laika vairāk es ne tik aibrauktu bet arī nopirktu un ne tik par 45Ls un ar pašu autori iepazītos bet varbūt pat stipri vairāk un ieepējams pat vēl kādu nopirktu un tad vēl iepazītos koroče būtu appuseji izdevīgs bizness uz kādu laiku:):) Bet apraksts man patika , AR izjūtu patiesām emocijām rakstīts:) Forša bilde.
Publicēts: 16.03.10 19:17
 citēt
45 LS :( nav tā kā par sālītu :amazing:
Publicēts: 16.03.10 19:17 labots
 citēt
meldra1987:nu ja
versatile:Man viens zināms čalis gadus 6-7 atpakaļ, vēl padsmit gados, gleznoja ostā jahtas un tirgojas gleznas īpašniekiem. Līdz pat vairākiem simtiem par bildi :)
tas vel ir leti par sadu darbinju!! saprastu ja ta butu ada kopija, bet tas ir manis pasas radiits!! ir tadi cilveki kas nesaprot makslu!!!!Citi pat glezno ta ka opat nevar sapaarst ka tas ir zieds!!! bet pats makslinikes saprot un vinjam ir vienalga ko doma citi!!

klau, tu to tiešām nopietni ???:D
īpaši paķēra frāze par tiem citiem, kuru bildēs neko nevar saprast....:)
Perša radās

ja es nesaprotu
značit gavno
hoķ to mālējis
pats Pikaso...
Publicēts: 16.03.10 19:29
 citēt
Gudris:
Lunis:
būtu tuvāk Rīgai es ne tik aibrauktu bet arī ar pašu autori iepazītos bet varbūt pat stipri vairāk un ieepējams pat vēl kādu laiku AR izjūtu patiesām emocijām
perversais onkulis :face-grin:

Tev liekas ka Autore ar ir perversa? Nu kotu šitādas blondīnes un šitādas ziedu bildes un šitādi apraksti tik Baudīt un ciest:):)
Publicēts: 16.03.10 19:41
 citēt
NilsS:Perša radās
ja es nesaprotu
značit gavno
hoķ to mālējis
pats Pikaso...

nu, mans draugs Mattī saka "a jeslji mnje čto-to ņe nravistja, togda ja prosto govorju, čto eto gavno".
bet bilde neko tā sev. :face-smile:
Publicēts: 16.03.10 21:25
 citēt
Lunis:
meldra1987:Bet a jau ir, e sneteiksu ka pavisma slikts darbs , izmers pietiekami liels, papirs apvilkts ap rami, gatavs var pie sienas likt
tapec ir par 45 LS!!!

Bet pilnībā piekrītu , būtu es vecāks un tuvāk Rīgai un laika vairāk es ne tik aibrauktu bet arī nopirktu un ne tik par 45Ls un ar pašu autori iepazītos bet varbūt pat stipri vairāk un ieepējams pat vēl kādu nopirktu un tad vēl iepazītos koroče būtu appuseji izdevīgs bizness uz kādu laiku:):) Bet apraksts man patika , AR izjūtu patiesām emocijām rakstīts:) Forša bilde.
tas bija man domats, kompliments jauki!!!
zazis:45 LS :( nav tā kā par sālītu :amazing:

ja padoma, krasa izmaksa darba, pasa ideja vel katada, tas to saniedz sos 45 ls, jamak tikai noverteet!!!ta luk!!
Publicēts: 16.03.10 21:38
 citēt
es laikam nemāku novērtēt.....
nu tad lai veicas :) var būt kāds to pratīs novērtēt un nopirks.....
Publicēts: 16.03.10 21:42
 citēt
nu e staa
zazis:es laikam nemāku novērtēt.....
nu tad lai veicas :) var būt kāds to pratīs novērtēt un nopirks.....
ceru!!!Ceriiba mirst pedejaa!!!:face-smile:
Publicēts: 16.03.10 21:50
 citēt
Lunis:
Gudris:perversais onkulis :face-grin:

Tev liekas ka Autore ar ir perversa? Nu kotu šitādas blondīnes un šitādas ziedu bildes un šitādi apraksti tik Baudīt un ciest:):)
es neesu nekada perversa ja tu ta aodmaa!!!:face-sad:
Publicēts: 16.03.10 22:10
 citēt
meldra1987:
Lunis:
es neesu nekada perversa ja tu ta aodmaa!!!:face-sad:

slikti - normālam skunstniekam jābūt drusku perversam
Publicēts: 17.03.10 11:15
 citēt
Maris:
meldra1987:s neesu nekada perversa ja tu ta aodmaa!!!:face-sad:

Es ta neuzskatu!!
Publicēts: 17.03.10 12:12 labots
 citēt
meldra1987:
Maris:

Es ta neuzskatu!!

Tu melo saulīt , to pēc tavas bildes var pateikt:D:)
Publicēts: 17.03.10 12:24
 citēt
meldra smukinja
Publicēts: 17.03.10 12:53 labots
 citēt
labaak neizteikshos par to darbu kaa maakslas skolaas izaudzinaats cilveeks, kam akvareli pirmajos kursos ar varu spieda iekshaa :)
piedod, bet man neticaas, ka esi studeejusi akvareljtehniku, es varu ieteikt tikai vienu-pilnveidot sevi studijaas paaris gadus, lai naaktu rezultaats, bet shaada veida darbi, kas tiek izlikti paardoshanai pa 45ls, ljooooti ozj peec maakslnieciskaa paraziitisma, kas shijos laikos iipashi aktualizeejies
Publicēts: 17.03.10 15:17
 citēt
martins_goncars:labaak neizteikshos par to darbu kaa maakslas skolaas izaudzinaats cilveeks, kam akvareli pirmajos kursos ar varu spieda iekshaa :)
piedod, bet man neticaas, ka esi studeejusi akvareljtehniku, es varu ieteikt tikai vienu-pilnveidot sevi studijaas paaris gadus, lai naaktu rezultaats, bet shaada veida darbi, kas tiek izlikti paardoshanai pa 45ls, ljooooti ozj peec maakslnieciskaa paraziitisma, kas shijos laikos iipashi aktualizeejies
nu diemzel tu parak skarbi runaa!!!!
nu ja kritika jua vienmeer buss!! kadam patiks kadam nee, visiem jau nevar izpatikt!!:D:D:D
es neteicu ka akvareli tieshi esmu t aljoti studejusi!! man tikai sis 2 gads ta akvereli tiek stradats,, tapec man ar agdu naks viss klat!! tapec ludzu bez skarbiem vardiem bez ta parazitisma!!ok???:super_man::face-grin:
Publicēts: 17.03.10 15:37 labots
 citēt
Nu jā, Mārtiņš tā skarbi paņēma...
Es jau arī mēģināju ar tādiem uzvedinošiem jautājumiem, bet tā lai neaizvainotu.
Jo izskatās jau arī pēc tāda mācību darbiņa.
Man tādu jaunības laiku neaatīstītu skiču no LMA laikiem, kā arī meitas darbiņu pilni bēniņi... bet lai mēs iedomātos tos tirgot... nu tur jābūt milzīgai pašpārliecinātībai... kad kāds teiks: re, tas lūk ir slavenās Meldras (kā piemēram) agrīnā perioda darbs...
Bet ceties!
Tev sanāks.
Publicēts: 17.03.10 15:43
 citēt
A ko...normāls ceņņiks par bildi:) Cilvēks te kādas 3-4 stundas darba ielicis, papīrs, rāmis, krāsas...viss maksā... Es, personīgi, nepirktu, bet tā pa lielam - ar roku taisīts individuāls darbs, kura vajadzības mērs - cik labi tas iederas konkrētās telpas interjērā...
Džeki te digitālu foto izdruku lētā rāmītī(Ls 1.65), bez garantijas, ka vēl kādam tāds būs, tirgo sākot no Ls 20...
Meldriņ, Tu neklausies tos liekuļus!:)

p.s.
un Tu esi smukiņa;)
Publicēts: 17.03.10 16:00
 citēt
es joprojām netieku vaļā no sajūtas ka meldra ir kaut kāda jokdara feiks !:)
tā valoda un domugraudi........
Publicēts: 17.03.10 16:00
 citēt
Laciz:meldra smukinja

jaunajā bildē gan vairāk tāda pamiruse rādās
Publicēts: 17.03.10 16:24 labots
 citēt

nu ja kritika jua vienmeer buss!! kadam patiks kadam nee, visiem jau nevar izpatikt!!:D:D:D
es neteicu ka akvareli tieshi esmu t aljoti studejusi!! man tikai sis 2 gads ta akvereli tiek stradats,, tapec man ar agdu naks viss klat!! tapec ludzu bez skarbiem vardiem bez ta parazitisma!!ok???:super_man::face-grin:

nav runa par kaadam patiik vai nepatiik, bet par izpildiijuma kvalitaati un zinaashanaam, ko ieliec, es, varbuut, neko neteiktu, ja 2 gadus nebuutu, ar putaam uz luupaam, pavadiijis pie akvarelja papiira ar Leningrad kraasaam pludinot klusaas dabas, akvarelis vispaar man paniski riebjas, ja pasham ar to jaamocaas (tad labaak ar sedzoshaam tehnikaam), bet nu pamatus man ielika dzelzjainus, lai plus miinus vareetu skatiit darbus no izplildiijuma kvalitaates puses
ja nekljuudos, laba a1 akvarelju loksne maksaa ~1.5-3ls, kkaads raamis uz kuru to uzvilkt, ja pasham, netiikaas kjeepaaties, pie galdnieka 2ls, labas kraasas 10ls (ar kuraam vareetu 150 shaadus darbus uzbliezt) un vaaveru spalvu ota no 2ls (ar ko var uzbliezt 500 shaadus darbus), taatad- ja pashizmaksa ir max ap 5-7ls, tad nu izpildiijuma kvalitaate, noteikti nevar buut 8x lielaaka, iipashi, ja Tavam vaardam pagaidaam veertiibas nav (un shis ir lielaakais iemesls kaapeec ne1 nepirks)
maaciities tehniku un attiistiit sevi ar akvareljtehnikas studijaam ar trakajiem akvarelistiem, kam ljoot garsho visiitis-rekur atsleega un peec 5 gadiem kaads, varbuut, Tavu darbu saaks noveerteet
atkal pa skarbo sanaaca, reizeem gribaas iepljaukaat sevi
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas