forum.gif
glezna "Viena zieda ekstāze"
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / glezna "Viena zieda ekstāze"
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 17.03.10 16:40 labots
 citēt
a Lunis soliija... jaat stikla kalnaa peec saulceriites un vinjas gleznas :(
Publicēts: 17.03.10 20:54
 citēt
NilsS:es joprojām netieku vaļā no sajūtas ka meldra ir kaut kāda jokdara feiks !:)
tā valoda un domugraudi........
Laciz:a Lunis soliija... jaat stikla kalnaa peec saulceriites un vinjas gleznas :(
martins_goncars:

nu ja kritika jua vienmeer buss!! kadam patiks kadam nee, visiem jau nevar izpatikt!!:D:D:D
es neteicu ka akvareli tieshi esmu t aljoti studejusi!! man tikai sis 2 gads ta akvereli tiek stradats,, tapec man ar agdu naks viss klat!! tapec ludzu bez skarbiem vardiem bez ta parazitisma!!ok???:super_man::face-grin:

nav runa par kaadam patiik vai nepatiik, bet par izpildiijuma kvalitaati un zinaashanaam, ko ieliec, es, varbuut, neko neteiktu, ja 2 gadus nebuutu, ar putaam uz luupaam, pavadiijis pie akvarelja papiira ar Leningrad kraasaam pludinot klusaas dabas, akvarelis vispaar man paniski riebjas, ja pasham ar to jaamocaas (tad labaak ar sedzoshaam tehnikaam), bet nu pamatus man ielika dzelzjainus, lai plus miinus vareetu skatiit darbus no izplildiijuma kvalitaates puses
ja nekljuudos, laba a1 akvarelju loksne maksaa ~1.5-3ls, kkaads raamis uz kuru to uzvilkt, ja pasham, netiikaas kjeepaaties, pie galdnieka 2ls, labas kraasas 10ls (ar kuraam vareetu 150 shaadus darbus uzbliezt) un vaaveru spalvu ota no 2ls (ar ko var uzbliezt 500 shaadus darbus), taatad- ja pashizmaksa ir max ap 5-7ls, tad nu izpildiijuma kvalitaate, noteikti nevar buut 8x lielaaka, iipashi, ja Tavam vaardam pagaidaam veertiibas nav (un shis ir lielaakais iemesls kaapeec ne1 nepirks)
maaciities tehniku un attiistiit sevi ar akvareljtehnikas studijaam ar trakajiem akvarelistiem, kam ljoot garsho visiitis-rekur atsleega un peec 5 gadiem kaads, varbuut, Tavu darbu saaks noveerteet
atkal pa skarbo sanaaca, reizeem gribaas iepljaukaat sevi
nu ja ar laiku bus labaki darbi!! ka=ja kritikai jau ienmer gaidama, lai kads darbs pasam liktos, patiktu vai nee!!
Publicēts: 17.03.10 22:00 labots
 citēt
Laciz:a Lunis soliija... jaat stikla kalnaa peec saulceriites un vinjas gleznas :(

Lunis teica ja BŪTU vecsss garlaikots penzionārs tad realizētu "Darbību kopumu" mož ne ar vuenu viens šedevra iegādi uz abpuseji izdevīgiem noteikumiem :D :D , bet nu kādi pārdesmi gadi japagaida vaismaz TAD skatšiemie vai taa vazdes un varess:):)
Publicēts: 17.03.10 22:03
 citēt
ja neviensnenopirks šo izcilo mākslas darbu tad aiz žēlestības pret lielo mākslinieci varētu par piecīti iepirkt...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):