forum.gif
samsung pro 815
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / samsung pro 815
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 16.03.10 20:05
 citēt
kā jūs vērtējas šo kameru ?
jūsuprāt plusi un mīnusi

www.dpreview.com...
Publicēts: 16.03.10 20:16 labots
 citēt
vecs, bet interesants modelis.
kaadaa cenaa tev sho piedaavaa?
Publicēts: 16.03.10 20:20
 citēt
man liekas ka tā cena ir par augstu priekš samsunga...... pa to piķi var noteikti kaut ko labāku dabūt
Publicēts: 16.03.10 21:14
 citēt
man viņš jau ir gribu redzēt publikas vērtējumu
parcik nekas cits man nav bijis pa rokai tad nemāku pats novērtēt
Publicēts: 16.03.10 23:52 labots
 citēt
werwolf:man viņš jau ir gribu redzēt publikas vērtējumu

Šāds jautājums varbūt vēl saprotams, ja tu taisies viņu pirkt a bet ja jau ir nopirkts tad nu gan dod vaļā....
Pateikšu ka sūds/superkrutaisfočuks, kas no tā mainīsies? Pārdosi un pirksi nākamo vai bildes paliks labākas?
Publicēts: 17.03.10 00:29
 citēt
arturso:
werwolf:man viņš jau ir gribu redzēt publikas vērtējumu

Šāds jautājums varbūt vēl saprotams, ja tu taisies viņu pirkt a bet ja jau ir nopirkts tad nu gan dod vaļā....
Pateikšu ka sūds/superkrutaisfočuks, kas no tā mainīsies? Pārdosi un pirksi nākamo vai bildes paliks labākas?

es tev jautāju kas no tā mainīsies ? nē! tad kapēc tu veido lieku diskusiju ja es uzdevu ļoti saprotamu manuprāt jautājumu?
nezini ko atbildēt tad labāk neraksti neko
ja raksti ka sūds pamato nenoliegšu tas būs tavs viedoklis un tas ir neapgāžams tapēc rakstīju jūsu plusi un mīnusi jūsuprāt.:face-smile:
Publicēts: 17.03.10 00:34
 citēt
Nē nu sava taisnība arturso ir :D
Ja nopircis esi un ja bildes ar viņu taisīt var, tad viss ir čībā - lieto laimīgs :)
Publicēts: 17.03.10 00:38
 citēt
pamēģini bildēt, dažādos režīmos - makro, tele, dažādos gaismas apstākļos, gatavajos režīmos, manuālajā utt., ieliec reportāžu, palūkosimies....bijis man tāds nav, pēc sūda neizskatās
Publicēts: 17.03.10 17:50
 citēt
negatIvs:pamēģini bildēt, dažādos režīmos - makro, tele, dažādos gaismas apstākļos, gatavajos režīmos, manuālajā utt., ieliec reportāžu, palūkosimies....bijis man tāds nav, pēc sūda neizskatās

ok varu mēģināt
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):