werwolf:man viņš jau ir gribu redzēt publikas vērtējumu parcik nekas cits man nav bijis pa rokai tad nemāku pats novērtēt
Šāds jautājums varbūt vēl saprotams, ja tu taisies viņu pirkt a bet ja jau ir nopirkts tad nu gan dod vaļā.... Pateikšu ka sūds/superkrutaisfočuks, kas no tā mainīsies? Pārdosi un pirksi nākamo vai bildes paliks labākas?
werwolf:man viņš jau ir gribu redzēt publikas vērtējumu parcik nekas cits man nav bijis pa rokai tad nemāku pats novērtēt
Šāds jautājums varbūt vēl saprotams, ja tu taisies viņu pirkt a bet ja jau ir nopirkts tad nu gan dod vaļā.... Pateikšu ka sūds/superkrutaisfočuks, kas no tā mainīsies? Pārdosi un pirksi nākamo vai bildes paliks labākas?
es tev jautāju kas no tā mainīsies ? nē! tad kapēc tu veido lieku diskusiju ja es uzdevu ļoti saprotamu manuprāt jautājumu? nezini ko atbildēt tad labāk neraksti neko ja raksti ka sūds pamato nenoliegšu tas būs tavs viedoklis un tas ir neapgāžams tapēc rakstīju jūsu plusi un mīnusi jūsuprāt.
pamēģini bildēt, dažādos režīmos - makro, tele, dažādos gaismas apstākļos, gatavajos režīmos, manuālajā utt., ieliec reportāžu, palūkosimies....bijis man tāds nav, pēc sūda neizskatās
negatIvs:pamēģini bildēt, dažādos režīmos - makro, tele, dažādos gaismas apstākļos, gatavajos režīmos, manuālajā utt., ieliec reportāžu, palūkosimies....bijis man tāds nav, pēc sūda neizskatās