forum.gif
labākie blogeri 2006
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / [Slēgts] labākie blogeri 2006
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 06.02.07 01:00
 citēt
Tātad,
fotOblog.lv gada pasākumā tika apsveikti labākie vai vienkārši labi blogeri :)

Atzinības Raksts:

- par vērīgāko aci un atmiņu iegaumēt fotOblog.lv autoru fotogrāfijas tiek piešķirts lietotājai abudabi pateicībā no vortāla fotOblog.lv sabiedrības un administrācijas. (šis bija par pasākuma laikā notikušo konkrusu - foto puzzle, bija jāuzmin kuras bildes pieder kuriem autoriem. Abudabi uzmineja 23 no 25 pareizi)

- par lielāko ieguldījumu fotOblog.lv informatīvā un izklaidējošā satura veidošanā (augstākais Autora Reitings) tiek piešķirts lietotājam Vismants ar pateicību no vortāla fotOblog.lv sabiedrības un administrācijas. (Vismants, šo mēs tev nosūtīsim, jo pats nevarēji ierasties. Apsveicam! )

- par labākajām fotogrāfijām fotOblog.lv galerijā (augstākais Fotogrāfa Reitings) tiek piešķirts lietotājam Senders ar pateicību no vortāla fotOblog.lv sabiedrības un administrācijas. (Sender, arī tev aizsūtīsim, cerams, kopā ar visu dāvaniņu. Vajag tik adresi, kurp sūtīt! Grats!)

- par interesantākajiem fotOblog rakstiem tiek piešķirts lietotājam Zandymama ar pateicību no vortāla fotOblog.lv administrācijas (Šis un turpmākie ir administrācijas subjektīvais vērtējums, ļoti subjektīvs taču patiess. Apsveicam!)

- par daudzveidīgām un interesantām fotOreportāžām tiek piešķirts lietotājam Bormans ar pateicību no vortāla fotOblog.lv administrācijas (Apsveicam, un forši, ka varēji ierasties saņemt apsveikumus)

- par kvalitatīvām un noderīgām fotOskolas lekcijām tiek piešķirts lietotājai Shambala ar pateicību no vortāla fotOblog.lv administrācijas (Lekcijas bija tieši pa tēmu, un, lai arī izvelēties bija ļoti grūti, šo titulu tu esi pelnījusi godam! *handshake*)

- par ieguldījumu fotoblog.lv sabiedrības saliedēšanas pasākumu rīkošanā tiek piešķirts lietotājam Haiduks ar pateicību no vortāla fotOblog.lv administrācijas. (Haiduks arī saņēma "pēc nopelniem" labākajā šo divu vārdu nozīmē! paldies!)

Vēlreiz paldies par jūsu centību un ieguldījumu bloga attīstībā. Tiekamies nākošgada nominācijās ;)

Ar cieņu,
Administrācija
Publicēts: 06.02.07 06:48
 citēt
RESP5CT ! 8)
Publicēts: 07.02.07 23:07
 citēt
:shock: :oops: :oops: :oops:
Publicēts: 08.02.07 11:19
 citēt
Pievienojos sveicieniem. :)
Publicēts: 10.02.07 02:54
 citēt
Pareizi,jabūt stimulam,prieks,ka ejam uz priekšu.
Saņemās!!!!!!!!!!!!!
Publicēts: 10.02.07 09:03
 citēt
:) Visnotaļ patīkami, toties daļēji atbildības nastu uzliekoši :D
Publicēts: 04.11.08 15:25
 citēt
Shadow:- par ieguldījumu fotoblog.lv sabiedrības saliedēšanas pasākumu rīkošanā tiek piešķirts lietotājam Haiduks ar pateicību no vortāla fotOblog.lv administrācijas. (Haiduks arī saņēma "pēc nopelniem" labākajā šo divu vārdu nozīmē! paldies!)

pa gandrīz diviem gadiem kaut kas ir mainījies? :)
Publicēts: 04.11.08 15:30
 citēt
Nu gan alvils uzracis topiku un TĒMU :D
Publicēts: 05.11.08 09:02
 citēt
WMWMW:Nepaies ne trīs gadi, kad saliedēs, kā likts.

Ar to bija domāts, ka pa iepriekšējiem trīs gadiem neko nav saliedējis?
Publicēts: 05.11.08 09:04
 citēt
blja, nekrofils.
Publicēts: 05.11.08 09:15
 citēt
Tagad prasās balva par saliedētības sašķidrināšanu, piebremzēšanu un pieklusināšanu! ;)
Publicēts: 05.11.08 10:53
 citēt
baac kaa laiks skrien ... ehh
Publicēts: 05.11.08 11:17
 citēt
alvils:
Shadow:- par ieguldījumu fotoblog.lv sabiedrības saliedēšanas pasākumu rīkošanā tiek piešķirts lietotājam Haiduks ar pateicību no vortāla fotOblog.lv administrācijas. (Haiduks arī saņēma "pēc nopelniem" labākajā šo divu vārdu nozīmē! paldies!)

pa gandrīz diviem gadiem kaut kas ir mainījies? :)

Jā , laiks skrien, un
IR MAINĪJIES!!!
,... bet ne no manas puses :)

1. Citēšu vēstuli, un atbildi- jautājums, kur paliki, vai niku rakstu nepareizi :(

ne es izdzesu savu profilu, jo vispar jau man shkjiet pa traku ta aplikshana tur saka iet valja itsevishkji WMWMWM . cilveki sak iet galejibas man nav veleshanas tur tuses , jo viss tur sak parversties personiigas nepatikaa vai patika un tam kas tur daraas sen vairs nav nekaads sakars ar foto. pedeja laika vienigais ko man dara fotoblog ir boja omu! tapec nospriedu ka basta.

2. :) saņemu pamācības...
Man sen jau piegrieziesm tas WMWMW.. Gana bezkauniigs subjekts bez jebkaadas tolerances un inteligjences, valodinja raita un sasliipeta, tak, piedod, nodistanceejos, ne velti ir teiciens :"pret stulbumu pashi dievi ciinaas veltiigi" Tu tak zini, kas ir tas, ko, jo vairaak baxsta, jo vairaak smird. ? Varbuut pameegjini Tu arii.., vienkaarshi ignoreet? Kaadu mirkli es arii taa kaa meegjinaju noraadiit uz vinja necieshamo uzvediibu, tak.. bezjeedziigi. Piedod jau ka iejaucos. Tas.. taa.. vienkarshi skumji skatiities, kaa viens , sorryy.. probleemcilveeks rausta citus. Veixsmi:)

Nikus neminēšu, bet abi ir (bija) cienījami fotogrāfi blogā.
Bija jāpaiet diviem gadiem, lai viens subjekts varētu tiranizēt citus līdz pakāpei, ka jaizdzēšās... admini, vai nevajag aizdomāties??? Man netraucē pirtiņas spodrinātājs, bet izrādās, ka tomēr citiem normāliem cilvēkiem traucē!!!
Man ādas biezums dzīvē ir norūdīts pret tadiem cilvēkiem, un es neesmu ieplānojis tuvākās trīs dienas dzēsties (laiks skaitāms no brīža, kad lasi :) )
Publicēts: 05.11.08 11:28 labots
 citēt
aiz kokiem mezhu neredzeet ir jamak.
shis ir privats pasakums, un ir tikai 2i tusi gadaa, kas ir shi privata pasakuma ipashnieku organizeti.
visi parejie - citu bloga dalibnieku privati pasakumi. ja kads no tiem nemak pasakumu un ta PR nomenedzhet ta lai visi apmierinati, tad citu privato pasakumu dalibniekiem tur nav ko darit. ir draugiem.lv, kur ir domubiedru grupas - tur var blokjeet, mest no diskusijam ara. sheit ir privata pasakuma publiskaa telpa, kur var izteikties jebkursh. kam nervi netur un koki mezham priekshaa, nu, ko lai saka, kam tagad viegli.\

PS. Alvils paljubasu nekrofils.
Publicēts: 05.11.08 11:32 labots
 citēt
lasam divatā un vēl ir skaidrojošā vārdnīca atšķirta- nerubījam :( sory
... pārnes uz šito vietu pa taisno www.fotoblog.lv...
Publicēts: 05.11.08 11:42
 citēt
eu, stop ze cepiens :)

viss kartiba, visi viens otru milam, un agrak zalite bija zalaka, letaka un stipraka ;)
Publicēts: 05.11.08 12:48
 citēt
WMWMW, kāds sakars belladonnai ar manu rakstīto...
sakars ir vienīgi ar tevi... un tavu uzvedību, un pats tu saki, lai nerunāju par citiem, tad es citu rakstīto regulāri iekopēšu :D
un pat te tu iesāki lekties ( 04.11.08 15:31 )

Annir:WMWMW - izskataas vairaak gan ka trenne retoriku nevis bildes meklee... Vismaz nevajag izlikties par sveeto :D :face-angel:

bet par bildēm (???vai tiešām) viņš nopietni runā- jo sācis meitenes uzaicināt
Publicēts: 05.11.08 13:16 labots
 citēt
Vai jau esi informēts, ka vairāk par vienu reportāžu dienā likt vairs nesanāks? Jā, tas ir arī pirts nopelns!

SLIMS esi dikti :D:D:D paranoja :D
Bet ja tev no tā paliek labāk, tad tici sev, skaties spogulī un lieli redzamo... mēs gan domājam savādāk :D

Par reportāžam gadā esmu ielicis 14 gb... tātad, ja būtu aktīvs, tad varētu vēl ielikt 350 gabalas :D... tava nopelna te naf- NELIELIES!!!
Publicēts: 05.11.08 13:44
 citēt
fotoblogā bez pārmaiņām:)
Publicēts: 05.11.08 14:15
 citēt
nespēja. heh :D
Publicēts: 05.11.08 14:16 labots
 citēt
Dzheki, SPAMojam burziņa sadaļā, cienīsim vēsturi
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <